Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.078.072
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ima li tko danas problema sa hit regom, strašno loše... nikog ne mogu ubit normalno, treba mi bar jedno 10+ metaka  -.-'

8 0 hvala 4
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

http://www.speedtest.net/result/2681216232.png

Do interneta mi bome ne može bit...

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
1.Lovac kaže...

Ima li tko danas problema sa hit regom, strašno loše... nikog ne mogu ubit normalno, treba mi bar jedno 10+ metaka  -.-'

Ja reinstalirao winse i mislim si ima u onom fixu nesto jer ovako je cudno,ne padaju neki a ono problem danas opcenito.Ali nije mi svakog kad ubijem nego radi normalno i onda odjednom pucam i pucam covjek ne pada,iksice dobivam ali ne pada nikako

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.5.2013 16:36 (Blade Runner31).
17 godina
odjavljen
Blade Runner31 kaže...
1.Lovac kaže...

Ja reinstalirao winse i mislim si ima u onom fixu nesto jer ovako je cudno,ne padaju neki a ono problem danas opcenito.Ali nije mi svakog kad ubijem nego radi normalno i onda odjednom pucam i pucam covjek ne pada,iksice dobivam ali ne pada nikako

Ja sam jutros oko pola 9 odigrao jedan kharg i padali su super...

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
Blade Runner31 kaže...
ARazer kaže...

Ovdje nisu upitni niti statsi niti ništa osim toga koliko mu je potrebno metaka da ubije nekog. Inače dečko živi u Belgiji. Net je 20/5.

Razer to ti je ovaj pa proucavaj na bf stats,mislio sam da je neki dmg mod ali izgleda sve ok   http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/Sp3CiM3n/stats/243681948/

Znam koji je..imam ga za frenda od samog početka. Neki dan sam bio s njim na ts-ui i bzvz razglabali o hit detectionu i igri opčenito. Kad sam mu dao par linkova kako nama igra radi se samo nasmijao i rekao da imamo pre dobar internet {#} Ono što ljudina govori kad u nekog pucaš kad ga je oživjelo itd se njemu ne dešava nikada, tj ne treba mu pola okvira da ubije.

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

internet je kriv za sve  {#}

{#}

Battlelog: just_mau5
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ne nije..nitko ne zna igrat.. Stavi mi samo jedan filmić od bilo koga s naših prostora kome tako padaju i onda ću tek vjerovat da net nije kriv. Zna ti se pokenjat dva puta u dvije partije da ti padne netko u 5 metaka

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.5.2013 17:41 (ARazer).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Evo ja stvarno nemam problema sa ubijanjem, a velika sam njubina. Kad imam dobar dan i da mi se igrati dobro ono sto gadjam dobro to i ubijem. Pogledao sam par svojih snimki za koje sam mislio da sam pogadjao, a nisam ubio. Kad sam usporio dovoljno video vidio bi da nekad uopce nisam pogodio iako sam to mislio. Vecina tu ima ima gomilu tvikova, pa jos jednu gomilu tvikova za tvikanje tih tvikova, pa ona jos pokoji fix za fix ti tvikova. Nije ni cudo sto vam igra ne zna kako ce da radi.
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
17 godina
odjavljen
ARazer kaže...

Ne nije..nitko ne zna igrat.. Stavi mi samo jedan filmić od bilo koga s naših prostora kome tako padaju i onda ću tek vjerovat da net nije kriv. Zna ti se pokenjat dva puta u dvije partije da ti padne netko u 5 metaka

Ja definitivno nisam mjerodavan ali danas padaju super. Ima doduše nekih servera na kojima baš nešto jebe...

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

tebi padaju super a ja se ne mogu pomaknut od laga

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ARazer kaže...

joooj gluposti....

ako pogodis sa 5 metaka na nekoj normalnoj udaljenosti u 99% slucajeva ce past, to sta od 5 ispucanih falis 3 je druga stvar...

Battlelog: just_mau5
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.5.2013 18:04 (berto).
17 godina
odjavljen
ARazer kaže...

tebi padaju super a ja se ne mogu pomaknut od laga

Ne mogu se požalit, sad sam odigrao. Nisam se još ni razbudio...

Probaj na taj server pa vidi.

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Razlika izmedu naseg i stranog interneta je vidljiva samo u kretanju likova. Znaci popratite jikin, einoxov, drunkzov itd video i vidjet cete da se lik ne warpa,  nego fluidno izvrsava svoje kretnje, dok kod nas to nije slucaj. Nama se svima neprijatelj warpa i zato dolazi do tako loseg rega. 

Moj PC  
4 6 hvala 2
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ja cesto potrosim jos par metaka jer je ustvari mrtav a kasni mi da sam ga ubio pa pucam kroz njega

Moj PC  
8 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Battlefield 3

Jedina bitna razlika između našeg i stranog interneta je u upload speedu vezano za utjecaj na igru

@ Blade - stavi Network smooding factor na 0 i nebi ti trebalo kasnit kad ih srusis no mozes ocekivati neke zanemarive greske u grafici.

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.5.2013 19:13 (PR0MATRAC).
Moj PC  
0 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
ARazer kaže...

Meni i monku. Eto vec dva u hrv :D

16 godina
Battlefield 3
Ono što znam iz vlastitog iskustva je to da kada je Amis počeo nuditi i tv kao uslugu, svi routeri su popili novi firmware da podržavaju triple play. I od tada imam osjećaj nekog je8enog delaya za sve što radim ili igram. Nisam to povezivao sa tim dok nisam zvao SZK , tada još se javljala ekipa iz tehnike a ne studoši, i lik veli da je moguće da je to razlog tome. Tada sam bio na nekih gratis test blabla 8mbit a plaćam 4mbit jer sam potpisao novi ugovor , pa veli lik ak hoću staru modulaciju routera moram se vratiti na 4, rekoh može i da kolješ bilo je bolje, tada je bio Bc2 rana faza aktualan i DODSource. U zadnje vrijeme ne igram tolko i nemam vremena igrati pa mi nije tolko stalo, al po meni il je loša kombinacija router/software za triple play ili previše pokušavamo provući bandwitha preko našeg bakra iz YU. Ako netko može nek smanji na 4mbit down i naje8e ih da daju što više uploada tipa 1mbit to bi mogla biti win situacija Ps sorry na tipfelerima, je8bo ovi ajfon za tiptip na forumima. :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 3

Ja dosta puta imam problem da prestanem pucat misleći da je gotovo,kad on na kraju izbije mene!Jedan dan padaju iz max 3-4 metka dok drugi dan ispalim i cili okvir!Puno toga  ovisi o raspoloženju taj dan i kako rundu zapoćmeš.

AUDIOFIL
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.5.2013 19:39 (volegradele).
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
volegradele kaže...

Ja dosta puta imam problem da prestanem pucat misleći da je gotovo,kad on na kraju izbije mene!Jedan dan padaju iz max 3-4 metka dok drugi dan ispalim i cili okvir!Puno toga  ovisi o raspoloženju taj dan i kako rundu zapoćmeš.

Da a cuj ovo kad pucas kroz njih zna bit zeznuto kad ih 3-4 moras ubit i skuris tih par metaka bezveze kroz njih i fali za tog 1 ili 2 jer npr ne stignes u tom trenu na pistolj prebacit.A znao sam i prestat pucat jer mislim da je dosta ali nekad nije bilo dosta i roknu me {#} Ma tako je od kad je igra izasla i neznam ni zasto pisem kad sve vec znamo al aj nek se pise nesto.Na publicu me to ne dira nego kad me hitreg zezne ili slicno  na esl ili nekim slicnim rundama onda mi je krivo jer znam da je trebao past.nije ni hitreg ni net uvijek kriv fala bogu jer nekad falis ili sta ti ja znam ali ima situacija kad je kriv.

14 godina
neaktivan
volegradele kaže...

pa tebi su i od jednog metka padali šta ne?

15 godina
PR0MATRAC kaže...

Jedina bitna razlika između našeg i stranog interneta je u upload speedu vezano za utjecaj na igru

@ Blade - stavi Network smooding factor na 0 i nebi ti trebalo kasnit kad ih srusis no mozes ocekivati neke zanemarive greske u grafici.

Ne bih to preporučio iz razloga jer se događaju stvari kao ljudi koji čuče i warpaju se okolo ili trče bočno i kližu po podu.

Nekih 20-30% je neka normalna razina na kojoj nema previše animacijskih gličeva.

Blade Runner31 kaže...

Ja cesto potrosim jos par metaka jer je ustvari mrtav a kasni mi da sam ga ubio pa pucam kroz njega

Meni je omiljeno kad npr. raspucam lika sa pljucom ili vadim gun, i onako mu otkinem velik komad hp-a, i onda ja padnem, a njemu se hp brzo napuni. To me demoralizira lol
Ali šta ćeš takva je igra od samog početka i nikad je neće ni popravit. Jedina nada je bf4 :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.5.2013 20:16 (fila2208).
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Ne bih to preporučio iz razloga jer se događaju stvari kao ljudi koji čuče i warpaju se okolo ili trče bočno i kližu po podu.

Nekih 20-30% je neka normalna razina na kojoj nema previše animacijskih gličeva.

Da meni je na 30ak posto i tu sam negdje nasao kao naj za mene premda Zdenko kaze da mjenja ovisno o pingu ali ja zaboravim pa stoji na 30

15 godina
Blade Runner31 kaže...
fila2208 kaže...

Da meni je na 30ak posto i tu sam negdje nasao kao naj za mene premda Zdenko kaze da mjenja ovisno o pingu ali ja zaboravim pa stoji na 30

Kako je mijenja po pingu?

35ms ping, 35% factor?

85ms ping, 85% factor?

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
13 godina
protjeran
Battlefield 3

Veliki ping izaziva Lagg to nema veze sa delayom - kasnjenjem, za to je odgovoran network smodding factor, u pravu si Fila ponekad se stvarno dogadja wrapanje ili cak teleport po mapi ako je na 0 ali to je toliko rijetko da je prihvatljivo - korist koja se dobiva je mnogo veca a to je da u onim djelivima sekunde imas prednost

RivalXfactor je to odlicno obradio i demonstrirao u jednom videu od tada 0

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.5.2013 20:37 (PR0MATRAC).
Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
PR0MATRAC kaže...

Veliki ping izaziva Lagg to nema veze sa delayom - kasnjenjem, za to je odgovoran network smodding factor, u pravu si Fila vezano za wrapanje ili cak teleport ponekad po mapi ali to je toliko rijetko da je prihvatljivo - korist koja se dobiva je mnogo veca a to je da u onim djelivima sekunde imas prednost

Nebih se složio da je rijetko, a kad se desi na 5v5 košta me jako. Lik gleda iz banane i odjednom čuči i kliže prema maloj tepihani, ubit ga ne mogu. Poludim.

Daj video, hvala.

13 godina
protjeran
fila2208 kaže...
PR0MATRAC kaže...

Veliki ping izaziva Lagg to nema veze sa delayom - kasnjenjem, za to je odgovoran network smodding factor, u pravu si Fila vezano za wrapanje ili cak teleport ponekad po mapi ali to je toliko rijetko da je prihvatljivo - korist koja se dobiva je mnogo veca a to je da u onim djelivima sekunde imas prednost

Nebih se složio da je rijetko, a kad se desi na 5v5 košta me jako. Lik gleda iz banane i odjednom čuči i kliže prema maloj tepihani, ubit ga ne mogu. Poludim.

Daj video, hvala.

Preko moba sam pa nemogu - ugl on i jos jedan pokazuju benifite pogotovo kad se nadjes sa nekim 1/1 i lovis kut (pogotovo na metrou) lockeri ljevi ulaz kod busa itd

15 godina
Battlefield 3

e ovo je hitreg.

Ja mislim da ga jednom bar trebao pogodit.

i noćni bazaar, e da nam je jedan ovakav, malo da se igramo lampama :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.5.2013 20:44 (fila2208).
Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Kako je mijenja po pingu?

35ms ping, 35% factor?

85ms ping, 85% factor?

Da tako me savjetovao

13 godina
Nikad od jednog,oim ako ga netko drugi nije već dobro načeo!!
AUDIOFIL
14 godina
Battlefield 3

Hm,vec je dugo vremena proslo,pa me zanima dali je Corona priznao svoj tool for being pR0?

Ili je stala prica na tome da- 'nemojmo nista pisat niti odgovarat,mozda zaborave sto prije' ?

Moj PC  
7 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice