Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.077.921
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Battlefield 3
zdenko1991 kaže...

I opet likovi usporeduju tdm i caspian sa eslom, omfg. Da u pravu si sry. 5 v 5 32v32, tdm caspian esl sve to isto... By the way ja sam bio jedan od bolesbijih sa slugom ali nije da bi ti to mogao znati.

Pa ako si igrao sa slugom onda mi nije jasno zašto pričaš gluposti?

Druga stvar, ESL sa slugom je još teže za igrat.

Ima manje ljudi, svi znaju što rade i svi su relativno dobri tako da ne možeš uletit u rulju i nadat se da ćeš ih sve pobit kao na kanalima kad im uletiš na spawn.

Uostalom, nije me briga pošto ne igram ESL, samo mi ide na živce kad ljudi omalovažavaju slug i pričaju o njemu kao o gliču i kako je s njim navodno lako igrat.

Pa igraj onda brate, uzmi slug i rokaj i budi prvi u svemiru kad je to tako lako.

[19xx] 4ntraks
12 godina
Battlefield 3

ako ko ima volju pomoci neka mi se javi na pp, na skype (skype name: boldzo), bilo kako.... vi kupite dvde, sprzite sve, ja vam platim dvde i dodem po njih gdje god treba......... ja sam iz naselja Borovje, spreman sam otici po dvde do 40km odavdje..... samo da instaliram vise ovo...... ako mi bas neko oce naplatit uslugu recite cijenu.........

inace o cemu se radi:

zapeo sam sa skidanjem battlefield 3 i nikako ga nemogu rijesiti bio sam danas na live chat supportu 45 minuta, preimenovo sam neki dll file, ispraznio 2 temp foldera, ugasio windows firewall, pokrenuo origin kao admin, sve sta su mi govorili... i rekli su mi da ce sada radit.. da ce mi poslat kupon cim stisnem end chat kojim cu sljedecu kupovinu snizit za 15%.... i tako ja napravio

igra se pocela skidat kao i uvijek sve normalno, medutim skinuti podaci opet poceli nestajat.... tako da sam malo istrazio sta to nestaje

kada sam poceo download skidao se file cas_01.cas i jos 3 druga filea http://s4.postimage.org/shw815qot/image.png

za 45 min ja odem provjerit dali je sve na mjestu, kad ono nema vise cas_01.cas ali pojavio se cas_06.cas... pretpostavljam da je prvi zavrsio sa skidanjem i odma nestao.... http://s4.postimage.org/unqivnu59/image.png

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.3.2013 21:42 (b00).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Friday kaže...

Ceco jesi ovo ti? {#}

Nisam :D imas takav video sa nekim kamperom iz xXx koliko se sjecam :)

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
15 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

Ima manje ljudi, svi znaju što rade i svi su relativno dobri tako da ne možeš uletit u rulju i nadat se da ćeš ih sve pobit kao na kanalima kad im uletiš na spawn.

Uostalom, nije me briga pošto ne igram ESL, samo mi ide na živce kad ljudi omalovažavaju slug i pričaju o njemu kao o gliču i kako je s njim navodno lako igrat.

Pa igraj onda brate, uzmi slug i rokaj i budi prvi u svemiru kad je to tako lako.

Antraks brate priznaj si, bit će ti lakše...reci ja sam slug nob...reci wooosaaaaa....

Fr4nk_Horrig4n
13 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
zdenko1991 kaže...

I opet likovi usporeduju tdm i caspian sa eslom, omfg. Da u pravu si sry. 5 v 5 32v32, tdm caspian esl sve to isto... By the way ja sam bio jedan od bolesbijih sa slugom ali nije da bi ti to mogao znati.

Ma ti mene j.ebes.

17 godina
neaktivan
xyan kaže...

Danny, ako ti treba vizualna usporedba 777 i 380 (780) reci da ti uslikam. ako mi vjerujes na rijec, sluska od 380 stane u slusku od 777, i k tome su skoro drugaciji tipovi slusalica. za 380 bi reko da je neki otvoreni/poluotvoreni tip, dok je 777 zatvoreni. kazem, ako trebas slike, reci da ti veceras uslikam

Hvala, ali ne treba. Bio sam u Linksu i isprobao 780 i identične su kao 380 što se veličine tiče. A to mi je ipak premaleno.

Uzeo sam G35 na kraju.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
16 godina
neaktivan
b00 kaže...

ako ko ima volju pomoci neka mi se javi na pp, na skype (skype name: boldzo), bilo kako.... vi kupite dvde, sprzite sve, ja vam platim dvde i dodem po njih gdje god treba......... ja sam iz naselja Borovje, spreman sam otici po dvde do 40km odavdje..... samo da instaliram vise ovo...... ako mi bas neko oce naplatit uslugu recite cijenu.........

inace o cemu se radi:

zapeo sam sa skidanjem battlefield 3 i nikako ga nemogu rijesiti bio sam danas na live chat supportu 45 minuta, preimenovo sam neki dll file, ispraznio 2 temp foldera, ugasio windows firewall, pokrenuo origin kao admin, sve sta su mi govorili... i rekli su mi da ce sada radit.. da ce mi poslat kupon cim stisnem end chat kojim cu sljedecu kupovinu snizit za 15%.... i tako ja napravio

igra se pocela skidat kao i uvijek sve normalno, medutim skinuti podaci opet poceli nestajat.... tako da sam malo istrazio sta to nestaje

kada sam poceo download skidao se file cas_01.cas i jos 3 druga filea http://s4.postimage.org/shw815qot/image.png

za 45 min ja odem provjerit dali je sve na mjestu, kad ono nema vise cas_01.cas ali pojavio se cas_06.cas... pretpostavljam da je prvi zavrsio sa skidanjem i odma nestao.... http://s4.postimage.org/unqivnu59/image.png

A umjesto da trošiš pare na gorivo i voziš toliko zbog 2 dvd-a, da reinstaliraš winse pa probaš?

www.twitch.tv/tourdeleague http://www.tourdeleagueinfo.tk/
14 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Uzeo sam G35 na kraju.

U Linksu za 1000kn? {#}

battlelog: xXxtreme_BushMan
14 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
xyan kaže...

Danny, ako ti treba vizualna usporedba 777 i 380 (780) reci da ti uslikam. ako mi vjerujes na rijec, sluska od 380 stane u slusku od 777, i k tome su skoro drugaciji tipovi slusalica. za 380 bi reko da je neki otvoreni/poluotvoreni tip, dok je 777 zatvoreni. kazem, ako trebas slike, reci da ti veceras uslikam

Hvala, ali ne treba. Bio sam u Linksu i isprobao 780 i identične su kao 380 što se veličine tiče. A to mi je ipak premaleno.

Uzeo sam G35 na kraju.

a taman da ću ti reć kako sam stavljao slušku na slušku i op ajmo reć niti cm sa svake strane je veća i deblja. ful ful su slične.

Battlelog CRO_ZeNGe
12 godina
neaktivan
zdenko1991 kaže...
Skilledžija kaže...
zdenko1991 kaže...

Ma ti mene j.ebes.

He who dares, wins
13 godina
neaktivan
CptJackDaniels kaže...
zdenko1991 kaže...
Skilledžija kaže...
zdenko1991 kaže...

Ma ti mene j.ebes.

Kakve veze ima m16 sa slugom, ha boze dragi...

12 godina
neaktivan
Hedrick kaže...
Skilledžija kaže...

Antraks brate priznaj si, bit će ti lakše...reci ja sam slug nob...reci wooosaaaaa....

slug me podsjeća na sretnije dane...

He who dares, wins
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Neznam zasto to tebe i antraksa uopce brine, pa ni ne igrate esl, tako da ni nemozete shvatiti to. Lol pa je se i ja raspravljam. Jack pa nije slug banan na pubu lol.

Moj PC  
3 3 hvala 0
12 godina
neaktivan
zdenko1991 kaže...
CptJackDaniels kaže...
zdenko1991 kaže...

Ma ti mene j.ebes.

Kakve veze ima m16 sa slugom, ha boze dragi...

Fakat trebaju uvoditi neki test inteligencije kad se registriraš na esl, pa makar i CAPTCHA...tko zna koliko bi foruma bilo spašeno...

He who dares, wins
13 godina
neaktivan
zdenko1991 kaže...

Jedan Esl versus na talijanskom serveru...uživajte{#}

Ping 100, i igrao sam bas sam, bez partia.

Jebes slug. Komentirajte ono ovo, e i volio bividjeti videe od sourca i xxx bete na ladderu danasnjem. Steta samo sta nema vise ekipa, ali mi je drago sta chc sprema i drugu ekipi. Crod pa prijavite se i vi, antraks daj ekipu, samo da pokazemo da nas ima, nemorate igrat, mc...

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.3.2013 22:38 (zdenko1991).
15 godina
zdenko1991 kaže...
zdenko1991 kaže...

Jedan Esl versus na talijanskom serveru...uživajte{#}

Ping 100, i igrao sam bas sam, bez partia.

Jebes slug. Komentirajte ono ovo, e i volio bividjeti videe od sourca i xxx bete na ladderu danasnjem. Steta samo sta nema vise ekipa, ali mi je drago sta chc sprema i drugu ekipi. Crod pa prijavite se i vi, antraks daj ekipu, samo da pokazemo da nas ima, nemorate igrat, mc...

snimljeno je pa linkove ti damo kad dečki upaju.

Solidne runde, samo je meni drugu rundu krepao miš, baterije pa sam koristio stari lol kojem šteka lijeva tipka :)

ali sve u svemu, lijepo dečki igraju, samo im fali mrvicu iskustva. :)

Ali zato nas je sad NAP naučio pameti lol, dečki gađaju kao navijeni.

gricule daj probajte sa tim NAP da vdiite kako će sa vama.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
13 godina
zdenko1991 kaže...

Neznam zasto to tebe i antraksa uopce brine, pa ni ne igrate esl, tako da ni nemozete shvatiti to. Lol pa je se i ja raspravljam. Jack pa nije slug banan na pubu lol.

Mislim da sam ti već odgovorio, ali mogu ponoviti.

Za ESL me nije briga, već mi ide na živce kad bilo tko priča o slugu kao OP i kako je s njim lao igrati.

Pa za kojeg vraga svi onda imaju prvo oružje M16??!!

Zato jer ne žele igrati s OP oružjem možda ili zato jer slug ipak nije toliko jednostavan za igranje?

Sjetite se MASS-a kad je bio zgličan.

Nema tko nije igrao s njim i svi su bili sretni k'o prasci u kupusu.

Sad se vratimo na slug.... ako je OP i zgličan, zašto onda svi ne igraju s njim?!

@Frank the noob Horrigan

Sa slugom igram zato jer mi je s njim zabavno igrati.

Zato jer je svaki put lutrija da li će ti priznati hit ili ne pa se samim time radujem svakom pogotku s njim, a pogotovo killstreaku i sl.

[19xx] 4ntraks
17 godina
Danny_HR kaže...

Uzeo sam G35 na kraju.

Žao mi je. {#}

Provjerite Boss Game @ http://boss-game.com/forum2/index.php
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.3.2013 0:21 (191x7).
17 godina
neaktivan
191x7 kaže...
Danny_HR kaže...

Uzeo sam G35 na kraju.

Žao mi je. {#}

Meni nije.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
17 godina
Danny_HR kaže...
191x7 kaže...
Danny_HR kaže...

Uzeo sam G35 na kraju.

Žao mi je. {#}

Meni nije.

Pa, bolje je nego GC380 + Integrirana zvučna, a lošije je od moje kombinacije Asus Xonar DG + Creative Fatal1ty.

S obzirom da si platio više nego duplo što dođe kombinacija poput moje a dobio lošije i pošto te u neku ruku smatram prijateljem (tu na forumu, battlelogu, ...) imam razloga da mi bude žao.

I inače mi bude žao kada netko tako pogriješi a nije morao, empatija šta ćeš.

17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Znaš, nitko ne voli pametnjakoviće. :)

Đabe mi Creative Fatality, koje BTW imam, kad su neudobne ko đubre. Dao bih i 10 puta više da budu udobne.

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ma to je osobni izbor,ne stoje svakome svake,neke stiscu usi,neke su male i tako,moze bit odlican zvuk a sta ces ako covjeka glava bolji,stiscu ili slicno

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Danny_HR kaže...

Znaš, nitko ne voli pametnjakoviće. :)

Đabe mi Creative Fatality, koje BTW imam, kad su neudobne ko đubre. Dao bih i 10 puta više da budu udobne.

Pa, nisam ti ni preporučao Fatal1ty, preporučao sam Steelseries 7H.

Meni Fatal1ty headset nije neudoban, nosim ga bez problema satima, čak ni naočalama ne smeta.

I dalje stoji da Fatal1ty s svojim 40mm creative drajverima u kombinaciji s XOnar DG osjetno bolje zvuči nego Logitech G35.

Ima li i tvoj primjerak pomalo metaličan zvuk? Svi G35 koje sam isprobao imali su kao i večina drugih Logitechovih headseta.

16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Nitko ne moze reci da su ove sigurno bolje od ovih AKO ih sve nije probao.
A mislim da nitko od vas nije, tako da nema smisla prefise forsirati svoja misljenja.

Ja sam istrazivao skoro mjesec dana prije nego sam kupio slusalice, i nisam pogrijesio.

Svi koji guraju "audiofilske" slusalice nisu probali "gamerske" ali koje spadaju u visu klasu, ne ove po 200kn i tome slicno.
Jednostavno postoji razlika i nitko ne bi bacao milijune dolara u proizvodnju neceg sto nema smisla ili sto nema VISE smisla za igranje.

Mozda Ferrari ide 0-100 3,6 sec ali mu je offroad 0.
Nema smisla gurati nesto sto ocigledno ne spada u isti kos.

Evo primjer, 7emper_fi ima neke slusalice (oko 500 kn, sennheiser ili tako nesto) i razlika u informacija koje on prima preko zvuka su nebo i zemlja.
Masu puta, pa tako i jucer mu nije jasno kako sam znao da dolazi od tamo. Ja sam jasno cuo odakle dolazi i koliko je daleko tako da sam se mogao pripremiti i ubiti ga bez frke iako nije bio spotan.

[M|C] ex_Co7
Moj PC  
3 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
191x7 kaže...

Ima li i tvoj primjerak pomalo metaličan zvuk? Svi G35 koje sam isprobao imali su kao i večina drugih Logitechovih headseta.

Nemam pojma ni što to znači. 

Znam da mi ima bolji zvuk od GC380 koji sam isto koristio na USB zvučnoj. U igrama, naravno.

Glazba ako nije bolja na G35 onda je jednaka, kad isključim dolby. S tim da ne slušam kvalitetnu glazbu nego onu sa streamova, youtubea i sl.

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.3.2013 1:22 (Danny_HR).
12 godina
Battlefield 3

umjesto raspravljanja o slusalicama sprzite mi igru :D.. vidim ima vas iz zg..  za pol sata ste gotovi sa przenjem :D

ja imam siberia v2 i odlicne su :)

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
b00 kaže...

umjesto raspravljanja o slusalicama sprzite mi igru :D.. vidim ima vas iz zg..  za pol sata ste gotovi sa przenjem :D

ja imam siberia v2 i odlicne su :)

Sprzit ti mogu jedino jaje na oko ako hoces {#}

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
16 godina
Battlefield 3

Danny uvijek me iznenađuješ smirenoscu odgovora,

kupiš nove sluške za soma kn i onda ih tu netko popljuje kao zadnje smeće i uspoređuje sa nekakvim creative od 200kn da bi tebi kao bolje pasale, zvučale, pa ja bih zamračio, pali žuti,crveni.. {#}

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
bik kaže...

Danny uvijek me iznenađuješ smirenoscu odgovora,

kupiš nove sluške za soma kn i onda ih tu netko popljuje kao zadnje smeće i uspoređuje sa nekakvim creative od 200kn da bi tebi kao bolje pasale, zvučale, pa ja bih zamračio, pali žuti,crveni.. {#}

Ja mislim da jedostavno Danny shvaca da x197 ima drugaciji zvuk kao referencu i to je to.

Ako sam ja navikao da kava treba biti crna, onda svaka druga vrsta kave nije prava.
A to zapravo nije tako.

[M|C] ex_Co7
16 godina
Battlefield 3

Žao mi je onog kome u slušalicama leži skill.. Daj uhvatite taj miš i igrajte, *ebale vas slušalice, rezolucije, colorblind, injectori i sl

šumski put je bio ravan.
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.3.2013 2:51 (dreammaker).
Moj PC  
5 6 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice