ajde hoće molim vas još netko spomenut te moje famozne kabele.
ili ćemo morat otvarat novu temu zenge i njegovi kabeli?
Tvoji famozni kablovi
ajde hoće molim vas još netko spomenut te moje famozne kabele.
ili ćemo morat otvarat novu temu zenge i njegovi kabeli?
Tvoji famozni kablovi
Pišaju dva crnca i dođe im policajac i reče:
- dečki aj pokupite te kablove i tutanj!
Ili onaj...
Pišaju dva crnca s mosta i jedan kaže:
- bogami je voda hladna.
Drugi će:
- da, a i dno je muljevito.
Čekaj!
Ovaj nema veze s kablovima?!
Al ima sa crncnima :P
kabl menanđmet ? jel to neko radi
Pa prašina je sastavni dio kučišta ,nešto kao dodatna oprema.
Kakve veze ima prašina sa uređenjem kablova? Prašina će se skupljati svakako. Ovo se odnosi na bolji protok zraka kroz kućište.
pobogu špelac meni je ta stranica konstantno otvorena i zraka ima i previše.
temperature nisu ništa više nego kod tebe.
grafička odmah klokana i podignut napon.
pogodi ,temperature su sasvim u redu ,ništa više nego kod tebe.
a prašine nema jer sam ga ispuhao na kompresor s time da su komadi prašine padali iz njega ali doslovno.
a ovi kabeli ja nekužim ,pa svi su nagurani tu di nema matične i nigdje i niti jednoj komponenti ne smetaju.
@fila dobio sam je na bugovoj nagradnoj igri za najneurednije kučište na forumu i zato kaj non stop dobivam td pa su mi se pirat i danny smilovali i rekli evo ti nova grafa pa nam drapaj guze na ultra :)
Hvala ekipi na pomoci oko servera :) za one koji su u natjecanju mogu vidit stanje tu ;) http://www.rconnet-stats.com/rconNET_Server_Profil_21604__.html
Kakve veze ima prašina sa uređenjem kablova? Prašina će se skupljati svakako. Ovo se odnosi na bolji protok zraka kroz kućište.
Zaboravio stavit Rb.
1.km - ne zanima me
2.prašina - dok sve radi isto me ne zanima
i da nema veze jedno s drugim al ubijam vrijeme do 15h
pobogu špelac meni je ta stranica konstantno otvorena i zraka ima i previše.
temperature nisu ništa više nego kod tebe.
grafička odmah klokana i podignut napon.
pogodi ,temperature su sasvim u redu ,ništa više nego kod tebe.
a prašine nema jer sam ga ispuhao na kompresor s time da su komadi prašine padali iz njega ali doslovno.
a ovi kabeli ja nekužim ,pa svi su nagurani tu di nema matične i nigdje i niti jednoj komponenti ne smetaju.
@fila dobio sam je na bugovoj nagradnoj igri za najneurednije kučište na forumu i zato kaj non stop dobivam td pa su mi se pirat i danny smilovali i rekli evo ti nova grafa pa nam drapaj guze na ultra :)
U svezi sa kablovima i protokom zraka govorio sam načelno. Meni je isto ta stranica otvorena. Ali činjenica je da kablovi generalno smetaju. A što se tiče prašine replicirao sam drugom kolegi, nije se odnosilo na tebe.
Hvala ekipi na pomoci oko servera :) za one koji su u natjecanju mogu vidit stanje tu ;) http://www.rconnet-stats.com/rconNET_Server_Profil_21604__.html
Go, Astra, Go!!!
pitanje bilo formulirano tako jer si nedavno wajnao po forumu kako ne znaš spaliti grafu za garu. Pa nisam ubra jesi spalio i dobio novu ili si uzea čisto novu grafu.
Hvala na zrelom odgovoru :)
Kad smo već on-topic, jel...
Prapočeci kejs-modinga u Hrvata - našao jednu prastaru sliku; vodeno hlađenje i Lian Li kućiste, 2. mjesec 2002. :)
Ak se dobro sjećem prvo opisano vodeno hlađenje / case modding u BUG-u
brutalno!
ova roza neonka mi je jako awwich slatka.
brutalno!
Fensi brate, fensi :)
U to vrijeme su takva čudesa bila full rijetkost... stroj je služio za masakriranje dušmana u UT-u
brutalno!
Fensi brate, fensi :)
U to vrijeme su takva čudesa bila full rijetkost... stroj je služio za masakriranje dušmana u UT-u
Da, ja se sjećam, mi smo frendu slagali isto tako neko hlađenje lol sa srezanim bocama cole na kraju odsustali pa mu na jednoj strani kućišta izrezali zmaja a iza stavili neonke, bilo tad yebeno, dođemo kod njega smao kućište gledat.
Eh koja su to bila vremena! :)
Nema me 3 dana za kompom i padnem s drugog na deseto. Jooj :)
Ti si 6. Sto je bilo? Bio si oko 2-3.
Kad se vec salju slike:
Hvala DadoZg i DadoVz, rjeseno je, stigao ispravan hladnjak :)
Da sad vidimo dal ce temperatura ici ispod 85° i dal je to povezano s povremenim rusenjem igre.
A kakve temperature su ti bile?
A kakve temperature su ti bile?
Za vrijeme igranja, graficka oko 85 stupnjeva. Sto citam da ne bi trebalo biti puno previse za GTX 570, ali igra mi se znala 3-4 put na tjedan srusiti.
I to bas s onakvim simptopmima kad su u pitanju pregrijavanja: slika se zamrzne, ili se igra sruzi na desktop, ili ono prije koji dan kad smo Carapa i ja pisali da imamo problem sa zuto objanim cestama, negdje sam nasao da to povezuju s temperaturom graficke.
I plus mi je to da cu nakon dugo vremena raskopavat komp, pa cu napraviti cable management. A mozda dodam i straznji veliki ventilator na kuciste.
kako užasan naglasak,utroba mi se okreće...uff
Ceco je haxor i boostao se na 3. mjesto
Ceco je haxor i boostao se na 3. mjesto
LOL, pa već je sve obišao za krug...
Vidim da je kralj Maco prvi , svaka čast.
Ja ne sudjelujem u natjecanju, tako da jos imas pivo
Ja ne sudjelujem u natjecanju, tako da jos imas pivo
Opa, bas fer od tebe! Nisam znao :)