Citam malo ovih zadnjih 10-15 strana i ne kuzim sta ljudi kukate oko toga da za ULTRA @FullHD ce trebat recimo 2x580 SLI ili neki monstrum?? Jos najbolje da na ULTRA mogu igrat ljudi sa kompom koji je bio HIGH END prije 3 godine. Ovo je igra koja sigurno namjerava postaviti standarde za HIGH END konfe danasnjice i one koje dolaza, a vjerujem da su se u EA/DICE potrudili da na LOW/MED postavkama igra izgleda vise nego dobro i pruza komforni gameplay.
Isto vjerujem da ce u graphic postavkama biti malo more postavki za igrat se i da ce moci svima raditi kako zeli! :)
No, ja sam ljut za poludit na nesricu. Naime, ja sam preko Origina preorderao ima par mjeseci i sada kad danas izlazi EARLY BETA, mene nema doma sve do ovog petka :(
Samo pitanje, hocu li ja u petak recimo moci instalirati igru sa ovim early beyta keyem koji bi trebao dobiti danas, ili cu dobiti neki drugi??? HVALA :)
U petak ti više neće trebate eary access key zato jer je u četvrtak open beta besplatna za sve, samo odeš na http://battlefield.com/beta i informiraš se