Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.077.706
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Battlefield 3
Soldier977 kaže...

Soldier977 kaže...

Ma šalu na stranu... drago mi je da je i Bug bio pun i bila je dobra tekma sinoć, ali bi volio i da ekipa s Buga nekad doleti na server 53ce, xXx-a sada kada prestane biti bolt only, PIS servera, CBC-a.... jer su to sve dobri serveri i dobra domaća ekipa. 

Pa dođu i igraju, ali vi svi mislite da ako ne igraju danny, kuky i pirat da nema nikog sa bug-a. 

Kendo
15 godina
neaktivan
mabencic kaže...
Danny_HR kaže...

Dečki, nemojte RPG-om po civilima, molim vas.

{#}

Haha, umro sam jučer kad je netko to napisao ...

Ja sam baš šetao sa curom tamo po C bridge (Siene Crossing) a netko roka po nama sa RPG ;)

To sam bio ja. Osveta za onaj snip na početku partije.{#}

A šta si ti nešto moje ime spominjao uzalud na kraju zadnje partije? Vidio sam nešto Vash, ali nisam stigao vidjet dal si mi hebao sve po spisku ili si mi se divio kako sam uber pro l33t AA mutafuka?{#}

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Napokon sam si sklepao jednu montažicu, imam klipova da ih napravim 5, morao sam početi čistiti hard {#}

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
Moj PC  
22 0 hvala 1
17 godina
moderator
thesekiman kaže...

Napokon sam si sklepao jednu montažicu, imam klipova da ih napravim 5, morao sam početi čistiti hard {#}

Kakav je ono LOL moment na kraju kad si pobio onoliko ljudi sa C4?

(btw kako imaš dobar framerate)

17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Kad već stalno tinja HC Normal rasprava imam jedno pitanje. Šta nije na HC modu u BC2 i minimapa bila isključena koja po meni pomaže i više  od famoznih trokutića pogotovo na urban warefare mapama. Ako se mene pita sva ta pomagala treba isključiti, 100% healtha dati i rokaj.

Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
@iggy to je nazalost dice ostavio u postavkama HC servera, kad uklonis mini mapu da dobijes hc kako spada battlelog ti stavi server u custom i pozdravi se sa igracima.
@thesnekiman odlican klip
sto se tice iduceg DLC, mislim da nece biti nekih vecih problema osim mozda sa claymore i usas ako ne bude nerfan. Pa i sad su mi najdrazi smaw/rpg/320 igraci jer dok oni napune ja vec imam tagove u kolekciji.
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
13 godina
DrNasty kaže...
thesekiman kaže...

Kakav je ono LOL moment na kraju kad si pobio onoliko ljudi sa C4?

(btw kako imaš dobar framerate)

onaj zadnji moment sa C4 i mene zanima?!?! gdje si to poslagao da si ih toliko poskidao {#}

My BF3 Battlelog: MasterChurner
14 godina
neaktivan
ja sam znao sakriti c4 prije onoga izlaza u metro na lijevu stranu, i cistio po 80% ekipe, ali i mene zanima kako je ono uradio :D
13 godina
Soldier977 kaže...

Evo ovako:

A sada je ovako nakon što sam isntalirao 12.2 drivere. Hm...? Ponekad se i sada jave spikeovi ali ne ko prošli put i sve na ultra ide ok 45 do 60 fps. E sada je glavno pitanje hoće li ovako ostat.

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
16 godina
moderator
Kendo kaže...

Pa dođu i igraju, ali vi svi mislite da ako ne igraju danny, kuky i pirat da nema nikog sa bug-a. 

Ja dolazim i na PiS-ov server(infrantry only),a bio sam i na CBC par puta.

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.3.2012 11:16 (pirat).
15 godina
Co7 kaže...

[MC] vs *NOB

Mode: Conquest small / inf only
Map : Grand Bazaar
Players: 5 vs 5
Date: 15.03.2012
Server: [MC] MadCroats Clan War Server

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/25198429/1/363588775/
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/25196550/1/363588775/

Svaka cast jos jednom :)

Bila je dobra borba iako smo brzo spušili zastave.

Vidimo se još koji put.

14 godina
neaktivan
@pirat i kod mene je tako, na svim sam serverima po malo, ali se ne stigne biti na svima. CQ igram kad se hocu vozilima zabavljati, TDM kad zelim solo frag, Rush i squad rush igram timski. Tako da sam najmanje bio na PiS serveru posto vrte inf. Only. Jucer smo napunili Bug i koliko znam dugo se nakon toga nije praznio, tako su i xxx pomogli nama napunit server koji nije poslije bio prazan do kasni vecernji sati. Cbc pomazem punit kad god to mogu. Ali bug pod hitno treba vise ticketa na serveru bar 600. Jucer smo igrali 4vs4 pa je runda bila gotova za cc20 min, da ne kazem sto bi bilo za 20vs20.
15 godina
Battlefield 3

Meni je smiješno da smo svi toliki balkanci, da se i u igrama dijelimo umjesto da svi igramo na svojim serverima, i uživamo domaće hrvatsko. Svaki naš server je aposolutno dobar i svaki zaslužuje da bude pun, sad koliko ćete imati stalnih ljudi da bude pun to je druga caka.

Jedna stvar koja je nama na cbc dobro došla su strani ljudi. Koji su navratili par puta, dodali pod frendove i favorite i onda dođu kad se puni, igraju cijeli dan. Fino ih se pozdravi, repsektira, zove u skvad. imamo i par korejaca sa 300 ping koji pune server i kasnije nekad zaigraju. Kikati takvog radi pinga bi bilo smješno. A na 64 igrača ionako je mali delay uvijek prisutan bez ili sa pingerima.

Moj prijedlog je da se lišimo svi predrasuda, dodamo sve naše domaće servere u favorite i kad god razmišljamo gdje ćemo igrati idemo na naše servere. Tako će naši domaći serveri biti puni, privući još stranaca kojima ako se svidi će i ostati. Po mom iskrenom mišljenju neki serveri bi trebali promjeniti sami način igre i tikete pa čak i ime da bi bili puniji, ali neću nikom pametovati, ljudi koji plaćaju valjda znaju što rade.

Velim znam da sam troll odvratni i volim prcati, ali zbilja je sad vrijeme da se skuliramo, dočekamo taj patch i dignemo cijeli hrvatski community na noge. Odradimo tu ligu, pokažemo balkanu, europi i svima da su hrvatski igrači itetakako dobri i kvalitetni dečki i cure koji će bit poželjn svuda a ne da mi server izbaci vaša zemlja nije poželjnja na našem serveru.

Dakle ujedinimo se i radimo skupa a razmirice i sitnice zaboravimo jer nema od njih kruha.

Lijep pozdrav i svima sretno.

Moj PC  
12 0 hvala 1
13 godina
protjeran
Battlefield 3

Ja nikako ne razumijem ovu prepirku između Normal i Hardcore. Hardcore je upravo no što mu i ime kaže: samo za hardcore igrače. Iako, i ja se slažem, DICE bi još trebao poraditi na Hardcore postavkama, ali nije svaki mod igre za svakog igrača. To je jednostavno tako i to ne čine igračpa manje ili više vrijednim, ako igra, odnosno, ne igra određeni mod igre.

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Noxer kaže...

Help !!! 

eto napokon sam počeo igrat BF3 i odmah sranje !

sve počne ok ali već na prvoj misiji među onim zgradama kad dođe do masovne pucnjave sruši se i javlja "out of Virtual Memory on Intel(R) HD Graphics Family... nešto-nešto... please make sure that you have at least 512 MB free Virtual memory " 

s obzirom da imam grafičku GF GT540M sa 1 GB memorije nakak mi se čini da igrica nju uopće ne koristi nego da koristi samo ovu grafiku iz procesora 

da li netko zna kako to sredit ???

igram na konfi pod Moj PC

Ako nisi kupio krivi laptop :),

imas dvije graficke, onda odi u bios i sikljuci integriranu koja sluzi da trosis manje struje kada ti jaca nije potrebna.

Pa ocigledno ima problema priliko prebacivanja.

[M|C] ex_Co7
15 godina
NiramX kaže...

Ja nikako ne razumijem ovu prepirku između Normal i Hardcore. Hardcore je upravo no što mu i ime kaže: samo za hardcore igrače. Iako, i ja se slažem, DICE bi još trebao poraditi na Hardcore postavkama, ali nije svaki mod igre za svakog igrača. To je jednostavno tako i to ne čine igračpa manje ili više vrijednim, ako igra, odnosno, ne igra određeni mod igre.

Bilo bi prezakon da je hc bez ičega na ekranu, dakle ono hud disable, to bi bila igra i pol stari moj :)

13 godina
protjeran
fila2208 kaže...

Bilo bi prezakon da je hc bez ičega na ekranu, dakle ono hud disable, to bi bila igra i pol stari moj :)

Ja osobno ne bih nikada otišao na takav server, ali dobra ideja.

16 godina
Soldier977 kaže...
Soldier977 kaže...

Evo ovako:

A sada je ovako nakon što sam isntalirao 12.2 drivere. Hm...? Ponekad se i sada jave spikeovi ali ne ko prošli put i sve na ultra ide ok 45 do 60 fps. E sada je glavno pitanje hoće li ovako ostat.

To ti je super!

Uzivaj!

15 godina
NiramX kaže...
fila2208 kaže...

Ja osobno ne bih nikada otišao na takav server, ali dobra ideja.

Bome buraz ja itekako bi. :) Ali eto sto ljudi sto ćudi.

Btw. dodao sam si pis, mc, cro gamers, bug, xxx, 53 u favs. ima još koji naš?

14 godina
neaktivan
imas jos G ekipu....
14 godina
ceco22 kaže...
imas jos G ekipu....

Aj znam da nije tema (tj da ima druga) ali digli smo forum pa ko voli nek izvoli:

www.gerijatrija.com

You should never underestimate the predictability of stupidity
15 godina
ceco22 kaže...
imas jos G ekipu....

aj mi linkaj njih i nob ako imaju? hvala

edit: aha pis i g imaju zajednički? Onda sam dodao.

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.3.2012 13:58 (fila2208).
13 godina
fila2208 kaže...

Pa namjestiš si advanced filtere na battlelogu, ima "true hardcore" servera ko dreka. Jedino kaj su malo prazni u ovo doba, treba vidjet navečer.

Btw.  ako zbog ičega treba kikat nekoga sa servera, onda je to zbog pinga. Tih nekoliko korejanaca s ogromnim pingom zasere igru svima ostalima. Ne mogu na istom serveru igrat ljudi sa pingom 30ms i 300ms. To ne ide.

17 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Tko hoće igrati pravi hardcore s malo više akcije nek proba Red Orchestra 2 na realism serverima. Zapravo BF3 bi meni bio puno puno bolja igra da koristi neke elemente koje koristi RO2. Način kretanja, zaklona, lean opcija, bacanja granata, ponašanje oružja, sustav bodovanja, snajperi, team leader, ingame komunikacija...

Što se tiče izgleda HUDa ima nekih nužnih hud elemenata koji su potrebni za komunikaciju i koji se pojave ovisno o kontekstu. Npr. kad dođeš u područje "zastave" koju treba zauzeti, kad izvadiš spremnik i provjeriš kolko imaš municije piše dal je spremnik pun, prazan ili napola prazan... ali većinu vremena to izgleda ovako:

realan scope realan scope
Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
13 godina
protjeran
A bilo bi pobuna oko toga
Potpis trenutno nedostupan
15 godina
Perki kaže...
fila2208 kaže...

Pa namjestiš si advanced filtere na battlelogu, ima "true hardcore" servera ko dreka. Jedino kaj su malo prazni u ovo doba, treba vidjet navečer.

Btw.  ako zbog ičega treba kikat nekoga sa servera, onda je to zbog pinga. Tih nekoliko korejanaca s ogromnim pingom zasere igru svima ostalima. Ne mogu na istom serveru igrat ljudi sa pingom 30ms i 300ms. To ne ide.

Pazi frende, ali ako je taj korejac svako jutro na serveru i puni ga, iz respekta ga pustiš da odigra koju ionako će otić brzo.

ZC_Someone kaže...

Tko hoće igrati pravi hardcore s malo više akcije nek proba Red Orchestra 2 na realism serverima. Zapravo BF3 bi meni bio puno puno bolja igra da koristi neke elemente koje koristi RO2. Način kretanja, zaklona, lean opcija, bacanja granata, ponašanje oružja, sustav bodovanja, snajperi, team leader, ingame komunikacija...

Što se tiče izgleda HUDa ima nekih nužnih hud elemenata koji su potrebni za komunikaciju i koji se pojave ovisno o kontekstu. Npr. kad dođeš u područje "zastave" koju treba zauzeti, kad izvadiš spremnik i provjeriš kolko imaš municije piše dal je spremnik pun, prazan ili napola prazan... ali većinu vremena to izgleda ovako:

Istina, igrao sam neko vrijeme orekestru, strašno jaka igra, onako yeben osjećaj igirivosti.

14 godina
neaktivan

www.gametracker.com/server_info/194.116.187.165:19567/ evo sta ti je zaljubljenik u BC2, dva tipa igraju vise od pola dana bez prestanka XD. ne znam kad sam toliko vremena utukao u neku strategiju kao oni u jedan fps u komadu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.3.2012 23:25 (ceco22).
13 godina
neaktivan
Noxer kaže...

Help !!! 

sve počne ok ali već na prvoj misiji među onim zgradama kad dođe do masovne pucnjave sruši se i javlja "out of Virtual Memory on Intel(R) HD Graphics Family... nešto-nešto... please make sure that you have at least 512 MB free Virtual memory " 

s obzirom da imam grafičku GF GT540M sa 1 GB memorije nakak mi se čini da igrica nju uopće ne koristi nego da koristi samo ovu grafiku iz procesora 

da li netko zna kako to sredit ???

Problem pronađen i riješen !!! :)

Da li uopce treba znati sve odgovore na sva pitanja,da li uopce postoji pravi odgovor? Da li smo se mi spremni suociti sa istinom? Hocemo istinu,a da li ju mozemo podnijeti?
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

evo dokaz da postoji dx 10 za xp

0 11 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ne postoji.
I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice