Kako se vama čini onaj bajonetčardž? Ili ga ja ne znam koristiti ili je to još uvijek zbagano. Skinuo sam ga sa svih pušaka koje koristim jer mi krene sa tim ako trčim prema neprijatelju i želim ga zatući lopatom. Draže bi mi bilo da ima posebna tipka za to. U velikoj većini slujave protrčim pored lika, onda pokušavam smotati opet prema njemu ali zbog malog ajnšlaga završim vrteći se oko njega i urlajući ko zadnja budala. Normalno nakon toga više nemam pojma gdje se neprijatelj nalazi i ubije me čim hoće.
I one gas granate mi idu na neku stvar. Definitivno im treba smanjiti demiđ ili ih ograničiti na samo jednu klasu (npr support)
PS
Ne znam jesam li vam prije rekao ali meni je igra super.
Gas granate su jebeni rak. Općenito je to sranje posvuda pobacano, a da ne govorim na mjestima gdje je akcija ili ne daj bože neki uži prostor. Da stvar bude gora, svi nose po dvije takve granate. Ma jebeni užas.
Trenutno mi se behemoti čine ko promašaj ranga 'levelutiona'. Interesantno 2x, nakon toga - mrš u pičku materinu!
Ima opet masa iritantnih bugova, ali ajd recimo da ću to oprostiti prvih mjesec - dva.

Tread softly because you tread on my dreams.