Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.078.143
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Re: Battlefield 3
zdenko1991 kaže...

Postavke u igri

{#}

pa disi ranije s tom postavkom network smooth...

napokon se moze igrat kako treba

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/50911488/1/392882040/

13 godina
neaktivan
digitall1982 kaže...
zdenko1991 kaže...

Postavke u igri

{#}

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/50911488/1/392882040/i

Drago mi je sto ti je pomoglo, ak ces trebat jos kakvu pomoc samo reci.{#}

17 godina
odjavljen
zdenko1991 kaže...
digitall1982 kaže...
zdenko1991 kaže...

Postavke u igri

{#}

A kako konkretno to utječe na igru? Hit reg je bolji, ili?

Freak Show Inc.
17 godina
Friday kaže...

Ne nego ti pozicije likova ne kasne po 100 milisekundi. 100% je 100ms, 50% je 50ms, 0% je instant.

Zato na 0% često likovi djeluju kao da laggaju a animacije recimo klanje nožem ne budu nimalo fluidne.

Twitter @191x7 za pomoc oko racunala i preporuke hardvera...
14 godina
neaktivan
191x7 kaže...
zdenko1991 kaže...

Postavke u igri

{#}

Jel bi ti bilo teško pojasniti neke sitnice/nelogičnosti kao npr nizak FOV, isključen AF (tj na 1x), nizak sensitivity miša (poznato je da na tako niskom BF3 ima osjetnu negativnu akceleraciju)?

Ajd za FOV možeš reći da smanjuje performanse kada staviš veći, ali ne kužim sens miša i AF na 1x.

Kad ne kužiš da ti pojasnim, bar kako je meni, što manji sens u igri a što veći dpi = bolje gađaš. Precizniji su ti pokreti miša, meni je isto toliki ingame sens. i 1500 dpi.. Što više mišon moraš potezat bolje ti je ali se teže okreneš. Zato velika podloga, dosta prostora da moš zavrtit cca 10-15 cm i da ti se okrene igrač i nazad... Sve je stvar navike al kad navikneš na ovo bolje je... Fov od 75 izbacuje potrebu za nekin holo sight-on. U biti ti ciljnici samo van smanju fov. Ionako rijeđe će van veliki fov pomoći a čećše odmoći. Snimite jedan video od 20 minuta, i posli ga gledajte pa će te vidit koliko ljudi u igri niste skužili ako imate veliki fov. Puna puta prođe krajem ekrana a i ne vidiš ga jer si gleda na dr strani nešto, tj periferni vid ti je više bija usmjeren na dr. dio ekrana.

I zdenko taj sens u igri što si stavia ne znači ništa bez dpi na mišu i onaj general sensitivity od 1-9 (?) što ide u windowsima ili driverima od mišta svejedno je.. BTW meni je na 5.... I da mouse acceleration ako i postoji svakako ugasit.

I još da se osvrenen na neki komentar da je MC nesta nakon furya. Ne nije nesta čak je i jači nego onda, ima 5-6 novih igrača koji su odlični, ali činjenica je da manje igramo, pogotovo inf. Bija san na vašen serveru i balans bude takav da je to za popisdit pa se ni ne trudin ić tamo. Ionako 90% sam igran i na sve upite o balansu bit će bit će... A pisde se ne bi nikad prebacile kao da će 21.12 doć prije ako pokušaju sami izbalansirat...

[M|C] 7emper_fi
14 godina
neaktivan
Friday kaže...
zdenko1991 kaže...
digitall1982 kaže...
zdenko1991 kaže...

[M|C] 7emper_fi
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.12.2012 18:22 (nooir).
17 godina
odjavljen
191x7 kaže...
Friday kaže...

Ne nego ti pozicije likova ne kasne po 100 milisekundi. 100% je 100ms, 50% je 50ms, 0% je instant.

Zato na 0% često likovi djeluju kao da laggaju a animacije recimo klanje nožem ne budu nimalo fluidne.

pa uvijek držim na 0 ali mi nije tako prije smetalo,sad na novim mapama stvarno sve kasni

i na koliko da stavim,kad onaj glupi slider nema brojke

17 godina
nooir kaže...

Kad ne kužiš da ti pojasnim, bar kako je meni, što manji sens u igri a što veći dpi = bolje gađaš. Precizniji su ti pokreti miša, meni je isto toliki ingame sens. i 1500 dpi.. ...

Moje mišljenje je da je uvijek bitan 1:1 omjer, zato u BF3 treba podesiti sens takav da se ne dodaju ili ne oduzimauju pixeli kod očitanja senzora a onda DPI podesiti da ti odgovara brzina.

Zato sam pitao. A ovo tvoje objašnjenje mi je poznato (logika da je sens 1 a dpi 3200 slična brzina a veća preciznost nego sens 2 a 1600 dpi), nisi mi trebao objašnjavati.

14 godina
neaktivan
M4X kaže...

pa uvijek držim na 0 ali mi nije tako prije smetalo,sad na novim mapama stvarno sve kasni

i na koliko da stavim,kad onaj glupi slider nema brojke

Mislim da ti je najbolje da stavis na pola i onda igras i ako ti je sve ok smanjis 10 posto i opet igras i tako dok ne primjetis da ti igra nije fluidna,ako previse smanjis cinit ce ti se koda ti je ping 200 e kad dodjes do toga vrati nazad tih 10 posto i to je to.I ovo sto noir kaze za win sens slider,vecini je na 5 ili 6 koliko ja znam a za dpi nemam pojma,meni je na 1000

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
14 godina
neaktivan
nooir kaže...

Kad ne kužiš da ti pojasnim, bar kako je meni, što manji sens u igri a što veći dpi = bolje gađaš. Precizniji su ti pokreti miša, meni je isto toliki ingame sens. i 1500 dpi.. Što više mišon moraš potezat bolje ti je ali se teže okreneš. Zato velika podloga, dosta prostora da moš zavrtit cca 

Cek sta kazes da je bolje imat visok dpi a manji sens nego recimo dpi na 700 a veci sens?

15 godina
neaktivan
Blade Runner31 kaže...
nooir kaže...

Kad ne kužiš da ti pojasnim, bar kako je meni, što manji sens u igri a što veći dpi = bolje gađaš. Precizniji su ti pokreti miša, meni je isto toliki ingame sens. i 1500 dpi.. Što više mišon moraš potezat bolje ti je ali se teže okreneš. Zato velika podloga, dosta prostora da moš zavrtit cca

Cek sta kazes da je bolje imat visok dpi a manji sens nego recimo dpi na 700 a veci sens?

DPI nema nikakve veze sa preciznosti

Battlelog nick: d3aDmau5_CRO
17 godina
Blade Runner31 kaže...

Točno to. Još BF3 ima i negativnu akceleraciju koja je izraženija što se veći sense koristi.

14 godina
neaktivan
berto kaže...

DPI nema nikakve veze sa preciznosti

A Maus nemam pojma zato pitam za to sto je napisao jer neznam za to i dal je tocno

191x7 a meni je recimo dpi na 1000 a sens na 5 i slider u igri mozda 1cm ili 15ak posto sta kazes da bi bolje bilo stavit dpi na 2000 i smanjit sens na 1 naprimjer?

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.12.2012 18:48 (Blade Runner31).
17 godina
Battlefield 3

Pozz..

Ajmo mala pomoć.

Svakih 10-15 minuta me izbacuje uz ovu poruku. Jedino što pomaže je da unclockam gafu. Ali s obzirom da je godinu dana radila bez beda na svojim postavkama ne znam koji joj je.{#}

Ako ima tko kakvih saznanja molio bi da mi pomogne.

[URL=http://www.pis-klan.com][IMG]http://img571.imageshack.us/img571/4862/ub10.jpg[/img][/URL]
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.12.2012 19:27 (CroMystiq).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Blade Runner31 kaže...
nooir kaže...

da

[M|C] 7emper_fi
15 godina
neaktivan
nooir kaže...
Blade Runner31 kaže...
nooir kaže...

da

NE, potpuno nebitno dok god varijabla   GstInput.MouseSensitivity ne prijelazi 1.000000, jer preko toga igra pocne preskakat pixele

13 godina
protjeran
Friday kaže...
zdenko1991 kaže...
digitall1982 kaže...
zdenko1991 kaže...

Postavke u igri

{#}

po defaultu mi je bilo na full i nisam imao pojma da ta opcija uopce postoji, mozda sam je i vidio ali nisam ni registrirao niti znao o cemu se radi.. kad sam vidio postavke od zdenko1991 reko idem ja proucit sta je to, nakon malo guglanja sam otkrio da je bolje imat postavljeno na sto manje, s tim da ti animacije u igri zapinju (za ceg mi se iskreno jebe)..

kad sam probao covjece napokon jedan na jedan kad se nadem s nekim roknem ga bez beda.. do tada me patilo jebote kako on mene izroka lako, a vidjeli smo se u isto vrijeme i poceo sam pucat po njegovoj glavi kad i on po meni.. ustvari sam ga kasno vidio, i moja 2-3 metka u njegovoj glavi uopce nisu ni bila u njegovoj glavi... a hitreg uredno pokazuje.. i jos mu ostane 100% .. grrrr

a mozda sam i zabrijo jer sam jucer novu podlogu za mis kupio od 220 kn.. ima i tu nesto :D

14 godina
neaktivan
berto kaže...
nooir kaže...

da

NE, potpuno nebitno dok god varijabla   GstInput.MouseSensitivity ne prijelazi 1.000000, jer preko toga igra pocne preskakat pixele

Meni je na 0.156977 znaci to je ok sta ne?

