Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.078.071
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ja sam mislio da će BACK TO KARKAND bit dostupan od početka,ovo je jednostavno glupo jer sam mogao uzet i običnu verziju i kasnije dat još 10 dolara i kupit pa sam na istom.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
forzzuk kaže...

Good thinking, upravo testiram 280.26 stare drivere pa cu se pozabaviti i s tim.

Palo mi je na pamed da možda Afterburner ne stvara nekakav konflikt jos jucer pa sam ga ugasio, izbrisao i probao s riva tunerom i ista stvar.

Obično kod ovakvih problema bude ili neko banalno rješenje ili nikad ne otkrijem u čemu je stvar.

Probaj ako imas mozda USB Hub i na njemu nekoliko prikljucka, npr. gamepad i takve stvari, poiskljuciti

Ili na kucistu ako imas puno prikljucenih usb ulaza.

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Čitao sam o tome, nije slučaj kod mene, hvala svejedno na ideji.

Bring out your dead!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Nece ti nista postici instaliranje drivera starih, jednostavno je nesto sjebano u igri. Ja sam pokusao 1000 fix-ova sta sam nasao na forumu ali nista ne pomaze, nakon par minuta sve stane i moras ga gasiti u task manageru. ako i uspijes zavrsiti rundu, nece da ucita novu rundu nego gasi i ponovo pali.

14 godina
neaktivan

Ako nista ne pomogne, jednostavno instaliraj frisko windowse.

17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Negdje sam naletio da je poželjno isključiti u biosu HT opciju (hyper threading) te tako donekle rješiti problem sa trzanjem.

Koliko ovo ima smisla nemam pojma ali nek netko proba.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

imao ovakvih problema i u beti, pa sam prije skidanja igre preko origina instalirao windowse ali ni to nije pomoglo

13 godina
protjeran
forzzuk kaže...

Budite sretni što možete normalno igrati, meni ne radi da se okrenem naopako.

Low, med, hi, ultra... igra klizi par minuta savršeno i zatim počne trzanje koje završi na 'smrzavanjima' ekrana

na 5-6 sekundi, svakih 10ak sekundi.

Uz to, nekakav micro stuttering, čak mi sve stane u meni-u ili dok recimo pišem 'to all' ili 'to team', utipkam slovo i

naravno čekam 3 sekunde da se sve zajedno pomakne.

Zasad ništa od igre za mene, pokušavam sve živo.

Inače, računalo je besprijekorno održavano, od registry-a do defragmentacije, malwarea do drivera, uvijek vodim računa.

Čak sam napravio 'gerneralku' na njemu uključujuči detaljno održavanje, čišćenje i testiranje clockova

procesora i kartice par dana prije izlaska igre.

FFFUUU.

I ko0d mene identična situacija jedno 5 minuta mogu igrati bez problema onda pocne lagovanje na svakih 4-5 sek i završi zatvaranjem igre same od sebe...Driveri su 11.9 (zato sto imam win 7 64 bit),proc je na stocku,grafa je blago klokana na 840mhz ali uz povećan broj obrtaja na 60%...singleplayer nista ne steka i jako je fluidan ali za mp se ne bi dalo reci.

16 godina
forzzuk kaže...

Budite sretni što možete normalno igrati, meni ne radi da se okrenem naopako.

Low, med, hi, ultra... igra klizi par minuta savršeno i zatim počne trzanje koje završi na 'smrzavanjima' ekrana

na 5-6 sekundi, svakih 10ak sekundi.

Uz to, nekakav micro stuttering, čak mi sve stane u meni-u ili dok recimo pišem 'to all' ili 'to team', utipkam slovo i

naravno čekam 3 sekunde da se sve zajedno pomakne.

Zasad ništa od igre za mene, pokušavam sve živo.

Inače, računalo je besprijekorno održavano, od registry-a do defragmentacije, malwarea do drivera, uvijek vodim računa.

Čak sam napravio 'gerneralku' na njemu uključujuči detaljno održavanje, čišćenje i testiranje clockova

procesora i kartice par dana prije izlaska igre.

FFFUUU.

Ovako možeš pokušat, pogledati fizički MBO, VGA da ti nema napuhanih elektrolitskih kondezatora, ako ima reklamiraj MBO ili VGA ako ima jamstvo, a ako nema kupiš nove dijelove, a ako su solid state kondezatori onda napravi dobar Stres test PC-a, prati temp. PC-a i ispuši PC ako je potrebno.

1. Možeš napraviti svježu instalaciju OS-a obavezno 64bit pošto imaš 4GB RAM-a, sa svježim zakrpama za OS, SP1,.... onda driveri MBO, VGA, i ostale stvari

2. Obavi memtest sa novim memtestom 4.20 koji je bootabilan (obavezno) jer onda možeš svu memorij testirat, obavi OCCT stres test (sve testove), Prime95 64bit (novi skini) te prati temp, od hardwera HW Monitor ti je dobar i dovoljan

3. Ako možeš posudi ili kupi koju pločicu RAM-a dodatno jer po mom mišljenju 4GB je nekako minimum (imam 6GB DDR2 800MHz) i par puta mi se desilo da mi OS izbaci pop-up low memory iako mi je virtual memory-a uključena.

4. Pogledaj koliko ti PC uzme resursa (RAM) kad ga uključiš (poprati aplikacije koje su ti uključene i koliko one uzimaju RAM-a i CPU)

15 godina
neaktivan
pozdrav, imam pitanje, koju grafu najbolje da kupim za moju konfu, tj jel bi mogo s nekom grafom vuc sve na low, konfa pod moj pc s tim da dodajem jos 1 keksic rama tj micem ovaj kingston i ubacujem ballistix jos jean ovaj sto imam. eh da i da grafa ima jedan onaj 6-pinski utor za dodatno napajanje. hvala
skype: jajejaje23 xf: jajenaoko123 LotRO ingame: Crovoid BF:BC2 ingame [cro]MUgLY LoL ingame: croMUgLY
14 godina
cro)kiselo_mlijeko kaže...
pozdrav, imam pitanje, koju grafu najbolje da kupim za moju konfu, tj jel bi mogo s nekom grafom vuc sve na low, konfa pod moj pc s tim da dodajem jos 1 keksic rama tj micem ovaj kingston i ubacujem ballistix jos jean ovaj sto imam. eh da i da grafa ima jedan onaj 6-pinski utor za dodatno napajanje. hvala

uzmi nvidia gtx460 a i treba ti jaci procesor, min neki quadcore, imas dosata povoljnih quadcore procesora od amd.a.

ako ostanes na tom procesoru, nece valjati, jer procesor nece izvuci maximum iz graficke

16 godina

1.Kupi CPU minimum 3 core amd athlon 2 ili phenom sa AM2+ socketom jer to jedino možeš

popis podrške CPU-a za tvoju MBO: http://www.biostar.com.tw/app/en/mb/introduction.php?S_ID=381

Obavezan novi BIOS

2. Kupi još RAM-a minimum 2GB DDR2 800MHz

3. VGA minimum RADEON 4850 1GB DDR3 256bit

jer stroj ti je dosta slab pogledaj moj PC, a igram na medium postavkama na 1440x900 75Hz bez AA

14 godina
neaktivan

Pa ovisi o novcima, 6850 bi ti bila cist ok + 2 ili najbolje 4gb rama

14 godina
protjeran

naso sam rijesenje za to. meni je igra isto radilo normalno cak sam presao i cijelu kampanju, i reko ajd idem ponovo prelaziti ali sada na hard ali sam si clockao procesor na 3900 mhz i poscelo to zamrzavanje. tako da znate da vam je do clokanaj 100%. I vratim procesor na default i za cudo nema vise zamrzavanja. toliko od mene

17 godina

sve zavisi koliko para imas,ni procesor ti nije bas bajan za bf3,bolje ga prodaj kupi neki polovan na njuskalu ili athlon 2 x4 ili ako mozes naci nekog phenoma 2 x4 jos bolje i prodaj grafu za 200 kuna i kupi neku polovnu 460 gtx 768 bi trebala se vrtjeti na njuskalu oko 700+ kuna

mislim da bi sveukupno trebao proci za 1000+ 100-200 kuna ako prodas procesor za 100+ i graficku za 150+ kuna.

http://www.youtube.com/watch?v=QsLjkDkWhtU
15 godina

Evo ja sad igrao malo. Nekih pol sata SP i pol sata MP. Sve šljaka bez kakvih problema. Ubacio DVD-ove igra se instalirala, skinuo se neki update pokrenuo igru i to je to.

Nisam imao nikakvih problema sa igrom trenutno, ništa ne šteka, MP je LUUUUUUDNICAAAA. Igrao na BUG ONLine server i nije me nijednom izbacilo. Tak da mogu samo reći da sam super zadovoljan.

Sad moram ići nešta šljakati jbg al vidimo se navečer! ;)

14 godina
neaktivan

Ova igra ti zdere procesor prevenstveno, tako da se ne nadaj nicem bajnom tom GPU nadogradnjom.

15 godina
neaktivan
LuX_CRO kaže...
Sve odrađeno još prošli tjedan (osim memtesta,znam da mi je memorija ok), kažem ti da itekako vodim brige o računalu i da je sve na svom mjestu, istestirano i stabilno {#}

Bring out your dead!
15 godina
Savjet za one kojima se igra ruši ili trza

Ja sam imao probleme s čestim rušenjem igre, te povremenom deformacijom objekata u crne trokute. Pomoglo je downclockanje kartice (GPU i mem) i lagano podizanje voltaže. Ja sam na Gainward 560Ti u tu svrhu koristio MSI Afterburner.

Izgleda da BF3 vrlo temeljito koristi sve resurse koje kartica nudi i time je svaka partija igre stres test koji će brojne nabrijane kartice nažalost pasti.

.

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.10.2011 15:32 (justapixel).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

imam pitanje,el mogu instalirati bf3 tako da skinem sa originina i onda tijekom instalacije upišem key,ili moram skinuti sa neke druge stranice?

13 godina
sstrmi kaže...

imam pitanje,el mogu instalirati bf3 tako da skinem sa originina i onda tijekom instalacije upišem key,ili moram skinuti sa neke druge stranice?

Imas key?

Pokrenes Origin, pod opcijama stavis Redeem, i upises key.

I pocinje ti download.

17 godina
sstrmi kaže...

Upišeš key u Origin i onda ti se tamo počinje skidat.

http://ad-infinitum.com.hr/ Hrvatska Star Trek Online Flota
16 godina
Battlefield 3

Najveći problem kod BF3 je u ovome:

Igra je optimizirana za određeni hardware i određenu kombinaciju hardware-a

DICE i njihov support bi ili su trebali napraviti skriptu koja povlači podake o vašem PC-u koji hardware imate (nije toliko kršenje privatnosti jer je hardware, a usput bi trebali staviti upozorenje da će skripta ili program povući podatke o vašem stroju te onda oni mogu izvršiti testiranje igre kombiniranjem hardware-a.) Njih to nebi koštalo ništa jer dobiju hardware ili posude od proizvođača, jedino vremena bi im malo oduzelo. To su trebali napraviti u ovim verzijama igre: BF3 Bete, Alphe i sad final.

Nakon toga bi oni mogli ako stranka klijent hoće povlačenje software koji vam je instaliran (ali to već je problem, ali oni mogu staviti pokreni ili ne pokreni).

Nakon toga oni mogu izvršiti potreban update sa količinom podatka koji ima sve optimizirane postavke za igru, te ugodno igranje na vašem PC-u.

Skripta je najmanji problem čak imate u AIDA (bivši everest) povlačenje reporta (software i hardware) FULL do najsitnijih detalja.

Jedini je problem kod MBO, i VGA jer ima više proizvođača (Sapphire, Gigabyte, MSI, Asus,....) koji mogu imati na svojem hardware-u drugčije stvari od drugih ploča iako imaju iste stvari (chipset,...)

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Ima li netko da prodaje key za jedno 220-250 kn za LE ENG
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

za sve koji savjetuju nekom ko kupuje GPU .... treba ti "jedemaludjecu" procesor da bi mogao igrati bf3 ..... mali info prije davanja misljenja

http://www.tomshardware.com/reviews/battlefield-3-graphics-performance,3063-13.html

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.10.2011 15:51 (generic9974).
Moj PC  
1 0 hvala 2
13 godina
Battlefield 3

Na ovo sam naletio danas, pa da podjelim sa ekipom:

http://www.tomshardware.com/reviews/battlefield-3-graphics-performance,3063.html

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
generic9974 kaže...

za sve koji savjetuju nekom ko kupuje GPU .... treba ti "jedemaludjecu" procesor da bi mogao igrati bf3 ..... mali info prije davanja misljenja

http://www.tomshardware.com/reviews/battlefield-3-graphics-performance,3063-13.html

U isto vrijeme kolega{#}

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Trebam hitnu pomoć

kad se spajam na server piše mi jojning game sat vremena

a kod sp initilizing isto sat vremena

i ništa se ne događa

molim vas pomoć

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
andrej555 kaže...

Trebam hitnu pomoć

94

14 godina
robimarko kaže...
Ima li netko da prodaje key za jedno 220-250 kn za LE ENG

ne znam koliko to kosta, ali kao ti nije problem, ja sam iz Bosne, tako da sam tu uzeo, platio sam 37.5€=75km, ne znam sad u kune, al vjerujem da je ova moja cijena jeftinija daleko, uplatio covjeku preko banke, i on mi poslao skeniranu sliku sa keyom, u pitanju je Limited edition, engleska verzija ;)

ako te on interesuje, javi mi na pm

samo nisam siguran da li ia jos LE na lageru, ako hoces javi, nije mi problem pitati

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.10.2011 16:01 (Indestructible).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice