Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.078.112
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Battlefield 3

Nešta mi ovo prepucavanje poznato!

Mi smo bolji od vas...mooolim, od koga ste vi bolji?!...da bolji smo!...nou fakin vej, idemo war!...može!...ODIGRAN WAR...evo dobili smo njubine preko 200 ticketa razlike, sve bilo gotovo za 2 min...čiterčine jedne!! kak si ti mene mogo ubiti tamo na C sa A preko B u skoku a reloadaš?!?!...niko nije čiter, sve je snimano i bit će video...VIDEO UPLOADAN, ANALIZIRANA SVAKA SEKUNDA...na 2.53 vidiš samo jedan hitmark i lik odmah pada, šta je to molit ću lijepo?!...ništa, to je pro skiler, nauči pucati njube!...MEDITACIJA I POMIRBA DA JE JEDNOSTAVNO LOŠ...mjesec dana poslije PB BAN!!! WALLHACK MULTICHEAT DAMAGE BOOSTER!...nisam ja ništa, evo vidite tu je račun iz peveca...jesam ja rekao da je čiter!? jel jesam, ja sam odmah znao čim se ulogirao na ovaj svijet!.....ovo je moja zadnja u ovoj temi!

Mjesec-dva spam teme razno raznim glupostima o oružjima, vozilima, mapama i inom BF-smeću!

DVA MJESECA POSLIJE

Mi vas sve nabijemo na k....moooooooooooooolim, koga vi nabijete na k...?? da, da sve vas nabije..........

Glavne uloge si sami rasporedite! {#}

BF Nick: SwitchCRO
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Haha sazeo si 300 stranica u post hahaha {#}

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.12.2012 22:24 (Blade Runner31).
Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 3

Hocu isprobat jedan BF3 account, ali da sve ostane na 0. I bodovi i vrijeme igranja.

Da li kod trazenja servera samo trebam staviti X na Ranked, i spojiti se na bilo sto bez sifre?

Ili nesto drugo?

Ili je to ne moguce i brojati ce mi, bar vrijeme?

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...

Hocu isprobat jedan BF3 account, ali da sve ostane na 0. I bodovi i vrijeme igranja.

Da li kod trazenja servera samo trebam staviti X na Ranked, i spojiti se na bilo sto bez sifre?

Ili nesto drugo?

nađeš unranked server,tj. bez X

14 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Ili nesto drugo?

Ne ne broji ti nista na unranked serverima

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

bas X treba bit,ne kvacica ni prazno

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
M4X kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Ili nesto drugo?

Postoji: kvacica, X i nista.

Ako satvim X pretpostavljam da trazim SAMO unranked servere...

17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...
M4X kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Ili nesto drugo?

Isprobavaš nove skripte? {#}

Freak Show Inc.
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

dva puta sam uništio tenk sa c4 džipom,i uspio sam sa l96 jednim metkom ubit dvojicu{#}

koji je najbolji mod i mapa za claymore?

Moj PC  
1 2 hvala 1
17 godina
odjavljen
M4X kaže...

dva puta sam uništio tenk sa c4 džipom,i uspio sam sa l96 jednim metkom ubit dvojicu{#}

koji je najbolji mod i mapa za claymore?

Scaveneger! I obavezno daj ss kad završiš!

Freak Show Inc.
13 godina
Friday kaže...

Isprobavaš nove skripte? {#}

Bas si zao {#}

Kupio sam sestri BF3 na g2play za 90 kuna. Obicna je verzija, ali se dobije i Back to Karkand!

I trebam samo pokrenut igru na njenom kompu da podesim opcije i da vidim na koliko FPS-a radi, a da se ne vidi da sam to radio.

15 godina
neaktivan
Iv4n0u5 kaže...
avast4000 kaže...

provalio sam da ti ide engleski... al samo pismeno.... budemo ti rijesili neke govorne vježbe, dogovorit cu neki humanitarac... zvat ce se ''dajmo da prica kako i piše'' živ ti meni bio...

BTW ti, tatuzer, lady katrin, ivandu5, praskaton. 3rdman, donzubo, osra, bongo i hank...... kazes bilo vas dvojica? hehe.. lazove stari :)

haha ovo je presmiješno miss spello si mi ime  a i tada kad ste nas vi knifali možd ste uzeli 2-4 taga al smo vas pristojno uništili a to se može vidjeti ako imaš SS-ove jer znam da sam svakog od vas min 10 puta ubio

mladicu tocno 37 komada u 3 partijice ;) 

Battlelog: Mily_Vanily
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jebote hakirali su mi account za origin, netko mi se ulogirao (da mi je znati kako su saznali pass) i promijenio mi email/password.

Sta sada jebote?

Pozdrav,Calinjos (BF3 ingame: calinjos)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Calinjos kaže...

Jebote hakirali su mi account za origin, netko mi se ulogirao (da mi je znati kako su saznali pass) i promijenio mi email/password.

Sta sada jebote?

live chet od EA odma... 

14 godina
protjeran
Battlefield 3

Mili dosadan si, jel vidite da sam imao pravo sto sam pocistio beattlelog imao sam osjecaj da me prate, nisam se osjecao sigurnim, evo crogovci priznaju da nas uhode, znaci nisam bio lud.{#}

Battlelog: ljudina
Moj PC  
3 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
avast4000 kaže...
Calinjos kaže...

Sta sada jebote?

live chet od EA odma... 

Jesam, ali me delayaju , kao kontaktirat ce vas netko. mamicu im, znam da nece, ali jel to tako mora ici ili se moze direktno preko chata?

Pozdrav,Calinjos (BF3 ingame: calinjos)
15 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...

Mili dosadan si, jel vidite da sam imao pravo sto sam pocistio beattlelog imao sam osjecaj da me prate, nisam se osjecao sigurnim, evo crogovci priznaju da nas uhode, znaci nisam bio lud.{#}

jos jednom se ispricavam sto sam burno reagiro na postove ljudine i zdenka, stvarno mi se neda vise prepucavat... sve se moze rijesit u igri i to je to.. eto decki primite moje isprike i zamolio bih vas da mi nevrjedjate platoon kao cjelinu eventualno pojedince ukoliko vas budu napadali ili prozivali.. ja sam kriv sto pokusavam svoje mišljenje o vama decki iznjet javno preko ovog foruma i to je to.. drugi put cu ovakve stvari zadrzat za sebe i mir.. eto sretno u daljenjem igranju, vidimo se preko online nišana, nemojte kaj zamjerit ponaso sam se ko djete... pozz

13 godina
neaktivan
avast4000 kaže...
Jovanka kaže...
avast4000 kaže...

daj klonu dosadan si... kao sto sam prije reko naprije pogledajte sebe.. naso si meni ispravljat pravopis, a sam nemoš izgovorit tri rijeci tocno na TS... mislim nesprdam te radi toga al ono... to ti je koda lik u kolicima sprda usain bolta.. kuzis... bez zamjerke znam da je pokvareno al kad ti udaras nisko i ja cu...

Nadopisat cu.. bilo je nas 4 protiv vas 6-7 uzeli smo nekih 40 tagova i lupili ss-ove.. mozd jednog dana ubacimo u neku kompilaciju s gay muzikom...

TS wise, mislim da si me zamjenio s nekim; slobodno priupitaj BILO KOGA tko je bio na TSu s nama koliko Jovanka priča i šta priča.  Kanali wise, ipak mislim da smo bili samo Tatuzer ili ja; iako ostavljam minimalnu mogućnost da sam u krivu (tako mi i treba kad sam n00b i ne lupam SSove {#}). S obzirom da si ti taj koji se vlaži na SSove, screenshot or it didn't happen...

Ček, da li se na kraju palite/vlažite na tagove, SSove ili gay muziku? Make up you mind dammit!!! I da, nesprdam; ali našo sam koda! Jbga, našo sam se u nemoš se maknuti situaciji {#} BTW iznimno cijenim tvoj napredak, od onelinera do 2ipolinera u nekoliko sati, keep up the good work! {#}

S obzirom da nitko još nije izbacio special olympics meme odustajem dok sam još uvijek pristojan, a ti i ja momak smo na EODu, živ mi biJo (ku'ish foru?? {#}), skupljaj SSove, nastavi s redovnim vlaženjem (higijena je pola zdravlja!!!), uživaj u pražnjenju na SSove; ali budi drug pa javi kad stigneš ovog ubern00ba od Fridaya po tom pitanju. Onda možemo biti frendići za ozbač, al' ono skoro pa bestići! {#}  Pusica! :* xoxoxo

provalio sam da ti ide engleski... al samo pismeno.... budemo ti rijesili neke govorne vježbe, dogovorit cu neki humanitarac... zvat ce se ''dajmo da prica kako i piše'' živ ti meni bio...

BTW ti, tatuzer, lady katrin, ivandu5, praskaton. 3rdman, donzubo, osra, bongo i hank...... kazes bilo vas dvojica? hehe.. lazove stari :)

Ma dobro ali ti ljudi igraju igru iz zabave, prsis se ko da si boga za bradu primil.

15 godina
Battlefield 3

nadam se da će console peasant gamepad skill doći do izražaja

Potpis!
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.12.2012 23:20 (Ezio).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Nemogu vjerovat,obrisao mu rus sve prijatelje,joj kako bi ga ja.....uf{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
avast4000 kaže...

kako kaze moj kolega Eminem: bitch are u retarded... 

evo ti linka.. skini se.. malo lubrikanta i udri.. ;)

http://battlelog.battlefield.com/bf3/platoon/2832655391723415499/

Daj si pogledaj onaj glavni status, cak ti je i tamo pis u ustima strasaaan tip...

16 godina
odjavljen
Calinjos kaže...

Sta sada jebote?

To je uvertira u ban za tvoj account? Nismo to nikad vidjeli ovdje, ne.. {#}

Troll level: sensei
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

mimo ovih gluposti koje se dogadjaju na forumu sta se dogadja sa battlelogom... vecini nam se promjenila profilna slika, makli su nam se emblemi od klanova i ljudi se javljaju da su hackani.. wtf

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Hvala draž al tih 10€ ću si ostaviti kad dođe dayz standalone("normalna" igra a ne mod),tako da se vidimo onda.

Uh, ovo i ja neak čekam. Imam osjećaj da će sve druge igre dobit nogu u dupe kad se ovo pojavi. Konceptualno, to mi se čini kao prva igra u dugo, duuuugo vremena kojoj bih se mogao baš posvetiti...

The Chinaman is not the issue here!!!
14 godina
neaktivan
Tonči kaže...
Calinjos kaže...

Sta sada jebote?

edit: budem sad imgur link stavio jer forum dosta smanji http://imgur.com/XmDYD

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.12.2012 23:34 (xyan).
15 godina
Tonči kaže...
Calinjos kaže...

Sta sada jebote?

Nije potreban bezbrazluk i pokušaj trolanja, dečku je netko uzeo account i ako ne možeš pomoći, onda samo ignoriraj i prosipaj svoju pamet negdje drugdje, krumpir dosadni.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
16 godina
odjavljen
fila2208 kaže...
Tonči kaže...
Calinjos kaže...

Sta sada jebote?

Nije potreban bezbrazluk i pokušaj trolanja, dečku je netko uzeo account i ako ne možeš pomoći, onda samo ignoriraj i prosipaj svoju pamet negdje drugdje, krumpir dosadni.

Pilaš me cijelo popodne s pitanjima kako se kradu šifre i sad se praviš nevin? Fino mu reci što si napravio.

-

Da, trolam (aline Xyana zlonamjerno, nego se zahebavam jer je situacija glupa) - jer ova tema očito ne služi ničemu nego izdrkavanju par klipana o tome čiji je skill veći. Valjda se ne mogu nadmetati kiticama.

Inače, ovo je vjerojatno još uvijek rezultat nedavnih hackova putem keyloggera o kojima se naveliko pisalo još u studenome, a i ranije kad je Anonymous navodno hacknuo Battlelog, a EA sve zataškao. Ništa novo i procedura ista: čišćenje računala (sigurnije reinstalacija) i promjena svih šifri uz zahtjev za reset accounta.

Troll level: sensei
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.12.2012 23:40 (Tonči).
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Pa nisam ja nist rekel, cak mi je bila simpaticna šala :D ma vjerujem da ce ga vratiti!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
pirat kaže...
Co7 kaže...

DECKI HITNO NA STEAM!

Neka greska je, i za 9.99€ dobijete armu 2 i sve moguce za nju.
Na web stranici je 25€ ta ponuda, pozurite dok ne isprave.

Znaci ta cijena je samo preko aplikacije, ne preko weba!
Tamo imate sve sto vam je potrebno za dayZ, inace je sada na akciji arma 2 i arrowhead sami 15€, a za 9€ dobijete SVE! 

BRzo i vidimo se u dayZu :D

edit: ovo kupite "ARMA X: Anniversary Edition"

Hvala draž al tih 10€ ću si ostaviti kad dođe dayz standalone("normalna" igra a ne mod),tako da se vidimo onda.

Misliš "Hvala Draž al tih 10€ ću rađe podrapat i zapalit nego platit za tu smrdljivu igru"?

:)

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
16 godina

Počelo je disablat sve redom...sad ili je reporto neko ili neka opaka greška

http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/177543_4619048027254_1962102895_o.jpg

IGRA ili IGRICA, isti je k***c...odrastite i prestanite se živcirat oko gluposti. Nitko vam nije opsovao majku.
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.12.2012 23:52 (mrxa1).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice