sve je ok usao sam u igru i odmah na pocetku koji qurac? settings mi je sve ultra a grafika je sranje ! ili je ovo samo zato jer je 10 dana free?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
sve je ok usao sam u igru i odmah na pocetku koji qurac? settings mi je sve ultra a grafika je sranje ! ili je ovo samo zato jer je 10 dana free?
jesi skidao preko origina ili torent?
bas mi je super fizika u bf3 i zvukovi, a efekti explozije su uvaav!
ja sam baš probao klokat proc sa 3.80 ghz na 4 i dobio dobar boost,dok svoju gtx 470 sa 800 na 840 corei ništa nije ubrzalo.
Ako vam igra stalno crasha promijenite u originu - online u disable chat.
Meni je pomoglo, nijedan crash od onda.
instaliram ja betu i dode error
we are unable to connect to ea servers to activate bf 3 beta on this computer try again later
sta da radim?
Stalno mi pise: Your game session has expired, please log out and then log in again
I meni a prije toga sam odigro jednu poštenu partiju
Jucer sam prasio, i sve bilo ok,
a sad u bilo koji server da idem uc, dolje lijevo mi se pojavi ovo.
Your game session has expired, please log out and then log in again.
popiz**o sam
pozdrav svima,moze malo pomoci?skinuo sam igru preko origina i sve je ok al kad dodem na stranicu od battleloga i hocu uci u bilo koji server (znaci pritisnem na join server) nista se ne događa,samo mi u kutu ekrana mali žuti trokutic i pise error on page.Ne kuzim koji je to vrag??
I da ja sam Željko123 :)
trebat će mi novi pc,moja kanta je slaba.jbg.35ak fps u mračnom ali vani 20 max i to sve na low.
Jel to do drivera da mi slika blinka nekako?
kako se uzima dogdag... znam da treba doći iza leđa ali što treba stisnut?
skinuo bi te beta drivere ali kako ce to utjecat na pc? i ostale igre?
Koji je pass za CB ? Ima neki novi mozda?
Evo jedan lijepi videić Caspian border Ultra 6950 2gb.Preporučam gledanje na 1080p.
To mi je da malo maštam kako će zakon biti igrati cq na ovoj mapi.Šuma sa onim sjenama i puno vegetacije-tišina i ne znaš tko bi mogao kampat tu,dok iznad nje preleću avioni......ahhhhhh
Teško mi se vratiti na metro kad sam probao ovu prekrasnu mapu.Igrao sam samo jednu rundu i osjećao se bolje nego u bilo kojoj bc2 mapi...
Moram se nekako dočepati 6950.........idem još malo sanjariti.....
Novi pass je: caspianborderserversareshutdown
skinuo bi te beta drivere ali kako ce to utjecat na pc? i ostale igre?
zna neko?
da,skuzio sam. Dubrad je ugasila servere..
ako preorderam sa gamecouk limited edition jeli dobijem back to karkand?
da, i ostale mape i ostale pogodnosti koje nudi limited edition, nema ti 50 vrsta limited editiona
meni pise da mi nije allowan acces?
KOJI VRAG I DICE MUTAVI KOJI NISTA NEMOZE NAPRAVIT KAKO TRIBA!
A jucer sam igrao betu, dodjem danas i PAF NEMOGU!
Novi pass je: caspianborderserversareshutdown
haha
@Danny: frend ne može joinati BUG platoon jer je krcat. Možeš li ti sam povećati broj dozvoljenih članova ili je ograničenje na sto?
Ima BUG servera u bf3?
Danny ga je kupio ali treba čekati da igra izađe.