Ajde dok dan još nije prošao, Pirat sve najbolje!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ajde dok dan još nije prošao, Pirat sve najbolje!
Joj da, skoro sam zaboravio
Pirat, sretan to rodjendan!
Koji? 18?
jbg, znam da je off topcip ali da ovdje pitam..ocu li bf3 vrtjeti na ultra u MP sa 7850 2gb,8gb rama,i5 3450
Nedavno sam počeo konačno igrati i jedna stvar mi pije krv na slamćicu..
A to je hit detection..
Hrpu puta "izrešetam" nekog, vidim promjenu reticula, a bez učinka..
Jel se na ovo moram naviknuti ili postoji način kako umanjiti ovu iritantnu pojavu?!
Nedavno sam počeo konačno igrati i jedna stvar mi pije krv na slamćicu..
A to je hit detection..
Hrpu puta "izrešetam" nekog, vidim promjenu reticula, a bez učinka..
Jel se na ovo moram naviknuti ili postoji način kako umanjiti ovu iritantnu pojavu?!
prvi bf ?
Igrao sam BC2, ali rekoh ovo je nova igra :)
moras se jednostavno navici. meni se desava da vidim onaj status bar kako se smanjuje kada pucam u neprijetelja i on mene ubije i status bar mu se odmah vrati. kako iritantno.
jbg, znam da je off topcip ali da ovdje pitam..ocu li bf3 vrtjeti na ultra u MP sa 7850 2gb,8gb rama,i5 3450
Zašto bi htio vrtiti na ultra pobogu??
Zašto bi htio vrtiti na ultra pobogu??
pa eto, samo pitam dali bi konfa mogla na ultra :) ali na MP cu vjerojatno igrati high zbog fluidnosti
Pozdrav, ima li netko iz BiH da mi je voljan kupiti igru, a ja mu prije toga uplatim novac na žiro-račun?
I da, gdje je najpovjerljivije i najpovoljnije?
moras se jednostavno navici. meni se desava da vidim onaj status bar kako se smanjuje kada pucam u neprijetelja i on mene ubije i status bar mu se odmah vrati. kako iritantno.
Da, i kad krvari još, ali ipak ostane na 100. Koliko god znao kako i što radi, ali uvijek će mater pasti, jer to je nešto preko čega nikad neću preći.
Više.
Nego.....
The "Matches" feature will be going live for all Battlefield 3 players tomorrow, 7/10/2012 around 1 PM UTC. Learn more about Matches and how they will take competitive online play to the next level:
evo i mene nazad u zagrebu
sto reci? jedno super iskustvo popraceno super ekipom. popilo se dosta piva, sto za muskarce sto za pice, al svejedno se popilo iako nije se nista umocilo, decki nisu bili bas raspolozeni.
sinoc bili kod mystiq-a doma, da se uvjerimo da nema cit. obrat u prici je taj da ima instaliran inđektor za boje tako da ipak visi na granici izmedu haxora i nehaxora....sve vam je jasno kad sam ja na njegovom racunalu imao 24:4 u konkvestu u metrou. istina, oni crveni trokutici su mi dosta pomogli pa sam mogao predvidjeti di ce mi doc..a i moji meci ko da su se ljepili na njih
sala mala
gospodin Mystiq je odlican igrac koji dosta ovisi o svom timu/sqvadu. imali smo se priliku uvjeriti da, bez obzira na wallhack i aimbot , ipak timska igra prevladava. tako da, mozete vjerovat meni na rijec, ako ne meni, onda basti, ako ne njemu onda hrci ili co7 . svi koji smo bili tamo su imali priliku vidjet majstora na djelu. i ako vam to nije dovoljno, onda neznam sta bi vam jos napisao.
ovom prilikom bi se htio zahvaliti co7 na gostoprimstvu i dobrom provodu
Više.
Pirat je staro kljuse :), stara iskusnjara reklo bi se. Skoro pa če i u zasluženu bf vojnu penziju
sto reci? jedno super iskustvo popraceno super ekipom. popilo se dosta piva, sto za muskarce sto za pice, al svejedno se popilo iako nije se nista umocilo, decki nisu bili bas raspolozeni.
sinoc bili kod mystiq-a doma, da se uvjerimo da nema cit. obrat u prici je taj da ima instaliran inđektor za boje tako da ipak visi na granici izmedu haxora i nehaxora....sve vam je jasno kad sam ja na njegovom racunalu imao 24:4 u konkvestu u metrou. istina, oni crveni trokutici su mi dosta pomogli pa sam mogao predvidjeti di ce mi doc..a i moji meci ko da su se ljepili na njih
sala mala
gospodin Mystiq je odlican igrac koji dosta ovisi o svom timu/sqvadu. imali smo se priliku uvjeriti da, bez obzira na wallhack i aimbot , ipak timska igra prevladava. tako da, mozete vjerovat meni na rijec, ako ne meni, onda basti, ako ne njemu onda hrci ili co7 . svi koji smo bili tamo su imali priliku vidjet majstora na djelu. i ako vam to nije dovoljno, onda neznam sta bi vam jos napisao.
Upsss.
Jeste možda baš gledali rundu dok sam rage-ao u chatu zbog balansa? Pa onda drugu kad su Mystiq i Jovanka bili sa mnom u squadu pa su talijančići vikali da imam aimbot?
BTW, jučer pala dva helića s RPG-om, 3 to go (assignments, assignments)
sala mala
Upsss.
Jeste možda baš gledali rundu dok sam rage-ao u chatu zbog balansa? Pa onda drugu kad su Mystiq i Jovanka bili sa mnom u squadu pa su talijančići vikali da imam aimbot?
bili su skroz od kako sam došao za tobom na server....
Kako je moguce raditi takve killove (snajper, kasnije u videu)?
Ok, i meni se tu i tamo dogodi da pogodim nekog kad trcim, ili kad on trci.
Ali 5-6 headshota na likovima koji trce i vozacima helikoptera??
Meni ovo nikak ne zgleda legit. Ne mogu vjerovat da ovo nije neki haxor.
Ovo me podsjetilo na naj trenutak dosad..
Skinem ja iglom helića "vehicle disabled" i padne on desno od mene iza nekih zgrada..
Anyway..
Poruke koje su mi se pojavile
"vehicle destroyed"
"enemy kill"
"roadkill"
"enemy kill"
"double kill"
Ja ostao "paff"
Valjda je helić u padu pokupio nekoga na cesti :)
Kaj bi dao da sam to vidio svojim očima :D
Skinem ja iglom helića "vehicle disabled" i padne on desno od mene iza nekih zgrada..
Anyway..
Kaj bi ja dao da mi je ekčuli srušit nekaj sa iglom :D
bili su skroz od kako sam došao za tobom na server....
Dobro, sad se trebam s dvije mokre krpe zveknut po glavi (ako ništa drugo, bar sam onu zadnju rundu bio MVP...)
Interesantno je, ako je to isti lik da je uvijek neko drugo ime koristio, i da se nijedno ne pojavljuje na Battlelogu (sada je vjerojatno Lagarith i nije igrao 2 mjeseca - te krvlju brani aimbottere na forumu - traži MAV-DuckCover)
Anyway..
Poruke koje su mi se pojavile
"vehicle destroyed"
"enemy kill"
"roadkill"
"enemy kill"
"double kill"
Ja ostao "paff"
Valjda je helić u padu pokupio nekoga na cesti :)
Kaj bi dao da sam to vidio svojim očima :D
Kada heli/avion padnu i poginu ovi koji su u njemu, onda piše roadkill. Ali je svejedno super.
Ja na svojoj konfi na 1024x768 sve off jedna pokrenem na 50 fps -.-'
moze li bolje ? :(
ni meni,dosta kileva mi je ustvari smjesno
Evo ja igram cesto tako sa sniperom.
Ovaj setup m40, acog4x, laser i pull bolt.
Odi na kanale i igraj tdm sa sniperom neko vrijeme doci ce ti feeling, ali ne da odes gore na kran i kempas nego se kreces po mapi sniperom. S vjezbom ti mora doc feeling.
Ja npr cesto igram metro, i conquest i rush sa sniperom cijelo vrijeme, desavaju mi se situacije da npr u locker roomu idu na mene po 2-3 i rijesim ih sve noscope na 1-2m udaljenosti.
U ovom setupu noscope kad pucas kao da imaju puno vece glave, ne moras biti skroz precizan, (bar imam takav osjecaj) samo u tom smjeru puknes i ono se prima hs. Do nekih 10ak m, uglavnom no scope pucati..
Ja na svojoj konfi na 1024x768 sve off jedna pokrenem na 50 fps -.-'
moze li bolje ? :(
Mislim da bi moralo moći malo bolje ići...
Evo ja taman završio assigment za F2000, sada idem na PKP, pa na SCAR-H i L96.
Ma daj ovo je cisiti aimbot od toliko kilova nikada nije naciljao covjeka nego tek kada opali onda mu puska trzne prema glavi. sa niperom je najlakse prikriti aimbot.
Dice ima smisla za humor. Moram nabiti killove sa gaymoreom pa me sinoć ljudi vrijeđaju cijelu večer i ispadam smeće na visokom levelu a još gaymore koristim. Puj glupi dajs.
Dice ima smisla za humor. Moram nabiti killove sa gaymoreom pa me sinoć ljudi vrijeđaju cijelu večer i ispadam smeće na visokom levelu a još gaymore koristim. Puj glupi dajs.
Počeo sam koristiti opciju "H" (ideš kroz različite chat "nivoe"), dok ne dođem do CHAT OFF (ima još POP UP i ALWAYS VISIBLE).
Ma na nosharu ih samo stavljaš i nema brige. Brzo nabiješ dovoljan broj a neće ti nitko srati...