Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.078.202
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
I tako, igramo ja i Basta sinoc pola sata kad ono vec jutro...
I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

ja nikako da se naviknem na bf3 :( imam je a jos igram bc2 :)

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
moderator
Danny_HR kaže...

Biće krivih kuća i zdravih izvađenih zuba, kad već odlučite otići na taj posao (za dan-dva, mjesec, godinu).

15 godina
Tako je i meni bilo. A sada duju nisam upalija i ne sićan se kada. Kad se navikneš na tricu ni sex nije dobar više :)
zeko73
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Naspavali smo se, odmorili smo se, ajmo sad punit BUG.

BF3 nick: herdjuro
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

ja bi rado ali boli me glava....

btw u subotu mi je bila momačka{#}

Nemožeš stisnut i prdnut.
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
lisnjic kaže...

a mozel mi neko obajsniti sta je to decited server ....

http://en.wikipedia.org i lupi search. Predugacko je za objasniti ovdje
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

S čime je najbolje voziti avione? Heli mogu s mišem i tipkovnicom, ali tipkovnica i miš ili samo tipkovnica za avion nema šanse, nekak mi ne ide.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

Bok ekipa

Evo link pa molim feedback.

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/bf3-squad-rush-turnir/146379.aspx

EDIT: Nemoj da se netko slučajno NE prijavi  {#}

You should never underestimate the predictability of stupidity
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.4.2012 12:24 (Zero2).
Moj PC  
7 0 hvala 2
17 godina
DrNasty kaže...
Danny_HR kaže...

Biće krivih kuća i zdravih izvađenih zuba, kad već odlučite otići na taj posao (za dan-dva, mjesec, godinu).

Pa da, nemos vjerovat, ko da je proslo pola sata, a ono vec 04:00 ujutro!

Posao, kakav posao? :)

Nego, otvaram ordinaciju na Karkandu na adresi n00b street 1337, 2. kat - umjesto turbine koristim Saigu; bol nestaje u trenutku {#}

Dodjite, opustite se i osjecajte se kao kod kuce :p

E, i da... RPK sa extended magom je zmaj! :o)

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.4.2012 12:41 (Basta).
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

onaj drugi bug server je stalno prazan,jel moguće da se prebacite na TDM

ja bi stavio kanale smrti ili map rotation TDM sa 2000 ticketa

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
da sinoc smo ja flaming igrali u kasne sate ... I kad sam zavrsio vidim da Danny jos tuce XD i meni je bilo aj jos pola sata Alana.. Ali u malo zakasni na posao jutros.... :D
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
17 godina
neaktivan
Basta kaže...

Nego, otvaram ordinaciju na Karkandu na adresi n00b street 1337, 2. kat - umjesto turbine koristim Saigu; bol nestaje u trenutku {#}

Dodjite, opustite se i osjecajte se kao kod kuce :p

Sa seksi medicinskom sestrom Piratom.

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded ----- Iron Within, Iron Without!
17 godina
moderator
MegaMass 2000 kaže...

Sa seksi medicinskom sestrom Piratom.

Sestrica Pirat već ima posao na urologiji, tako lijepo mi pregleda reproduktivne organe, često navratim na odjel da oni bace pogled.

15 godina
Battlefield 3

Eto izgleda da će bit neka skvad rush liga? ima netko da bi igrao a nema klana?

nooir kaže...

DICE logiga. Netriban napominjat da retardirani 20godišnji programesu su zapravo - retardirani.

Famas ima reloading time od 3,9 sec prazan a 3,2 pun. RPK ima reload 4sec prazan a 3sec ako ima koji metak i to reloada sa extended mags znači 200 metaka. A famas ima 25 metaka mag. God kill me. Puška je neupotrebljiva, by poludebili iz dajsa.

Pa to je super, banana mag od 2oo metaka i mg36 kojem moraš stavljat heavy barrel lol. Dice nailed it again.

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.4.2012 15:15 (fila2208).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Pa za boga miloga vi i razna oružja ,te nevalja ovo te nevalja ono ...dice ovo ili ono ...shvatite već jednom "boj ne bije svijetlo oružje već boj bije srce u junaka"..ili u našem slučaju "avatara" ;)

All those moments will be lost in time like tears in the rain ... time to die. Nexus6 from Blade Runner

9 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

Koji K ? hehe... Kolko Markyyyyyy-a.. {#}

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
Nexus66 kaže...

Pa za boga miloga vi i razna oružja ,te nevalja ovo te nevalja ono ...dice ovo ili ono ...shvatite već jednom "boj ne bije svijetlo oružje već boj bije srce u junaka"..ili u našem slučaju "avatara" ;)

Ma sve to stoji, ali malo samo razglabamo o glupostima našeg nam dragog dicea :) Ali ovo se slažem, svaki gun je dobar samo treba znat kako ga koristiti pravilno :)

16 godina
drahic kaže...

Koji K ? hehe... Kolko Markyyyyyy-a.. {#}

Njegov avatar sve govori xD

14 godina
neaktivan
koristio sam sve... Doslovce sve puske... I prije patcha i sad su nebo i zemlja...... Jednostavno razbacuju metke previse... Tako da sam se vratio na PDW puskice. Do iduceg patcha ako ga bude... zivi bili pa vidili.... :)
13 godina
protjeran
ceco22 kaže...
koristio sam sve... Doslovce sve puske... I prije patcha i sad su nebo i zemlja...... Jednostavno razbacuju metke previse... Tako da sam se vratio na PDW puskice. Do iduceg patcha ako ga bude... zivi bili pa vidili.... :)

Makni Foregrip.

14 godina
neaktivan
NiramX kaže...

Makni Foregrip.

da ne trazim sad u nazad netko je stavio filmic u vezi gripa da se ne stavlja na sva oruzija,jucer sam ga prvi put maknuo,m16a3 kobra-heavy barel i preporodio sam se,pogadjao sam sto bi prije sanjat mogao,iznenadilo me totalno.stvarno probajte bez gripa!!

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
15 godina
neaktivan
Blade Runner31 kaže...
NiramX kaže...

Makni Foregrip.

da ne trazim sad u nazad netko je stavio filmic u vezi gripa da se ne stavlja na sva oruzija,jucer sam ga prvi put maknuo,m16a3 kobra-heavy barel i preporodio sam se,pogadjao sam sto bi prije sanjat mogao,iznenadilo me totalno.stvarno probajte bez gripa!!

Nezz koja je fora ali ja ubijam i ovako i onako evo sa gripom (pri dnu sam jer mi se igra crashala ali je zapamtila score) ------ REPORT {#}

BFBC2: =XII=HR_Teo BF3: =XII=Teo_HR WoT: =XII=SnowMan_Cro
14 godina
neaktivan
BAD_BOY01 kaže...

y barel i preporodio sam se,pogadjao sam sto bi prije sanjat mogao,iznenadilo me totalno.stvarno probajte bez gripa!!

Nezz koja je fora ali ja ubijam i ovako i onako evo sa gripom (pri dnu sam jer mi se igra crashala ali je zapamtila score) ------ REPORT {#}

heh nisam ja pro,meni je svaka mala bitna{#}

14 godina
neaktivan
meni taj DICE stvarno nije jasan... Grip sluzi za cvrst zahvat i time poveca preciznost, samo oni ne misle tako... Ajde ako netko nadje taj video da ga baci na temu sa gameplayom... Tako da nam svima moze posluzit.
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

cod je u nečemu bolji,tamo možeš bacat noževe a u bf3 nemožeš{#}

Moj PC  
0 5 hvala 0
14 godina
neaktivan
dobro na sto lici to bacanje nozeva.... Hvala bogu da to nisu stavili.... Ako hoces klati dodji do zrtve....
14 godina
neaktivan
ceco22 kaže...
dobro na sto lici to bacanje nozeva.... Hvala bogu da to nisu stavili.... Ako hoces klati dodji do zrtve....

vjerujem da se sali!{#}

17 godina
odjavljen
ceco22 kaže...

ja nisam rekao na šta liči samo da to u bf3 nema

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice