Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.078.056
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Battlefield 3

Očito je nekima bitnija popunjenost servera od faktora zabave. Ali nije to ni čudno, čista proporcionalnost sa kvalitetom igara danas. Prodane kopije > kvaliteta.

A ti Danny, ne vidim zašto se zamaraš sa Domi_HC_Zagreb_Emo_SlikamseuWCu_kupiosamAstru ekipom i njihovim mišljenjima, dao si lovu, uživao si koliko se uživati dalo i točka.

Btw nedaj nikome server i potrudi se da ne uzimaju ime servera s kojim si ti prvi započeo (bar u BF-u).

šumski put je bio ravan.
17 godina
neaktivan
Ma nemoj tak, svatko ima pravo organizirat server za ekipu, dapace.
I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
16 godina

Naravno, sa svojim imenom.

šumski put je bio ravan.
13 godina
protjeran

Astra ekipa? koliko se sjecam zar oni nisu boostali lvle na pocetku?

13 godina
Battlefield 3

Patch je sve blize :)

We are rolling out several backend updates as we lay the groundwork for the upcoming patch. We will keep you advised and provide dates ASAP.

Online services for PC, Xbox 360, and PlayStation 3 will be going offline March 20th at 9 AM UTC / 1 AM PST until 10 AM UTC / 2 AM PST. Battlefield 3 online multiplayer and the Battlelog services will be unavailable during this time.

Pedo medo, Pedo medo, vabi te sa sladoledom
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
bugson kaže...

TDM 24/7 all maps (Basta,spyw4re_HR)

ROFL & GZ valueshot na profiliranju ekipe, ravno u sridu {#}

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

ma ja sam na tom bugu bio svega tri puta i uvijek sto kazete se prebacivalo u pobjednicki tim i to je totalno jadno.ma svejedno mi je zao da se gasi{#}koliko god da ne igram tamo

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kaže internet da bi patch mogao potiho stići u srijedu...
I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
14 godina
neaktivan
da bas sad citam preko mobitela..... Ali mi je se ucinilo da sam vidio 20.3.
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
14 godina
neaktivan
sve na ultra.naravno ugasiš AA i motion blur jer ti nisu potrebni.ja sa istom konfiguracijom igram,samo je hd6870 2gb, 8gb rama.😃
17 godina
neaktivan
Basta kaže...
bugson kaže...

TDM 24/7 all maps (Basta,spyw4re_HR)

ROFL & GZ valueshot na profiliranju ekipe, ravno u sridu {#}

Iskreno, mene taj post ozbiljno zabrinuo. Frajer je stalker, kažem ti.

Cijelu noć nisam spavao jer sam se bojao da me iz nekog kuta promatra i analizira svaki moj pokret koji upisuje u svoju malu crnu knjižicu...

13 godina
protjeran
Battlefield 3
Battlelog update in progress ili mi je iphone poludio? ;)
My BF3 Battlelog:neno666_CRO_
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina

Ajde da se malo prestanemo prepucavati i da vidimo šta ekipa na kraju misli. Jeste li da se prema ovim dolje pravilima, (još ih se bude doradilo onako kako ekipa želi) što ih je Neno prija par str postao, server održi na životu?

1.Ime bi bilo npr. BUG Online Game Server

2.Ostao bi NORMAL MODE

3.server bi vrtio CQ and RUSH,or Infantry Only

4.Za neka kljucna pravila bi postavili vote na forumu da clanovi sa BUG-a odluce

5.Preko PROCONA bi balansirali ekipu da timovi budu podjednaki i runde zanimljivije i napetije

6.Na serveru bi uvijek bila najmanje 2 admina

7.VOTE mapa na serveru,ali samo 2 CQ ili RUSH

itd itd.....

24 Želimo!
16 Ne želimo!
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

LOL

5 0 hvala 0
16 godina
moderator
Switch kaže...

Ajde da se malo prestanemo prepucavati i da vidimo šta ekipa na kraju misli. Jeste li da se prema ovim dolje pravilima, (još ih se bude doradilo onako kako ekipa želi) što ih je Neno prija par str postao, server održi na životu?

1.Ime bi bilo npr. BUG Online Game Server

2.Ostao bi NORMAL MODE

3.server bi vrtio CQ and RUSH,or Infantry Only

4.Za neka kljucna pravila bi postavili vote na forumu da clanovi sa BUG-a odluce

5.Preko PROCONA bi balansirali ekipu da timovi budu podjednaki i runde zanimljivije i napetije

6.Na serveru bi uvijek bila najmanje 2 admina

7.VOTE mapa na serveru,ali samo 2 CQ ili RUSH

itd itd.....

Ne razumijem,pa tako je i do sad bilo.

I mi admini smo bili na serveru,ponekad i cijelo jutro,i opet kura*.

Sve što si napisao je već spremno,možete se slobodno spojiti na server.Ili vam treba dati admin prava,pa ćete se onda spojiti?

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.3.2012 10:27 (pirat).
14 godina
Danny_HR kaže...

Sutra mu napiši....Second day of Spring and still.....i tak svaki dan...{#}

You should never underestimate the predictability of stupidity
17 godina
neaktivan
Trebali bi se svi redat, svaki dan netko drugi. LOL
17 godina
moderator
Switch kaže...

Ajde da se malo prestanemo prepucavati i da vidimo šta ekipa na kraju misli.

Hoću da probam nešto novo, nešto divlje :D

14 godina
neaktivan
ovako ja kao HC igrac, pocinjem svakog dana sve vise mrzit taj mod na BF3. Uz razne bug probleme sa igricom mod je postao skoro ne igriv. Kako stvari stoje u BC2 sam sa noramal presao na HC, sad ce izgleda biti obratno.
13 godina
protjeran
ceco22 kaže...
ovako ja kao HC igrac, pocinjem svakog dana sve vise mrzit taj mod na BF3. Uz razne bug probleme sa igricom mod je postao skoro ne igriv. Kako stvari stoje u BC2 sam sa noramal presao na HC, sad ce izgleda biti obratno.

Da budem iskren...Poceo sam na Normal Mode,nisam bas neke scorove imao zbog prelaska sa css-a na BF3 ,pa sam poceo HC,tamo se preporodio,pa opet u zadnje vrieme poceo malo Normal mode..Sad na oba moda igram podjednako i svejedno mi je..Ali opet ljubav prema HC-u malo prevladava.. Uglavnom,na oba moda postoje bugovi,ali zato sto je sam BF3 po sebi pun bugova... Na kraju krajeva Normal ili Hc,isti qrac drugo pakovanje... ;)
My BF3 Battlelog:neno666_CRO_
15 godina
neaktivan
ceco22 kaže...

Pa ja jučer prvi put igro HC i to na vašem serveru, reko pa baš je fazon doći ću opet, i ti sad kažeš da nevalja :)

-=PiS=- www.pis-klan.com
14 godina
Cyber_Freak kaže...
ceco22 kaže...

Da budem iskren...Poceo sam na Normal Mode,nisam bas neke scorove imao zbog prelaska sa css-a na BF3 ,pa sam poceo HC,tamo se preporodio,pa opet u zadnje vrieme poceo malo Normal mode..Sad na oba moda igram podjednako i svejedno mi je..Ali opet ljubav prema HC-u malo prevladava.. Uglavnom,na oba moda postoje bugovi,ali zato sto je sam BF3 po sebi pun bugova... Na kraju krajeva Normal ili Hc,isti qrac drugo pakovanje... ;)

Izgleda ko troll level:0....ima okus pomirenja...hmmmm

neznam zakaj mi se onda javlja Pulp fiction flashback:

i da.....zajebavam se {#}

You should never underestimate the predictability of stupidity
14 godina
neaktivan
sad ti ne znam nick i jesi li mislio na mene postu posto pisem preko mobitela. Ma na zivce mi ide jer osim naseg servera nema ni jedan drugi Hr server da vrti rush ili tdm u rotaciji sve mape. Ruku na srce nas je pun samo u vecernjim satima kad se ekipa iz klana okupi, a tada se obicno vrte metro-bazar kojih mi je vec pun ku... Druga stvar sto me zvcira sto su napravili neki hibrid normala i HC, pa ako imas ekipu koja imalo koristi mini map nema sanse za prezivit. S tim da hit mark uopce nemas, tako ako te netko naciljao opet si gotov. U bc 2 nakon prvog primljenog pogotka sam prakticki znao mjesto i kut iz kojeg se po meni puca, dok si sad trenutno pokosen.
13 godina
drahic kaže...

Kaze battlelog....

We are rolling out several backend updates as we lay the groundwork for the upcoming patch. We will keep you advised and provide dates ASAP. Online services for PC, Xbox 360, and PlayStation 3 will be going offline March 20th at 9 AM UTC / 1 AM PST until 10 AM UTC / 2 AM PST. Battlefield 3 online multiplayer and the Battlelog services will be unavailable during this time.

To sam vec jucer napisao.. a i to je vec proslo, ne?

Ima kakva sluzbena obavijest vezana uz patch?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 3

e ljudi kupio sam b2k i neznam kako da ga dodam u origin, odem tamo na reedemcode i nece nesto kaze wrong url..

0 0 hvala 0
13 godina
Coach321 kaže...

e ljudi kupio sam b2k i neznam kako da ga dodam u origin, odem tamo na reedemcode i nece nesto kaze wrong url..

Da, kod koji si dobio se ukuca preko Redeem Code i to je to.

Ako ne radi, mozda jos rade nesto na odrzavanju Battleloga ili Origina, pa probaj kasnije.

Ako ni onda nece raditi probaj kontaktirat sluzbu za korisnike.

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.3.2012 13:49 (CyberDemonVZ).
13 godina
Sale_ds kaže...

Od kad do kad po nasem vemenu ce BLog bit down?

Pise:

Online services for PC, Xbox 360, and PlayStation 3 will be going offline March 20th at 9 AM UTC / 1 AM PST until 10 AM UTC / 2 AM PST.

UTC Tuesday, 20 March 2012, 09:00:00 

Zagreb (Croatia) Tuesday, 20 March 2012, 10:00:00

A to je proslo.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
Sale_ds kaže...

Od kad do kad po nasem vemenu ce BLog bit down?

Pise:

Online services for PC, Xbox 360, and PlayStation 3 will be going offline March 20th at 9 AM UTC / 1 AM PST until 10 AM UTC / 2 AM PST.

UTC Tuesday, 20 March 2012, 09:00:00 

Zagreb (Croatia) Tuesday, 20 March 2012, 10:00:00

A to je proslo.

Tak sam si i mislio al pitam zato kaj mi jos uvjek stoji "NOTICE We are rolling out several backend updates as we lay the groundwork for the upcoming patch. We will keep you advised and provide dates ASAP. Online services for PC, Xbox 360, and PlayStation 3 will be going offline March 20th at 9 AM UTC / 1 AM PST until 10 AM UTC / 2 AM PST. Battlefield 3 online multiplayer and the Battlelog services will be unavailable during this time."

Battlelog ~ UrbanFsk
13 godina
Battlefield 3

Evo dns sam kupio Battlefield 3 za Ps3 pa zanima me da ovdje pisem i dogovaram se ili moram nac posebnu temu za ps3 ? 

[URL=http://www.neobux.com/?r=Kelster][IMG]http://images.neobux.com/imagens/banner9.gif[/IMG][/URL]
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
Battlefield 3

I toliko od toga....ajmo na vedrije teme, ima ko sretan što će novi patch doći? Yes napokon neću umrijeti kad prekočim kamenčić :)

Moj PC  
7 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice