evo, ja sam skinuo pokušao pokrenuti bf3 no kad sam došao na battlelog, nije mi se htio spojiti ni na jedan server, a nisam mogao pokrenuti ni kampanju. neznam dali je iko imao takav problem. također bi vas zamolio da mi kažete kamo treba upisati ondaj drugi key (pošto imam limited edition).
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja sam uzeo na base-hostu limited edition i rekao je jučer da nama kojima nije poslao je jer se uz LE ne dobiva više BTK tako da ako planirate tamo uzeti rađe uzmite običnu verziju, a nama koji smo uzeli već limited je rekao da će dati limited bez BTK-a i povrat od 70 kn, najvjerovatnije dobivamo u ponedeljak.)bar se nadam) Ako planirate uzet preko Base-hosta rađe pričekajte par dana da se stabilizira situacija jer je čovjek očito prenatrpan od posla trenutno pa vam neće moći poslat igru odmah.
evo, ja sam skinuo pokušao pokrenuti bf3 no kad sam došao na battlelog, nije mi se htio spojiti ni na jedan server, a nisam mogao pokrenuti ni kampanju. neznam dali je iko imao takav problem. također bi vas zamolio da mi kažete kamo treba upisati ondaj drugi key (pošto imam limited edition).
Drugi key upisuješ isto u origin pod reedem key
Ma niti ne uđe u igru, čak mi se ni fullscreen ne napravi, game manager radi radi nešto i odjednom error.
ista stvar....
Isti sam problem imao, ovako mi je proradilo
1. Go to your BF3 installation folder, where u will b able 2 c the trailing "TM" symbol. Just remove it. ( So Battlefield™ => Battlefield ).
2. Now open regedit ( in run -> regedit ) and go to HKEY LOCAL MACHINE\SOFTWARE\WoW6432Node\EA Games
Change the GDFBinary & InstallDir paths to E:\Program Files\Battlefield 3\Battlefield 3 – again removing ™ ( your installation folder may b different, so note that first).
Dakle maknite TM on radi probleme.
Drugi key isto redeemaš na originu.
Isprobao sam već sva moguća riješenja
jel moguće sprint stavit na toggle?
Isprobao sam već sva moguća riješenja
meni isto
I s originalom je.
inače, ja sam instalirao rusku verziju i kad sam promjenio jezik u engleski, meni je još uvijek na originu ostao "battlefield 3 russia extended edition" i ona ruska slika covera. nebi li i to trebalo promjeniti (i slika i naziv igre?
inače, ja sam instalirao rusku verziju i kad sam promjenio jezik u engleski, meni je još uvijek na originu ostao "battlefield 3 russia extended edition" i ona ruska slika covera. nebi li i to trebalo promjeniti (i slika i naziv igre?
Samo logo na originu ostaje na ruskom, ostalo se sve promjeni na eng.
zapravo, na bettlelogu ne mogu ništa pokrenuti. ne mogu promjeniti ni sliku avatara ni pokrenuti kampanju ni multiplayer ....
NIJE poslao svima..
Instalirao sam BF3 na particiju C na ruskom,kopirao english language files,crackovao i dobijem ovu poruku:
The Procedure entry point GetCurrentProcessorNumber could not be located in the dynamic link library KERNEL32.dll
Onda sam otisao i skinuo kernel 32.dll,stavio ga u folder igre i opet isto...Do cega moze biti zna li ko,da nije do windowsa XP?
Igra je odlična. Grafika, realnost i sve ostalo je perfektno. Svaka čast momcima iz Electronic Arts-a ;)
Ja i power user pokušavamo igrat Co-op i stalno nas izbacuje, niti ne uđemo u igru, zna li netko u čemu je problem?
Itko??!
any1?
Probao sam sad i s jednim drugim frendom i isto nam ne radi, počne se spajati i onda pise Co-op has been cancelled
Meni se crasha kad stavim na ULTRA settings. Pojavi mi se directx error. Zna itko rjesenje?
Igra je odlična. Grafika, realnost i sve ostalo je perfektno. Svaka čast momcima iz Electronic Arts-a ;)
A nece tebi lose raditi sa takvom konfom.
jel sigurno stavit eng patch da nepopijem bann il disable?
Evo tamam owno sve redom na Bugovom server budem prvi i server padne -.-
bas sam sretan sto mi sve glatko ide
10000000000000000000000000000000000000%
alo ljudi, igra mi je predobra, sve glatko ide i tak..
zanima me jedino, znate li komande koje moram upisat, da bi vidio fpse, da si lockam fpse (ako je moguce i ako treba uopce) i nesto da vidim ping (tipa kao u cod-u sto ima lagometer)??
uglavnom dajte mi sve bitne komande i pored njih napisite za sta je koja komanda.. hvala!
za ping kad stisneš TAB piše
kills deaths ping XXX
a za fps skini fraps
i samo ga uključiš
a u kutu ti pišu brojke XXX
za ping kad stisneš TAB piše
kills deaths ping XXX
a za fps skini fraps
i samo ga uključiš
a u kutu ti pišu brojke XXX
Onda ga želi lockati, a ne očitati.