Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.077.878
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Battlefield 3
Tallahasee kaže...

Malo sam se zaigro s FXAA injectorom..... dobio sam gotovo pa novu igru (ok, bolje izgledajucu igru) {#} prvi je screen modificiran, drugi original. Ne znam kako lega gubi 10 frejmova meni je pad na Wake Islandu najvise do 5 (gtx560ti). Ako netko bude htio postat cu postavke.

Postavke?

Ja sam skuzio da se samo pali i gasi na tipku "pause" a sve ostalo je vec podeseno.

Ili to govoris o onome s battleloga?

Btw, ja ne vidim nikakvu razliku osim nabrijanog kontrasta i saturacije, a njih i tako ne volim, jer se tu i tamo bavim fotografijom pa volim prirodne fotke :)

Pedo medo, Pedo medo, vabi te sa sladoledom
15 godina
protjeran
lollik91 kaže...

ebo mene pas ako vidim razliku

Onda bi definitivno trebao monitor iskalibrirat.......   

Volim te baka ali ne vise od Medvescaka.
14 godina
Cyber_Freak kaže...
Brate za war 20:20 je previse ljudi...To imas i na svakom public serveru,jednostavno previse ljudi.. Najvise 12 na 12,sto znaci 3 sqauda po timu.. A i zamisli 20 ljudi na ts-u u kanalu,pa to je kosmar.... Evo mi smo igrali 8:8 , 2 squada po timu...Jednostavno kad igras war moras biti u istom channelu radi lakseg dogovora i kontrole na mapi,a 20 ljudi u jednom channelu,nije to to... Ako je netko zainteresiran za war protiv xXx clana,nek mi se javi na PM,pa cemo se dogovoriti oko detalja.. Naravno,ako se ne plasite... ;)

Ma sve se da dogovriti. Pa igrao ti je HR BF community 32vs32 ako se ne varam. Sve je samo stvar organizacije i pristupa. A na kraju krajeva ako ne probamo nikad nećemo znati ne.

Možemo odigrati samo da vidim koliko nas bude raspoloženih....i mi se bojimo samo loše cuge i tableta (i žena neki..hahaha)

You should never underestimate the predictability of stupidity
16 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
Co7 kaže...

Decki da znate samo :), CRO team na Clan baseu je pobjedio GER team.

Tooooooooooooo!!!!!

igraci koji su sudjelovali:

http://www.pohrani.com/f/3w/lA/3T6lLNcs/gercro01.png

http://www.pohrani.com/f/3k/cP/3wyQzeix/gercro02.png

Wow, svaka cast!

Vidim da njemci imaju vise kilova. Znaci da lose "igraju objectives" il kak se to vec kaze :)

Ima sluzbena stranica?

Bilo bi lijepo vidjeti nekakvu sluzbenu vijest o tome. ;)

Imaju vise killova zbog drugacije taktike, a manje deaths zbog medic squadova.

Na Clan Basu su rezultati , odnosno ce biti rezultati kad ih pregledaju.

[M|C] ex_Co7 /// I LIKE YOU, when the world is mine, you're death will be quick and painless!
15 godina
protjeran
CyberDemonVZ kaže...

Postavke?

Ja sam skuzio da se samo pali i gasi na tipku "pause" a sve ostalo je vec podeseno.

Ili to govoris o onome s battleloga?

Btw, ja ne vidim nikakvu razliku osim nabrijanog kontrasta i saturacije, a njih i tako ne volim, jer se tu i tamo bavim fotografijom pa volim prirodne fotke :)

Da postavke koje si sam mozes slozit. S obzirom da se bavis fotografijom (i slazem se u ovome sa prirodnim fotkama, ali daj pogledaj vodu u originalu to je prirodna boja vode? Nije.) mozes ti to jos i bolje. 

Unutar injectora postoji file injFX_Settings.h otvoris taj file u Notepadu++ i deri, a mozes stimat bloom, saturaciju, boju, tonemaping, sepiu, vignette...... stiskom na Pause in game ukljucujes po zelji tako namjestenu sliku ili je iskljucujes pa dobivas defaultni izbljedjeli prikaz.

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.1.2012 14:20 (Tallahasee).
13 godina
Zero2 kaže...
Cyber_Freak kaže...
Brate za war 20:20 je previse ljudi...To imas i na svakom public serveru,jednostavno previse ljudi.. Najvise 12 na 12,sto znaci 3 sqauda po timu.. A i zamisli 20 ljudi na ts-u u kanalu,pa to je kosmar....

Ma sve se da dogovriti. Pa igrao ti je HR BF community 32vs32 ako se ne varam. Sve je samo stvar organizacije i pristupa. A na kraju krajeva ako ne probamo nikad nećemo znati ne.

Možemo odigrati samo da vidim koliko nas bude raspoloženih....i mi se bojimo samo loše cuge i tableta (i žena neki..hahaha)

A i tko kaze da na TS-u na istom kanalu mora biti 20 ljudi?

Imas 10 i 10, svaki od njih pokriva dio mape.

Ovo bi cak (uz dobre vodje) mogao biti i plus. Jer kad spawnas odma znas kamo moras iti i koji ti je cilj.

A i ako se dogodi nesto da ipak netko iz tih 10 mora na drugu poziciju, lako se kod npr smrti u TSu prebaci u drugi kanal.

Ili... sam u krivu?

Btw, postoji mogucnost u TS-u da postoje dva kanala, a jedna osoba cuje i jedan i drugi? I prebacuje razgovor nekom kombinacijom tipki?

P.S. Ja sa ne bojim lose cuge :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.1.2012 14:33 (CyberDemonVZ).
13 godina
Tallahasee kaže...

Da postavke koje si sam mozes slozit. S obzirom da se bavis fotografijom (i slazem se u ovome sa prirodnim fotkama, ali daj pogledaj vodu u originalu to je prirodna boja vode? Nije.) mozes ti to jos i bolje. 

Unutar injectora postoji file injFX_Settings.h otvoris taj file u Notepadu++ i deri, a mozes stimat bloom, saturaciju, boju, tonemaping, sepiu, vignette...... stiskom na Pause in game ukljucujes po zelji tako namjestenu sliku ili je iskljucujes pa dobivas defaultni izbljedjeli prikaz.

Zahvaljujem.

Btw, nadam se da netko nece naci nacin da napravi da mu je trava prozirna, a neprialjtelji florescentno rozi. {#}

15 godina
protjeran
CyberDemonVZ kaže....

Btw, nadam se da netko nece naci nacin da napravi da mu je trava prozirna, a neprialjtelji florescentno rozi. {#}

Ja se eto nadam suprotnom, da ce netko postat postavke za sliku na razini Crysis Natural MOD-a, jer izgleda da se s ovim enginom i ovim programcicem to moze. Hm, ali treba znat....

13 godina
protjeran
CyberDemonVZ kaže...
Zero2 kaže...
Cyber_Freak kaže...
Brate za war 20:20 je previse ljudi...To imas i na svakom public serveru,jednostavno previse ljudi.. Najvise 12 na 12,sto znaci 3 sqauda po timu.. A i zamisli 20 ljudi na ts-u u kanalu,pa to je kosmar.... Evo mi smo igrali 8:8 , 2 squada po timu...Jednostavno kad igras war moras biti u istom channelu radi lakseg dogovora i kontrole na mapi,a 20 ljudi u jednom channelu,nije to to... Ako je netko zainteresiran za war protiv xXx clana,nek mi se javi na PM,pa cemo se dogovoriti oko detalja.. Naravno,ako se ne plasite... ;)

Ovo bi cak (uz dobre vodje) moga biti i plus. Jer kad spawnas odma znas kamo moras iti i koji ti je cilj.

A i ako se dogodi nesto da ipak netko iz tih 10 mora na drugu poziciju, lako se kod npr smrti u TSu prebaci u drugi kanal.

Ili... sam u krivu?

Mislim da je bolje da svi budu u istom channelu radi bolje komunikacije ( npr.Igras rush i odlucis da je bolje npr da svi idu samo na A site,a neprijateljska ekipa se popolovila na oba sitea,to je odma velika prednost..A i uvijek se nadje neko pametan da malo sam igra na svoju ruku,a kad se igra timski i ako je neprijateljska ekipa dobra,dovoljan je 1-2 igaca da podbace i pusis rundu)..To i nije tesko toliko koliko se cini ako se dogovori da samo squad lideri pricaju i vode mec...Ne moze 10,jer to je 2 squada i 2 covjeka viska,osim ako na serveru nije naredjeno 5 u squadu... Kazem,igrali smo vec pa znam o cemu pricam... Kad odigras koji war,onda dodji i komentiraj,do tada nemoj napamet pricati... ;)
My BF3 Battlelog:neno666_CRO_
14 godina
CyberDemonVZ kaže...

Ovo bi cak (uz dobre vodje) mogao biti i plus. Jer kad spawnas odma znas kamo moras iti i koji ti je cilj.

Ili... sam u krivu?

Btw, postoji mogucnost u TS-u da postoje dva kanala, a jedna osoba cuje i jedan i drugi? I prebacuje razgovor nekom kombinacijom tipki?

Pa ako igraš 8vs8 onda je dobro da su svi na istom kanalu iako je gužva ali recimo da imaš samo 2 SQ (ako tako postaviš taktiku) a 3 ili 5 zastava onda treba kooridinirati tko gdje ide.

Kad igra više ljudi onda se tako organizira i igra....ATT SQ...DEF SQ....FLY SQ...(zavisi od načina na koji planirate igrati). Stvari se dogovore prije matcha i pegla svatko zna kaj treba raditi i u tome je u biti poanta BF-a (barem meni). Igraš striktno svoje zaduženje najbolje kaj možeš i dio si mašne koja melje sve pred sobom. 

You should never underestimate the predictability of stupidity
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Kad je igrao BCHR protiv RushZone-a, TS kanali su bili podijeljeni po squadovima. U svakom squadu 4 igrača koji međusobno komuniciraju. Za sve dogovore izvan squada (s ostalim sqd leaderima ili gl. komandantom) ovlašteni su squad leaderi koji na posebnu tipku komuniciraju međusobno.

Npr. 5 sguadova - 5 sqd leadera. Tih 5 sqd leadera ima posebne ovlasti na TS-u tj. mogu komunicirati međusobno, npr. pritiskom na tipku X. Sa svojim squadom komuniciraju pritiskom na tipku Alt.

Ugl. TS se može tako podesit i nije problem igrati veće war-ove, s više igrača.

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
Moj PC  
3 0 hvala 1
13 godina
protjeran
Zero2 kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Ili... sam u krivu?

Pa ako igraš 8vs8 onda je dobro da su svi na istom kanalu iako je gužva ali recimo da imaš samo 2 SQ (ako tako postaviš taktiku) a 3 ili 5 zastava onda treba kooridinirati tko gdje ide.

Kad igra više ljudi onda se tako organizira i igra....ATT SQ...DEF SQ....FLY SQ...(zavisi od načina na koji planirate igrati). Stvari se dogovore prije matcha i pegla svatko zna kaj treba raditi i u tome je u biti poanta BF-a (barem meni). Igraš striktno svoje zaduženje najbolje kaj možeš i dio si mašne koja melje sve pred sobom. 

Da,slazem se..Ali to nekad bude i veliki Fail... Jednostavno,znas i sam da igra postane nepredvidiva,i ako hoces win onda ces se potruditi da sve bude tip-top.. Nama je jako puno znacilo kad smo odlucili promijeniti taktiku jer smo gubili,a da nismo bili u istom channelu,dok ja izadjem u windowse ,pa se prebacim u drugi channel,pa dok im objasnim,pa se vratim,pa ako me nisu slucajno skuzili ili dobro culi,pa ponovo,dotle se neprijatelj jos bolje organizira,a ti si za to vrijeme izgubio 10 ticketa (ako se igra rush),a tih 10 ticketa vjerovao ili ne na kraju mnogo znaci... Ma dosta sad o tome..Jesi ti za da mi dogovorimo koji war da bacimo? 8 na 8 ili 12 na 12,tj ako imas ekipu,ja imam server... Posto se Pirat i Danny boje,pitam tebe... ;)
13 godina
protjeran
Šef kaže...

Kad je igrao BCHR protiv RushZone-a, TS kanali su bili podijeljeni po squadovima. U svakom squadu 4 igrača koji međusobno komuniciraju. Za sve dogovore izvan squada (s ostalim sqd leaderima ili gl. komandantom) ovlašteni su squad leaderi koji na posebnu tipku komuniciraju međusobno.

Npr. 5 sguadova - 5 sqd leadera. Tih 5 sqd leadera ima posebne ovlasti na TS-u tj. mogu komunicirati međusobno, npr. pritiskom na tipku X. Sa svojim squadom komuniciraju pritiskom na tipku Alt.

Ugl. TS se može tako podesit i nije problem igrati veće war-ove, s više igrača.

A nije njima tesko jer su oni placeni za to i imaju sponzore.. A mi obicni smrtnici,kod nas uvijek podje nesto po zlu... ;)
17 godina
neaktivan
Cyber_Freak kaže...
Jesi ti za da mi dogovorimo koji war da bacimo? 8 na 8 ili 12 na 12,tj ako imas ekipu,ja imam server... Posto se Pirat i Danny boje,pitam tebe... ;)

4 vs 4 sq rush kad god hoćeš micek.

Naravno ne na pi*kastom HC modu.

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
16 godina
neaktivan
Cyber_Freak kaže...

A nije njima tesko jer su oni placeni za to i imaju sponzore.. A mi obicni smrtnici,kod nas uvijek podje nesto po zlu... ;)

Jest, plaćeni u suvom zlatu!

17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Pozdrav,

gdje se moze nabaviti cd key za B2k ekspanziju (igra kupljena preko origin) - najjefitnije?

hvala!

Pozdrav,Calinjos (BF3 ingame: calinjos)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Danny_HR kaže...
Cyber_Freak kaže...
Jesi ti za da mi dogovorimo koji war da bacimo? 8 na 8 ili 12 na 12,tj ako imas ekipu,ja imam server... Posto se Pirat i Danny boje,pitam tebe... ;)

Znao sam da ces to reci... ;) Ali war se ja mislim igra na HC modu,ako se nevaram,ispravi me... Ajd skupi jos 4 igraca pa mozda i pristanemo na Normal mode,jer 4 igaca( 1 squad je premalo) a i znam da ste vas 4 uigrana,a jos 4 igraca koja neigraju toliko cesto sa tobom bi bio pravi izazov... ;)
16 godina
neaktivan
Cyber_Freak kaže...
Danny_HR kaže...
Cyber_Freak kaže...

Znao sam da ces to reci... ;) Ali war se ja mislim igra na HC modu,ako se nevaram,ispravi me... Ajd skupi jos 4 igraca pa mozda i pristanemo na Normal mode,jer 4 igaca( 1 squad je premalo) a i znam da ste vas 4 uigrana,a jos 4 igraca koja neigraju toliko cesto sa tobom bi bio pravi izazov... ;)

Ako treba, skupi se i 12 igrača!

Svake večeri su na V.-u minimalno 2 squada...

17 godina
neaktivan
Ne, war se igra kak se dogovori.

Ja sam svaki dan za meč protiv bilo koga 4 na 4. Ne pada mi na pamet igrat s nekim na koga nisam navikao.

Ali ako inzistiraš, spojimo se mi s gerijatrijom pa vam rado isprašimo tur.
I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
13 godina
Cyber_Freak kaže...
Mislim da je bolje da svi budu u istom channelu radi bolje komunikacije ( npr.Igras rush i odlucis da je bolje npr da svi idu samo na A site,a neprijateljska ekipa se popolovila na oba sitea,to je odma velika prednost..A i uvijek se nadje neko pametan da malo sam igra na svoju ruku,a kad se igra timski i ako je neprijateljska ekipa dobra,dovoljan je 1-2 igaca da podbace i pusis rundu)..To i nije tesko toliko koliko se cini ako se dogovori da samo squad lideri pricaju i vode mec...Ne moze 10,jer to je 2 squada i 2 covjeka viska,osim ako na serveru nije naredjeno 5 u squadu... Kazem,igrali smo vec pa znam o cemu pricam... Kad odigras koji war,onda dodji i komentiraj,do tada nemoj napamet pricati... ;)

Ha cuj, s ovim se moram slozit.

Ali za manje igraca.. do recimo 10.

Al sam uvjeren da bi kod igranja 20 igraca bilo bolje i razumljivije kad bi se podjelili :)

I ako bas zelis po squadovima, 8 i 12.

U svakom klanu ima boljih igraca i njih stavis u ove 8, a one slabije u 12.

Ali ti dajem za pravo da si u pravu a ja u krivu, nikad nisam bio na voice chatu s vise od 8 ljudi.

Ne mogu zamisliti situaciju u BF3 da bi svi igraci morali biti na istom mjestu, i svih npr. 20 raditi istu stvar.

Ako se igra CQ, onda htio ne htio tim mora biti na vise zastava istovremeno.

A ako igras Rush, onda ne postoji mapa gdje su A i B na vecoj udaljenosti od 100m, pa i ako uniste jednu tocku, ovi ostali su na drugoj za koju sekundu...

Ali, kao sto sam rekao, nikad nisam bio na vecem chatu, pa mozda ima nesto sto propustam.

15 godina
neaktivan
Cyber_Freak kaže...

A nije njima tesko jer su oni placeni za to i imaju sponzore..

LOL. Ti si u zabludi :)

-=PiS=- www.pis-klan.com
16 godina
moderator
Zero2 kaže...

Jedini uvijet za sudjelovanje je TS i mahala od +30 cm....................zezam se može i +25 cm {#}

cYa

A što s nama koji imamo 60+?

سمندری ڈاکو
17 godina
neaktivan
Cyber_Freak kaže...
Ali war se ja mislim igra na HC modu,ako se nevaram,ispravi me..

Zapravo provjerio sam. Na ESL-u se sve igra u normalu.

17 godina

Ne priča se o  godinama Pirat {#}

Novac ne može kupiti sreću, ali je ugodnije plakati u Ferrariju nego na biciklu...
13 godina
protjeran
Danny_HR kaže...
Ne, war se igra kak se dogovori.

Ja sam svaki dan za meč protiv bilo koga 4 na 4. Ne pada mi na pamet igrat s nekim na koga nisam navikao.

Ali ako inzistiraš, spojimo se mi s gerijatrijom pa vam rado isprašimo tur.

Ako imas server koji ima normal mode moze,jer nepada mi napamet mijenjati postavke na noob mode... ;) Pusti ti to spajanje,imas u BOL platoonu 200 igraca ,pa valjda mizes naci jos 4,nije valjda da nema na BUG-u jos 4 dobra igraca.. Ako ocete 4:4 na nasem serveru onda HC..Ako hoces Normal (gey mode) onda si ti zaduzen da osiguras server.. Ok?
17 godina
moderator
pirat kaže...
Zero2 kaže...

Jedini uvijet za sudjelovanje je TS i mahala od +30 cm....................zezam se može i +25 cm {#}

A što s nama koji imamo 60+?

Govori se o centimetrima, ne o milimetrima kao što ti misliš. :P

16 godina
moderator
Battlefield 3

Pff amateri,ja govorim o metrima.

سمندری ڈاکو
Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Cyber_Freak kaže...
Ako imas server koji ima normal mode moze,jer nepada mi napamet mijenjati postavke na noob mode... ;) Pusti ti to spajanje,imas u BOL platoonu 200 igraca ,pa valjda mizes naci jos 4,nije valjda da nema na BUG-u jos 4 dobra igraca.. Ako ocete 4:4 na nasem serveru onda HC..Ako hoces Normal (gey mode) onda si ti zaduzen da osiguras server.. Ok?

8 na 8 CQ?

Imamo server odvojen za pi*darije, nema frke. Imamo mi još igrača isto, ne brini.

Al preferiramo 4 vs 4. Čisto da nas Nasty ne bi na Q nosao.

Ajmo večeras taj 4 vs 4 sq rush kod nas, pa ćemo za dalje vidjeti. Ovisno o tome kolko vas jako nabušimo. :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.1.2012 15:24 (Danny_HR).
13 godina
protjeran
Danny_HR kaže...
Cyber_Freak kaže...

8 na 8 CQ?

Imamo server odvojen za pi*darije, nema frke. Imamo mi još igrača isto, ne brini.

Al preferiramo 4 vs 4. Čisto da nas Nasty ne bi na Q nosao.

Ajmo večeras taj 4 vs 4 sq rush kod nas, pa ćemo za dalje vidjeti. Ovisno o tome kolko vas jako nabušimo. :)

Ok,vidjet cu sa svojima pa javim..Dodat cu te na battlelog radi lakse komunikacije i dogovora..
15 godina
Battlefield 3

its on baby !  pa zar nema ništa snimljeno od meča ger vs cro?

BF3 FlamingKing
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice