Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.078.065
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Vec ima hackera po serverima, ovaj sa c4 teleportira sve igrace i digne ih u zrak lol

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
Re: Battlefield 3
zjaka kaže...

Vec ima hackera po serverima, ovaj sa c4 teleportira sve igrace i digne ih u zrak lol

Kako i kome prijaviti ove?

Cudno mi je da stalno ima hakera.

Ono, ako ih se prijavi, izgube account i igru, i onda opet kupuju novu??

Ili EA uopce ne reagira na cheatere?

15 godina
protjeran
CyberDemonVZ kaže...
zjaka kaže...

Kako ne kužiš da ih nemožeš prijaviti jer još nebi smio ni igrat{#}

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

E sad bi stvarno rado zaigrao..

Mogao sam lijepo torrent verziju već 2 dana derati ali neee, idem po prvi put biti potpuno legalan.

Jako zabavan osjećaj.

Bring out your dead!
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

Giveaway here:

Site: http://www.alienwarearena.com

Sharecode: /giveaway/battlefield-3-dog-tag-item-giveaway/

Rule:

1. Create or login to an Alienware Arena account.

2. GET KEY

3. Open EA's Origin client (or download it here if you don't already have it installed).

4. Click the cog icon, select "Redeem Product Code" and enter your dog tag code.

5. Your dog tog will be unlocked the next time you play Battlefield 3.

P.S. Ja sam uspio...požurite :)

::: peace 0n earth :::
Moj PC  
3 0 hvala 9
13 godina
neaktivan
Battlefield 3
ja sam mislio da su hakeri prošlost pa što to ne riješa kao Blizzard igrao sam 5 godina wow i nikad nisam vidio da je neko varao

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Kakva su vaša iskustva sa "party i voip" za one koji su probali tu funkciju?

0 0 hvala 0
13 godina
borna666 kaže...

Jooj, sad ces me natjerat da izmjenim poruku i pitam:

Kako i kome prijaviti cheatere ako ih slucajno vidim kad igra izadje kod nas :)

14 godina
CyberDemonVZ kaže...
borna666 kaže...

Jooj, sad ces me natjerat da izmjenim poruku i pitam:

Kako i kome prijaviti cheatere ako ih slucajno vidim kad igra izadje kod nas :)

Uslikaš i pošalješ supportu.

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jel vam multiplayer radi jednako dobro ko i sp?

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Battlefield 3

Hakera će uvijek biti, pogotovo u ovakvim igrama - stvar je u tome da hackovi koštaju koliko i igra (ako ne i više), te se ekipa fino pretplati (da, plaćaju pretplatu na hack) i svako malo im se hack update-a i garantira im se uspješno izbjegavanje punkbustera (ili VAC-a). Takvi ljudi će, uostalom, lako izdvojiti i za novi key. Punkbuster je ok, no ništa nije učinkovito kao kvalitetan server admin. 

''Mulder, toads just fell from the sky!'' ''I guess their parachutes didn't open.''
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
kach kaže...

Jel rade kome makroi u igri?Imam problem kad stavim na mis da mi simulira tipke sa tastature(2 i 4)u igri mi nece ocitat,a u bc2 sve normalno radi?Jel ima jos tko slicnih problema?

to je meni u beti bilo i nikako namjestit,nadao sam se da ce to popravit

15 godina
protjeran
Battlefield 3

dal ima team menagmanta?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
PsychoticBaklava kaže...

Hakera će uvijek biti, pogotovo u ovakvim igrama - stvar je u tome da hackovi koštaju koliko i igra (ako ne i više), te se ekipa fino pretplati (da, plaćaju pretplatu na hack) i svako malo im se hack update-a i garantira im se uspješno izbjegavanje punkbustera (ili VAC-a). Takvi ljudi će, uostalom, lako izdvojiti i za novi key. Punkbuster je ok, no ništa nije učinkovito kao kvalitetan server admin. 

Nadasve interesantno.

A prijavljivanje od strane igraca?

Ili administratora?

Ono, netko ima 50-100 killova u minuti.

Ili kad npr. isplati 3-4 rakete u sekundi.

Netrebaju ti nikakvi dokazi, samo zdrav razum da znas sto se dogadja.

Zapravo, cudno mi je da to nije vec ugradjeno u serversku stranu igre.

Nek se ponovi 2-3 put i automatski ban.. ili jos bolje brisanje Origin accounta.

15 godina
Igor_76 kaže...
Kvod kaže...
Igor_76 kaže...

Totalna magija,zakasnio sam na posao,mobitel je zvonio mislio sam u igri da zvoni nekome,za ovu igru treba imatu vrhunske zvučnike audio doživljaj je top,poslije sam u glavi imao problema shvatiti da nisam u Iraku i da u HR kasnim na smjenu.

Kako si porihtao grafiku, jesi li što iskopčavao, ili sve na high-ultra i vozi?

Konfiguraciju možeš pogledati pod MojPc,automatski stavljeno je na 1920x1080 sve na high,AA=0,AF=16x nije padalo ispod 41fps na otvorenom uz dosta explozija,stavio sam poslije na ultra teren,teksture i okolinu najmanje izmjereno je 37fps mjereno sa FRAPS-om.

Ništa nije ocano.

Ovo još nisam doživio;da sam zaboravio gdje sam.

Sutra idem na bolovanje,sređeno.

Ja sam bahato stavio sve na ultra i očekivao da će se sve raspasti, ali nije. Sad sam na poslu, moram čekat do 18 da dođem doma, pa da se malo poigram sa opcijama. Ali, optimizacija, svaka čast. Pravi pc uradak. Nažalost, ne mogu na bolovanje, jel me nam tko mijenjat.

Kaj si stavio, HBAO ili SSAO?

17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Na sreću, u BF3 rade PB screenshotovi koji adminu omogućavaju da vidi što na ekranu vidi određeni igrač. To se ne može zaobići čak ni ako se zaobilazi automatska provjera. Međutoa problem je što to zahtjeva angažman.

Zato prijavljujte igrače za koje mislite da varaju, a ako je to bilo na BUG serveru može se provjeriti i reagirati prijavom na PB master ban listu.

Twitter - @danny_hr // Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!

3 0 hvala 1
17 godina
protjeran
CyberDemonVZ kaže...

Nadasve interesantno.

A prijavljivanje od strane igraca?

Ili administratora?

Ono, netko ima 50-100 killova u minuti.

Ili kad npr. isplati 3-4 rakete u sekundi.

Netrebaju ti nikakvi dokazi, samo zdrav razum da znas sto se dogadja.

Zapravo, cudno mi je da to nije vec ugradjeno u serversku stranu igre.

Nek se ponovi 2-3 put i automatski ban.. ili jos bolje brisanje Origin accounta.

Pa moguće je nešt od ovoga što navodiš, samo treba postojati volja od strane EA. Mislim da se puno više pažnje poklanja zaštiti od piratiziranja nego tome i stalno se nadam da će se odnosi promjeniti. Automatski banovi su problematični u slučaju ''falš pozitiva'', definitivno treba posvetiti ljudske resurse čitavoj stvari.

''Mulder, toads just fell from the sky!'' ''I guess their parachutes didn't open.''
15 godina
odjavljen
Battlefield 3

Koji k nema nikog na bug online serveru :(

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Kak da prijavim nekog?Kaj samo prek chata upisem da admin provjeri?Ili postoji neki drugi nacin prijave?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Profesor Jakov kaže...

Dajte se više skulirajte.

Em većina ljudi još ne igra(jer igra nije ni službeno izašla).

Em je tri popodne na radni dan.

Em su čokoladni, em su u boji.

14 godina
neaktivan
zjaka kaže...

Ajmo ekipa na BUG server!!

pos'o :D ..

BTW .... jucer sam malo bio i nisam odusevljen .... omjer K/D - 0/4 (mozda i 6 ali sram me napisat {#} ) ... e sad .... osvojim point i kako mi je bez veze sjedit u grmu krenem uzet drugi .... na pola puta vidim da netko uzima point koji sam ja uzeo i vratim se nazad u nadi da cu uletit ko deda kad nadje djecu kako mu obiru grozdje ... kad ono nigdje nikog ....  krenem uzimat ponovo ali me netko skine snajperom ... nema killcama pa nisam vidio gdje se skriva podmukli ubojica ..... e sad ... nije bitno sto sam popio istu foru nekoliko puta nego to sto nisam nikog vidio cijelu partiju ..... nemam nikad prigovora na iciji nacin igre ..... netko rusha, netko prosjedi cijelu rundu u grmu .... svatko ima svoj stil ...... ALI sa 10 ljudi na serveru i mapi velicine slovenije mi je bezveze sjedit na jednom mjestu i cekat hoce li netko naletit ...dajte malo akcije da i ja nekog roknem  {#}

16 godina
neaktivan
Kvod kaže...
Igor_76 kaže...
Kvod kaže...
Igor_76 kaže...

Totalna magija,zakasnio sam na posao,mobitel je zvonio mislio sam u igri da zvoni nekome,za ovu igru treba imatu vrhunske zvučnike audio doživljaj je top,poslije sam u glavi imao problema shvatiti da nisam u Iraku i da u HR kasnim na smjenu.

Kako si porihtao grafiku, jesi li što iskopčavao, ili sve na high-ultra i vozi?

Konfiguraciju možeš pogledati pod MojPc,automatski stavljeno je na 1920x1080 sve na high,AA=0,AF=16x nije padalo ispod 41fps na otvorenom uz dosta explozija,stavio sam poslije na ultra teren,teksture i okolinu najmanje izmjereno je 37fps mjereno sa FRAPS-om.

Ništa nije ocano.

Ovo još nisam doživio;da sam zaboravio gdje sam.

Sutra idem na bolovanje,sređeno.

Ja sam bahato stavio sve na ultra i očekivao da će se sve raspasti, ali nije. Sad sam na poslu, moram čekat do 18 da dođem doma, pa da se malo poigram sa opcijama. Ali, optimizacija, svaka čast. Pravi pc uradak. Nažalost, ne mogu na bolovanje, jel me nam tko mijenjat.

Kaj si stavio, HBAO ili SSAO?

HBAO sam ostavio kako je po automatici sve postavljeno tako,a ja moram čekati do 22 pa doma,preskačem tuširanje da se vrijeme ne gubi :)

Audio-vizualni dojam je kao da film gledam i sudionik sam istovremeno.Najjača magija je kada se otvore vrata transportera i nađete se na vrelom iračkom asfaltu,pozadinski zvukovi-čista fantazija.

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.10.2011 15:32 (Igor_76).
17 godina
neaktivan
Profesor Jakov kaže...

Uđeš, pričekaš i netko dođe. Neće se sam od sebe napuniti.

15 godina

Budem onda tako napravio, ukljčujući i tuširanje.{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.10.2011 15:32 (Kvod).
15 godina
Battlefield 3

već smo skoro na 500 stranici a tek je izašla,ufff.hajpanje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3
http://steam-expo.com/ But, you won't find love in a, won't find love in a hole. It takes more than fucking someone to keep yourself warm.

0 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
generic9974 kaže...
zjaka kaže...

Ajmo ekipa na BUG server!!

pos'o :D ..

BTW .... jucer sam malo bio i nisam odusevljen .... omjer K/D - 0/4 (mozda i 6 ali sram me napisat {#} ) ... e sad .... osvojim point i kako mi je bez veze sjedit u grmu krenem uzet drugi .... na pola puta vidim da netko uzima point koji sam ja uzeo i vratim se nazad u nadi da cu uletit ko deda kad nadje djecu kako mu obiru grozdje ... kad ono nigdje nikog ....  krenem uzimat ponovo ali me netko skine snajperom ... nema killcama pa nisam vidio gdje se skriva podmukli ubojica ..... e sad ... nije bitno sto sam popio istu foru nekoliko puta nego to sto nisam nikog vidio cijelu partiju ..... nemam nikad prigovora na iciji nacin igre ..... netko rusha, netko prosjedi cijelu rundu u grmu .... svatko ima svoj stil ...... ALI sa 10 ljudi na serveru i mapi velicine slovenije mi je bezveze sjedit na jednom mjestu i cekat hoce li netko naletit ...dajte malo akcije da i ja nekog roknem  {#}

nemoj mi nista govorit sinoc sam u jednoj RUSH rundi ima score na kraju....

...

...

...

10

...

{#}

16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Na sreću, u BF3 rade PB screenshotovi koji adminu omogućavaju da vidi što na ekranu vidi određeni igrač. To se ne može zaobići čak ni ako se zaobilazi automatska provjera. Međutoa problem je što to zahtjeva angažman.

Zato prijavljujte igrače za koje mislite da varaju, a ako je to bilo na BUG serveru može se provjeriti i reagirati prijavom na PB master ban listu.

Može se zaobići

Postoje tzv overlay cheatovi koji se izvršavaju na ekranu  iznad prozora sa igrom. ko fraps. Još ne postoji učinkovit odgovor na ovakve cheatove.

jokaCRO ingame
17 godina
neaktivan
Netko nam je znalac? :)
Od sad budno pratim svaki tvoj potez...
14 godina
Battlefield 3

požurite nestaju kodovi .. i sad da pitam što znači taj key dobim org igru ili ? :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice