Jos jednom ponavljam,W/L ratio ne ovisi o tvom opcenitom skillu,zato mislim da je to nevazna statistika.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pa rekao sam zasto mislim da nece uspjeti Team Speak :)
Igraci koji ne govore HR, igraci koji ne citaju forum i neznaju za ovaj dogovor, igraci koji neznaju koristiti Team Speak.
Ja npr korisim Mumble i Skype.
Ali sam definitivno ZA ako netko uspije nesto takvo organizirati!
Nekoliko puta sam pokusao preko BUG-ovog Mumble-a, ali je ili uvijek prazan, ili ne mogu nikako upasti navecer na BUG server sad kad su 32 igraca :(
P.S. A pogotovo kad pokusam upasti zajedno s bratom navecer na server. Kao prvo trebam upasti sam .... nekoliko minuta.. pa onda jos da i on upade, pa onda jos u isti tim.. i onda u isti suqad! Na 64 igraca smo nekoliko puta uspjeli. Od kad su 32 igraca jos nikad.
Dal je Battlefield 3 igriv na laptopu za 7000 kn ?
Ako je star 10 godina onda ne.
Daj napisi komponente!
Step 1: Deploy EOD Bot
Step 2: read coordinates in top left corner
Step 3: enter into Google Maps
jeste za jedan RL BF? ahahahaha
mislim da me on jos nije srusio.. ne zato jer znam letit nego me nema kad on leta... al me zato lt. lowenbrau izje80. jucer popodne dosao malo na server i vidim avion ceka, reko cool... uzletim i bang - srusi me.. lijepo ga pozdravio u chatu i odspojio se..
a sinoc i on i danny.. ajd danny-a jos i uspijem nekako srusit (vise su to njegove greske nego moj skill al who cares?) ali njega.... puj!
ja sam uporan, skinut cu ga jednom makar slucajno, ma makar i potrosio sve tickete.
Ali zato si ti mene mučki skidao sniperom na mapi canals
I trebaš biti uporan, a ne odmah pobjeći
Još nudim poduke letenja za pivu
sta mislite oce biti na gulf of oman ona 2 mjesta sa navodjenim raketama za skidat attackere u avionima? ili ce ubaciti ove glupe stationary weaponse kojima nebres jetovima nist?
PS. oprostite na double postu al visestruko citiranje nije moguce ako zelis citirati 2 posta koji su na raz. stranicama threada. pokusao sam ali nejde
Ako je star 10 godina onda ne.
Daj napisi komponente!
ja sam shvatio da hoce kupit laptop iz ovoga.igriv je ako kupis laptop za igre od toliko para,za te novce ima i laptop na kojem ga neces ni pokrenut tako da gledaj graficku sto bolju i proc,ustvari nakraju sve treba,jbg
Tip na traileru 1:03 vozi bager
Istina, nice find!
Bilo bi super da to bude stvarno omogućenu u BtK, ali i na postojećim mapama! Također da i destrukcija bude na nivou kao u trailer-u; pa da konačno padne i ta antena na Caspian Borderu.
Baš me zanima kakav će biti bager, hoću li nekoga sa njima zakopati.
Fora će biti avion, šteta što nisu stavili AH-64 Apache .
Istina, nice find!
Bilo bi super da to bude stvarno omogućenu u BtK, ali i na postojećim mapama! Također da i destrukcija bude na nivou kao u trailer-u; pa da konačno padne i ta antena na Caspian Borderu.
Sigurno da bi bilo super da i na postojećim mapama bude bolja destrukcija jer bi možda spasili mape,ovako nez za vas ali kad stigne back to karkand teško da ću se vratit na stare.
Caspian,firestorm eventualno ove druge mape su neigrive totalno i da gulf of oman trailer izgleda brutalno nadam se da neće razočarat.
najbolji dodatak za pusku...ikada
Lulz, vidi opis u filmiću. Mora paziti da ne okine "bezveze" ako ga stavi ko underbarrel
Decki izasli novi driveri za Nvidia kartice 290.36
http://www.geforce.com/News/articles/nvidia-geforce-290-36-beta-drivers-released
http://battlelog.battlefield.com/bf3/news/view/2832654775684540333/
Decki izasli novi driveri za Nvidia kartice 290.36
http://www.geforce.com/News/articles/nvidia-geforce-290-36-beta-drivers-released
http://battlelog.battlefield.com/bf3/news/view/2832654775684540333/
ludilo,iden ih probat
Pa rekao sam zasto mislim da nece uspjeti Team Speak :)
Igraci koji ne govore HR, igraci koji ne citaju forum i neznaju za ovaj dogovor, igraci koji neznaju koristiti Team Speak.
Ja npr korisim Mumble i Skype.
Ali sam definitivno ZA ako netko uspije nesto takvo organizirati!
Nekoliko puta sam pokusao preko BUG-ovog Mumble-a, ali je ili uvijek prazan, ili ne mogu nikako upasti navecer na BUG server sad kad su 32 igraca :(
P.S. A pogotovo kad pokusam upasti zajedno s bratom navecer na server. Kao prvo trebam upasti sam .... nekoliko minuta.. pa onda jos da i on upade, pa onda jos u isti tim.. i onda u isti suqad! Na 64 igraca smo nekoliko puta uspjeli. Od kad su 32 igraca jos nikad.
Ja sam mislio na ekipu odavde. Pa valjda znaju pricat hrvatski :D
Ts je toliko jednostavan da jednostavniji nemoze bit.
Znaci skupis 16 igraca odavde i dogovoris se sa jos 16 ljudi npr (drugi klan) i ovih 16 odavde je na tsu npr. i dalje znas i sam ( kako sam vec i napisao)
i jeli netko probao sa novim driverima?
ja sad stavljam pa cu javit rezultate
probao, sa sada nema onih crashava na početku svake mape i čini mi se da igra malo bolje stoji sa fps dropovima barem mi se tako čini.
Nego jedno pitanje za clanove AMD-ovog tabora na kojim driverima igra radi najbolje 11.10,11.11 ?
evo probao malo drivere i fps mi je ostao isti ali nema vise onog zelenog flashanja, bar nisam primijetio
Kakvo je stanje onda ovdje sa teamspeakom? Jel ima neki server na kojem se okupljaju svi sa bugovog servera ili ne? Po mogućnosti da nije public? Malo dajte info, rado ću se priključit u teamspeak ideju, ako nas se skupi 10tak i igramo organizirano može bit puuuno bolje :)
Sta se mene tice mozete doci ovdje- District Crew [DC] ip: 176.31.128.79 noport
Igramo svaki dan,svaku vecer,ja i moji frendovi. Ima nas 7-8.
Bude nas i 10-ak.
Kad dodete samo mene potrazite Mr.AstraOwner
Najmanji problem vam je napravit perm sobe. ;)
Ako su stavili health regen, onda su mogli staviti i ammo refill. Kad već ubace jednu idiotariju, nek ju barem upotpune
Kakvo je stanje onda ovdje sa teamspeakom? Jel ima neki server na kojem se okupljaju svi sa bugovog servera ili ne? Po mogućnosti da nije public? Malo dajte info, rado ću se priključit u teamspeak ideju, ako nas se skupi 10tak i igramo organizirano može bit puuuno bolje :)
http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/bug-online-mumble-voice-server/84742.aspx
Evo ova tema.