ja nemogu sa defibom ni svoje ozivit, a kamoli protivnika ubit. lol nego jel ima volje ko pozirat da destrojam vozilo sa repairom??? nemogu to nikako :/
ja se javljam ;)
ja nemogu sa defibom ni svoje ozivit, a kamoli protivnika ubit. lol nego jel ima volje ko pozirat da destrojam vozilo sa repairom??? nemogu to nikako :/
ja se javljam ;)
Uništi bilo koji T-UGS, cini mi se mortar i Spawn beacon sa torchom i to je to. Naravno to sam saznao 3 mjeseca nakon dvomjesečnog naganjanja tenkova i BTRova :D
Pa dajte me nemojte zezati da vam je to problem? Na karkandu ili caspianu možeš uništiti gro tenkova sa time...
Uništi bilo koji T-UGS, cini mi se mortar i Spawn beacon sa torchom i to je to. Naravno to sam saznao 3 mjeseca nakon dvomjesečnog naganjanja tenkova i BTRova :D
Lažeš ko cigan, igra to ne smatra vozilom uopče nego equipment lol.
Ufffff, sad si me ulovio. Stvarno ne znam, tipujem da su pokrpali u nekom patchu. Budem provjerio prvom prilikom
Lažeš ko cigan, igra to ne smatra vozilom uopče nego equipment lol.
Znam da je ovo forum, te ima svakakvih orangutana; ali molio bih te za minumum kulture.
90% sam siguran da sam tako odradio taj assignment
Brzinsko guglanje... i kaže vako, link je prastar; ali kao proof of concept prolazi.
Ima spominjanja unishtavanja, T Ugsa, mortara, i EOD bota http://www.xbox360achievements.org/forum/archive/index.php/t-348879.html
Opet prastaro, ali očigledno je fora prolazila neko vrijeme (ili još uvijek prolazi)... http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2832654624813678706/
mislim da ti na mav i eod bot dodje destroy vehicle bonus
Ma daj čovječe... Ajde EOD bot, iako se i to može bez problema ali kakav je pobogu problem uništiti tenk sa repair toolom???
Ma daj čovječe... Ajde EOD bot, iako se i to može bez problema ali kakav je pobogu problem uništiti tenk sa repair toolom???
istina
na rushu je jos najlakse, cesto ekipa ostavi prazan AMTRAC u neprijateljskoj bazi pa mozes s njim sto god hoces
ja djubre odmah torchom i kad tenk stane rpg u guzicu i vidiš kako recon iskače iz tenka ne zna što bi? i onda pumpom ga razvaliti....tako..
tip,kad ispalite rpg hop na ljestve ako su vam blizu i spustite se ...no reload time.......mwahahahaha
ja ne znam da ima noobovsko oruzje u bf-u uopste... istina ima oruzja sa kojima je lakse ubiti nekoga na nekoj srednjoj udaljenosti ali treba opet znati naciljati i koliko toliko drzati ciljnik na meti dovoljno precizno i dugo da ga rijesis... ja volim ici na servere gdje nemas nikakvih ogranicenja... ubijaj sa cim god mozes i znas... a volio bih samo da naprave jednu stvar u bf-u.... npr ako pucam i ostanem bez metaka a i dalje klikam da pucam da onda to pretvori i udarac kundakom :) i da oduzima healtha recimo 50% jacine noza... to bi bilo predobro... i normalno da ima postotak udarca da razlikuje kad udaris kundakom u ledja ili glavu i tako...
a ako ne upali udarac kundakom ili ga slučajno fulaš, daje ti dodatnu mogućnost round house kick-a u bulju...radije odi igrat neki sp na konzolama pa stišći trokutiće.
da se mene pita ne bi se puške automatski reloadale kad ispucaš sve metke dok ne stisneš reload
nije da se imam s cime hvaliti al eto
DAFUQ???
Ubio si nekoga MAV-om???
DAFUQ???
Ubio si nekoga MAV-om???
i to poslije patcha, kad se navodno kao nije moglo. poslije sad zadnjeg mislim da se stvarno ne moze. Ekipa ti je ta MAV ubojstva masovno eksploatirala prije BTK patcha a i poslije njega se dalo samo puno teze
edit: kad je netko pri kraju healtha, ali uglavnom ispod 50% sam ga zakucas u zemlju. EOD botom se inace dade pregaziti ljude koji leze na zemlji, savrseno za kampere :D cak sam ja sam sebe pregazio kad sam na rikverc isao XD
prije prvog patcha si mogao teoretski ubiti neograničen broj protivnika sve dok netko nije uništio mav, poslije patcha si mogao ubiti jednog, a MAV bi automatski eksplodirao, kako je sad ne znam
DAFUQ???
Ubio si nekoga MAV-om???
mav noob
Kak to misliš samo BLOG?
Inače peč ti dolazi sad u utorak.
mav noob
Haha good times na metrou 64, flankas s mavom i pokosiš ih kad se poredaju. Može se još uvijek al treba resupplyat svaki put pa nije isplativo više. Ima bug pa se možeš nekih 20% vremena izvuč sa cijelim mavom nakon killa al to je nedovoljno. Isto tak, nekad se ne zaletiš dovoljno jako da kill dobiješ a mav ti rikne. Bezveze :/
Kako se locka target s tenkovima, helićima, migovima ?
i to poslije patcha, kad se navodno kao nije moglo. poslije sad zadnjeg mislim da se stvarno ne moze. ...
ma šta... nekidan me neki ubio s mavom. Bio dosadan ko muha pa sam mu pustio nek se samozadovolji.
za to ti sluzi 3. mjesto u tenku.kad ga otkljucas ako jos nisi,na helicima heat seeker a i tako sa jetovima. :D
jbg nisam ja pro... :/ derpe me uvijek okine granatom :(
Kupujem bf3 za pc po mogučnosti limited edition,nudim u zamjenu bfbc2+vietnam(može i dogovor)
Sad kad si već spomenuo. Prije koji dan sam se pohvalio kako sam klao cijeli dan ko sumanut i neki dečko tu sa foruma me izazove (nije ovdje u temi aktivan). Mali je 98. godište i izaziva me da idemo igrati da vidi jesam li ja pro