- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Lik je pro.
da,al fakat je.
Igram cijeli dan, nitko nije čiter. Dođe Antraks, 5 minuta kasnije sve čiteri jebote.
Imam par fanova koji me prate i to je to :P
Pazi ovo: kaže Dado jučer nešto u stilu... u BC2 nije bilo toliko čitera ili je to zbog toga što vi niste igrali s nama :)
Reko ja: nemate vi pojma, bilo ih je masu :P
Znam!
Ja sam uvijek u pravu!
Samo Danny to još nije skužio :P
Ja sam uvijek u pravu!
Osim kad nisi, ne?
Obzirom da sam samo ja uvijek u pravu, ti si u pravu uvijek kad se slažeš s mojim zaključcima.
Ja znam najbolje, ja znam sve. Ja, ja, ja...
Kaj je najgore, opće ne lažem. Pitaj Dadu.
Lik je pro.
da,al fakat je.
evo sta ti dobar net znaci+dobar server...
evo sta ti dobar net znaci+dobar server...
Ili to ili je nešto drugo u pitanju: klik.
Osobno, meni je super sumnjiv, pogotovo kada mu vidis prvu polovicu onog videa, mislim lik skida ljude s 2 shota, pa čak i ne reloda, mislim koliko vas ubije nekog pa onda tako samo nastavi trčati uvjeren da može ubiti jos barem par ljudi s ostatkom maga?
Ali uostalom šta ja znam, ja imam jednostavno pravilo - ako me netko ubije taj je stoposto čiter
Eto da i ja malo pohvalim svoj klan. Igrali večeras protiv iksića... 3:0 za CHC
Cestitam. :)
Jucer sam ostao iznenadjen i uvrijedjen.. :-) Pantiću... :-)
Dajte nam par dana da se opet uigramo kao tim i vidimo se opet za revanš
Ebiga,bili ste bolji,mi smo se malo raspustili,nismo jaaaako dugo igrali zajedno neki war osim baraba nedavno i to je bilo to. Jos se i Zdena vratio koji je zabrijao da je besmrtan nakon 4mj terena :-)
Cak je i Kiki bolji postao od njega
A bome sam se i ja opustio previse.. (ebiga,posao.. ;) ) jer sam i sam rekao da me nema do Armored kill-a.
Sve u svemu,vidimo se opet. ;)
Pao još jedan Cro čiter i opet iz Rijeke. LINK LOL
To je iskušenje za antraksa bojim se da bi ga to moglo slomiti pa i on pređe na tamnu stranu.
EDIT: A možda to on dila tamo pa neznamo.
Molim lijepo, zna se da ja imam sedmo chulo shto se tiche hakera... mene ne jebu ovi s jeftinjava hakovima, vec ovi podmukli, sa skupim...
Na kraju priče će ispast da sam ja diler iz Rijeke i da dilam robu s greškom :P
Zato toliko i kenjam o čiterima... da se prikrijem :)
Molim lijepo, zna se da ja imam sedmo chulo shto se tiche hakera... mene ne jebu ovi s jeftinjava hakovima, vec ovi podmukli, sa skupim...
Nemaš ti nikakvo čulo, kamo li sedmo.
Maggot: ovaj je čiter... ajjjjjoooojjjjooojjj koji aimbot imaaaa
Ja: koji lik?
Maggot: xyneki
Ja bacam pogled na tablicu: xyneki 10-18 KD :)
Jucer sam ostao iznenadjen i uvrijedjen.. :-) Pantiću... :-)
E kada si sada kod pantica jel gledate Belu ladu to je nastavak filma ali u serijama, biseri zivi
malo offtopic ali ako va je dosadno samo to pogledajte, upisete u youtube bela lada i broj epizode.
Opet Rijeka?
A mozda je to jedan od jeftinijih cheateva, ali ti kupuju novi BF account ako te pronadju, pa je ovo zapravo jedan te isti lik koji se ponavlja? :)
Dali sutra treba izaci novi patch za igru?
Kada cete staviti filmic?
Nadam se istom brzinom kao i protiv baraba :P
lol, lik jos uvijek igra :D.
wtf?
Ako je to ovaj lik onda mi nije jasno kakav je on to cheat koristio jer mu je statistika jadna http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/luckyCro/stats/379004616/
wtf?
Ako je to ovaj lik onda mi nije jasno kakav je on to cheat koristio jer mu je statistika jadna http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/luckyCro/stats/379004616/
Sljedi promjena nicka iz luckyCro u unluckyCro..hehe
wtf?
pa zato ga je i kupio, da neutralizira svoju retardiranost.
To su ti oni čiteri o kojima Megot priča. Mučki, prikriveni sa skupim čitevima. Oni s 10-18 K/D-om
To su ti oni čiteri o kojima Megot priča. Mučki, prikriveni sa skupim čitevima. Oni s 10-18 K/D-om
Pazi, PIS-ovci će misliti da pričaš o njima
Kada cete staviti filmic?
Nadam se istom brzinom kao i protiv baraba :P
Da,imam pocetak runde samo,jer nisam mogao vise snimat koliko sam imao problema sa lagom-net lagom. Katastrofa. Darkman skoci i pucam po njemu i on po meni,na sekundu je jos uvijek u zraku,drugu sekundu je pokraj mene i padam mrtav. Neznam jel do servera bilo ili cega.. Tako da nemam filmica nazalost.
Pazi, PIS-ovci će misliti da pričaš o njima
Nema tu previše razmišljanja, odmah sam se prepoznao!!!