ove nove mape igram samo za assignmente,još 2 cq dom i nikad više.
2 gungame odigrao i oba pobijedio,sve sam otvorio i bye bye
ove nove mape igram samo za assignmente,još 2 cq dom i nikad više.
2 gungame odigrao i oba pobijedio,sve sam otvorio i bye bye
Vidim, svi su oduševljeni novim DLC-om
Meni se iskreno koncept sviđa i mislim da ću si ipak nabaviti, ako ništa barem zbog oružja.
JNG. koliki mu je reload to?pa prije reloadam mašinku od 400 metaka čovječe.
i onda šta,
naprave ovakve mape, jedna mi je ajmo reć dobra tj ajmo reć ok, Donnya,
ima jedna koja je gora od labirinta,čisto sranje,ima onaj scrap šta ja neznam dal da nazovem mapom,i zadnju nisam ni probao ,a niti mi se žuri,
da se vratim na recon klasu kao što sam je već danas spomenuo,
naime,
stavljaju TOLIKO j*benih bolt snipera,a di ćeš to sve koristit na tim mapicama??ja neznam jesu ovi u DICE-u glupi,retardirani ili zadrto-tupavi amerikanci.
nemožeš nikako parirati niti jednoj klasi sa reconom,a pogotove ne u ovim smijalicama,a još POGOTOVO ako uzmeš BOLT.
stavljaju,pečiraju ili kuhaju ja neznam koji K! oni rade
fermaju kojekakve puškice,reloadanje ovih onih pištolja,damage-a,i onda stave ovaj JNG smijuriju od reload-a,i dobro je rekao brijem co7 pogodiš tipa iz prve na 5 metara u ne prsa nego grlo njemu ostaje po par posto,
mislim po tome,omjer kalibra-blizine-damage-a je sniper pred dnu.
fermaju pištoljčiće zrna su im ma neću niti nokat reć ,blizina tri metka,pada,a kad te drmne onaj kalibar sniperski u prsa, pa sinovi ne da mora past,nego ću im nacrtat u paintu i poslat.
globalno sranje,
Stavljaju bolt snipere za sve one wannabe quickscopere koji su sad došli iz coda igrat ovaj dlc.
Ne znam možda za neke warove će to biti i dobro...ono 5vs5 i tak, budemo vidjeli.
Ovo ili neki lagani TDM,inace kita.
Jel imao tko ovaj problem:
Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'BlackSb' (for 2 minutes) ... Violation (IGNORING QUERIES) #9006
pb mi je zadnji, igrao po pravilima
To sam i ja imao.
Pomogao mi je ručni update Punkbustera:
http://www.evenbalance.com/index.php?page=support-bf3.php
I nakon toga restart kompa, inače se ne "hvata" update istog.
I ja imao groznih problema s B-Netom do maloprije. TV je doduše radio OK.
Imam jedan problem s bf3.
Neki dan sam prešao sa win32 na win 64 bit.
Sve je u redu igra mi se više ne ruši itd...
Kad pokrenem bf3 iskoči mi prozor da updejtam drivere za grafičku a driveru su up to top.
Sad ne predstavlja mi to neki problem isključim taj prozor i igra se pokreče normalno, samo me zanima da li se to još nekom događa.
I kako to riješiti.
Imam jedan problem s bf3.
Neki dan sam prešao sa win32 na win 64 bit.
Sve je u redu igra mi se više ne ruši itd...
Kad pokrenem bf3 iskoči mi prozor da updejtam drivere za grafičku a driveru su up to top.
Sad ne predstavlja mi to neki problem isključim taj prozor i igra se pokreče normalno, samo me zanima da li se to još nekom događa.
I kako to riješiti.
uninstall drivera u safe modu putem revo uninstallera i nakon toga restart pa install u safe modu najnovijih.probaj.
Jel imao tko ovaj problem:
Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'BlackSb' (for 2 minutes) ... Violation (IGNORING QUERIES) #9006
pb mi je zadnji, igrao po pravilima
To sam i ja imao.
Pomogao mi je ručni update Punkbustera:
http://www.evenbalance.com/index.php?page=support-bf3.php
I nakon toga restart kompa, inače se ne "hvata" update istog.
I ja imao groznih problema s B-Netom do maloprije. TV je doduše radio OK.
Probat cu pa cu vidjet jel radi...
Inace problem se javio nakon skidanja novog DLCa
Pošto sam do sada stalno igrao Metro, rekoh idem probati jednu od novih mapa, i uleti Scrapmetal.
Moj konačan zaključak nakon prve runde: mora se puno trčat, nema kampanja jer odmah dobiješ metak u glavu, igra je puno brža i mogu reći da me jako zainteresiralo ovakav tip dominacije. Sada idem na druge mape :)
metak u glavu i raj za čitere,neznam kako neki gađaju tako precizno pištoljem ali ja nemogu
Stavljaju bolt snipere za sve one wannabe quickscopere koji su sad došli iz coda igrat ovaj dlc.
ja sam baš protiv quick scope-a,onda bi uništio igru totalno,ali malo refleksiblinosti i normalnog damage-a nebi škodilo
Sada smo malo rokali gum master, i bilo je ODLICNO :).
Jednio, nataknem onog tko je birao optike za pusek. I JNG je TESKOOO smece, jednom sam uspio ubiti samo iz prve!
Lika pogodim sa dva metra, no scope i uvijek mu ostane od 1% pa do 15% healtha, a reloda dugo kao da sam prvis metke.
Fuj!
btw: hvala svima koji su se pridruzili :)
ja sam bio,zašto se stalno mijenjalo,i zadnji gun master sam bio 1. na 13 i onda se prekinulo i pisalo da si ti pobijedio
ja sam bio,zašto se stalno mijenjalo,i zadnji gun master sam bio 1. na 13 i onda se prekinulo i pisalo da si ti pobijedio
ti nikad nisi igrao gungame ili?
neznam kak vas ovo "pere" al ja kad upalim BILO KOJU MAPU OD CQ dobivam živčane slomove
pitanje? jeli netko kupio BF3 org.2 dvd , zasto skida sa neta origin nekontam zar nema normalne instalacije, i dali se desavalo nekome to da stane na 99%.sada opet skinda izpocetka
kontam da sam dosadan ali dugo cekam bf3 da mogu udarati
pitanje? jeli netko kupio BF3 org.2 dvd , zasto skida sa neta origin nekontam zar nema normalne instalacije, i dali se desavalo nekome to da stane na 99%.sada opet skinda izpocetka
logaj se na origin, redeemaj peoduct key koji si dobio i to je to, pusti ga da skida. Nemoj instalirati sa dvd-a
Ove mape su dobre za 8v8 tdm, dosad nije bilo nikakvih normalnih tdm mapa.
Gunmaster ne valja koorca, kao prvo u timu si a igraš protiv svih (na kraju matcha je deathmatch scoreboard), kao drugo dobivas retardirana oružja s acogom koji je krajnje govno a predzadnje oružje je noobtube čija granata explodira nakon 4 sekunde ili nešto. ??
Dali netko trenutno igra BF3 jer nemam s kim a sam mi je dosadno.
Ako netko igra nek me doda na Skype:david_saric
Dođite na naš server, trebala bi biti dobra pegla večeras.
http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/23aa233e-4017-4b17-a018-d8753e933dce/World-War-III-GP-11-Conquest-Domination/
tocno mi to treba
pa da imam skor 1-17
radije na neke noobovske servere idem
logiran sam.redmao sam ga i kaze da je key uzet,jeli ima veze sto ga je vec skinuo jedanput i poceo instalirati i stao 99%
koja glupost,ovaj CQ kao da je potpuno drugačija igra od BF3,u gun masteru nemogu ništa pogodit,pištolj katastrofa,shutgun ubija iz trećeg
ovi šta pobjeđuju su čiteri 100%
Virus misli da svi malo puno kukate. Igrajte stare mape, kome se sviđa igrat će nove. Virus smatra da su nove mape dobre samo do 16 igrača, sve iznad je pretjerivanje kao i rush iznad 24 igrača ili 64 igrača na CQ u Metrou?! Jednostavno BF3 vam daje mogučnost odabira mapa, oružja, modova i broja igrača...odaberi što ti se sviđa i raspali. Virus nezna tko je luđi, vi koji igrate nove mape na serverima sa 64 igrača ili onaj koji je uopče te servere podesio?!
Koji k. igrate nove mape sa 64 igrača i onda kukate kako je to previše igrača?! Jel se može podesiti manje...može...u ćemo je onda problem?
Virus misli da svi malo puno kukate.
Andrej moli virusa da prestane tako pisat,jer andreju to ide na živce :)
nadam se da bu sljedeći dlc bolji jer ovo me toliko živcira da to nije humano..
igrao sam gun master sa 64 igrača na scrapmetal mapi. ovo je za vrapče..
Gledam i mislim da je bug samo kod mene....izdat dlc bez prikladnih minimapa, kulll.
Igrajte na serverima sa 16 igrača.
Nije ni čudo da vam se riga od dlc-a kad idete na ove mape sa 64 igrača bokte..
Šta očekujete? :)
DLC je sam po sebi prekaotičan, još kad odete na prenatrpani server... JACKPOT.
logiran sam.redmao sam ga i kaze da je key uzet,jeli ima veze sto ga je vec skinuo jedanput i poceo instalirati i stao 99%
Ako si ga vec redeemao na tom acc, onda uninslalliraj igru i ponovo pokreni instalaciju (ides na repair u originu)
Evo sad odigrali na PHX-u 1500 tiketa na Donya F. i to 64 slota. Znači žešće smeće! Negdje na pola runde samo se ukempali na balkonu iznad C i samo peglaj. Tu nema nikavoga taktiziranja samo drži lijevu tipku miša i peglaj. Uopće nema smisla trčati po mapi jer ima tolko prolaza, vrata, prozora, puknutih zidova kroz koje te može srediti, a da ne pričam kako se kempa u cvijeću, iza ormarića, ispod kreveta, na lusteru, u kolicima itd...A ovo je još kao malo bolja mapa lol. Oni labirinti na drugim mapama su još gori, npr crapmetal. Dignem B i pičim na A, dignem A i više se ne znam vratiti na B lol...
Ne znam možda za neke warove će to biti i dobro...ono 5vs5 i tak, budemo vidjeli.
Čekaj malo, igrate CQ mape koju su posebno dizajnirane za recimo 16-24 igrača, na 64 slota jeb*non serveru i to van je sranje?!?!??!?!?
Mother of god....
Igrajte squad rush 20 tiketa sa 64 igrača isto tako pa recite ma smeće ameri su zadrti i nemaju pojma....
Evo sad odigrali na PHX-u 1500 tiketa na Donya F. i to 64 slota. Znači žešće smeće! Negdje na pola runde samo se ukempali na balkonu iznad C i samo peglaj. Tu nema nikavoga taktiziranja samo drži lijevu tipku miša i peglaj. Uopće nema smisla trčati po mapi jer ima tolko prolaza, vrata, prozora, puknutih zidova kroz koje te može srediti, a da ne pričam kako se kempa u cvijeću, iza ormarića, ispod kreveta, na lusteru, u kolicima itd...A ovo je još kao malo bolja mapa lol. Oni labirinti na drugim mapama su još gori, npr crapmetal. Dignem B i pičim na A, dignem A i više se ne znam vratiti na B lol...
Čekaj malo, igrate CQ mape koju su posebno dizajnirane za recimo 16-24 igrača, na 64 slota jeb*non serveru i to van je sranje?!?!??!?!?
Mother of god....
Igrajte squad rush 20 tiketa sa 64 igrača isto tako pa recite ma smeće ameri su zadrti i nemaju pojma....
Ovo boldano se odnosilo na tu rundu! Ovo ostalo vrijedi za sve mape, modove i bilo koji broj igrača!