Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.077.738
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
gringo88 kaže...

Kod ovih iz GMC-a ako kupim običnu verziju ne dobijem karkand i physical warfare pack? To mi je klaunizam s obzirom da je to jednostavan bonus koji dobiješ prednarudžbom. Ovo kod nas je porez na budale što rade.

kako je jednostavan ponus? taj bonus ces kasnije tribat platit???? dobro bar sta se DLC-a tice... tak da ima smisla...

Mene zanima kolko ce doci ti DLC-ovi kad se budu posebno kupovali?

17 godina
neaktivan
gringo88 kaže...

Kod ovih iz GMC-a ako kupim običnu verziju ne dobijem karkand i physical warfare pack? To mi je klaunizam s obzirom da je to jednostavan bonus koji dobiješ prednarudžbom. Ovo kod nas je porez na budale što rade.

Kakvi klaunizam kad s običnom verzijom nigdje ne dobivaš karkand, a ako prenaručiš običnu verziju kod njih dobiš PWP.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
14 godina
neaktivan
gringo88 kaže...

I šta sad kad prednaručim običnu verziju BF3 u GMC-u jel dobijem ili ne DLC Karkand i Physical Warfare?

EDIT: Ništa sad sam vidio da se dobiva samo Physical Warfare. To mi je drks bez Karkanda. Pada onda cd key.

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.10.2011 21:13 (gringo88).
15 godina
neaktivan
drahic kaže...

Pa sta nitko od tvojih doma nema karticu ili netko od frendova?

Mozes otic na base host,uplatit mu 390 kn jer uzima 20 kn proviziju,das mu origin id i pass i kupi ti on prek svoje kartice igru na Originu.

I gotova stvar.

Ja sam Domiju uzeo prek svoje kartice. Ulogirao se na njegov Origin,kupio igru svojom karticom,odlogirao se a on mi dao kes.

ili ostavit sve kako je i naučit ruski?

imam još 8 dana do izlaska. (nije teško) {#}

Battlelog: wip3out_HR
14 godina

Ah, vidio sam to. Al meni ti nema problema i NEMA CARINE nije isto. :(

14 godina
ZC_Someone kaže...

Bravo, i onda dobiš istu stvar ko i s base-hosta.

Ovak nešto bi sigurno napisali da prodaju engleski key.

BF3 vrlo vjerojatno neće imati regionalnih ograničenja, tako da igru možete aktivirati i igrati putem Origina gdje god se na svijetu nalazili, a pri instalaciji igre odaberete engleski jezik.

Ako je to mene islo,evo ti odgovora.

Preko Origina sigurno dobivas englesku verziju i sve sta je receno.

Procitaj sta pise na base hostu sa desne strane..

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.10.2011 21:12 (drahic).
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Navodni nacin mjenjanja jezika

Install in russian and just need to change language in Registery

READ NFO:
x86 [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Electronic Arts\Battlefield 3] change language and locale for English and en
x64 [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node \Electronic Arts\Battlefield 3]

http://vgm.tv/
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
gringo88 kaže...
gringo88 kaže...

I šta sad kad prednaručim običnu verziju BF3 u GMC-u jel dobijem ili ne DLC Karkand i Physical Warfare?

kod obicne dobijes physical warfare pack, a kod LE dobijes to i jos ostalo sta nudi LE

Pa yebote, kako da covjek ne poludi, skoro svaki drugi post jedno te isto pitanje, posluzite se malo googleom

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.10.2011 21:14 (Indestructible).
14 godina
neaktivan
Indestructible kaže...
gringo88 kaže...
gringo88 kaže...

kod obicne dobijes physical warfare pack, a kod LE dobijes to i jos ostalo sta nudi LE

Pa yebote, kako da covjek ne poludi, skoro svaki drugi post jedno te isto pitanje, posluzite se malo googleom

Jel ti upao pijesak u vaginicu? Nismo svi 24/7 na netu. Guglao sam i našao sam nemaš beda lega.

15 godina

mislim da cu i ja ipak odustat od base hosta i narucit preko game.co da mogu mirno spavat..

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
14 godina
Battlefield 3

Kad svugdje piše drugačije... Ima već toliko informacija na internetu da sve zbunjuje. Da lijepo netko to sve suzi u jedan post bilo bi super :D .

Ja sam ćuo da većinu stvari dobiješ kasnije free ionako. Da LE nije neki ekskluziv nego samo ti omogućava da neke stvari koristiš odma. samo jednu mapu dobiješ u LE dodatno što dobiješ sa DLC. Ili što bude sve DLC sadržao?

Po meni bi 10 dolara DLC trebao sadržati 1 do 3 nove mape. Nova oružja(za sve mape) i nova vozila.

CoD samo sadrži nove mape ako se ne varam ne?

Ugl sutra uzimam na game.co.uk vjerojatno...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ja sam naručio u GMC i neznam niti me zanima šta dobijam.

Znam samo da je 300kn i da mi dolazi na kuću te da je BF3.

Ne,mam vise živaca zahebavat se sa raznim limited glupostima i jezicima, plati i rugaj se.

Bring out your dead!
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
tigerija kaže...

Kad svugdje piše drugačije... Ima već toliko informacija na internetu da sve zbunjuje. Da lijepo netko to sve suzi u jedan post bilo bi super :D .

Ja sam ćuo da većinu stvari dobiješ kasnije free ionako. Da LE nije neki ekskluziv nego samo ti omogućava da neke stvari koristiš odma. samo jednu mapu dobiješ u LE dodatno što dobiješ sa DLC. Ili što bude sve DLC sadržao?

Po meni bi 10 dolara DLC trebao sadržati 1 do 3 nove mape. Nova oružja(za sve mape) i nova vozila.

CoD samo sadrži nove mape ako se ne varam ne?

Ugl sutra uzimam na game.co.uk vjerojatno...

Evo dali moramo opet....

U Limited Edition dobijes DLC Back To Karkand. U tom DLC se nalaze 4 mape iz Battlefield-a 2 u Frosbite 2 engine-u. Takodjer tu ce biti ukljucene posebna stara vozila i puske iz Battlefield-a 2.

I to je to.

www.facebook.com/Battlefield3.Info
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

http://www.hcl.hr/vijesti-besplatni-dlc-za-prednarudzbu-battlefielda-3-u-gmc-u-6357-17.html

Članak iznad je vjerujem mnoge zbunio, uljučujući i mene. Tu se govori o dobivanju LE uz prednarudžbu obične igre. Ali star je par dana već. Uglavnom bmk vjerovatno si uzimam sa zavvia gdje je jasnije navedeno što se sve dobiva. Tj samo taj LE i daju uz prednarudžbe kako i treba biti. Ne možeš prednaručiti običnu verziju ili za veće pare kupiti taj LE, jer je LE u biti nagrada za sve one koji prednaručuju.li

U inozemstvu vrijedi da se Karkand i Warfare pack dobiva kao bonus kod svih prednarudžbi. Nema nikakvih razdjeljivanja  na polovičan DLC itd. Čisto pišem za one koji imaju pijesak u vaginicama da ne skaču na sve koji pitaju za objašnjenje.

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.10.2011 21:34 (gringo88).

0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

Znam ja šta LE sadrži. Samo pišem što sam ćuo u usporedbi sa DLC koji dolazi.

BTW vidim da je izašao pirat BF3. I verzija je russ, a prebacite na eng preko registry. E sad ne znam da li je to moguće preko originala jer ti možda mogu otkriti.

Taj origin ti skenira sve osobne podatke računala. Spyware je baš.

Jel to uopšte legalno? Kupiti rus i prebaciti na eng? Smijem pislati mail DICE ili EA dal bi to radilo tako? :D

Ofc nešto izmuljam.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
gringo88 kaže...

Čisto pišem za one koji imaju pijesak u vaginicama da ne skaču na sve koji pitaju za objašnejnje.

{#}

Bring out your dead!
15 godina
Battlefield 3

ekipa samo da provjerim,idem tokom tjedna uplatit pare za basehost, svi koji su preorderali tamo ostali su pri odluci da uzmu tamo? nema nikakvih problema ili nesigurnosti?

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
athlon64 kaže...

ekipa samo da provjerim,idem tokom tjedna uplatit pare za basehost, svi koji su preorderali tamo ostali su pri odluci da uzmu tamo? nema nikakvih problema ili nesigurnosti?

a nema valjda,ja ipak na kraju ostajem,uplatio sam davno i neda mi se više petljat

M4X @ 3.14zda GHz
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.10.2011 21:41 (M4X).
16 godina
Battlefield 3

Za one koji žele znati što se dobije prednarudžbom na Origin-u.....

... there is no spoon ...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja sam vam napisao prije više od mjesec dana..

Kod preordera nema garancije..

On misli da će ... i ... i ...

Ali to nemora biti tako.

Što znači povrat novca kad moraš naručiti od drugdje bez preorder bonusa (koji u slučaju LE verzije čak i nešto vrijede)..

Ako ste dali novce za nove komponente da vrtite BF3 bolje, onda dajte 100kn više i nemate brige.

Ako ste imali u planu neku drugu igru, odvojite od nje za sigurnu verziju pa dotičnu uzmite nešto kasnije ili na popustu..

17 godina
neaktivan
drahic kaže...

Ako je to mene islo,evo ti odgovora.

Nije. Išlo je onoga koji s base-hosta prelazi na enabavu. Kao da ima neke razlike. -.-

Ja nisam ni mislio kupiti nigdje drugdje osim na Originu. Eventualno na Steamu ako se obistine one glasine.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.10.2011 21:56 (ZC_Someone).
14 godina
gringo88 kaže...
Indestructible kaže...
gringo88 kaže...
gringo88 kaže...

Jel ti upao pijesak u vaginicu? Nismo svi 24/7 na netu. Guglao sam i našao sam nemaš beda lega.

lol, pa ne treba biti 24/7 na temi da bi vidio sta donosi LE i sta obicna verzija, kad se na svakoj stranici spominje sta donosi, ti sad hoces reci otkad je najavio dice sta donos LE verzija nisi nikako bio na netu?

however, 25.10.2011 ja se ispisujem iz skole {#}

16 godina
neaktivan
Battlefield 3

OK, recimo da naručim s game.co.uk ili zavvi ili whatever.com, pre-order. Da li će oni poslat kutijicu na dan izlaska igre, ili par dana ranije?

I can guarantee the closest shave you'll ever know.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

bila je tema za ključeve i LE itd  i šta i kako i bla bla,4 strane o rusima...

origin. TrueLiarHR
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

@bmarasovic - ma igra ce ti stic tjedan dana kasnije cca ;)

ORIGIN NICK: HRdreammaker | Battlefield: Bad Company 2 nickname : dreammaker. (s točkom na kraju)
15 godina

na dan izlaska šalju,očekuj min 3 dana čekanja.

origin. TrueLiarHR
15 godina
odjavljen
Battlefield 3

Ja ću radije zahebat hype, pričekat do izlaska igre i onda vidjeti hoću li cancelati base host i kupit na originu. Nije da će biti išta skuplje ako kupim tada na originu.

0 0 hvala 0
13 godina

iduci tjedan cu naruciti key za bf3 sa basehosta pa me zanima oce to biti eng verzija?

btw sad sam vidio da je na partisu dosao bf3,brzi su

13 godina
protjeran
Battlefield 3

Ljudi kako se zove ona stranica di prodaju keyeve CJH ili CJ keys ili kako vec i ako mozete link dat 

Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Bulldozer kaže...

Ljudi kako se zove ona stranica di prodaju keyeve CJH ili CJ keys ili kako vec i ako mozete link dat 

Hvala

http://www.cjs-cdkeys.com/

Prodaju ruske BF 3 keyeve, nemam dobra iskutva s njima {#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice