- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Vec ima hackera po serverima, ovaj sa c4 teleportira sve igrace i digne ih u zrak lol
Kako i kome prijaviti ove?
Cudno mi je da stalno ima hakera.
Ono, ako ih se prijavi, izgube account i igru, i onda opet kupuju novu??
Ili EA uopce ne reagira na cheatere?
Vec ima hackera po serverima, ovaj sa c4 teleportira sve igrace i digne ih u zrak lol
Kako ne kužiš da ih nemožeš prijaviti jer još nebi smio ni igrat
E sad bi stvarno rado zaigrao..
Mogao sam lijepo torrent verziju već 2 dana derati ali neee, idem po prvi put biti potpuno legalan.
Jako zabavan osjećaj.
Giveaway here:
Site: http://www.alienwarearena.com
Sharecode: /giveaway/battlefield-3-dog-tag-item-giveaway/
Rule:
1. Create or login to an Alienware Arena account.
2. GET KEY
3. Open EA's Origin client (or download it here if you don't already have it installed).
4. Click the cog icon, select "Redeem Product Code" and enter your dog tag code.
5. Your dog tog will be unlocked the next time you play Battlefield 3.
P.S. Ja sam uspio...požurite :)
Kakva su vaša iskustva sa "party i voip" za one koji su probali tu funkciju?
Jooj, sad ces me natjerat da izmjenim poruku i pitam:
Kako i kome prijaviti cheatere ako ih slucajno vidim kad igra izadje kod nas :)
Jooj, sad ces me natjerat da izmjenim poruku i pitam:
Kako i kome prijaviti cheatere ako ih slucajno vidim kad igra izadje kod nas :)
Uslikaš i pošalješ supportu.
Jel vam multiplayer radi jednako dobro ko i sp?
Hakera će uvijek biti, pogotovo u ovakvim igrama - stvar je u tome da hackovi koštaju koliko i igra (ako ne i više), te se ekipa fino pretplati (da, plaćaju pretplatu na hack) i svako malo im se hack update-a i garantira im se uspješno izbjegavanje punkbustera (ili VAC-a). Takvi ljudi će, uostalom, lako izdvojiti i za novi key. Punkbuster je ok, no ništa nije učinkovito kao kvalitetan server admin.
Jel rade kome makroi u igri?Imam problem kad stavim na mis da mi simulira tipke sa tastature(2 i 4)u igri mi nece ocitat,a u bc2 sve normalno radi?Jel ima jos tko slicnih problema?
to je meni u beti bilo i nikako namjestit,nadao sam se da ce to popravit
dal ima team menagmanta?
Hakera će uvijek biti, pogotovo u ovakvim igrama - stvar je u tome da hackovi koštaju koliko i igra (ako ne i više), te se ekipa fino pretplati (da, plaćaju pretplatu na hack) i svako malo im se hack update-a i garantira im se uspješno izbjegavanje punkbustera (ili VAC-a). Takvi ljudi će, uostalom, lako izdvojiti i za novi key. Punkbuster je ok, no ništa nije učinkovito kao kvalitetan server admin.
Nadasve interesantno.
A prijavljivanje od strane igraca?
Ili administratora?
Ono, netko ima 50-100 killova u minuti.
Ili kad npr. isplati 3-4 rakete u sekundi.
Netrebaju ti nikakvi dokazi, samo zdrav razum da znas sto se dogadja.
Zapravo, cudno mi je da to nije vec ugradjeno u serversku stranu igre.
Nek se ponovi 2-3 put i automatski ban.. ili jos bolje brisanje Origin accounta.
Totalna magija,zakasnio sam na posao,mobitel je zvonio mislio sam u igri da zvoni nekome,za ovu igru treba imatu vrhunske zvučnike audio doživljaj je top,poslije sam u glavi imao problema shvatiti da nisam u Iraku i da u HR kasnim na smjenu.
Kako si porihtao grafiku, jesi li što iskopčavao, ili sve na high-ultra i vozi?
Konfiguraciju možeš pogledati pod MojPc,automatski stavljeno je na 1920x1080 sve na high,AA=0,AF=16x nije padalo ispod 41fps na otvorenom uz dosta explozija,stavio sam poslije na ultra teren,teksture i okolinu najmanje izmjereno je 37fps mjereno sa FRAPS-om.
Ništa nije ocano.
Ovo još nisam doživio;da sam zaboravio gdje sam.
Sutra idem na bolovanje,sređeno.
Ja sam bahato stavio sve na ultra i očekivao da će se sve raspasti, ali nije. Sad sam na poslu, moram čekat do 18 da dođem doma, pa da se malo poigram sa opcijama. Ali, optimizacija, svaka čast. Pravi pc uradak. Nažalost, ne mogu na bolovanje, jel me nam tko mijenjat.
Kaj si stavio, HBAO ili SSAO?
Na sreću, u BF3 rade PB screenshotovi koji adminu omogućavaju da vidi što na ekranu vidi određeni igrač. To se ne može zaobići čak ni ako se zaobilazi automatska provjera. Međutoa problem je što to zahtjeva angažman.
Zato prijavljujte igrače za koje mislite da varaju, a ako je to bilo na BUG serveru može se provjeriti i reagirati prijavom na PB master ban listu.
Nadasve interesantno.
A prijavljivanje od strane igraca?
Ili administratora?
Ono, netko ima 50-100 killova u minuti.
Ili kad npr. isplati 3-4 rakete u sekundi.
Netrebaju ti nikakvi dokazi, samo zdrav razum da znas sto se dogadja.
Zapravo, cudno mi je da to nije vec ugradjeno u serversku stranu igre.
Nek se ponovi 2-3 put i automatski ban.. ili jos bolje brisanje Origin accounta.
Pa moguće je nešt od ovoga što navodiš, samo treba postojati volja od strane EA. Mislim da se puno više pažnje poklanja zaštiti od piratiziranja nego tome i stalno se nadam da će se odnosi promjeniti. Automatski banovi su problematični u slučaju ''falš pozitiva'', definitivno treba posvetiti ljudske resurse čitavoj stvari.
Koji k nema nikog na bug online serveru :(
Kak da prijavim nekog?Kaj samo prek chata upisem da admin provjeri?Ili postoji neki drugi nacin prijave?
Dajte se više skulirajte.
Em većina ljudi još ne igra(jer igra nije ni službeno izašla).
Em je tri popodne na radni dan.
Em su čokoladni, em su u boji.
Ajmo ekipa na BUG server!!
pos'o :D ..
BTW .... jucer sam malo bio i nisam odusevljen .... omjer K/D - 0/4 (mozda i 6 ali sram me napisat ) ... e sad .... osvojim point i kako mi je bez veze sjedit u grmu krenem uzet drugi .... na pola puta vidim da netko uzima point koji sam ja uzeo i vratim se nazad u nadi da cu uletit ko deda kad nadje djecu kako mu obiru grozdje ... kad ono nigdje nikog .... krenem uzimat ponovo ali me netko skine snajperom ... nema killcama pa nisam vidio gdje se skriva podmukli ubojica ..... e sad ... nije bitno sto sam popio istu foru nekoliko puta nego to sto nisam nikog vidio cijelu partiju ..... nemam nikad prigovora na iciji nacin igre ..... netko rusha, netko prosjedi cijelu rundu u grmu .... svatko ima svoj stil ...... ALI sa 10 ljudi na serveru i mapi velicine slovenije mi je bezveze sjedit na jednom mjestu i cekat hoce li netko naletit ...dajte malo akcije da i ja nekog roknem
Totalna magija,zakasnio sam na posao,mobitel je zvonio mislio sam u igri da zvoni nekome,za ovu igru treba imatu vrhunske zvučnike audio doživljaj je top,poslije sam u glavi imao problema shvatiti da nisam u Iraku i da u HR kasnim na smjenu.
Kako si porihtao grafiku, jesi li što iskopčavao, ili sve na high-ultra i vozi?
Konfiguraciju možeš pogledati pod MojPc,automatski stavljeno je na 1920x1080 sve na high,AA=0,AF=16x nije padalo ispod 41fps na otvorenom uz dosta explozija,stavio sam poslije na ultra teren,teksture i okolinu najmanje izmjereno je 37fps mjereno sa FRAPS-om.
Ništa nije ocano.
Ovo još nisam doživio;da sam zaboravio gdje sam.
Sutra idem na bolovanje,sređeno.
Ja sam bahato stavio sve na ultra i očekivao da će se sve raspasti, ali nije. Sad sam na poslu, moram čekat do 18 da dođem doma, pa da se malo poigram sa opcijama. Ali, optimizacija, svaka čast. Pravi pc uradak. Nažalost, ne mogu na bolovanje, jel me nam tko mijenjat.
Kaj si stavio, HBAO ili SSAO?
HBAO sam ostavio kako je po automatici sve postavljeno tako,a ja moram čekati do 22 pa doma,preskačem tuširanje da se vrijeme ne gubi :)
Audio-vizualni dojam je kao da film gledam i sudionik sam istovremeno.Najjača magija je kada se otvore vrata transportera i nađete se na vrelom iračkom asfaltu,pozadinski zvukovi-čista fantazija.
Uđeš, pričekaš i netko dođe. Neće se sam od sebe napuniti.
Budem onda tako napravio, ukljčujući i tuširanje.
već smo skoro na 500 stranici a tek je izašla,ufff.hajpanje.
Evo tko nije vidio. Zahvala ide forumašu Minoza.
http://www.alienwarearena.com/giveaway/battlefield-3-dog-tag-item-giveaway/
Ajmo ekipa na BUG server!!
pos'o :D ..
BTW .... jucer sam malo bio i nisam odusevljen .... omjer K/D - 0/4 (mozda i 6 ali sram me napisat ) ... e sad .... osvojim point i kako mi je bez veze sjedit u grmu krenem uzet drugi .... na pola puta vidim da netko uzima point koji sam ja uzeo i vratim se nazad u nadi da cu uletit ko deda kad nadje djecu kako mu obiru grozdje ... kad ono nigdje nikog .... krenem uzimat ponovo ali me netko skine snajperom ... nema killcama pa nisam vidio gdje se skriva podmukli ubojica ..... e sad ... nije bitno sto sam popio istu foru nekoliko puta nego to sto nisam nikog vidio cijelu partiju ..... nemam nikad prigovora na iciji nacin igre ..... netko rusha, netko prosjedi cijelu rundu u grmu .... svatko ima svoj stil ...... ALI sa 10 ljudi na serveru i mapi velicine slovenije mi je bezveze sjedit na jednom mjestu i cekat hoce li netko naletit ...dajte malo akcije da i ja nekog roknem
nemoj mi nista govorit sinoc sam u jednoj RUSH rundi ima score na kraju....
...
...
...
10
...
Na sreću, u BF3 rade PB screenshotovi koji adminu omogućavaju da vidi što na ekranu vidi određeni igrač. To se ne može zaobići čak ni ako se zaobilazi automatska provjera. Međutoa problem je što to zahtjeva angažman.
Zato prijavljujte igrače za koje mislite da varaju, a ako je to bilo na BUG serveru može se provjeriti i reagirati prijavom na PB master ban listu.
Može se zaobići
Postoje tzv overlay cheatovi koji se izvršavaju na ekranu iznad prozora sa igrom. ko fraps. Još ne postoji učinkovit odgovor na ovakve cheatove.
Od sad budno pratim svaki tvoj potez...
požurite nestaju kodovi .. i sad da pitam što znači taj key dobim org igru ili ? :D