Zato ekipa iz Splita pika bez greske. Jbg, praksa...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kako se vama čini onaj bajonetčardž? Ili ga ja ne znam koristiti ili je to još uvijek zbagano. Skinuo sam ga sa svih pušaka koje koristim jer mi krene sa tim ako trčim prema neprijatelju i želim ga zatući lopatom. Draže bi mi bilo da ima posebna tipka za to. U velikoj većini slujave protrčim pored lika, onda pokušavam smotati opet prema njemu ali zbog malog ajnšlaga završim vrteći se oko njega i urlajući ko zadnja budala. Normalno nakon toga više nemam pojma gdje se neprijatelj nalazi i ubije me čim hoće.
I one gas granate mi idu na neku stvar. Definitivno im treba smanjiti demiđ ili ih ograničiti na samo jednu klasu (npr support)
PS
Ne znam jesam li vam prije rekao ali meni je igra super.
Gas granate su dio WW1. Ionako su sranje slabe, kakvo ograničavanje štete jer tebi idu na živce. Treba ih pojačati, a ne da nikoga ne možeš ubiti s njima ni kad udišu.

Kako se vama čini onaj bajonetčardž? Ili ga ja ne znam koristiti ili je to još uvijek zbagano. Skinuo sam ga sa svih pušaka koje koristim jer mi krene sa tim ako trčim prema neprijatelju i želim ga zatući lopatom. Draže bi mi bilo da ima posebna tipka za to. U velikoj većini slujave protrčim pored lika, onda pokušavam smotati opet prema njemu ali zbog malog ajnšlaga završim vrteći se oko njega i urlajući ko zadnja budala. Normalno nakon toga više nemam pojma gdje se neprijatelj nalazi i ubije me čim hoće.
I one gas granate mi idu na neku stvar. Definitivno im treba smanjiti demiđ ili ih ograničiti na samo jednu klasu (npr support)
PS
Ne znam jesam li vam prije rekao ali meni je igra super.
Gas granate su jebeni rak. Općenito je to sranje posvuda pobacano, a da ne govorim na mjestima gdje je akcija ili ne daj bože neki uži prostor. Da stvar bude gora, svi nose po dvije takve granate. Ma jebeni užas.
Trenutno mi se behemoti čine ko promašaj ranga 'levelutiona'. Interesantno 2x, nakon toga - mrš u pičku materinu!
Ima opet masa iritantnih bugova, ali ajd recimo da ću to oprostiti prvih mjesec - dva.
Fala Jack aka Srakar
Viš nije istina to kaj ti je mamica govorila :
Niš koristi i da nije nas bilo za grabo bi spal. Ipak ima nesto od tebe.
Kaj onda radi ovo?
Nemam poima al vec nam godinama uvaljujes svoj save game pa valjda onda radi

Tonci je poceo dijeliti TD-ove kao da pokusava zamjeniti maksa...
ne vidim drugu particiju na ssd pa sam bil ogranicen na 256, trebalo mi za instalaciju bf1 mjesdta pa sam prckal po biosu..
uglavnom, nist nisam nasel za hard i od kad u biosu radi mis?
komp mi se restarta sam od sebe svako malo i izgubil sam sve kaj sam igral campanju.. ne kuzim zakaj nemam predjeno nakon synkanja sa originom?
odigral par conquesta ili kak se zove.. ili sam star,spor i smotan ili onaj video "igraj medica njubaro" je radil idiot...
uglavnom, igra 5/7
Ta gas granata služi za taktiziranje. Primjerice jučer kad smo u šumi probiijali prema D, ima jedan prolaz samo na desnoj strani kad se flenka. Danny, Nex, Floyd, Ivanec i ja sa još par njih nismo mogli proči. Namjerno sam bacio jednu u prolaz i drugu malo dalje u tuđi teritorij da ih rasčistim da možemo svi napred, donekle uspjelo, jer kad smo došli do njihovih rovova na D, oni su skužili da ih od tamo stiščemo.
Nije loša granata, samo sam primjetio da dosta njih baca na neka glupa mjesta, gdje uopče ne treba, iako je u tom trenu neki fight tamo.
Mene više iritiraju friendly gas granate koje me ometaju. Ne rade damage, ali ti sve mutno i zeleno, plus ako si recon ti pleše nišan. Isto tako me nerivra što ne znam jel to granata od mojih ljudi ili protivnika. Mogli su kao u hardlineu napraviti da su druge boje i da ne smetaju tvojem timu.
Više koristim mini ili normalne ili light AT granate baš radi toga jer gas smetaju i meni i mojem timu, a i nekako su samo za određene situacije.
Jučer skužio onaj stari GL, kakva korisna stvar za počistiti bunkere ili likove koji kempaju na katu.
Upravo sam na to pomislio.gas granate odlicne za kampere.
A što mislite zašto se buni mrski?
Zato jer su on, cyber, dujo i ostali obične kamperčine.
Jel tko uspio ubit protivnika sa medic iglom? Navodno da se može i s tim ubit...
Ja uspio neki dan. Slučajno. Video stiže uskoro.
Zašto nitko ne spominje degradirani hip fire sistem preuzet sa Battlefronta.
Više nitko na bliže od 30 metara niti ne pokušava ADS-ati pošto je hip fire previše precizan. Zašto su to uopće dirali, na prijašnjim BF je to radilo odlično.
Nadam se da će to popraviti u sljedećim updejtima.
Jel tko uspio ubit protivnika sa medic iglom? Navodno da se može i s tim ubit...
Ja uspio neki dan. Slučajno. Video stiže uskoro.
O jbt ... kad ga stanes bost, pa sahranjivat da bi ga mogao poslje unboxat i napraviti review ...
Vec mi se steze koza na ledjima ...
Operations ne možeš igrati sam pa više neću pokušavati. Domination je skoro zabavan.
War Pidgeons je zakon isto. Trčimo za ptičurinama ko da nas vrag goni.
Mape su sve i jedna odlične, osim sinai deserta. Ima baš za svakakav gameplay.
Amiens i argone su onako metro i siena. Fali mi neki bazaar.
War Pidgeons je zakon isto. Trčimo za ptičurinama ko da nas vrag goni.
Ja puštam golube cijelo vrijeme dok traje partija ali nikako da dobijem bodove za to!!
Operations ne možeš igrati sam pa više neću pokušavati. Domination je skoro zabavan.
ja jedino solo igram :)
Gas granate su dio WW1. Ionako su sranje slabe, kakvo ograničavanje štete jer tebi idu na živce. Treba ih pojačati, a ne da nikoga ne možeš ubiti s njima ni kad udišu.
A što mislite zašto se buni mrski?
Zato jer su on, cyber, dujo i ostali obične kamperčine.
Pa upravo to Mudane. Odlična za kamperčine koje bace ammo box kraj sebe legnu u ćošak i čekaju kada će neko naići a djeluju po pola minute pa ih ne može nestati. Na njih ne djeluje jer su van rangea a ti da bi se probio moraš staviti masku a onda ne vidiš i ne možeš gađati kako treba. Neki će to nazvati taktiziranjem ali za mene je to obično njubersko kempanje. Zašto onda svaka klasa nema i C4 a ne samo support
Gas granate su fenomenalna stvar. U squadu sam neki dan bio, jedan recon 3 assaulta i ja kao medic. Recon ispuca dvije gas granate u kucu, mi maske na glave i unutra... masakar samo takav. Takticki odlicna stvar.
Zašto nitko ne spominje degradirani hip fire sistem preuzet sa Battlefronta.
Više nitko na bliže od 30 metara niti ne pokušava ADS-ati pošto je hip fire previše precizan. Zašto su to uopće dirali, na prijašnjim BF je to radilo odlično.
Nadam se da će to popraviti u sljedećim updejtima.
Apsolutno se slažem - štoviše, skužio sam da sam u nepovoljnijoj poziciji jer stalno idem na ads, umjesto da hopsam i rokam iz hipa. To su osakatili skroz i za mene je to jedan od glavnih razloga pretjeranog kežual/arkadnog filinga. Uz posebne/hero klase koje su mi i dalje retardirane do iznemoglosti i ''izbacuju'' me iz igre.
Meni mogućnost upravljanja vozilima radi samo na parne datume izgleda?!
Danas neš dizat kd....
onda koji vam je k/d r?
to me zanima,da vidimo tko ima najvećeg
20 bez glave u mrzloj vodi

zašto ti ne igraš,kako možeš izdržat