Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.078.088
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Battlefield 3
Nexus66 kaže...

Kolonoskopija je goli *rac kaj sam ja sinoć istrpio od strane mojih mrskih "neprijatelja" PIS-ovaca.

A zato tolika nervoza sinoć na rushu{#}

17 godina
Battlefield 3

...ja danas idem u "mek donaldz" po jedan "wrep bejkon" s puno krompirića {#}

i nemojte se chuditi kad vas budem hedshotao s 14000 metara kundakom u vugla...

::: peace 0n earth :::
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.6.2012 12:58 (wiz4rd).
Moj PC  
8 0 hvala 0
13 godina
protjeran
wiz4rd kaže...

...ja danas idem u "mek donaldz" po jedan "wrep bejkon" s puno krompirića {#}

Ako ocekujes Punkbuster Ban obavezno racun uzmi!!! ;)
16 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

daj mi molim te link samo zakelji ispod od ovog tvog battleloga,

jer vidim da je drugačiji od mog,meni je ovo za tebe sa strane dok je tebi gore pored home-a,

a kao skinuo sam novu verziju (sa strane ovog battleloga sam ga upadetao,nisam išao na nikakve ofišli web stranice)  jer je stari imao nakon upadte-a battleloga problema,a ja i dalje imam problem,šteka mi cijeli battlelog za popi*dit

ajde molim te samo link bubni di da ga skinem

ovo?

http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/ex_Co7/stats/363588775/

Nisam te bas najbolje skuzio sta ti treba.

Meni se to samo pojavilo, kako i zasto... Ne znam.

[M|C] ex_Co7
15 godina
neaktivan
Nexus66 kaže...

I sada razmišljam da pošaljem DICE-u jedan ozbiljan mail sa prijedlogom za jedan mini DLC , koji bih ja nazvao "UP YOURS!"

Ja zamislih to ovako,kad recimo naletiš na assault klasu s nekim OP oružjem i slučajno ga ubiješ,lijepo uzmeš njegov kit i nabiješ mu   npr m16 u pak i tako ga ostaviš ,kao oni grobeki amera u vijetnamu, te ako ga slučajno neko od njegovih rezza on trči sa m16 u paku i samo pištoljem u ruci dok ga neko ne mazne.naravno tu su i unlockovi ,recimo dog tag "Anal Intruder" za onoga koji umeće ili "Gaping Hole" za onoga koji prima ..itd

Zanimaju me vaši prijedlozi u vezi ovog mini dlca....

lajkam iz mek-a{#}

Battlelog nick: d3aDmau5_CRO
14 godina
Hrca1981 kaže...
Nexus66 kaže...

{#} ma mi smo ti rodjeni sa m16,mozda nam i vire iz dupeta....moram danas pogledat iza sebe{#}...m16 sam koristio samo na TDM a na klasiku onu novu PCW-R ili tako nesto...i igro cjelu vecer inzinjera...

Poučen iskustvom koliko puta si me ubio jučer sa tim ACR-om jučer (čitaj punooo puta)...imam samo jednu poruku...drž se ti samo M16-tice ;)

You should never underestimate the predictability of stupidity
13 godina
neaktivan
Zero2 kaže...
Hrca1981 kaže...
Nexus66 kaže...

{#} ma mi smo ti rodjeni sa m16,mozda nam i vire iz dupeta....moram danas pogledat iza sebe{#}...m16 sam koristio samo na TDM a na klasiku onu novu PCW-R ili tako nesto...i igro cjelu vecer inzinjera...

Poučen iskustvom koliko puta si me ubio jučer sa tim ACR-om jučer (čitaj punooo puta)...imam samo jednu poruku...drž se ti samo M16-tice ;)

ma jucer je otkljuco pa reko da isprobam...Dado iz gerijatrije nam reko da je puska dobra....ma mene neces vidjeti na klasiku sa medicom...ili sam u heliju ili dole trckaram sa inzinjerom...ali kad igram inf onda M16 u ruke i udri{#}

17 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

ajde molim te samo link bubni di da ga skinem

http://getbblog.com/

Battlelog: LateralusX
15 godina
neaktivan
Hrca1981 kaže...

ma jucer je otkljuco pa reko da isprobam...Dado iz gerijatrije nam reko da je puska dobra....ma mene neces vidjeti na klasiku sa medicom...ili sam u heliju ili dole trckaram sa inzinjerom...ali kad igram inf onda M16 u ruke i udri{#}

Zero jeste Dado iz G {#}

Fr4nk_Horrig4n
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.6.2012 13:27 (Hedrick).
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

a jbg kad imate na svakom forumu drugi nick{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ekipa, baka je čiter. Priznao mi jutros.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

16 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Kaj te vara sa svojom curom ili?

All those moments will be lost in time like tears in the rain ... time to die. Nexus6 from Blade Runner
14 godina
neaktivan
Hrca1981 kaže...
Zero2 kaže...
Hrca1981 kaže...
Nexus66 kaže...

jeste za jedan friendly classic onda veceras nakon tekme?

15 godina
Battlefield 3

Gledam sad Ex - ov profil i upadne mi u oko da je poništio statse sa ovim premiumom. Ne kužim što je dice time želio, gore piše jedno a u dnu stranice drugo, tj. pravo stanje. Umjesto da je lijepo omogučio da se napravi drugi vojnik kao i u BFBC2 pa peglaš ispočetka.

Meni je igra postala vrlo nezanimljiva sad kad nema više napretka od 100 levela. U BFBC2 sam si napravio novog vojnika kad sam došao sa prvim do generala. 

K4lim3ro
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
athlon64 kaže...

skužajte ,kako provjerim jel mi proxy osa ukljucen?

http://www.ip-adress.com/Proxy_Checker/

otvori ovu adresu pa ces saznat dali je ukljucen ili ne...

Battlelog nick: d3aDmau5_CRO
15 godina
Kendo kaže...

Gledam sad Ex - ov profil i upadne mi u oko da je poništio statse sa ovim premiumom. Ne kužim što je dice time želio, gore piše jedno a u dnu stranice drugo, tj. pravo stanje. Umjesto da je lijepo omogučio da se napravi drugi vojnik kao i u BFBC2 pa peglaš ispočetka.

Meni je igra postala vrlo nezanimljiva sad kad nema više napretka od 100 levela. U BFBC2 sam si napravio novog vojnika kad sam došao sa prvim do generala. 

Očito zato kaj EA/Dice smatra da ako netko hoće novog vojnika da će kupit novi cd key,

a to znači više para. Ili npr. ako dva buraza ili nekaj slično igraju na jednom kompu igrali

bi na istom acc-u samo napravili novog vojnika besplatno, a ovak ili igraju na istom profilu ili kupe novi acc.

A.K.A. DuraCell_HR
17 godina
Bio preksinoc s tajnicom u hotelu, morali smo nesto raspravit u 4 oka i 2 sise, jeli.
Na svu srecu, mekdonaldz je blizu pa sam za svaki slucaj uzeo racun da mogu rijesit stvari sa zenom ak me optuzi za cheatanje!

Snaga klade valja, um caruje, Dundo Maroje, a racun iz mekdonaldza sredjuje sve ostalo :)
14 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

kad smo vec kod citera

http://www.pbbans.com/mbi-viewban-a6c61039-vb266141.html

sto reci, koju posluku porati{#}

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Da ne googla, kolko GB zauzme BF3 install? :D

bmak.help@gmail.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
mrflegmaOTPISANI kaže...
Danny_HR kaže...

kad smo vec kod citera

a gdje si ti zapeo kada se uzimao račun iz McSranja i kada se tražila bus karta???pogledaj malo 10-ak stranica natrag.... {#}

My BF3 Battlelog: MasterChurner
16 godina
mrflegmaOTPISANI kaže...

kad smo vec kod citera

u jbt gle ti ovo Furyo je dobio ban. Jesam vam ja rekao da je citer.

14 godina
neaktivan
mrflegmaOTPISANI kaže...
Danny_HR kaže...

kad smo vec kod citera

lol, mora da se salis XD pa jedno 20 stranica je od preksinoc navecer o to me napisano XD ali eto vidim pise da prizivni sud je odbacio appeal, odnosno closed - denied

14 godina
neaktivan
plavi83 kaže...
mrflegmaOTPISANI kaže...
Danny_HR kaže...

kad smo vec kod citera

a gdje si ti zapeo kada se uzimao račun iz McSranja i kada se tražila bus karta???pogledaj malo 10-ak stranica natrag.... {#}

Gdje zapeo da zapeo kad ovak nesto vidim.....{#}

15 godina
Battlefield 3

Pa i prijašnji serijali Batllefilda su bili od istog developera pa su imali tu mogučnost. Pa sad su nam gotovo svima prodali još jednu igru preko DLC-a (50 eura - čast izuzecima koji su se snašli jeftinije) i kad su uveli ovaj reset statsa trebali su barem onda uvesti mogučnost da se sve resetira ili da se stvori novi profil koji kreće od nule. Kad već kopiraju COD tamo je postojao prestige i svakim ulaskom u novi level prestige resetiralo ti se sve na nulu, a imao si mogučnost i novog vojnika ako si došao do 10. prestiža.

A ovo da ti i brat možete imati svaki svojeg vojnika to stoji ,ali nemožete igrati u isto vrijeme.

K4lim3ro
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.6.2012 14:28 (Kendo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
xyan kaže...

... ali eto vidim pise da prizivni sud je odbacio appeal, odnosno closed - denied

To je samo kod PBBans-a. Oni su nebitni. Zabrana pristupa serveru po PBBans ili sličnoj listi je u suštini odluka admina servera, Furyo ima prvo za riješit stvar sa EverBalance-om.

BF3: Bombovich
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

restartanje statsa...

ajde baš me zanima šta opčenito ekipa misli o tome.

mislim da je DICE-e trebao napravit kao što je i kendo rekao,da imaš mogučnosti napraviti novog vojnika,ali samo još jednog!

ako dođeš do 100 lvl,imaš mogučnost s još jednim napredovati/otključavat sve ispočetka,

ovako restartaš statse i imaš šta? acc 20% vauuu,k/d ratio 3? vauu , 1200 spm? vauuu ,

ja stvarno ne kužim šta su s time htjeli napraviti,ali jedno znam da se sada čiteri mogu prikriti ful lagano,

nemožeš više niti čitera "skužit" kao prije, po statsima.

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Sad bu neno napisao da nek uzme račun iz mekdonaldsa. ili tak nekaj {#}

Tko je bio prvi korisnik mcdonaldsa u hrvatskoj?

[M|C] jokaCRO ingame
Moj PC  
10 1 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

...koji sam ja chiter..prevario sam danas i vlastitu sjenu..pobjegao sam u hlad {#}

::: peace 0n earth :::
Moj PC  
12 0 hvala 0
15 godina
Kendo kaže...

Cakica je u tome da si resetiraš da vidiš kako napreduješ. meni je super, stari statsi su dolje pa si resetao da vidim kako sad igram, nakon par stotina sati. mislim da je to dice htio, da se možeš pratiti u poboljšavat

ZeNGe_CRO-mt kaže...

restartanje statsa...

ajde baš me zanima šta opčenito ekipa misli o tome.

mislim da je DICE-e trebao napravit kao što je i kendo rekao,da imaš mogučnosti napraviti novog vojnika,ali samo još jednog!

ako dođeš do 100 lvl,imaš mogučnost s još jednim napredovati/otključavat sve ispočetka,

ovako restartaš statse i imaš šta? acc 20% vauuu,k/d ratio 3? vauu , 1200 spm? vauuu ,

ja stvarno ne kužim šta su s time htjeli napraviti,ali jedno znam da se sada čiteri mogu prikriti ful lagano,

nemožeš više niti čitera "skužit" kao prije, po statsima.

Ne dolazi u obzir, onda bi npr. moj razbu mogo igrat sa drugim vojnikom a to je krađa, mora svaki čovjek kupit bf da bi igrao. Bc2 im je valjda promaklo pa su dali 5 igrača pa sam djelio acc sa ljudima....klasična đubrad.

Zato diablo halamo oba preko jednog acc malo ja malo on milina.

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.6.2012 15:07 (fila2208).
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

www.youtube.com/watch?v=u9HDpRC_VDk

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice