@pirat kaj se na 2000 stranica tema zaključava i ide new part tj. bf3 part 2?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dali ce bolje izgledatei ako je video sniman sa frapsom na full size i na 30lock fps ili na half size i i 40tak fps snimanje???
Dali je vaznija kvaliteta ili glatkoca?
A half size 60fpsa?
Pa yt opet smanji na 30fps i izgubis fluidnost, a full size bolje izgleda na 30fps nego na 40-50, dok half size bolje izgleda na vise od 30 fps, jednostavno half size mi izgleda glade, a fps kad snimam je isti ako ga ne lockam na 30, a 60 nemogu dobit sa recordanjem ionako... snimam kako i igram, na hifg detaljima sa texture ultra
Q6600 i ultra postavke?
Napisao sam ti vec cijeli elaborat, ali sam izbrisao. Ne zavredjuje netko poput tebe nista. Da sam ja moderator ko Pirat, dobio bi ti vec jedno 2-3 crvena, pa bi mozda razmislio, ocu li normalno sudjelovat u raspravi...
A vi ESLovci kao normalno razgovarate? zato je snijeg danas zapao...
što se tiče frapsa, evo: http://frapsforum.com/threads/best-fraps-performance-tips-afaik.559/ da bi postigao nešto poput Frenkija, level capa i sl, moraš imati bar 2 HDDa (on ima jedan ssd za igru i eksterni od 2tb sa esatom na koji snima fraps.
Dodjes, flejmas, se*es, jedes go*na. Razmisli malo, direktno si napao pojedince, iskusnije od tebe. Mislim ja bi na tvom mjestu usutio, bar za tren.
Evo sta ESL igraci rade
@pirat kaj se na 2000 stranica tema zaključava i ide new part tj. bf3 part 2?
Ma ne,temu "za nespavalice" smo zaključali nakon 3878 stranica.
Ova tema je još daleko od toga.
counter knife,glitch u igri...:D
Napisao sam ti vec cijeli elaborat, ali sam izbrisao. Ne zavredjuje netko poput tebe nista. Da sam ja moderator ko Pirat, dobio bi ti vec jedno 2-3 crvena, pa bi mozda razmislio, ocu li normalno sudjelovat u raspravi...
A vi ESLovci kao normalno razgovarate? zato je snijeg danas zapao...
što se tiče frapsa, evo: http://frapsforum.com/threads/best-fraps-performance-tips-afaik.559/ da bi postigao nešto poput Frenkija, level capa i sl, moraš imati bar 2 HDDa (on ima jedan ssd za igru i eksterni od 2tb sa esatom na koji snima fraps.
Ah kako slatko pa ti si još impresioniran pubstarovima. Sjećam se kad sam i ja počinjao pa mi je levelcap bio bog...
proći će te kad naučiš igrati ne brini :)
a ontopic: gore counterknife omfg predobro
unesi u google,možda je nešto sa avastom
Ah kako slatko pa ti si još impresioniran pubstarovima. Sjećam se kad sam i ja počinjao pa mi je levelcap bio bog...
ESL je mjerilo skilla kao što je HNL mjerilo dobrog nogometa.
O hebemu miša
O brate baš imaš usporedbe yebene nema šta.
Nitko nije spominjao esl, govorim o samoj igri, o postanku kompletnog classic igrača, dakle da savladaš hrpu toga šta igra nudi, oružja, vozila, sve klase itd. i ostaviš stotine sati na bojištima.
Esl je kao dodatak igri, i tko želi, može ga igrati i pričati o njemu ako ima sa kime. Jedni se okreću više 5v5 inf. napucavanju a drugi više vole classic i za svakog u ovoj temi ima ponešto.
Ne znam čemu se boriš protiv esla toliko? Nek dečki pričaju i diskutiraju, a ti diskutiraj o igri i bok.
A sad žurim sa foruma. Cura mi je tvoja javila da nisi doma pa da iskoristimo vrijeme kvalitetno.
ostaj mi dobro frende, pozzić :)
Ne. Ti si mijerilo skilla. Mi smo svi bobovi, ti si jedini pro. Igrao si bc2, neke codove i ti si sad car multiplayer gaminga. Sve ti je bob, osim tebe.
zdenko, fila, xyan,deco i sl.
Ahah kad nemaš argumenata i svaki post ti je dočekan sa hrpom negodovanja, zalijepi neku sliku sa interneta i pokaži da si cyber warrior najvećeg levela.
Ajde uživaj.
u iscekivanju kad ce zuti karton pocrveniti .
Gle nemoj se ljutit, ali tvoji pokusaji trolanja su jadni i nezreli. Reci da esl je kao hnl, ti je kao da kazes za ligu prvaka isto. Ne samo sto su ti postovi fail i ne komicni, jos iz istih proizlazi da si malo priglup, ali ako tebe to veseli ti nastavi.
E ovo ja zoven nepravdon i shebavanjem igre.
Ovo mi brani na Dony Fortress.
Ovakvim kretenima ne triba dati administrirat server i tribaju se uvesti neke regule.
Kad si noob! Šta ne igraš sa M16 ko sav normalan svet
Uplada se video jedne runde sa Croatian 53Team Aftermath servera.
Ceco se vjerojatno sjeca te partije
Ubijali smo se cijelo vrijeme. Cini mi se da je malo zahrdjao igranjem MoH-a
Ima najvise igre s tenkom, ali ima tu i RPGa, repair toola i noza, uglavnom zgodna kombinacija.
Jos 400 minuta uplaoada, ali kad tad ce biti gotovo
Poslije cu mozda napraviti kakav video s xXx - Kharg island i Bazar.
Poslije cu mozda napraviti kakav video s xXx - Kharg island i Bazar.
Definitvno bi volio bacit oko na vaš video i kako je to kdo vas izgledalo i nemoj čak glasove prekriti, obožavam čuti kako ekipa ragea.
Ahah kad nemaš argumenata i svaki post ti je dočekan sa hrpom negodovanja, zalijepi neku sliku sa interneta i pokaži da si cyber warrior najvećeg levela.
Ajde uživaj.
svakako, a onaj moj glavni post koji je započeo ovo sve ima 31:11 omjer. žao mi je dečki, gg, ali izgubili ste. što se mene tiče, ovoj temi je kraj.
Ontopic: Trenutno pilim po 870 i slugovima, jel išta bolja 1014?
Ajde uživaj.
svakako, a onaj moj glavni post koji je započeo ovo sve ima 31:11 omjer. žao mi je dečki, gg, ali izgubili ste. što se mene tiče, ovoj temi je kraj.
nemoj se uzrujavat,popi si jedan jack na moj račun....prekasno si počeo igru a nisi pravi noob barem prema statistici,jednostavno ti treba vremena jer igra previše toga nudi i treba je počet igrat nedugo nakon šta izađe da bi bio dobar
ovi šta se tu hvale su ti isto bili njubare ali su se naučili igrat ,neki više neki manje ,nevjeruj ni njihovim statistikama jer su se međusobno boostali(ne svi ali velika većina)
tako da ako imaš imalo pameti ti i tvoji na ts možete uspjet u igri pogotovo na public serverima
O muko moja šta nas osramoti budala. Cice i guzice ga se javno odriču.
Ajde uživaj.
Ni ti ni oni kaj te podrzavaju nisu bas svoji.
I napises igubili smo. Sta? Gdje? Pitam te ko covijeka STA TI HOCES RECI. 31 like dobi covijek koji kaze da je avion op, vozac tenka bob, a esl je za nobove. I vi to podrzavate. Ocito je rijec o ljudima koji sa bf3 nemaju veze.

To sam ja jedno vece radio kad smo siljili sa xbowom samo, x-puta uspio napraviti antraksu i co7 ;)
Uglavnom, kad te netko pocne klat moras spamat svoj noz, samo se prekine animacija tvog klanja, ti nastavis trcat dalje, a njemu pise da si ga headshotao s nozem - bas kao na ovom videu ;)