Što je najbole za igranje Battlefielda 3 na 1280x1024 rezoluciji sa high detaljima?
U svakom slučaju najmanje 4 jezgre za ugodno igranje
Što je najbole za igranje Battlefielda 3 na 1280x1024 rezoluciji sa high detaljima?
U svakom slučaju najmanje 4 jezgre za ugodno igranje
Vidim da je nastao haos u ovoj temi. Jel mi može netko kratko i jasno odgovoriti šta je s nama koji smo naručili LE verziju preko basehosta? Šta dobivamo i kada?
jedna jedina stvar koju do sada ne kužim.
dobijem key sa base-hosta unesem key i skinem preko Origina i odkud sad taj "patch" da bude na engleskom jeziku? to negdje posebno skidam?
jedna jedina stvar koju do sada ne kužim.
dobijem key sa base-hosta unesem key i skinem preko Origina i odkud sad taj "patch" da bude na engleskom jeziku? to negdje posebno skidam?
To će ti on dati u mailu s ključem.
PC - Operation Firestorm/Grand Bazaar - 56min gameplay -
Lijepa kolekcija, hvala!
Ima negdje primjer onog sto zovu Base jump? Bas me interesira :)
BTW cisto informativno Clone verzija se pojavila XD BF3 je tezak 10gb. Nemojte mi slati PM sta i kako necu odgovoriti.
BTW cisto informativno Clone verzija se pojavila XD BF3 je tezak 10gb. Nemojte mi slati PM sta i kako necu odgovoriti.
Zašto si onda postao da je stigla ako sve držiš u neizvjesnosti.To ti ispada malo glupo.
Pa da bi ljudi znali koliko ce im trebati prostora na HDD-u kad budu skidali sa Origin-a. Zato sam napisao da je cisto informativno.
EA has removed all langauges from RUSSIAN edition and they have announced that there will be not multi languages or English for RUSSIAN version. It will stay RUSSIAN only. Wait for English.
Za one koje muči cd key..
EA has removed all langauges from RUSSIAN edition and they have announced that there will be not multi languages or English for RUSSIAN version. It will stay RUSSIAN only. Wait for English.
aaaa uuuuuuu
jbg... sad mi tek dolazi do glave kako e najsigurnije na ORIGIN....
Mislim da se pojavio P2P koji nema crack, ali nisam siguran.
Dana je sve manje i manje
a ja neznam dal da tražim povrat novca i kupim si igricu skuplje bez ruskih problema
il da se na mučim s rusima ako neću moč na engleski
LOL, owned.
Dana je sve manje i manje
a ja neznam dal da tražim povrat novca i kupim si igricu skuplje bez ruskih problema
il da se na mučim s rusima ako neću moč na engleski
Ja bih ako ikako možeš, naručio sa zavvi ili game za 30ak funti (260kn)..
Moraš par dana pričekati i riskiraš pdv ako odluče tako na carini..
Puno prihvatljiviji rizik od skidanja nekog patcha za "legano" kupljenu igru..
mamicu im bezobraznu lihvarsku
šta bi ja trebao čitat ćirilicu,pa neznam instalirat sa ruskim i ćirilicom a kamoli igrat
šta ovo znači,wait for english
A kaj ak npr instaliramo igru sa cd-a, a upisemo taj ruski key?
Frend mi kupuje kutijicu, a ja samo key...
jel to engleska verzija,da li bi mogao to skinut i onda ubacit samo key sa base-hosta?
jel to engleska verzija,da li bi mogao to skinut i onda ubacit samo key sa base-hosta?
Ruska verzija al pročitaj prvo.
Ruska verzija al pročitaj prvo.
pročitao,crack sigurno neću čekat
a gdje da spremim? u origin folder ili?
Eto,kad se lihvarite za 80kn..
Rekao sam odmah da je najbolje i NAJSIGURNIJE uzet preko Origina..
Eto,vec odavno stoji u Originu Bf3 LE. :)
Eto,kad se lihvarite za 80kn..
Rekao sam odmah da je najbolje i NAJSIGURNIJE uzet preko Origina..
Eto,vec odavno stoji u Originu Bf3 LE. :)
50€ je 370kn,da imam karticu možda bi i kupio
Valjda je ovo iz GMCa sigurno
Valjda je ovo iz GMCa sigurno
ja ću se izgleda prebacit na enabavu
Pa sta nitko od tvojih doma nema karticu ili netko od frendova?
Mozes otic na base host,uplatit mu 390 kn jer uzima 20 kn proviziju,das mu origin id i pass i kupi ti on prek svoje kartice igru na Originu.
I gotova stvar.
Ja sam Domiju uzeo prek svoje kartice. Ulogirao se na njegov Origin,kupio igru svojom karticom,odlogirao se a on mi dao kes.
Bravo, i onda dobiš istu stvar ko i s base-hosta.
Ovak nešto bi sigurno napisali da prodaju engleski key.
BF3 vrlo vjerojatno neće imati regionalnih ograničenja, tako da igru možete aktivirati i igrati putem Origina gdje god se na svijetu nalazili, a pri instalaciji igre odaberete engleski jezik.
I šta sad kad prednaručim običnu verziju BF3 u GMC-u jel dobijem ili ne DLC Karkand i Physical Warfare?