jedna preporuka za nvidijaše. Stavite na use nvidia settings, i digital vibrance podesite na 65%, ostale postavke jos nisam mijenjao, Boje su fantasticne na monitoru...
Gdje je to točno?
jedna preporuka za nvidijaše. Stavite na use nvidia settings, i digital vibrance podesite na 65%, ostale postavke jos nisam mijenjao, Boje su fantasticne na monitoru...
Gdje je to točno?
Danas update-o drivere grafike i dobio novotariju koju prije nisam primjecivao.
Ako se ne vidi na slici:
Stereoscopic 3D compability indicates how well a particular game translates to stereoscopic 3D and if there any issues in the game that may interfere with good 3D viewing.You can use keyboard shorcut to view this information inside the game.
Typical usage scenarios:
-Improve stereoscopic 3D preformance by changing settings from the game.
To mi je sve vezano uz Battlefield 3 gdije pise 3D Vision Redy
Moze li mi itko objasniti sta je to u biti?Kako da to ukljucim i sta time dobivam?
U pitanju je GTS 250
To ti je 3D za one NVIDIA naočale koje baš i nisu jeftine, a osim toga kada se to uključi očekuj pad perfomansi u igri. Možeš staviti i onaj mod za one načale sa crvenom i plavom plastikom. Ja sam probao s tim plastičnima i nije baš nešto. Nakon dužeg igranja boli glava od 3D-a.
bolje nego ikakav Fxaa
jel postoji takvo nešto za namjestit na ATI karticama ???
Heheheh prije tjedan dana kupio,Panasonic 106 ekran 3D.gratis HDMI kabal.Jos ga nisam testirao-tj.spojio na komp.
Hebemti i naocale,kupiti cu si i to,pa da vidimo!
Gdje je to točno?
Desni klik na desktop - Nvidia control panel - slika..
Isprika na duplom topicu,ali moram!
OVO JE FANTASTICNO!
Malo na pocetku dok se ne priviknes se zavrti u glavi,ali kasnije....SAVRSENSTVO!
Hvala!
bolje nego ikakav Fxaa
jel postoji takvo nešto za namjestit na ATI karticama ???
Ne znam kakvo je stanje s zadnjim driverima, no potraži AVIVO color:
http://forums.enemydown.co.uk/showthread.php?t=104183
Ali koliko sam bio davno čitao o tome nije tako "dobar" kao ovaj od Nvidia-e.
Heheheh prije tjedan dana kupio,Panasonic 106 ekran 3D.gratis HDMI kabal.Jos ga nisam testirao-tj.spojio na komp.
Cool! Koji?
Onda ce ti trebati onaj drugi link, 3DTV Play.
Al to ti je odvojen softver koji se mora kupiti!
Ali vjerujem da se i moze "negdje nabaviti"
Javi dojmove
Kolege i kolegice, može li neka preporuka za 27" monitor da nije paprena cijena, a da je dobar. Da ne bude off topic znajte da će se na njemu igrat samo BF3
Ja imam ovakav i nije paprena cijena već realna za tu rezoluciju i ono što pruža. Evo i tema o njemu. Milina je igrati BF3 na njemu. Pravo osvježenje nakon 22". Brzo se privikneš na dijagonalu i postane ti normalna stvar.
TV ti nikako ne bih preporučio jer šteti vidu. Monitori su prilagođeni za blizinu. Imao sam par tjedana složeno preko 82cm tv lcd-a i već nakon pola sata te peku oči.
OVO JE FANTASTICNO!
Malo na pocetku dok se ne priviknes se zavrti u glavi,ali kasnije....SAVRSENSTVO!
Hvala!
Od 60-62% mi puno više odgovara..
OVO JE FANTASTICNO!
Hvala!
mogao bi bar netko hvala reci :P
Čine mi se dosta življe boje. Thnx xyan
OVO JE FANTASTICNO!
Hvala!
Ti ne znaš ti si mlad
meni je od prije 8 mj. digital v. na 70%
Kolege i kolegice, može li neka preporuka za 27" monitor da nije paprena cijena, a da je dobar. Da ne bude off topic znajte da će se na njemu igrat samo BF3
Ja imam ovakav i nije paprena cijena već realna za tu rezoluciju i ono što pruža. Evo i tema o njemu. Milina je igrati BF3 na njemu. Pravo osvježenje nakon 22". Brzo se privikneš na dijagonalu i postane ti normalna stvar.
TV ti nikako ne bih preporučio jer šteti vidu. Monitori su prilagođeni za blizinu. Imao sam par tjedana složeno preko 82cm tv lcd-a i već nakon pola sata te peku oči.
Ma po čemu je 27 '' 1080p monitor prilagođen za blizinu, a TV nije? Ima stalak za bradu il kaj? Isti vrag ko i 26'' fulhd LCDTV. Vidiš svaki yebeni piksel. S tim da su danas svi TV-i na IPS-evima. Ovakvi monitori baš i nisu, jel.
Najjeftiniji premium što sam ja vidio je 275 kn www.facebook.com/photo.php?fbid=518666091482794&set=pb.408137809202290.-2207520000.1350037979&type=1&theater
Ovo je super, u igri stvarno ljepše izgleda, ali van igre mi ne paše. Jel se može nekako podesit da te postavke budu samo za battlefield?
edit: što se tiče ostalih postavki, ja sam još prije smanjila blue brightness (na 45)
edit: što se tiče ostalih postavki, ja sam još prije smanjila blue brightness (na 45)
Tako je i neno počeo... Danas plava boja, sutra ćeš malo smanjiti recoil, prekosutra ćeš "podesiti" damage... Imao bi tebi Mamić što reći! A ja ne smijem jer sam noćas dobio karton zbog onog linka...
Cool! Koji?
Onda ce ti trebati onaj drugi link, 3DTV Play.
Al to ti je odvojen softver koji se mora kupiti!
Ali vjerujem da se i moze "negdje nabaviti"
Javi dojmove
Nalazi se u novoj kuci u koju jos nisam uselio-ali mislim da je to ovaj TV
Mos mislit kupiti!Hahahahaha!Ima i džaba 100%
edit: nativne reze 1920x1080
Takvi monitori u principu ne valjaju ništa. Bolje onda obični fullHD televizor. Ali realno, jel gledaš televiziju s nosom na ekranu, na metar udaljenosti? Probaj pa vidi.
Optimalna rezolucija za 27'' monitore je 2560x1440 (2560x1600 ak je 16:10). Ako ti je presitno, well, kak da ti velim, ježi ga Dama - već si u godinama kad nije zgorega posjetit oftalmologa.
a nebi rađe 27" 640X480 mislim da bi cak islo fluidno na tvom kompu, mozda ti mogu sredit za malu lovu
OVO JE FANTASTICNO!
Hvala!
evo stisnuo sam ti hvala iako imam tako postavljeno otkad sam preso na nvidiu, a ja mislio da si ti neki nvidia znalac
Tako je i neno počeo... Danas plava boja, sutra ćeš malo smanjiti recoil, prekosutra ćeš "podesiti" damage... Imao bi tebi Mamić što reći! A ja ne smijem jer sam noćas dobio karton zbog onog linka...
nisi jedini...onaj batinaš je i mene osudio XD
evo stisnuo sam ti hvala iako imam tako postavljeno otkad sam preso na nvidiu, a ja mislio da si ti neki nvidia znalac
tko je rekao da nisam. Sad su patentna prava prosla pa mogu besplatno podijeliti s vama.
sljedeci korak je stavljanje brughtnessa na max, i postelavanje brightnessa i contrasta na monitoru onako kako vama pase.
Hvala ti za ljubav i riječi potpore...
nisi jedini...onaj batinaš je i mene osudio XD
tko je rekao da nisam. Sad su patentna prava prosla pa mogu besplatno podijeliti s vama.
sljedeci korak je stavljanje brughtnessa na max, i postelavanje brightnessa i contrasta na monitoru onako kako vama pase.
e moj xyane to si tek sad otrkio ti, ili tek sad otkrivaš masi?
znam vec jedno vrijeme, ali bio sam lijen isprobavati - to je prava istina... Meni osobno na monitoru je postavljeno na 90% i brightness i contrast, a u nvidia settings na 50 jedno i drugo. S time da se sa MagicBrightom mogu jos igrat i sa postavkama sva tri spektra RGB-a ali mi se neda i ovako mi je dobro
Prodaje taj lik i ruske keyeve za jeftinije pare al izadje te nest malo jeftinije ja mislim
kontaktiraj ga pa pitaj, siguran je sto posto ja uzimo kod njega zajedno s jos par kolega
znam vec jedno vrijeme, ali bio sam lijen isprobavati - to je prava istina... Meni osobno na monitoru je postavljeno na 90% i brightness i contrast, a u nvidia settings na 50 jedno i drugo. S time da se sa MagicBrightom mogu jos igrat i sa postavkama sva tri spektra RGB-a ali mi se neda i ovako mi je dobro
Ko i sam, gledao sam neke postavke, kako si ekipa složila to...ali isto tako, nije mi se dalo zayebavat se sa tim. Sad kad si postao reko idem složit to malo :)
pa da i ja haksam malo :)))
Ko i sam, gledao sam neke postavke, kako si ekipa složila to...ali isto tako, nije mi se dalo zayebavat se sa tim. Sad kad si postao reko idem složit to malo :)
Boje su ti zivlje, ko da imas ukljucen onaj fxaa filter, a ubiti nemas :D
@Dama: uzmi 120Hz monitor, hebes sve ispod.
trebao bi ja na svojo telki isprobati kak taj BF izgleda, samo je problem sta onda nemam stola, tj na cemu igrati XD
trebao bi ja na svojo telki isprobati kak taj BF izgleda, samo je problem sta onda nemam stola, tj na cemu igrati XD
Ma da je para bilo bi i muzike (na tom 120 monitoru)
jo jo znam, gledao sam vibrance u akciji. Izgleda igra malo življe...a to se i traži. Ne znam zašto ga prije nisam uključio...ali čuo sam da sve preko 70 da tako ubija oči da to nema šanse za gledat. Da ekipa nemože izdržat tako žarke boje dugo da glava počinje boljet..
Ima ga i u ati postavkama, tamo od videa.