Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.078.024
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

I to nije sve.Čini mi se da lutajući  raznim serverima vidim po timovima da škvadra ne želi ući u squad nego soliraju..wtf...{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
Jako je veliki priljev igrača s Call of Dutyja, a ta ekipa jednostavno nije navikla ulaziti u squadove. Nema tu pretjerano puno pomoći.
Tolerancija mi nije jača strana, svi drugi griješe a ja sam bez mana.
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

I sad su to usrali neautomatskim stavljanjem u squadove, pa hrpi ljudi se uopce neda ici u izbornik i izabrati squad.

Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Da se pohvalim, jučer me prvi put otkad je igra izašla popravilo u tenku.

Nije mi bilo jasno što se događa.

Jedan junak je poginuo popravljajući usred kaosa na Tehranu kod mosta i sjetio me da je ovo kao trebala biti timska igra.

Ako te stisnem teško bude uredi mi pomognem hvala, savvy?
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
wiz4rd kaže...
Zero2 kaže...
Danny_HR kaže...

...d4do jesi skinuo cerade s AA mitraca? {#}

Jesam...i nakon 2 minute frezanja po jablanima (pokušah i na jedno oko...i sa jezikom vani) sam ih fino stavio natrag uzeo jeep i pustio imenjaku u heliju da me izmasakrira.

dado1410 / Zero|d4d0
15 godina
Battlefield 3

Vidiš Vash ja pak nikad ne mijenjam tim bez obzira kako gubili, eventualno opomenem Pirata na balans ako brojčano ne štima a ne po snazi. A ovo drugo da mnogi ne žele u skvad.. mislim da mnogi ni ne znaju kako uči u njega jer nije najbolje riješeno i treba to nači u meniu. Mnogi još ne znaju ni perkove staviti na oružja i vozila.

Kendo
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
dedaa kaže...

I sad su to usrali neautomatskim stavljanjem u squadove, pa hrpi ljudi se uopce neda ici u izbornik i izabrati squad.

To, a onda povrh svega još budu dva lika u squad-u i zaključaju ga...

13 godina
Battlefield 3

Ne kužim niti ja koji smisao zaključavanja squada....ako netko želi ući, neka uđe...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
drahic kaže...

-Napravit 4 channela i 4 squada.

-Dogovorit koji ce squad sta radit i tko ce biti u kojem squadu .Oni koji su u squadu u igri su i u channelu na TSu.   Npr ako je caspian- Jedan squad ide na A ,drugi na B i C( forest i hiltop)  ,treci ce pushat na E iliti na granicu onu  a 4 . squad neka ide sa helijem i jetovima.

Tako se najbolje zna tko sta radi i koji mu je zadatak. Svaki squad se pridrzava svojeg zadatka.

Znaci,dogovorit se isto tko ce sta radit.

Dvoje neka imaju Iglu npr-oni koji idu na forest i hiltop a dvoje neka su AT.

Vjerujem da je dosta tesko u pocetku to napravit i poslozit sve ali vjerujem da bi se uz dosta vjezbe uspjelo.

Ideja odlicna, to i je poanta ove igre.

I sam DICE obecava uvodjenje VOIP-a u igru.

Ali.... Trenuno neizvedivo preko Team Speaka.

Zbog toga jer:

Na kraju partije se dogadja team balance.

Svako malo netko promjeni team, squad ili izadje iz igre.

Tu i tamo nekome crkne igra.

Na server dolaze ljudi koje ne citaju Forum, ne znaju za stvari koje tu pisemo, ne znaju koristiti Team Speak, ili cak ne govore hrvatski.

Pedo medo, Pedo medo, vabi te sa sladoledom
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.11.2011 15:55 (CyberDemonVZ).
17 godina
Danny_HR kaže...
Jako je veliki priljev igrača s Call of Dutyja, a ta ekipa jednostavno nije navikla ulaziti u squadove. Nema tu pretjerano puno pomoći.

A šta s onima koji ne mogu ući u ni jedan squad? Redovito me pukne van squada, i kada pokušam ući u neki ili je pun ili su zaključani {#}

I naravno onda igram više manje sam dok netko ne uđe u moj... Ili neka jednostavno povećaju broj igrača koji mogu biti u istom squadu, 4 mi je malo.

Novac ne može kupiti sreću, ali je ugodnije plakati u Ferrariju nego na biciklu...
17 godina
neaktivan
Stavio sam spambot na server koji napominje da bi se trebalo ući u squad. Možda netko i posluša. :)
13 godina
plavi83 kaže...

Ne kužim niti ja koji smisao zaključavanja squada....ako netko želi ući, neka uđe...

Jedna ideja koja mi pada na pamet je da se 4 frenda trebaju naci, i kad 2 ili 3 cekaju zakljucaju Squad i cekaju ostale?

A zasto bi se 2 frenda nasli i zakljucali squad... ne znam.

Mozda Squad dobija vise bodova kad nesto zajedno napravi? A to je ne moguce s 4 nepoznata igraca.

Pa onda igraju samo 2.

Pedo medo, Pedo medo, vabi te sa sladoledom
17 godina
neaktivan
Pero, imaš 8 squadova, nema šanse da su svi puni na 32 slotnom serveru.

BTW ekipa, kad se chata onda ok, al kad pokušavate timu reći gdje je protivnik nemojte pisati na hr, jer dobar dio igrača koji posjećuje server nije s ovog područja pa vas ne mogu razumjeti. :) Samim time, ne mogu reagirati na ono što ste napisali.

Za prosječno jeb*nje majke u chat i slične pi*darije ok hr, al za ostalo probajte na engleskom.
16 godina
neaktivan
plavi83 kaže...

Ima smisla. Ako igra nas četvero, neka ekipica na TS-u ili Vent-u, onda ne želimo nekog random lika unutra koji će npr. početi pucati dok se mi šuljamo iza neprijateljskih linija i tako odati našu lokaciju. Ili ako eventualno nekog od nas izbaci, da se lako može vratit u taj isti squad.

Squadove uglavnom zaključava ekipa koja igra na nekom svom TS-u ili Ventrilu ili sl.

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/ ||| ''Svako generaliziranje je loše.''
17 godina

Ma dosta ih bude van squada, ostali puni gdje ima nekoga. I kada bi htio biti s nekime sa foruma, ne merem jer je pun {#}

Ma najgore mi kada crknem, pa se moram skroz sa početkog spawna vući do akcije ne bi li pokupijo metak u čelo i onda ispočetka {#}

Ovako se spawnam na nekog cigana iz svog squada pa ne moram bzvz 3 dana trčati do protivnika.

Novac ne može kupiti sreću, ali je ugodnije plakati u Ferrariju nego na biciklu...
13 godina
Battlefield 3

ma sve je to meni jasno....al zna se dogoditi situacija da kada poželiš ući u neki squad, vidiš njih više sa po dva člana i zaključana, te ti ostanu samo oni prazni..pa ti radi sam, dok ti se netko ne pridruži...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
E jebi ga, uđeš u taj prazan i netko će već doći.
13 godina

većinom ne dođu... :D

15 godina
neaktivan
Kendo kaže...

Vidiš Vash ja pak nikad ne mijenjam tim bez obzira kako gubili, eventualno opomenem Pirata na balans ako brojčano ne štima a ne po snazi. A ovo drugo da mnogi ne žele u skvad.. mislim da mnogi ni ne znaju kako uči u njega jer nije najbolje riješeno i treba to nači u meniu. Mnogi još ne znaju ni perkove staviti na oružja i vozila.

Blago tebi ako imaš živaca, ali prvih tjedan dana od izlaska kada sam isto tako ostajao sa ekipom samo sam gubio živce.

Kad dođem s posla želim se zabavit koji sat dva, a ne čupat si kosu nad glupošću hrpe igrača koji jednostavno ne žele pomoći niti surađivati.

Ne bacaju municiju, ne bacaju health, ne dižu, ne popravljaju, ne spotaju, ne pokrivaju, jednom riječju ne rade ništa. Hvala lijepa, ali hoću igrati ovu igru kako je i zamišljena da ju se igra.

Ako ekipa igra timski i svejedno gubi naravno da ću ostati u toj ekipi, odem jedino ako ne surađuju.

Ne komuniciram sa ostalom ekipom na bug serveru, ali svejedno nitko ne može reći da ga nisam digao, bacio mu municiju, health ili ga popravio kada sam god bio u prilici. Redovito spotam jetove, heliće i AA da olakšam ekipi u zraku. I nitko ne mora trčati zamnom i moliti me i prositi da napravim nešto od toga.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.11.2011 14:37 (Vash).
14 godina
Battlefield 3
Da,znam PiSovce.. Fatal,Corona.. Dobri decki.. Ovo sr.nje sa squadovima je pocelo od zadnjeg patcha. Prije te odmah ubacilo u squad,sad moras sam trazit squad. Cyber- Zasto nebi mogli? Pa evo ti za pocetak se moze pocet na bugovom serveru npr. Skupi se ekipa od 16 ljudi,ode se na ts (mozete slobodno i na moj ako nemate gdje) i pomalo se ucit i usavrsavat. Na mobu sam sry za pravopis
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.11.2011 14:41 (drahic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

Ja ne igram ovu igru da bi se živcirao nego radi zabave i takve stvari što netko nezna igrati nemogu me baciti van takta. Sa tobom sam puno puta igrao i BC2 i znam da ti ne prelaziš u drugi tim samo radi pobjede ali ima ih dosta sa ovog foruma koji baš to rade, e to me živcira. Ako gubiš gubi nemoj bježati u jači tim i poslije se hvaliti sa W/L ratiom.(Ova zadnja rečenica nejde tebi nego opčenito).

Kendo
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

W/L ratio ne ovisi o tebi,tak da je to nevazna statistika.

x3Cks

2 3 hvala 0
17 godina
Danny_HR kaže...

nebi bas rekao..uglavnom igram sa igracima koji su dosli sa COD-a. I sve im je lijepo jasno sta treba raditi. I odlicno se snalaze, sto se tice snalazenja u prostoru, pokrivaju, trce, osvajaju, brane. Jako bi volio da ima statistika koliko si killova napravio iz stajanja, cucanja i ležanja. A tu je i score/min tako da je sve jasno.

13 godina
protjeran
kach kaže...

W/L ratio ne ovisi o tebi,tak da je to nevazna statistika.

Puno puta i je...koliko puta sam defusao solo m-com na posljednjem ticketu, ili plantao...previše puta.

Tim toliko kretenski da se samo kampaju, a ja glumim đona ramba i zaletavam se te ginem ko stoka (zato imam užasan K/D), ali zato odradim objective i dobim win.

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Step 1: Deploy EOD Bot

Step 2: read coordinates in top left corner

Step 3: enter into Google Maps

{#}

Noshahr Canals

Seine Crossing

Grand Bazaar

Kharg Island

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/#!/bf3/soldier/theSEKIman/stats/188613961/
Moj PC  
22 0 hvala 8
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Moram priznati da je sam DICE degradirao potrebu za inzenjerom i njegovom sposobnoscu popravaka uvodeci automatsko popravljanje vozila. Dok sam se u BC2 napopravljao vozila ko zadnji debil, ovdje imam samo 1 ribbon za popravke. Vecinom ekipa kada im disejblaju tenk izade van i sama ga popravi i time negiraju potrebu za inzenjerom tako da radije furam mine sa sobom, pogotovo na bazaru.

Moj PC  
9 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

trebaju izbaciti health regen, mp je tu da se dobro napatis, izigras, dok ja dodjem covjeku da bacim health kutiju njemu se vec regenerise energija , a isto tako kao sto ovaj iznad mene rece, totalna glupost da se tenk regenerira LOL

Had a dream I was king, I woke up still king

6 0 hvala 0
13 godina
Indestructible kaže...

trebaju izbaciti health regen, mp je tu da se dobro napatis, izigras, dok ja dodjem covjeku da bacim health kutiju njemu se vec regenerise energija , a isto tako kao sto ovaj iznad mene rece, totalna glupost da se tenk regenerira LOL

sa time se slažem...tko je vidio regeneriranje....imaš healt pa se liječi.. :)

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.11.2011 15:10 (CroChef).

5 0 hvala 6
15 godina
neaktivan
Kendo kaže...

Ja ne igram ovu igru da bi se živcirao nego radi zabave i takve stvari što netko nezna igrati nemogu me baciti van takta. Sa tobom sam puno puta igrao i BC2 i znam da ti ne prelaziš u drugi tim samo radi pobjede ali ima ih dosta sa ovog foruma koji baš to rade, e to me živcira. Ako gubiš gubi nemoj bježati u jači tim i poslije se hvaliti sa W/L ratiom.(Ova zadnja rečenica nejde tebi nego opčenito).

Ma sve ok, ali htio sam reći da nije uvijek do W/L.

Nemam ja ništa protiv zajebancije i probavanja i sličnih stvari, ali kada baš kompletan tim ništa ne radi, nego imaš 2, 3 pojedinca koji izgibaju bzvz pokušavajući izvršiti zadatke, to stvarno nema smisla.

Uvijek probam animirat ekipu, ajde ovo, ajde ono, pa dajte, pomozi, reinforcaj, ali ako vidim da nitko ne trza prebacim se ili odem sa servera.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice