Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.078.052
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3

Imam, pokusao sam igrat prije par dana ali nesta serveri seru, nece da se spoji.

Evo sad probao i radi,bit ce da je EA nesta cackao.

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.4.2013 16:41 (Y2K2).
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Aj ako budem uhavtio vremena da vidimo jesi zahrdjao u heliju :P

BTW. ne znam jel bilo :D

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Moj PC  
7 1 hvala 3
13 godina
protjeran
Battlefield 3

Ajmo ljudi dosadno mi je na poslu, tko je najbolji igrac u HR?

5 Ljudina aka AmdClub
3 Risk aka Zdenko
0 Đukela aka Filla
3 Corona aka Chitercina
31 Spelec aka Friday
Moj PC  
2 4 hvala 0
15 godina
neaktivan
PR0MATRAC kaže...

Ja aka noob :P

17 godina
odjavljen
PR0MATRAC kaže...

Pas mater, fale još samo rozga i jadranka kosor da popis bude totalno promašen... {#}

Freak Show Inc.
13 godina
Battlefield 3

ja sam najbolji...{#}

Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
moderator
PR0MATRAC kaže...

Ljudina aka AmdClub,bmwhartge,ljudina , ljudina8 , ljudina10 , ljudina7 , ljudina6 , ljudina5 , ljudina4 , ljudina3 , ljudina2 {#}

سمندری ڈاکو
14 godina
neaktivan
PR0MATRAC kaže...

PRO aka Pirat ti fali {#}{#}

Battlelog CRO_ZeNGe
16 godina
moderator
ZeNGe_CRO-mt kaže...

PRO aka Pirat ti fali {#}{#}

Ne fali,jer to nije upitno.

سمندری ڈاکو
13 godina
Battlefield 3

Neće battlelog otvoriti, ima li još netko ovakav problem?

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

ajde zdenko pro nad svim proovima kad ja lupetam reci mi

zašto je dice stavio laser pod attachmentse?

koja je svrha lasera?

jel bf3 cod?

metci idu ravno?

eto još i ljudina kaže da je ispucavao neke metke pod supresionom(kao što i sam vidiš ako si gledao video)

pa koja je svrha suppresiona?

zašto ga je dice stavio?

ahaa tebi smeta suppresion ,pa sam ja kriv šta iznosim činjenice?

odi pa se onda tuži dice-u pa imaju forum,ne kužim.

Joj lol.

Lasera? Na shotki nikakva.

Stavio je laser tako da imas vise attachmenta, ne kao nesto nuzno.

bf3 nije cod, vjerujem da samo ime to govori.

Da meci idu ravno, tvoji ne?

Svrha suppresiona nije da slug nestane. Ili?

Supresion je dice stavio svojom odlukom. Uglavnom. Snimi kako dobis 3 hita sa slugom i lik ne umre. To me zanima ne ovo.

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

dobro da ne duljim ,nije niti on dobio 3 hita ,a sve ostalo sereš bezveze,

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
AmDCluB kaže...

Samo cu reci tko se zadnji smije naslade se smije. ja cu naci rijesenje da mi igra radi kao do prije 3 dana ali taj fix cu znati samo ja.

A sto se tice da neznam koristiti slug i da neznam sa njime pucati. mogu ti iz toga vide isjeci gdje ubijam bez zumiranja 7-8 ljudi u 20esetak sec u pokretu i u skoku. valjda znam kako mi je igra radila do prije 3 dana. imao sam problema da nemogu ibiti revajvanog covjeka ali nikada ovakvih da sa m16 imam 10% posto accuracy. toliko od mene. javim se kada proradi hit reg

evo pogledaj kako treba raditi hit reg, odnosno na sta sam navikao

premotaj na 13:51

A kao prije si fixeve djelio šakom i kapom, a sad ćeš taj zadržat za sebe lol kralj.

Pa tu ti je 5-6 ljudi reklo da je video čista tvoja greška i neznanje.  Javi se svakako kad proradi, jedva čekamo da imaš 95-10 u chat napišeš, kako je hitreg i dalje loš.

A za ovo 13.51 ništa više doli lucky headshot u lika kojeg je netko već gađao.

Daj pogledaj sveukupni hitreg. 5 - 6 ljudi. Uopce ne zelim komentirat koliko je tih 5, 6 ljudi nerelevantno za hitreg. Ono sta je ljudina snimio nije normalno. 

13 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Je. Pogledaj 3 hit je kill.

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Znaci. Ne shvacate vi sta ja vama pricam. Sve nas hebe reg. Ali recite dali je ovo  ljudi tako cesto kod vas. Meni se to uopce ne desava, ali uopce. Moj slug faila, znaci nema hitmarka ali da dobim 2 hita i frajer odseta, to ne. Nikad.

Moj PC  
4 2 hvala 0
12 godina
protjeran
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Koji si ti specijalac, pa imas i za m16a3 12x optiku pa to neznaci da ces je koristiit. a lol sta sve ovdje necu procitati. Ovaj forum je nesto najzailjivije u bf3. da nema njega bilo bi dosadno, ovako se nacitas svakakvih bisera

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.4.2013 19:07 (AmDCluB).
14 godina
neaktivan
AmDCluB kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Koji si ti specijalac, pa imas i za m16a3 12x optiku pa to neznaci da ces je koristiit. a lol sta sve ovdje necu procitati. Ovaj forum je nesto najzailjivije u bf3. da nema njega bilo bi dosadno, ovako se nacitas svakakvih bisera

onda tenkre zašto stavljaš heavy barrel?? zašto stavljaš grip??

pa valjda jer nečemu služe!!

on meni nakon 2000 sati uspoređuje dvije totalno različite vrste atečmenta ??? {#}

odi pa se leči

Battlelog CRO_ZeNGe
13 godina
zdenko1991 kaže...

Znaci. Ne shvacate vi sta ja vama pricam. Sve nas hebe reg. Ali recite dali je ovo  ljudi tako cesto kod vas. Meni se to uopce ne desava, ali uopce. Moj slug faila, znaci nema hitmarka ali da dobim 2 hita i frajer odseta, to ne. Nikad.

Pažljivo sam odgledao onaj prvi video, i samo jednom, na 00:10 mu se dogodilo da dobije hitmark, a da nije ubio. Svi ostalo što nije pogodio je je junački - promašio. Fulao. Nije pogodio. A onaj zadnji kill, ono usporeno, well, pogledaj malo bolje. Nije zgličo pušku kak se spada i ostao je na hip-fireu.

BF3: Xtream_P3rky
17 godina
Battlefield 3

Koritite foregrip na M16A3? lol, taj attachment više štete čini nego što koristi.

Treba koristiti ili underslung rail + heavy barel ili underslung + flash suppresor.

Prva kombinacija za long i mid range, druga za short i mid range.

Twitter: @191x7
Moj PC  
2 8 hvala 0
12 godina
protjeran
Battlefield 3

Ma zaboravi, ja se raspravljam sa ljudima o hit regu, koji neznaju ubiti covjeka sa prvih 5 metaka iz puske. Epic fail rasprava.

Moj PC  
3 7 hvala 0
17 godina
odjavljen
Perki kaže...
zdenko1991 kaže...

Pažljivo sam odgledao onaj prvi video, i samo jednom, na 00:10 mu se dogodilo da dobije hitmark, a da nije ubio. Svi ostalo što nije pogodio je je junački - promašio. Fulao. Nije pogodio.

Netočno, ne valja mu net! On ne promašuje! Glupi t-com...

Freak Show Inc.
13 godina
AmDCluB kaže...

Ma zaboravi, ja se raspravljam sa ljudima o hit regu, koji neznaju ubiti covjeka sa prvih 5 metaka iz puske. Epic fail rasprava.

Kakve veze hitreg ima sa skilom?. Il' si ga ubio il' nisi. Ti možeš, ja ne mogu. I kaj sad? Kako se i meni može zalomit pokoja dobra partija, zašto je tebi teško priznat da koji put loše odigraš. Postaš video upravo toga, i još ti nije jasno. Svatko će u žaru borbe zacvilit kontra hitrega, psovat developerima familiju, okrivit i Boga i vraga, ali na kraju balade ipak smo svi svjesni vlastitih mogućnosti. Skoro svi.

BF3: Xtream_P3rky
13 godina
neaktivan
Perki kaže...
AmDCluB kaže...

Kakve veze hitreg ima sa skilom?. Il' si ga ubio il' nisi. Ti možeš, ja ne mogu. I kaj sad? Kako se i meni može zalomit pokoja dobra partija, zašto je tebi teško priznat da koji put loše odigraš. Postaš video upravo toga, i još ti nije jasno. Svatko će u žaru borbe zacvilit kontra hitrega, psovat developerima familiju, okrivit i Boga i vraga, ali na kraju balade ipak smo svi svjesni vlastitih mogućnosti. Skoro svi.

Oprosti ali ja to nevidim. Vidim smece od rega. Kazem, tako nesto se meni ne desava.

16 godina
Battlefield 3

Svima ugodan 1maj i dan prije, izađite malo na zrak, umjereno sa alkoholom i masnim

Moj PC  
5 0 hvala 2
17 godina
odjavljen
bik kaže...

Svima ugodan 1maj i dan prije, izađite malo na zrak, umjereno sa alkoholom i masnim

Onda to nije prvi maj...

Danny će već pripremiti neku gej spizu {#}

Freak Show Inc.
16 godina
moderator
Battlefield 3

Pa ne treba biti prvi maj da bi se alkoholizirao i pretjerivao s masnim.

Dan ko i svaki drugi.

سمندری ڈاکو
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
AmDCluB kaže...

Sada te stvarnoi nekuzim, kada sam stavio video da pokazem da i meni igra lose radi ti si rekao da tebi radi isto ako ne i gore, a sada kada sam rekao da ti necu dati fix kazes da ti igra dobro radi. pa ko je tu lud.

i sor"r"y sto nisam stavio jos jedno o na To"o" . ipak si ti skolovan covjek. bolje bi ti bilo da gledas probleem u svojem klanu a svagdje zabadati nos.

Igra radi kako radi, jedan dan ovako drugi dan onako...svi mogući fixovi ti neće pomoći, jer kako dice kaže tako će igra raditi.

Ne zabadam nos, samo ležero komentiram video koji si stavio, ako si ga stavio na forum da ga svi vide, zašto ga ne smijem komentirati?

Uostalom, ljudina, ignore opcija, use it :)

Sretno sa hitregom i ne zamaraj se, to je samo igra....samo igra....samo igra...

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

HK ftw.

Jedva čekan :D I to poster dobiješ, limited edišn.

[M|C] 7emper_fi
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.4.2013 20:39 (nooir).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
191x7 kaže...

Koritite foregrip na M16A3? lol, taj attachment više štete čini nego što koristi.

Treba koristiti ili underslung rail + heavy barel ili underslung + flash suppresor.

Prva kombinacija za long i mid range, druga za short i mid range.

{#}

Perki kaže...
AmDCluB kaže...

{#}

fila2208 kaže...
AmDCluB kaže...

Sada te stvarnoi nekuzim, kada sam stavio video da pokazem da i meni igra lose radi ti si rekao da tebi radi isto ako ne i gore, a sada kada sam rekao da ti necu dati fix kazes da ti igra dobro radi. pa ko je tu lud.

i sor"r"y sto nisam stavio jos jedno o na To"o" . ipak si ti skolovan covjek. bolje bi ti bilo da gledas probleem u svojem klanu a svagdje zabadati nos.

Igra radi kako radi, jedan dan ovako drugi dan onako...svi mogući fixovi ti neće pomoći, jer kako dice kaže tako će igra raditi.

Ne zabadam nos, samo ležero komentiram video koji si stavio, ako si ga stavio na forum da ga svi vide, zašto ga ne smijem komentirati?

Uostalom, ljudina, ignore opcija, use it :)

Sretno sa hitregom i ne zamaraj se, to je samo igra....samo igra....samo igra...

{#}

15 godina
Battlefield 3

Gamepad noob.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
3 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice