- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

ja nikako da se naviknem na bf3 :( imam je a jos igram bc2 :)
Biće krivih kuća i zdravih izvađenih zuba, kad već odlučite otići na taj posao (za dan-dva, mjesec, godinu).

Naspavali smo se, odmorili smo se, ajmo sad punit BUG.
ja bi rado ali boli me glava....
btw u subotu mi je bila momačka
a mozel mi neko obajsniti sta je to decited server ....
http://en.wikipedia.org i lupi search. Predugacko je za objasniti ovdje
S čime je najbolje voziti avione? Heli mogu s mišem i tipkovnicom, ali tipkovnica i miš ili samo tipkovnica za avion nema šanse, nekak mi ne ide.
Bok ekipa
Evo link pa molim feedback.
http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/bf3-squad-rush-turnir/146379.aspx
EDIT: Nemoj da se netko slučajno NE prijavi
Biće krivih kuća i zdravih izvađenih zuba, kad već odlučite otići na taj posao (za dan-dva, mjesec, godinu).
Pa da, nemos vjerovat, ko da je proslo pola sata, a ono vec 04:00 ujutro!
Posao, kakav posao? :)
Nego, otvaram ordinaciju na Karkandu na adresi n00b street 1337, 2. kat - umjesto turbine koristim Saigu; bol nestaje u trenutku
Dodjite, opustite se i osjecajte se kao kod kuce :p
E, i da... RPK sa extended magom je zmaj! :o)
onaj drugi bug server je stalno prazan,jel moguće da se prebacite na TDM
ja bi stavio kanale smrti ili map rotation TDM sa 2000 ticketa

Nego, otvaram ordinaciju na Karkandu na adresi n00b street 1337, 2. kat - umjesto turbine koristim Saigu; bol nestaje u trenutku
Dodjite, opustite se i osjecajte se kao kod kuce :p
Sa seksi medicinskom sestrom Piratom.
Sa seksi medicinskom sestrom Piratom.
Sestrica Pirat već ima posao na urologiji, tako lijepo mi pregleda reproduktivne organe, često navratim na odjel da oni bace pogled.
Eto izgleda da će bit neka skvad rush liga? ima netko da bi igrao a nema klana?
DICE logiga. Netriban napominjat da retardirani 20godišnji programesu su zapravo - retardirani.
Famas ima reloading time od 3,9 sec prazan a 3,2 pun. RPK ima reload 4sec prazan a 3sec ako ima koji metak i to reloada sa extended mags znači 200 metaka. A famas ima 25 metaka mag. God kill me. Puška je neupotrebljiva, by poludebili iz dajsa.
Pa za boga miloga vi i razna oružja ,te nevalja ovo te nevalja ono ...dice ovo ili ono ...shvatite već jednom "boj ne bije svijetlo oružje već boj bije srce u junaka"..ili u našem slučaju "avatara" ;)
Pa za boga miloga vi i razna oružja ,te nevalja ovo te nevalja ono ...dice ovo ili ono ...shvatite već jednom "boj ne bije svijetlo oružje već boj bije srce u junaka"..ili u našem slučaju "avatara" ;)
Ma sve to stoji, ali malo samo razglabamo o glupostima našeg nam dragog dicea :) Ali ovo se slažem, svaki gun je dobar samo treba znat kako ga koristiti pravilno :)
Koji K ? hehe... Kolko Markyyyyyy-a..
Njegov avatar sve govori xD

Makni Foregrip.
Makni Foregrip.
da ne trazim sad u nazad netko je stavio filmic u vezi gripa da se ne stavlja na sva oruzija,jucer sam ga prvi put maknuo,m16a3 kobra-heavy barel i preporodio sam se,pogadjao sam sto bi prije sanjat mogao,iznenadilo me totalno.stvarno probajte bez gripa!!
Makni Foregrip.
da ne trazim sad u nazad netko je stavio filmic u vezi gripa da se ne stavlja na sva oruzija,jucer sam ga prvi put maknuo,m16a3 kobra-heavy barel i preporodio sam se,pogadjao sam sto bi prije sanjat mogao,iznenadilo me totalno.stvarno probajte bez gripa!!
Nezz koja je fora ali ja ubijam i ovako i onako evo sa gripom (pri dnu sam jer mi se igra crashala ali je zapamtila score) ------ REPORT
y barel i preporodio sam se,pogadjao sam sto bi prije sanjat mogao,iznenadilo me totalno.stvarno probajte bez gripa!!
Nezz koja je fora ali ja ubijam i ovako i onako evo sa gripom (pri dnu sam jer mi se igra crashala ali je zapamtila score) ------ REPORT
heh nisam ja pro,meni je svaka mala bitna

cod je u nečemu bolji,tamo možeš bacat noževe a u bf3 nemožeš

vjerujem da se sali!
ja nisam rekao na šta liči samo da to u bf3 nema