Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.078.111
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

stvar je u tome da nas je 15 sa iglom covjek se digne s helijem na 20 metara i nema locka,a on nas s te visine gadja zatvorenih ociju

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.7.2012 17:17 (Blade Runner31).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Skill?

In game: D-Ki11a aka Legendic
Moj PC  
19 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Battlefield 3

Pipi pajret sretan ti rođendan pico.{#}

P.S Danas ću ti dat free killove ako budemo na istom serveru, vidiš tolko sam dobar {#}

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
moderator
Re: Battlefield 3
hellbyte0 kaže...

P.S Danas ću ti dat free killove ako budemo na istom serveru, vidiš tolko sam dobar {#}

A ja sam vam svima mislio dat da me piknete s leđa,pogotovo onima s velikim premium nožem

سمندری ڈاکو
17 godina
protjeran
pirat kaže...
hellbyte0 kaže...

A ja sam vam svima mislio dat da me piknete s leđa,pogotovo onima s velikim premium nožem

LoL ti izgleda voliš bit podložan {#}{#}

16 godina
moderator
hellbyte0 kaže...

LoL ti izgleda voliš bit podložan {#}{#}

Ne ti imaš previše perverzne misli.{#}

سمندری ڈاکو
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

sutra idem po novi komp, pa cu napokon moci krenuti sa BF3 :) zanima me dali mi treba kakav novi dlc i to, ili samo sa ovime, mogu igrati sa vama.

P.S. oce mi raditi ta ruska verzija?

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
strbi kaže...

sutra idem po novi komp, pa cu napokon moci krenuti sa BF3 :) zanima me dali mi treba kakav novi dlc i to, ili samo sa ovime, mogu igrati sa vama.

radit ce ti ruska samo sljedi korake koji tamo pisu.mislim da je ovo samo bf3 bez karkanda i close quarters dlc-a

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.7.2012 18:54 (Blade Runner31).
14 godina
neaktivan
Blade Runner31 kaže...
strbi kaže...

radit ce ti ruska samo sljedi korake koji tamo pisu.mislim da je ovo samo bf3 bez karkanda i close quarters dlc-a

da to je samo igra bez ikakvih dlc-a...ako nemam niti jedan dlc, ocu moci s vama igrati, ako vi imate dlc naprijmer...ocu li moci na ultra vrtjeti sa sapphire 7850 i sa i5 2310, 8gb rama

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
14 godina
Battlefield 3

Sretan ti ročkas pirat...dobro ga proslavi i nemoj raditi ništa što ne bi i ja radio...{#}

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Sretan rođendan Pirat.{#}

Kalko1212 ingame
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
kalko1212 kaže...

Kalko prošao je double penetrejšn,ili si zaboravio{#}

tnx svejedno...x2

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.7.2012 20:09 (pirat).
13 godina
neaktivan
pirat kaže...
kalko1212 kaže...

tnx svejedno...x2

Sry zaboravio sam.

Kalko1212 ingame
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.7.2012 20:11 (kalko1212).
15 godina
neaktivan
strbi kaže...
Blade Runner31 kaže...
strbi kaže...

da to je samo igra bez ikakvih dlc-a...ako nemam niti jedan dlc, ocu moci s vama igrati, ako vi imate dlc naprijmer...ocu li moci na ultra vrtjeti sa sapphire 7850 i sa i5 2310, 8gb rama

Ma ne da ces moci vrtit, vec ces na max. postavkama moci fluidno igrati

Um caruje, dok snaga ne popizdi..
14 godina
kalko1212 kaže...
pirat kaže...
kalko1212 kaže...

tnx svejedno...x2

Sry zaboravio sam.

Kalko jel bi rađe guzio kuky-a jednom ili pirata 2 puta? 

Kalko: kuky je ljepši  ali dva puta je dva puta {#}

You should never underestimate the predictability of stupidity
13 godina
neaktivan
Zero2 kaže...

Kalko jel bi rađe guzio kuky-a jednom ili pirata 2 puta? 

Kalko: kuky je ljepši  ali dva puta je dva puta {#}

Guzio bi oba dvojicu 2 puta, čak bi guzio i tebe, moja kolekcija dogtagova se dere da opet želi tvoj dogtag.

Kalko1212 ingame
17 godina
protjeran
Battlefield 3

A bokte ali smo svi postali u ovoj BF temi homići.{#}

Gdje je basta da nas sa svojim made in poland pričicama prebaci na pravi put.{#}

Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

evo zadnja dva dana sam vise vremena dao novom DLC-u.... a DLC mi je odlican, mape uopce nisu tako kaoticne,, a najvaznije mi da bez dobre timske igre nema ni pobjede... 

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ceco22 kaže...

evo zadnja dva dana sam vise vremena dao novom DLC-u.... a DLC mi je odlican, mape uopce nisu tako kaoticne,, a najvaznije mi da bez dobre timske igre nema ni pobjede...

meni su iskreno dobre mape,jedino sta mi ne valja je random spawn,jer se nekad stvoris medu 5 neprijatelja pa ti pokusaj nesto napraviti,ljudi dosta seru jer ocito igraju sa vise od 32 igraca,sta je onda sranje i kaos,ja sam igrao na serverima do 32 i da se lijepo igrat,mozda bi cak 24 bilo idealno,iako vidim pa po onom DICE-ovom guide-u su napisali da su predviđene za 16 igraca sta je ok iako nisam probao XD

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.7.2012 21:31 (dead27brain).
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

ja igram samo na 16 slot serverima, jer se i tu vec malo guzva... najbolji broj za uzitak....

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ceco22 kaže...

ja igram samo na 16 slot serverima, jer se i tu vec malo guzva... najbolji broj za uzitak....

trebam bas isprobati mislim da sam samo par partija sa 16 igraca igrao,zadnje vrijeme sam poceo cak igrati i squad rush,puno napetije nego obican rush,predobro,a iako idem igrat obican rush obavezno server od 32 ili 24 igraca,jer sa 64 je po meni katastrofa,pogotovo kad je neki server sa pretjeranim brojem ticketa

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

e ima li neki gameplay od armored kill dlc-a ako da može link {#}

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Neo051][img]http://g.bf3stats.com/pc/qvJvFKXL/Neo051.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

ok znao sam da mozes soflam i spawn unistavati MAV-om,ali c4 i claymore nisam znao XD XD

1 0 hvala 0
15 godina
ceco22 kaže...

16 ili 24 nekad ako mi se da malo akcije. Ne razumijem ljude koji igraju 64 i još mi vele, pa mape su za 64 igrača...lol

istina, ali skužio sam da ekipa na tim mapama malo bolje igra timski, bar svi trče jednako na pointove ako niš drugo

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....
13 godina
Battlefield 3

Pitanje za pilote:

Koja je po vama idealna kombinacija dodatka kod attack helica za pilota i gunnera?

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
ceco22 kaže...

16 ili 24 nekad ako mi se da malo akcije. Ne razumijem ljude koji igraju 64 i još mi vele, pa mape su za 64 igrača...lol

istina, ali skužio sam da ekipa na tim mapama malo bolje igra timski, bar svi trče jednako na pointove ako niš drugo

ma da naravno mape su za 128 igraca,kako uopce mi mozemo igrati s tako malo igraca,bas smo jadni,nemamo skill XD XD

13 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Pitanje za pilote:

Koja je po vama idealna kombinacija dodatka kod attack helica za pilota i gunnera?

ja se tesko docepam helica,a i ne vozim ga bas tako dobro,ali nisam ni bas los da neznam sta radim XD,nemam bas prilike nauciti bolje igrati s njim,bolje mi lezi tenk,ali ako se frend i ja docepamo (on ga bolje nego ja vozi) uvijek uzmemo EMC pilot,a gunner flares XD,volio bi nauciti ga dobro voziti,gust je XD

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.7.2012 22:26 (dead27brain).
13 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Pitanje za pilote:

Ja volim ovako:

Pilot:

Air radar/ gudided missle

ECM

AA rakete

Gunner:

Belt speed

Flaers

TV missle

TV missle obožavam, roknem AA sa daljine, poslije toga mogu mirno letiti.

Kalko1212 ingame
15 godina
dead27brain kaže...
fila2208 kaže...
ceco22 kaže...

ma da naravno mape su za 128 igraca,kako uopce mi mozemo igrati s tako malo igraca,bas smo jadni,nemamo skill XD XD

Uopće nisam na to insinuirao ali ako priznaješ da nemaš skilla u redu je, svi smo nekad bili takvi.

Samo kaže da je 16 ideala, a sve preko ajmo reć nekih 24 je već kaotično i pretjerano. barem meni.

CyberDemonVZ kaže...

Pitanje za pilote:

Nisam neki ekspert, ali letio sam sa ekspertima.

pilot: guided, ecm, heat

gun: stealth, flare, tv missile

dobar gunner sa tevejkom skida i boga, a pilot sve dovrši što ovom slučajno ostane. Znam dečka koji radi preko 200+ killova na omanu, nešto preidvno je kako je yeben kad se kombinira sa odličnim pilotom.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....
13 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
dead27brain kaže...
fila2208 kaže...
ceco22 kaže...

Uopće nisam na to insinuirao ali ako priznaješ da nemaš skilla u redu je, svi smo nekad bili takvi.

Samo kaže da je 16 ideala, a sve preko ajmo reć nekih 24 je već kaotično i pretjerano. barem meni.

CyberDemonVZ kaže...

Pitanje za pilote:

Nisam neki ekspert, ali letio sam sa ekspertima.

pilot: guided, ecm, heat

gun: stealth, flare, tv missile

dobar gunner sa tevejkom skida i boga, a pilot sve dovrši što ovom slučajno ostane. Znam dečka koji radi preko 200+ killova na omanu, nešto preidvno je kako je yeben kad se kombinira sa odličnim pilotom.

znas li za sarkazam?? e pa toga je bilo u mojoj recenici + XD XD

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice