Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.257.370
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
odjavljen
Battlefield 1

Zato ekipa iz Splita pika bez greske. Jbg, praksa... 

Freak Show Inc.

12 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 1

Kako se vama čini onaj bajonetčardž? Ili ga ja ne znam koristiti ili je to još uvijek zbagano. Skinuo sam ga sa svih pušaka koje koristim jer mi krene sa tim ako trčim prema neprijatelju i želim ga zatući lopatom. Draže bi mi bilo da ima posebna tipka za to. U velikoj većini slujave protrčim pored lika, onda pokušavam smotati opet prema njemu ali zbog malog ajnšlaga završim vrteći se oko njega i  urlajući ko zadnja budala.   Normalno nakon toga više nemam pojma gdje se neprijatelj nalazi i ubije me čim hoće.

I one gas granate mi idu na neku stvar. Definitivno im treba smanjiti demiđ ili ih ograničiti na samo jednu klasu (npr support)

PS

Ne znam jesam li vam prije rekao ali meni je igra super.

Moj PC  
13 1 hvala 0
16 godina
odjavljen
Re: Battlefield 1

Gas granate su dio WW1. Ionako su sranje slabe, kakvo ograničavanje štete jer tebi idu na živce. Treba ih pojačati, a ne da nikoga ne možeš ubiti s njima ni kad udišu.

13 godina
meni je to banzai trčanje presmiješno i možda najzabavnija novotarija, u pravilu ga koristim bez ikakvog cilja, čisto da protegnem noge :D. Kolega je to koristio da pobjegne od tenka, žao mi je što ga nisam snimio - nas 10 ide kroz uličicu prema zastavi, a on trči prema nama i urla :D
Tread softly because you tread on my dreams.
14 godina
neaktivan
MRSKI kaže...

Kako se vama čini onaj bajonetčardž? Ili ga ja ne znam koristiti ili je to još uvijek zbagano. Skinuo sam ga sa svih pušaka koje koristim jer mi krene sa tim ako trčim prema neprijatelju i želim ga zatući lopatom. Draže bi mi bilo da ima posebna tipka za to. U velikoj većini slujave protrčim pored lika, onda pokušavam smotati opet prema njemu ali zbog malog ajnšlaga završim vrteći se oko njega i  urlajući ko zadnja budala.   Normalno nakon toga više nemam pojma gdje se neprijatelj nalazi i ubije me čim hoće.

I one gas granate mi idu na neku stvar. Definitivno im treba smanjiti demiđ ili ih ograničiti na samo jednu klasu (npr support)

PS

Ne znam jesam li vam prije rekao ali meni je igra super.

Gas granate su jebeni rak. Općenito je to sranje posvuda pobacano, a da ne govorim na mjestima gdje je akcija ili ne daj bože neki uži prostor. Da stvar bude gora, svi nose po dvije takve granate. Ma jebeni užas.

Trenutno mi se behemoti čine ko promašaj ranga 'levelutiona'. Interesantno 2x, nakon toga - mrš u pičku materinu!

Ima opet masa iritantnih bugova, ali ajd recimo da ću to oprostiti prvih mjesec - dva.

Steam = animosity_frenzy; Origin = animosity_frenzy;
16 godina
Jack Sparrow kaže...
ivanec kaže...

Fala Jack aka Srakar

Viš nije istina to kaj ti je mamica govorila : 

Niš koristi i da nije nas bilo za grabo bi spal. Ipak ima nesto od tebe. 

Kaj onda radi ovo?

Nemam poima al vec nam godinama uvaljujes svoj save game pa valjda onda radi

13 godina
kod plina je stvar tajminga, teško da će se netko otrovati sa full hp, no ako su ranjeni vrlo brzo nastane masakr. Jučer me na suezu posralo 7 killova sa jednom plinskom granatom. Dobre su i taktički, za tjeranje kampera iz kuća :P
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 1

Tonci je poceo dijeliti TD-ove kao da pokusava zamjeniti maksa...

Freak Show Inc.

7 1 hvala 0
14 godina
Battlefield 1

ne vidim drugu particiju na ssd pa sam bil ogranicen na 256, trebalo mi za instalaciju bf1 mjesdta pa sam prckal po biosu..

uglavnom, nist nisam nasel za hard i od kad u biosu radi mis?

komp mi se restarta sam od sebe svako malo i izgubil sam sve kaj sam igral campanju.. ne kuzim zakaj nemam predjeno nakon synkanja sa originom?

odigral par conquesta ili kak se zove.. ili sam star,spor i smotan ili onaj video "igraj medica njubaro" je radil idiot...

uglavnom, igra 5/7

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 1

Ta gas granata služi za taktiziranje. Primjerice jučer kad smo u šumi probiijali prema D, ima jedan prolaz samo na desnoj strani kad se flenka. Danny, Nex, Floyd, Ivanec i ja sa još par njih nismo mogli proči. Namjerno sam bacio jednu u prolaz i drugu malo dalje u tuđi teritorij da ih rasčistim da možemo svi napred, donekle uspjelo, jer kad smo došli do njihovih rovova na D, oni su skužili da ih od tamo stiščemo.

Nije loša granata, samo sam primjetio da dosta njih baca na neka glupa mjesta, gdje uopče ne treba, iako je u tom trenu neki fight tamo.

BF4 & BF1 - Tonyhrv
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 1

Mene više iritiraju friendly gas granate koje me ometaju. Ne rade damage, ali ti sve mutno i zeleno, plus ako si recon ti pleše nišan. Isto tako me nerivra što ne znam jel to granata od mojih ljudi ili protivnika. Mogli su kao u hardlineu napraviti da su druge boje i da ne smetaju tvojem timu.

Više koristim mini ili normalne ili light AT granate baš radi toga jer gas smetaju i meni i mojem timu, a i nekako su samo za određene situacije.

Jučer skužio onaj stari GL, kakva korisna stvar za počistiti bunkere ili likove koji kempaju na katu. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.10.2016 14:28 (Jack Sparrow).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
ElektričnaOvca kaže...
kod plina je stvar tajminga, teško da će se netko otrovati sa full hp, no ako su ranjeni vrlo brzo nastane masakr. Jučer me na suezu posralo 7 killova sa jednom plinskom granatom. Dobre su i taktički, za tjeranje kampera iz kuća :P

Upravo sam na to pomislio.gas granate odlicne za kampere.

16 godina
lange kaže...
ElektričnaOvca kaže...

A što mislite zašto se buni mrski?

Zato jer su on, cyber, dujo i ostali obične kamperčine. 

Battlelog: MUDO_HR
17 godina
tonik kaže...

Jel tko uspio ubit protivnika sa medic iglom? Navodno da se može i s tim ubit...  

Ja uspio neki dan. Slučajno. Video stiže uskoro.

Twitter: @191x7
8 godina
neaktivan
Battlefield 1

Zašto nitko ne spominje degradirani hip fire sistem preuzet sa Battlefronta.

Više nitko na bliže od 30 metara niti ne pokušava ADS-ati pošto je hip fire previše precizan. Zašto su to uopće dirali, na prijašnjim BF je to radilo odlično.

Nadam se da će to popraviti u sljedećim updejtima.

2 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
191x7 kaže...
tonik kaže...

Jel tko uspio ubit protivnika sa medic iglom? Navodno da se može i s tim ubit...  

Ja uspio neki dan. Slučajno. Video stiže uskoro.

O jbt ... kad ga stanes bost, pa sahranjivat da bi ga mogao poslje unboxat i napraviti review ...

Vec mi se steze koza na ledjima ...

*dobitnik i7-4790K!, battlelog: B4stardo_CRO
15 godina
Battlefield 1

Operations ne možeš igrati sam pa više neću pokušavati. Domination je skoro zabavan.

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 1

War Pidgeons je zakon isto. Trčimo za ptičurinama ko da nas vrag goni. 

BF4 & BF1 - Tonyhrv
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
Battlefield 1

Mape su sve i jedna odlične, osim sinai deserta. Ima baš za svakakav gameplay.

Amiens i argone su onako metro i siena. Fali mi neki bazaar. 

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
tonik kaže...

War Pidgeons je zakon isto. Trčimo za ptičurinama ko da nas vrag goni. 

Ja puštam golube cijelo vrijeme dok traje partija ali nikako da dobijem bodove za to!! 

origin: mrxa
12 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Operations ne možeš igrati sam pa više neću pokušavati. Domination je skoro zabavan.

ja jedino solo igram :)

uplay: dr.LeftY | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | origin: dr_levakkk | LoL (EUNE): dr levakkk
13 godina
Tonči kaže...

Gas granate su dio WW1. Ionako su sranje slabe, kakvo ograničavanje štete jer tebi idu na živce. Treba ih pojačati, a ne da nikoga ne možeš ubiti s njima ni kad udišu.

amater_2 kaže...
lange kaže...
ElektričnaOvca kaže...

A što mislite zašto se buni mrski?

Zato jer su on, cyber, dujo i ostali obične kamperčine. 

Pa upravo to Mudane. Odlična za kamperčine koje bace ammo box kraj sebe legnu u ćošak i čekaju kada će neko naići a djeluju po pola minute pa ih ne može nestati. Na njih ne djeluje jer su van rangea a ti da bi se probio moraš staviti masku a onda ne vidiš i ne možeš gađati kako treba. Neki će to nazvati taktiziranjem ali za mene je to obično njubersko kempanje. Zašto onda svaka klasa nema i C4 a ne samo support

13 godina
Battlefield 1

Gas granate su fenomenalna stvar. U squadu sam neki dan bio, jedan recon 3 assaulta i ja kao medic. Recon ispuca dvije gas granate u kucu, mi maske na glave i unutra... masakar samo takav. Takticki odlicna stvar.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
D-wook kaže...

Zašto nitko ne spominje degradirani hip fire sistem preuzet sa Battlefronta.

Više nitko na bliže od 30 metara niti ne pokušava ADS-ati pošto je hip fire previše precizan. Zašto su to uopće dirali, na prijašnjim BF je to radilo odlično.

Nadam se da će to popraviti u sljedećim updejtima.

Apsolutno se slažem - štoviše, skužio sam da sam u nepovoljnijoj poziciji jer stalno idem na ads, umjesto da hopsam i rokam iz hipa. To su osakatili skroz i za mene je to jedan od glavnih razloga pretjeranog kežual/arkadnog filinga. Uz posebne/hero klase koje su mi i dalje retardirane do iznemoglosti i ''izbacuju'' me iz igre.

13 godina
Battlefield 1

Meni mogućnost upravljanja vozilima radi samo na parne datume izgleda?!

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
7 0 hvala 0
8 godina
protjeran
Battlefield 1

Danas neš dizat kd....

Muzem krave, udala bi se !!!
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 1

onda koji vam je k/d r?

to me zanima,da vidimo tko ima najvećeg

Moj PC  
1 2 hvala 0
15 godina
Battlefield 1

20 bez glave u mrzloj vodi

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
El ovo počea vajn? Hehehe

2 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Volume kaže...
El ovo počea vajn? Hehehe

zašto ti ne igraš,kako možeš izdržat

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice