- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
hmm, moj laptop ima switchable graphics, pa nemogu s amd-a skinuti drivere nego moram s http://leshcatlabs.net/.
skinuo sam ove prve http://leshcatlabs.net/index.php/2012/08/catalyst-12-8-whql-unifl-for-atiintel-graphics/ ali se nije nisto popravilo -.-
e Vjestice ti nesto ***** da se grozis onih flagrunova a vama vas clan iz CHC-a kickass1999 igra upravo sada tamo
Da ima filmic,nebi rijec rekao. :)
a di je tvoj filmic od wara neki dan,jesi uplodao
Ne pitaj nista... Stavio sinoc u 23h uploadat,ujutro oko 9 je bilo 83%,dodem doma u 17h i na 84% je...
Stalo i ne mice.. Morat cu rezat filmic (sveukupno 16min ima) jer ovako nejde..
e Vjestice ti nesto ***** da se grozis onih flagrunova a vama vas clan iz CHC-a kickass1999 igra upravo sada tamo
Pa toga me najviše i sram. Ali nisam mu mama da mu mogu zabranit... :)
Ne pitaj nista... Stavio sinoc u 23h uploadat,ujutro oko 9 je bilo 83%,dodem doma u 17h i na 84% je...
Stalo i ne mice.. Morat cu rezat filmic (sveukupno 16min ima) jer ovako nejde..
Lagano ugasi browser,pa ga onda ponovno upali i stavi uploadat.Nastavit će ti na tih 84%.
^^ Zezas se??
Ja ga deleteao automatski...
^^ Zezas se??
OMG!!!!!!!!!
Pa to sam masu puta napravio,jer mi se znao resetirati ruter.
Samo izgasiš i ponovno upališ browser i staviš opet uploadat.LOL šta uradi.
dzaba meni sto vec 4 godine igram flight simulator... ovi jetovi mi neidu i bog... treba mi instruktor :P il nek u battlefieldu 4 ubace podmornice hehe
^^ Zezas se??
OMG!!!!!!!!!
Pa to sam masu puta napravio,jer mi se znao resetirati ruter.
Samo izgasiš i ponovno upališ browser i staviš opet uploadat.LOL šta uradi.
Super!!!
Mislim da mi se oko 12 restarta na sek,da promijeni IP ak se ne varam..
Sta onda,samo firefox pogasim i kliknem ponovo na upload?
dzaba meni sto vec 4 godine igram flight simulator... ovi jetovi mi neidu i bog... treba mi instruktor :P il nek u battlefieldu 4 ubace podmornice hehe
Haahahahahaha, ja igram X serijal (x2 the threat, x3 reunion, x3 TC, X3 AP) jos od 2004. pa ovdje avione ne znam ni zakucati u zemlju
moj dosadasnji uspjeh je to sto sam uspio poletit i profulat prvu stijenu ili drvo hehe... 0 kilova, nemogu nikom ni prismrdit... kad sam u avionu ja sam najopasniji...za sebe!!! :D
moj dosadasnji uspjeh je to sto sam uspio poletit i profulat prvu stijenu ili drvo hehe... 0 kilova, nemogu nikom ni prismrdit... kad sam u avionu ja sam najopasniji...za sebe!!! :D
Ti si bar poletio,ja nisam ni to uspio kak treba ^^
Super!!!
Mislim da mi se oko 12 restarta na sek,da promijeni IP ak se ne varam..
Sta onda,samo firefox pogasim i kliknem ponovo na upload?
Da samo resetiraš lisicu i staviš opet na upload.
Bitno je da bude taj video u istom folderu i da se isto zove.
Ja mislim da će čarapa senior (dakle ja) ako nastavi igrati ovu spodobu od igre opet početi učiti periferiju newtonove zakone gibanja, i to onaj ubrzani kurs
Ovom purukom također skrećujem pažnju na činjenicu da čarapa senior (dakle ja) lagano tjera dadu, kukya, butchera, chuckya, i ostale šalabajzere sa xyllip tdm servera u najdublje krugove pakla za nanesene boli prilikom večerašnjeg meča
Također mislim da će čarapa senior (dakle ja) oladiti jaja na par dana od ove igre jer mu lagano ide na racku ovaj neobjašnjivi lag koji se dešava a ping 25 ili malo viši, pa sukladno tome dobiva po pic.ki potpuno,... totalno,... apsolutno,... sa svih strana.
Ah, što čarapa i voli i mrzi ovu igru
Koji loadout predlazete za sljedece 3 puske:
1.AUG A3
2.L85A2
3.SCAR-L
Da malo razbijemo monotoniju, odlucili smo uvesti tematske tjedne na nasem serveru.
Ovaj tjedan(od 9 dana ;)) je bio bolt only.
Pravovremeno cemo vas obavjestiti o svim dogadjanjima.
Jedan od primjera kako bi to moglo izgledati:
EOD bot only / TDM (:D)
UMP 45 only / TDM, RUSH, CQ Small inf.
I neka oruzija koja ce doci na red su:
BlowTorch
Sg553
MP443
Defib
...
Sve u svrhu zaje*ancije, smijanja i opustanja...
I naravno, da sve vidi kako se tko snalazi kada svi imaju OP oruzje u ruci :D
Ma smoke only je ljuta špica
Koji loadout predlazete za sljedece 3 puske:
1.AUG A3
2.L85A2
3.SCAR-L
RDS+HB za sve 3.
Profitira li Battlefield 3 išta od tehnologije ReadyBoost?
tip u skvadu u jetu bio,sletio na krov one četvrtaste zgrade na centralnom flagu firestorma iz fore....svaki put i capa flag tako i nastavi dalje....pa u pm....
evo kako se u 2 i nes sitno sati zaradi 115 tisuca exp :)
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/41935650/1/415155001/
ma ja bas i ne igram taj flagrun,vise ga igra moj buraz,ima sest godina,pa kad vec inzistira da oce igrat bf nek mi bar i bodove nabije :D,ako ga posaljem na nekakav server koji nije takav ili knife only uzasan mi je k/d ratio,spm mi se drasticno smanji itd...sest godina...uci od malih nogu :D
btw BL klan cak ima i svoj server flagrun only

Profitira li Battlefield 3 išta od tehnologije ReadyBoost?
Neki tvrde da profitira ako imaš malo RAM-a a igraš na high/ultra postavkama (što je samo po sebi suludo). Naravno, moraš imati vrlo brz stick (poželjno USB 3.0).
Hmm, i Better Battlelog ima svoje assignmente.
Tko ga nema preporučam skinuti:
http://getbblog.com/en/download
Mogu se playeri i serveri staviti na radar listu, proširene su informacije o oružju, itd.
Jel samo mene ovdje ne zanimaju dupli bodovi, bodovi, poeni i xp ovo ono ili.....
Sta je sad?
nisam vidio najavu ni nista...
Mater 100 puta...
Ni mene baš :) ...ja lutam po bespućima virtualne stvarnosti Guild Wars 2 ;)