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Prvo postavi windows postavke kao na slici, onda moras saznati koja postavka u softweru od misa daje 1-na-1 pomak kursora u odnosu na ocitanje misa i iskljuciti akceleraciju, kod logija je 5, to mozes provijeriti sa MouseMovementRecorder-om, kad si to rijesio potpuno je nebitno koju kombinaciju   DPI i ingame osjetljivosti koristis dok god GstInput.MouseSensitivity nije vise od 1.000000 

Inace kod mene je na 0.200000 i 300 dpi i treba mi 28 cm  pomaka misa za 360 okret bez ADS, za 360 ADS okret steelseries qck+ XXL mi je puno premala{#}

logitech setpoint logitech setpoint
win win
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.12.2012 21:20 (berto).
Moj PC  
0 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
berto kaže...

Prvo postavi windows postavke kao na slici, onda moras saznati koja postavka u softweru od misa daje 1-na-1 pomak kursora u odnosu na ocitanje misa, kod logija je 5, to mozes provijeriti sa MouseMovementRecorder-om, kad si to rijesio potpuno je nebitno koju kombinaciju   DPI i ingame osjetljivosti koristis dok god GstInput.MouseSensitivity nije vise od 1.000000 

Inace kod mene je na 0.200000 i 300 dpi i treba mi 28 cm  pomaka misa za 360 okret bez ADS

Je sve sam to obavio s markC win7 i dosao sam do ovoga sto sam napisao.E da i polling rate mi je na 1000 a tebi 500.Da meni je malo jaca osjetljivost od tebe jer mi ruke vise pa igram samo s zglobom pa kad stavim manje i neko protrci pored mene zapne mi ruka {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.12.2012 19:57 (Blade Runner31).
15 godina
neaktivan
Blade Runner31 kaže...
berto kaže...

Je sve sam to obavio s markC win7 i dosao sam do ovoga sto sam napisao.E da i polling rate mi je na 1000 a tebi 500.Da meni je malo jaca osjetljivost od tebe jer mi ruke vise pa igram samo s zglobom pa kad stavim manje i neko protrci pored mene zapne mi ruka  {#}

To je onda to{#}, pooling rate tesko da ce itko osjetit razliku izmedu 500 i 1000 Hz

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.12.2012 20:07 (berto).
15 godina
berto kaže...

Inace kod mene je na 0.200000 i 300 dpi i treba mi 28 cm  pomaka misa za 360 okret bez ADS, za 360 ADS okret steelseries qck+ XXL mi je puno premala{#}

Ček, znači di pomoćeš miš iz lakta? Jel to vi svi tako radite? Ja igram iz zgloba i meni za 360 treba nekih 10cm.

BF Nick: SwitchCRO
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.12.2012 20:08 (Switch).
15 godina
neaktivan
Switch kaže...
berto kaže...

Ček, znači di pomoćeš miš iz lakta? Jel to vi svi tako radite? Ja igram iz zgloba i meni za 360 treba nekih 10cm.

pa kombinacija oboje, kad ciljas nekog na daljinu iz zgloba, a okreti iz lakta...

14 godina
neaktivan
Switch kaže...
berto kaže...

A ja iz zgloba ali dosta ljudi je naviklo mahat cijelom rukom po podlozi

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Pitanje svin korisnicima Prozora;

kako naštelavate ovu postavku (kolega iznad je naveo);

?

20 mrtvi centar
5 teke brže
1 teke sporije
3 nisam zna da ovo postoji
Out of the blue and into the black.
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

jos jedna crtica desno

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Blade Runner31 kaže...

jos jedna crtica desno

To spada pod 'teke brže' opciju.

Sjedi, žuti.

{#}

Out of the blue and into the black.
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.12.2012 20:23 (forzzuk).
15 godina
neaktivan
forzzuk kaže...

Pitanje svin korisnicima Prozora;

kako naštelavate ovu postavku (kolega iznad je naveo);

?

yup trebalo bi biti na sredini ili 6/11, nesto isprobavao i slucajno stavio krivu sliku{#}

14 godina
neaktivan
forzzuk kaže...
Blade Runner31 kaže...

jos jedna crtica desno

To spada pod 'teke brže' opciju.

Sjedi, žuti.

{#}

to teke uopce nisam razumio pa sam posebno napisao,sad cu kliknut

13 godina
neaktivan

Za one koji nisu već vidjeli u ovom videu je više manje sve objašnjeno o postavkama miša, uklanjanje negativne akceleracije i sl.

Meni je miš na 0.050000 * 1500dpi, al postepeno još smanjujem. Puno je lakše kontrolirati recoil i acc je veči, a na blizu i nije neki hendikep. Ja sam prije u 5cm radio okrete od 360, neznam kako sam ikoga tada uspio pogoditi. 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice