Kod Cece na serveru je sve moguće
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
@ Kendo-Nisi u pravu.
Ako znas,nije nikakav problem imat 30-0. Pogotovo sa Thunderboltom ili Frogfot-om koji tenkove rijese u pola preleta.
Da imas WH u jetu,neznam koliko ce ti znacit,kad ionako iz jeta pospotaš pola mape.
Aimbot-Jednom sam dozivo da me aimboter ubio sa jetom i to na nacin da je bio na drugom kraju Firestorma i taman sam se okrenuo prema njemu-njegovom smjeru i ubio me-hedara. Nije ni jet unistio nego samo hedara odmah.
Isto tako nakon toga sam ga srusio u jetu,i lik je padao padobranom,ja sam letio oko njega jer sam ga htio dokrajcit,i u okretu jednom mi je dao hedaru sa G36C dok je padao padobranom. Ocito da ocitije nemoze bit.
Tako da,nisi u pravu sta se tice tog prikrivanja itd,jer nemozes nista puno vise napravit kad si u jetu sa aimom.
Par puta smo Heat i ja letili na rushu zajedno,u razlicitim timovima,i rekli,ajd,necemo se sad ubijat da vidimo sta mozemo svako za sebe napravit,jer je bilo puno ticketa.
Rezultat- Ja cca 45-3 on 47-2,primjerice...
Ja sam recimo jucer imao 30-0 sa jetom.
Niko nije spominja da se ne može dobar score imat... Nego da se tu haxori najlakše prikriju.
OK, mogu ja pitat par pitanja?
Šta je to ESL?
Šta je to taj wire?
Kako možeš dobiti neki ban ili kick (recimo za aimbot) ako ga ne koristiš?
Zafauljevam se kolege. :)
esl je za pro igrače,wire je kao neka "zaštita" za esl kao pb samo koliko radi je pitanje
a sta je to pro igrac? onaj koji je dobar? onaj koji je bolji od nekog? onaj koji je dobio tu titulu od nekog? onaj ko je sam sebe proglasio pro? onaj koji igra 18 sati na dan? onaj koji zaraduje na tome (placaju mu da igra i streama)? sta?
pojasnjenje molim.
sta je sa onima koji igraju pola sata u tjedan dana a ustvari su bolji od svih tih "pro", samo im se neda zajebavat sa svim tim turnirima, klanovima, platoonima, rankovima i sta ja znam.. takav ne smije na esl ?
Šta je to ESL?
Šta je to taj wire?
esl je za pro igrače,wire je kao neka "zaštita" za esl kao pb samo koliko radi je pitanje
a sta je to pro igrac? onaj koji je dobar? onaj koji je bolji od nekog? onaj koji je dobio tu titulu od nekog? onaj ko je sam sebe proglasio pro? onaj koji igra 18 sati na dan? onaj koji zaraduje na tome (placaju mu da igra i streama)? sta?
pojasnjenje molim.
sta je sa onima koji igraju pola sata u tjedan dana a ustvari su bolji od svih tih "pro", samo im se neda zajebavat sa svim tim turnirima, klanovima, platoonima, rankovima i sta ja znam.. takav ne smije na esl ?
mozes ali bi te pregazili u roku sekunde plus da tim u kojem igras bi ti psovo sve po spisku..
Pritom misliš na sebe ili? Pozivam te da probaš onda esl, da vidiš koliko zhnači tih tvojih pola sata na tjedan :)
have fun.
Šta je to ESL?
Šta je to taj wire?
pojasnjenje molim.
nemožeš ništa sa pola sata,treba maksimalno poznavat mapu i svaki zaklon ako misliš bit konkurentan,predviđat spawn itd.
nitko ti ni brani da probaš,ja još nisam,dosta slabo igram seine,bazar... a te mape su najčešće u esl mečevima
Pritom misliš na sebe ili? Pozivam te da probaš onda esl, da vidiš koliko zhnači tih tvojih pola sata na tjedan :)
have fun.
ne, mislim na ljude koje poznajem, koji imaju obitelj i hrpu obaveza i ne mogu se igrati po cijele dane (i biti pro). ja sa 400 sati igranja on sa 50 ja mu ne mogu apsolutno nista ni u jednoj situaciji. jednostavno rastura.
ja uglavnom igram tdm jer mi se neda nista drugo i uglavnom sam uvijek medu prva 3, i sebe smatram njubarom.
i jos uvijek nisam dobio odgovor sta je to pro????? tko to odreduje?
hvala unaprijed
hvala unaprijed
To je lokalna zajebancija.
ne, mislim na ljude koje poznajem, koji imaju obitelj i hrpu obaveza i ne mogu se igrati po cijele dane (i biti pro). ja sa 400 sati igranja on sa 50 ja mu ne mogu apsolutno nista ni u jednoj situaciji. jednostavno rastura.
ja uglavnom igram tdm jer mi se neda nista drugo i uglavnom sam uvijek medu prva 3, i sebe smatram njubarom.
hvala unaprijed
Ne određuje nitko to je forumska šala. U hr nema bf3 pro igrača nit će ga biti još dugo dok se stvari kod nas ne promijene i ljudi koji imaju novca ne vide priliku u domaćim igračima.
Ako pričamo konkretno o eslu, nema taj tvoj od 50 sati šanse protiv nekog tko igra esl često vjeruj mi.
A kad doktoriraš esl, popraviš i aim za public i sami gamestyle ti se dosta promjeni.
Probaj rekao sam ti, ovo je slično tdmu, samo malo više razmišljanja i greške se skupo plaćaju :)
hvala unaprijed
Ne određuje nitko to je forumska šala. U hr nema bf3 pro igrača nit će ga biti još dugo dok se stvari kod nas ne promijene i ljudi koji imaju novca ne vide priliku u domaćim igračima.
Ako pričamo konkretno o eslu, nema taj tvoj od 50 sati šanse protiv nekog tko igra esl često vjeruj mi.
A kad doktoriraš esl, popraviš i aim za public i sami gamestyle ti se dosta promjeni.
Probaj rekao sam ti, ovo je slično tdmu, samo malo više razmišljanja i greške se skupo plaćaju :)
ok, ali koliko vidim tu moram imat svoju ekipu jel tako? ne mogu upast ovako kao s marsa
ok, ali koliko vidim tu moram imat svoju ekipu jel tako? ne mogu upast ovako kao s marsa
Naravno da ne. Skineš wire, napraviš acc i pokreneš versus, imaš play polukrug gore i igraš sam, on ti sam nađe, igra se 5v5, upadneš sa još nekima u ekipu i igrate.
igraju se manje mape, inf. only, 5v5.
e...i moraš skinit neke cfg. filove i onako neke stvari da ti smanje recoil puške inaće nemaš šanse. Po mogučnosti skini i wallhack nekakav da znaš di se ko nalazi. Bez da to napraviš nemoraš to igrat uopće.
heat,sklopio sam ugovor s optimom,evo skinuo se patch taman dok sam se vratio s wc-a mozes se pojesti sa svojih 10 mb/s
ali zato stalno imam framedropove od novog patcha,sad treba skupit novce za intel da budem pro ko i drugi
u međuvremenu da vidimo kako rade HD por...videi na novom internetu
heat,sklopio sam ugovor s optimom,evo skinuo se patch taman dok sam se vratio s wc-a mozes se pojesti sa svojih 10 mb/s
Kakav si ti to ugovor sklopil?
Valjda s vragom il tak nekaj, a ne s Optimom.
e...i moraš skinit neke cfg. filove i onako neke stvari da ti smanje recoil puške inaće nemaš šanse. Po mogučnosti skini i wallhack nekakav da znaš di se ko nalazi. Bez da to napraviš nemoraš to igrat uopće.
Lol? Gluposti, samo ti treba mozak. Pro i casual. 2 pojma. Pro - posveti se eslu i kompetitivnom igranju. Casual - igra igru iz zabave i briga ga za sve. Pro odnosno esl igrac dominira na mapama koje pozna, dok casual ne, zato sto se ni ne trudi upoznati mapu. Pro igra igru sportski, casual igra da se igra. Na eslu ima manje cheatera nego na pubu.
Isus bog, kakve bogovske brzine. Meni takoder zanima kakav je to ugovor s optimom, ocekuj pp uskoro
hm, sala damn

Nastajes u avionu u zraku, na isti nacin i umires :)
Ne znam, meni na mojem sad već i zastarjelom AMD stroju igra radi isto dobro/loše ko i prije patch-a.
Nisam primijetio te dodatne framedropove ko vi.
Mora da vam se cheat tuče s PB-om, pa vam onda padaju frame-ovi.
Meni isto sve radi kao metak!
nema vise framedropova (barem ne toliko cesto xD),skuzio sam da mi je prime95 bio ostao upaljen odmah sam pomislio da je zbog patcha kad su se i drugi zalili na framedropove poslije njega
patchali su teamkilling jeep-a,šteta...
ali zato stalno imam framedropove od novog patcha,sad treba skupit novce za intel da budem pro ko i drugi
u međuvremenu da vidimo kako rade HD por...videi na novom internetu
ahhh loše te fotošop i matematika sluzi...
ahhh loše te fotošop i matematika sluzi...
Hmmmm... morat ću se malo pozabavit ovim... Nećemo mu dat da igra dok ne nauči postotke :)
Ceco..Na rush serveru.. Daj maknite ono debilno pravilo za stinger. Ubijes jeta stingerom i slay-a te. LOL? Onda maknite avione.
samo ovaj skor si imao sa cheatom ili bez njega?
samo ovaj skor si imao sa cheatom ili bez njega?
bez,čit je bio poslije 100ke
Ne znam, meni na mojem sad već i zastarjelom AMD stroju igra radi isto dobro/loše ko i prije patch-a.
Nisam primijetio te dodatne framedropove ko vi.
Mora da vam se cheat tuče s PB-om, pa vam onda padaju frame-ovi.
Ma nezz mene satiru užasni dropovi u nekim situacijama nemrem ubit lika kako mi zatrza.
Večeras igrao esl sa configom i sve normalno nije kickalo...tako da zbilja ne znam šta je sinoć bilo lol.