Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.077.874
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Nadam se da ti nečeš igrati BF3 {#}

Jednom čiter uvijek čiter!!

Moj PC  
15 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3
[url=http://www.points2shop.com/?ref=davidri]Points2Shop[/url]
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Re: Battlefield 3

neće da se učita :(

Clausen von hassuen da Huge Boner donka le Giant Boner blitzkreig da penis of mammoth girth struass ven throbbing enormous von sack of pubes.
16 godina
protjeran
Battlefield 3

Jel mi moze netko pomoci?

Zasto mi igra nece ici na engleskom (RU key).

Uradio sam sve iz tutoriala CJS-a

Evo i slika ispod.Zna li netko u cemu je problem?

The enemy of my enemy is my friend!
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.10.2011 11:24 (Perkan777).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
CoreByte kaže...
smiglcro kaže...

Zato kazem, ne moramo se bojati ovih nazovimo ih kreten chiterima, koji upadnu na server popale sve zivo, protrce par puta mapom i imaju skor boli glava, takve je lagano i uhvatiti i banati sa servera, nego treba se bojati onih pametnih chitera koji ce svoj wh aimbot maphack ili sto god jako dobro skrivati i dok ti vjerujes da imas posla s skilanim igracem ustvari se boris protiv skripti...

Da,takav sam i ja bio :)

Trebalo je dosta vremena da me banaju iz MW2. I sa aimbotom/wallhackom,no recoil itd. ja sam imao score po 20-8 a ne ko neki likovi po 200-8. Trebalo je jedno 4-5 mjeseci da me banaju. Ali više ne hackiram jer sam prije to shvaćao samo kao zabavu,ali i nije zabavno kad te banaju i izgubiš igru koju si platio 400kn. Zato ljudi ne hackirajte ma koliko god vam hack bio privlačan ;)

I ja se iskreno nadam da nikad neces zaigrati Bf3

16 godina
odjavljen
Perkan777 kaže...

navodno da igra treba biti na c particiji instalirana....

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina
protjeran
skank666 kaže...
Perkan777 kaže...

WTF?!Sta moram sve ponovno instaliravat na C disku na kojem ionako nema vise mjesta?!

13 godina
neaktivan
skank666 kaže...
Perkan777 kaže...

Mislim da se to odnosi samo na onaj Program za promjenu!?

16 godina
odjavljen
Battlefield 3
Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Perkane nije to prob vjerujem...http://www.cjs-cdkeys.com/battlefield-3-origin/bf3lang.html
odi na tu stranicu i pogledaj opciju 4. skroz pri dnu stranice to je i mene zezalo uz ono sta si napravio moras otic na jos jedno mjesto promjenit u en_US
16 godina
protjeran
Battlefield 3

Hmm ali meni je registry vec izmjenjen.Koristio sam onaj Progam od CJS-a + kasnije sam isao sam rucno provjeriti je li sve dobro stavljeno.

Sto bi jos moglo biti dovraga!?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
smiglcro kaže...
Igor_76 kaže...

igra se već par sati..ovo nije normalno..kakav AA nisam ni primjetio da nije uključen...ide sve na full hd 16xAF,texture na ultra i enviroment decorations na ultra,ostalo na high + vsync uključen pa ne pada ispod 42fpsa...od danas službeno na bolovanju..stigao je BF3 :) mala stanka da se ne zaboravi disati i nešto pojede pa idemo dalje :)

Bojno Polje 3 - isprazni pa napuni.

Da li možemo reći da je BF3 optimiziran za radeonke bolje?

Koristim win7 ultimate 64bit

Pricam o MP postavkama

Sa 11.9 (zadnjim službenim 64bit driverima) sam imao prosjecnih 35fps.a na HIGH postavkama 2AF i iskljucen AA te ono zadnje

Nakon update.a na preview 3 igra je doslovno poletjela, prosjecan fps s istim postavkama je skocio na 80+ fps.a

Tako da sam ubrzo digao sve na ultra high + AF AA i ono zadnje su na max i imam stabilnih 45fps.a

hd5850 je ocan na taktove 5870 bez dizanja voltaze.

Stoga ako ste ati user preporucam da pod muss skinete zadnji preview 3 -> http://support.amd.com/it/kbarticles/Pages/GPU124AMDCat1110PreDriverV3.aspx

Hvala probati ću,igra mi se nije rušila.

Sada ovako rano,prvo doručak;pa u tenk :)

13 godina
neaktivan
Battlefield 3
i prekopiraj jos jedanput sve fajlove u prave direktorije DOBRO pogledaj di ih trebas iskopirat
Ja sam se jucer pol sata zahebavao radi tih sitnica ali mi je uspilo na kraju
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
E bas to jesi promjenio registry na oba mjessta tj trebas 3 linije izmjenit sveukupno a ne 2 samo kao sto si ti linkao na slici
16 godina
protjeran
SimaGT kaže...
Perkane nije to prob vjerujem...http://www.cjs-cdkeys.com/battlefield-3-origin/bf3lang.html
odi na tu stranicu i pogledaj opciju 4. skroz pri dnu stranice to je i mene zezalo uz ono sta si napravio moras otic na jos jedno mjesto promjenit u en_US

E to je to.Hvala velika.Tamo je bilo postavljeno RU pa sam sad promjenio na US :))))

Puno hvala :)

13 godina
neaktivan
np:D
14 godina
Battlefield 3

KAd izlazi Back to Karkand mapa?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE jel istina da igra mora biti na C particiji snimljena, jer ja na C nemam ni mjesta, a tamo ni nesnimam igre. Ako je to točno, onda neću ni kupovat igru?

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
CoreByte kaže...

Da,takav sam i ja bio :)

Trebalo je dosta vremena da me banaju iz MW2. I sa aimbotom/wallhackom,no recoil itd. ja sam imao score po 20-8 a ne ko neki likovi po 200-8. Trebalo je jedno 4-5 mjeseci da me banaju. Ali više ne hackiram jer sam prije to shvaćao samo kao zabavu,ali i nije zabavno kad te banaju i izgubiš igru koju si platio 400kn. Zato ljudi ne hackirajte ma koliko god vam hack bio privlačan ;)

- Ne kažu bezveze jednom chiter uvijek chiter, da se mene osobno pita dobio bi ban na mom serveru prije nego bi se i spojio na njega. Uglavnom ma kako ti imao čiste i iskrene namjere nitko ti nikada neće vjerovati u istinitost istih.

- ti si chiter koji je to redovno radio 4-5 mjeseci, zabavljao si se tako što si drugima uništavao igru, nisi samo probao, nije te zanimalo kako to radi, išao si s ciljem da varaš

- jedini razlog zašto si ti odustao od varanja je bio taj što si popio ban na acc, ja bi ti osobno da imam takva prava dao ban na sve original igre koji posjeduješ, bez imalo razmišljanja

- hejt koju ćeš primiti od članova foruma i ljudi koji znaju za tvoje varanje je potpuno opravdan

16 godina
neaktivan
Battlefield 3
Pozdrav,ovako imam problem jutros sam skinuo igru i instaliro i bila je ruska verzija uso sam u igru i valjalo mi je?samo sto je bila na ruskom promjenio sam na eng i vise mi nije radila.Kad sam uso na SP pojavi mi se samo pozadina i stoji.Jeli tko zna u cemu je problem?hvala!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
naxeem kaže...
smiglcro kaže...
aton kaže...

ja sam popio pb ban za bc2 na isti nacin... ko budala hvatajuc ga, a nikad nisam uspio dokazat da lik vara, nitko ne vjeruje da vara, a on to radi vrlo lukavo i spretno.....

Ima varanja za blizz igre, al Warden je prilicno opak anticheat pa sve pohvata.

Cekaj jel ti opet pricas za TihiOS tj tihog iz naseg klana.

=XII=SandMan....
17 godina
neaktivan
drahic kaže...

Nikad.

Ne postoji mapa toga imena.

16 godina
Y2K2 kaže...
naxeem kaže...
...

Cekaj jel ti opet pricas za TihiOS tj tihog iz naseg klana.

Pa mora na račun nekog opravdavat svoje cheatanje! Ugled je u pitanju! :P

16 godina
protjeran
Battlefield 3

Nemogu vjerovati opet isto.Probao sam i komp restartat i opet nista.Provjerio u registryu jeli sve dobro postavljeno.

Proklinjem ORIGIN i ruske keyeve!!!!!!

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
dekstroza kaže...
drahic kaže...

Nikad.

Ne postoji mapa toga imena.

Ok pametni,molio bi te za konstruktivni  odgovor.

15 godina
neaktivan
drahic kaže...

Pa nagadjanja su negdje oko Bozica.

=XII=SandMan....
13 godina
neaktivan
Arabarran kaže...

Nadam se da ti nečeš igrati BF3 {#}

Jednom čiter uvijek čiter!!

Da,ja ću igrati BF3(LE),evo 95% je instalirano!

Nisam više "čiter" niti ću ikada više biti!

17 godina
neaktivan
drahic kaže...

Ok pametni,molio bi te za konstruktivni  odgovor.

Konstruktivne odgovore možeš naći na ovom sajtu.

16 godina
odjavljen
Perkan777 kaže...

Nemogu vjerovati opet isto.Probao sam i komp restartat i opet nista.Provjerio u registryu jeli sve dobro postavljeno.

Proklinjem ORIGIN i ruske keyeve!!!!!!

negdje si zayebo... kao i ja, gle, dosta njih nema nikakvih problema s kljucevima, jezicima i pi7dama materinama.. :)

17 godina
neaktivan
Battlefield 3

http://battlefieldo.com/battlerecorder-spectator-mode-hinted-at-coming-soon/

"Once it is released, it will serve as an important feature for the competitive scene, video makers and the anti cheat community"

zivi bili pa vidjeli...

Spectator mode meni radi iovak ionak, kao bug, usred igranja mi se prebaci na nekog iz enemy teama i gledam njega od naprijed kao da me ubio, a nije, sve dok ne odem esc-suicide {#}

Pozdrav,Calinjos
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.10.2011 12:08 (Calinjos).
Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice