Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.077.914
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Re: Battlefield 3
skank666 kaže...
Perkan777 kaže...

Nemogu vjerovati opet isto.Probao sam i komp restartat i opet nista.Provjerio u registryu jeli sve dobro postavljeno.

Proklinjem ORIGIN i ruske keyeve!!!!!!

negdje si zayebo... kao i ja, gle, dosta njih nema nikakvih problema s kljucevima, jezicima i pi7dama materinama.. :)

A jbg ja nemam mjesta na c disku tako da necu ni pokusavati tamo.Stvarno neznam sto da radim.Jbmu mu sve!

The enemy of my enemy is my friend!
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Neznam kako ali download speed (Optima) mi je poblesavio, preko 20Mbit/sec i tako je držalo nekih 2 minute,

zatim se stabiliziralo na 1,25MB/s standardno.

Kakav gušt, samo gledam megabajte kako lete a mislio sam da je 10Mbit uber veza za imati.

Šteta šta se nije održalo, bio bi spreman za 1h.

Pitanje:

čitam prošlu stranicu i vidim, da li je igra napokon otvorena za sve?

(eng version kod mene)

Ili se trebam zafrkavati oko bypassova?

eh, da bar eh, da bar
Bring out your dead!
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...

Nemogu vjerovati opet isto.Probao sam i komp restartat i opet nista.Provjerio u registryu jeli sve dobro postavljeno.

Ja sam se s time isto zezo nekih 3h ali sam stavio nove windowse pa mi sad igra bez problema radi s engleskim jezikom.

14 godina
Battlefield 3

Ima li tko problem da na battlelogu ne vidi pingove?

Cekam na fakin chat na originu vec 10 min...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Perkan777 kaže...
skank666 kaže...
Perkan777 kaže...

negdje si zayebo... kao i ja, gle, dosta njih nema nikakvih problema s kljucevima, jezicima i pi7dama materinama.. :)

A jbg ja nemam mjesta na c disku tako da necu ni pokusavati tamo.Stvarno neznam sto da radim.Jbmu mu sve!

Ja ću probati večeras u svoj RU ubaciti ENG file-ove (isto mi je na E: disku instalirana igra). Ako uspijem, javim, pa mi onda pošalji točan direktorij gdje si instalirao, a ja ti vratim modificrani reg file (ja ću ga isto sebi modificirati)

http://ad-infinitum.com.hr/ Hrvatska Star Trek Online Flota
16 godina
protjeran
Battlefield 3

Bi li mozda radilo da se obrisu svi ruski fajlovi?Ona 2-3!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

i meni je na pocetku downloada brzina bila cca 900kb/s a imam onu osnovnu t com vezu, 4 dole, 0,30 gore...

otkljucali su je prije, izgleda

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
13 godina
protjeran

ja ne vidim pingove, a nisam ih vidio ni u BC2 pa ne znam dal je to povezano?

13 godina
neaktivan
Battlefield 3
e perkane :( ako nije registry onda jedino moze bit da si presnimio one download fileowe u krive direktorije(ko ja) procitaj uputstva i kopiraj ponovo te fajlove neznam sto jos bi moglo bi
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Battlefield 3

WTF sad pogledam u direktorij tamo gdje su oni eng fajlovi vidim samo ruski a znam da sam ih uspjesno kopirao.WTF

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Antraks part 2. kaže...

ja ne vidim pingove, a nisam ih vidio ni u BC2 pa ne znam dal je to povezano?

Nitko ne vidi pingove, čini se. Od jutros.

15 godina
Perkan777 kaže...

instaliraj teamviewer, daj mi pristup desktopu da pogledam di si zapeo? jer ja imam rus verziju i slozio sam sve iz prve i nije bitno gdje ti se nalazi igra

17 godina
Perkan777 kaže...

Bi li mozda radilo da se obrisu svi ruski fajlovi?Ona 2-3!

Teško, moguće da se uopće ne bi onda pokretala igra.

http://ad-infinitum.com.hr/ Hrvatska Star Trek Online Flota
13 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...

WTF sad pogledam u direktorij tamo gdje su oni eng fajlovi vidim samo ruski a znam da sam ih uspjesno kopirao.WTF

To se i meni dogodilo slicno samo snimi ponovo te fileove uvjeren sam da ce ti proradit

16 godina
protjeran
SimaGT kaže...
Perkan777 kaže...

To se i meni dogodilo slicno samo snimi ponovo te fileove uvjeren sam da ce ti proradit

Sad mi dodje samo ona glupa slika i tako stoji.WTF

16 godina
odjavljen

single player?

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
13 godina
neaktivan
Battlefield 3
Hmm jel imas Ati gpu? avjeroajatno ces morat drivere od grafe sredit
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Meni ti je ista stvar a sto je najzalosnije igro sam mp jutros na kratko s ruskom verzijom al sam moro ic nesto obavit.....
16 godina
protjeran
Battlefield 3

Haha uspio sam.Ako kome treba pomoc nek mi se javi na PM pomoci cu mu preko TeamViewera

Skuzio sam sto sam shebao.Nisam dobro kopirao stvari u Update folder.

Hvala svima na pomoci!

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

Hmm...Inčresting...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Perkan777 kaže...

Haha uspio sam.Ako kome treba pomoc nek mi se javi na PM pomoci cu mu preko TeamViewera

Skuzio sam sto sam shebao.Nisam dobro kopirao stvari u Update folder.

Hvala svima na pomoci!

bude li taj neko tvrdoglav kao ti tesko da ces mu pomoci... i tebi su ljudi prije 10 strana govorili da provjeris one korake i gdje si sta kopirao a ti nisi dao ni naviti da si pogrijesio...

hmmm...
16 godina
Battlefield 3

Ako želite promijeniti jezik u Battlefieldu 3 iz ruskog u engleski, evo kratkog i jasnog vodiča: http://gamecards.eu/battlefield3

Ako vam se igra ne želi pokrenuti neovisno o verziji i jeziku - zapne kad pokrenete Battlelog i stoji Initializing... ili Joining server...

Ugasite Origin, obrišite ™ (TM znak) u nazivu foldera igre te u registryju putem regedita (Win+R, upiši Regedit, stisni Enter) izmjenite putanju do foldera sa igrom:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\EA Games\Battlefield 3

Install Dir ključ:

C:\Games\Battlefield 3™\

promijenite u

C:\Games\Battlefield 3\

GDFBinary ključ:

C:\Games\Battlefield 3™\GDFBinary_en_US.dll

promijenite u

C:\Games\Battlefield 3\GDFBinary_en_US.dll

Napomena: možda vama igra nije instalirana pod C:\Games\ pa prilagodite putanju do foldera sa igrom kako je instalirana kod vas.

Eto, možda nekome uštedi živce. 

Pozdrav!

eNabava CEO
Moj PC  
1 0 hvala 3
15 godina
Battlefield 3

here we go

me gusta...

bilo je na 1.2 sad se spustilo bilo je na 1.2 sad se spustilo
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Ja ću probati večeras u svoj RU ubaciti ENG file-ove (isto mi je na E: disku instalirana igra). Ako uspijem, javim, pa mi onda pošalji točan direktorij gdje si instalirao, a ja ti vratim modificrani reg file (ja ću ga isto sebi modificirati)

TomoR, nije pametno to raditi.

U registry ti ne stoje samo podaci za BF3, nego za sve programe na tvom PC. Tvoj registry mu nece pomoci nego ce ga razvaliti poput bombe.

Jedino ako si mislio da ti izmjenis NJEGOV registry i vratis mu ga onda. To je u redu. Ispricavam se ako sam ja promasio.

Reagirao sam jer dobar dio forumasa nema dovoljno znanja da pravilno protumace savjet, pa unesu jos vise zabune svojom reakcijom.

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.10.2011 12:50 (Djuro2000).
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ajd nek mi neko kaze je li i u kojem dijelu igre prisutna DX11 Teselacija, ima li isteseliranih objekata? Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

Nadoplatio 60 kn u eNabavi i sada čekam EU verziju LE.

Stara uzrečica kaže:

"Para buši,di burgija neće"

Nemožeš stisnut i prdnut.
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.10.2011 12:48 (goodie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Perkan777 kaže...

igraj na ruskom naucit ces nes :)

★★★★★ ako sam ti pomogao stisni HVALA!!!★★★★★
13 godina
neaktivan
Battlefield 3
Zasto nema nikog na BUG-ovom serveru:(
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ajd nek mi neko kaze je li i u kojem dijelu igre prisutna DX11 Teselacija, ima li isteseliranih objekata? Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
ProTeinZ kaže...
Perkan777 kaže...

igraj na ruskom naucit ces nes :)

Mogao si ispod procitat da sam sredio problem i ako nekome treba pomoc nek me pm-a xD

BTW dodajte me na battlelog i origin - Perkan777

Bas imam volju za ucit ruski jezik zvuci mi cool a i ima jako puno rusa na netu :)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice