Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.078.112
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
Sale_ds kaže...
Danny..ak se sjecas danas sam te trazio da me vratis nazad u team kod frenda (sync) no par minuta kasnije me opet prebacilo. Jel to bio autobalans il kaj?

Ugl sam me zanima na kojem principu balans radi..last team joiner ocito nije...

Koristimo opširniji autobalanser koji timove balansira po score per minute u trenutnoj i prošloj rundi. Tako se može dobiti najbolji balans u kvaliteti timova. On se trudi držati skvadove na okupu, ali ih razbija ako baš nema izbora. Zato te valjda prebacivalo jer si imao najveći prosjek SPM-a u najmanjem skvadu. Pretpostavljam naravno.

http://www.phogue.net/forumvb/showthread.php?1377-Insane-Balancer-0-0-0-6-patch-5-%28beta-BF3%29

Ovo je taj balanser pa prouči ako te zanima.

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.3.2012 21:19 (Danny_HR).
17 godina
neaktivan

ovo gore...

slobodno briši admin

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.3.2012 21:28 (ZC_Someone).
15 godina
ceco22 kaže...
CyberDemonVZ kaže...
ceco22 kaže...

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/25899541/1/ evo jedna dobra maratonska sa BUG... ;) pa ti butcher rejpaj :P

Jedan sat je trajalo i pobjednicki tim ima 2 ticketa?? {#}

{#} Mora da je bilo odlicno!

vodili nas 130-39 kad im je postalo zanimljivo rejpat nije im imao tko zastavice uzimat :D

Ja sam pokušavao i izginuo zadnjih pet minuta više nego cijeli meč. Nisam mogao vjerovati da smo izgubili već dobivenu partiju.

I drago mi je da se Sandman pojavio{#}

Kendo
14 godina
neaktivan
Znaci cim losije igrat i onda si siguran :D

U svakom slucaju svida mi se takav balans, al opet je frend htio nekam drugdje jer nismo zajedno i htio je karkand, a pogledam map listu i karkand se ne nazire tak brzo pa smo osli..bilo bi mozda bolje da je karkand malo vise izmjesan sa vanillom?! I dobar mi je ovaj setup sa jednom mapom..

Sve u svemu probat cu postavit ultimatum da se igra na bugu ukoliko server ostane.

Razvalio sam trznicu sa usasom, a neki su cak poceli i plakat..ahh kaj mi je to super. Inace sam 'doma' na toj mapi. Bas obozavam celjat kroz ekipu sa usasom :D

I kakva je prognoza za server na kraju?
Battlelog ~ UrbanFsk
17 godina
neaktivan
Glasa se za mape, tak da lista mapa koje dolaze nema veze. Ugl, za takva pitanja posjeti temu o serveru, ok?
I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
14 godina
Battlefield 3

Ovaj balanser dobro radi. Jeli moguće smanjiti interval balansiranja na početak runde samo?

You should never underestimate the predictability of stupidity
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Imam problem s EMC jammerom na jetu. Kad dobijem zvučni signal da me netko pokušava lockati, i kad mi se pojavi hint da upotrijebim EMC (mapiran mi je na tipku 3) klikam kao manijak po trojci, ali mi EMC ulovi svaki 50. put. Gledajući iz kokpita, vidim da mi je EMC na ready, ali ga ne uspijevam upaliti. Da li u nečem griješim? Je li još tko imao problema s ovim? Thx na pomoći

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Zero2 kaže...

Ovaj balanser dobro radi. Jeli moguće smanjiti interval balansiranja na početak runde samo?

http://www.bug.hr/forum/post/pc-igre/bug-online-game-server-bf3/2765554.aspx

Tu pitaj za postavke servera, plugine i slično.

15 godina
Cancer kaže...

Imam problem s EMC jammerom na jetu. Kad dobijem zvučni signal da me netko pokušava lockati, i kad mi se pojavi hint da upotrijebim EMC (mapiran mi je na tipku 3) klikam kao manijak po trojci, ali mi EMC ulovi svaki 50. put. Gledajući iz kokpita, vidim da mi je EMC na ready, ali ga ne uspijevam upaliti. Da li u nečem griješim? Je li još tko imao problema s ovim? Thx na pomoći

Zaš nije klasično na x di radi bez greške?

17 godina
neaktivan
Cancer kaže...

Kad bacaš ECM, čim čuješ lockanje ili kad te već zalockaju?

13 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
Cancer kaže...

Zaš nije klasično na x di radi bez greške?

Stavio sam si na 3 jer mi je x blizu c ma sam si često znao promijeniti pogled...

Flaresi su na 3 uredno radili...

13 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Cancer kaže...

Kad bacaš ECM, čim čuješ lockanje ili kad te već zalockaju?

Čim čujem lockanje...

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

ECM na jetu je izbugiran i ne radi kako bi trebao raditi, dok na helijima radi normalno. Na jetu moraš prije nego netko ispali rakete na tebe aktivirati ECM inače će te rakete pogoditi, a na heliju možeš aktivirati ECM i do 3 sekunde nakon što se ispale rakete, oblak će ih preusmjeriti kao što flareovi rade.

Evo ti ovaj guide, nesto je duzi ali covjek je testirao sve moguće kombinacije.

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
Moj PC  
4 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
thesekiman kaže...

ECM na jetu je izbugiran i ne radi kako bi trebao raditi, dok na helijima radi normalno. Na jetu moraš prije nego netko ispali rakete na tebe aktivirati ECM inače će te rakete pogoditi, a na heliju možeš aktivirati ECM i do 3 sekunde nakon što se ispale rakete, oblak će ih preusmjeriti kao što flareovi rade.

Evo ti ovaj guide, nesto je duzi ali covjek je testirao sve moguće kombinacije.

ajde stavite sto vise ovakih klipova u ovu temu http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/battlefield-gameplay-video-soundtracks-montage/143404.aspx da nam je pri ruci. ovdje ce vec za par dana biti preko 10 novih stranica...

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
17 godina
moderator
Battlefield 3

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Prokleti čiter!
15 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

To kad shotgun-iraš i pogodiš 80% a netko drugi ga ubije ;)

Ti samo imaš 80% -> ja sam jednom imao 119% :)

[G]Diretore_BB
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.3.2012 9:15 (mabencic).
17 godina
moderator

Nisam shotgunom igrao, ali veći je fazon da ama baš nikog nisam ubio, a najprecizniji u partiji.

Mada se ovo odnosi na tenk.

17 godina
DrNasty kaže...

Nisam shotgunom igrao, ali veći je fazon da ama baš nikog nisam ubio, a najprecizniji u partiji.

Mada se ovo odnosi na tenk.

Pa covjece, tebi ni tenk nije dovoljan da ubijes nekog - mozda da uzmes nuklearnu bombicu iduci put, valjda bi usicario koji kill {#}{#}

17 godina
moderator
Basta kaže...

Pa covjece, tebi ni tenk nije dovoljan da ubijes nekog - mozda da uzmes nuklearnu bombicu iduci put, valjda bi usicario koji kill {#}{#}

Znači moram na COD, second chance i tactical nuke. Ja sam znao da je COD bolja igra. :D

EDIT: Eh, da, Basta, za tebe mi je dovoljan i tup nož {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.3.2012 9:48 (DrNasty).
14 godina
Battlefield 3

Punite server!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DrNasty kaže...
EDIT: Eh, da, Basta, za tebe mi je dovoljan i tup nož {#}

Teško, zaboravljaš da Zubo ima Predator Vision čit.

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Koj je najednostavniji nacin da se prijavi cheater na bug serveru?I kak uspijes provjerit to?Mozes ga spektejtat ili?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Kad nije na serveru nikako, kad je gore javi izravno meni pa ga provjerim. A inače ga možeš prijaviti na Battlelogu pa će ga provjeriti EA/DICE. S tim da su ti rezultati upitni.

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ne,zelim ak igram na bugu i ako je netko ociti cheater da ga provjeris i po mogucnosti banas da se vise nikad ne spoji.Jel to moguce napravit?I zanima me kak ga provjeris,odes mu na account ili bas ga mozes spektejtat?

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.3.2012 10:15 (kach).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Da, javiš meni ili piratu.
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Da, javiš meni ili piratu.

A kako javim tebi? Ima neki način da pišem baš tebi direktno da nitko ne vidi ili ne postoji to? (kao neki Whisper ili sl.)

[G]Diretore_BB
17 godina
neaktivan

Sve ti piše u prvom postu teme o BF serveru.

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.3.2012 10:25 (Danny_HR).
17 godina
Danny_HR kaže...

Teško, zaboravljaš da Zubo ima Predator Vision čit.

LOL, da, umro sam od smjeha kad mi je tip rekao da imam Predator Vision cheat, hihi :))

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice