Nisam ni ja kupio. Čak pretežem da ju ne kupim...
Što ne sviđa ti se? Što te smeta?
Cijena?
Škot a ne Irac . Ja sam ju platio nešto manje od 300 kn mislim da je to ok cijena.
Cijena?
Škot a ne Irac . Ja sam ju platio nešto manje od 300 kn mislim da je to ok cijena.
Cijena?
Da baš hoću, platio bih "onu" verziju od 130€.
Imam dojam da će ovo biti BF sa najviše cheatera do sad, sa još manje balansa i više stackanja team-ova nego do sad. Mislim da mi je toga dovoljno za neko vrijeme.
Vidjet ću kako će biti dojmovi ovdje, mogu uvijek kasnije kupiti ako ti moji strahovi neće biti opravdani.
Znam da sam nebitan ali ni ja je nisam kupio ni ne mislim ni kad bude na ogromnom popustu... Jebo ih 1. svjetski rat i tanđare.
Ma šta te briga ako je igra dobra zajebancija i zabavna.Eto ja slušan pašku koji je nahvalio do neba pa ću je oprobat.
Znam da sam nebitan ali ni ja je nisam kupio ni ne mislim ni kad bude na ogromnom popustu... Jebo ih 1. svjetski rat i tanđare.
Ma šta te briga ako je igra dobra zajebancija i zabavna.Eto ja slušan pašku koji je nahvalio do neba pa ću je oprobat.
Ali mi nije zabavna jer mi se gadi taj setting... Nahvalio ju je i meni ali ne ja mogu nikako probavit turke i tanđare.
Bome nisam ju niti ja kupio, čekam kad bude par eura na sniženju - ne vrijedi više.
Grijesis. I ja sam tako mislio ali su oruzja super. Samo ih je sramotno malo. Dobra je ideja da imaju razlicite verzije istih pusaka ali ali 3-4 puske po klasi je valjda najmanje sto sam do sada vidio u jednoj igri
Grijesis. I ja sam tako mislio ali su oruzja super. Samo ih je sramotno malo. Dobra je ideja da imaju razlicite verzije istih pusaka ali ali 3-4 puske po klasi je valjda najmanje sto sam do sada vidio u jednoj igri
Vjerujem da onda nisi igrao prvi Bf (1942)?
Ček ima na kraju netko tko nije kupio igru i neće igrati ? Biće ono puno larme a za ništ.
Ima, Voljum nije kupio.
Ja sam kupio Volumeu. Čeka ga key kod mene kad se odluči.
Kad bude 20-ak eura onda cemo razmisliti.
Faksić od svih nas ima najviše love...
Kad bude 20-ak eura onda cemo razmisliti.
Pored tebe čak i Škot izgleda kao rastrošnik
Ali kupit ćeš ju ti, znam da nećeš izdržati kad te Dama napadne i stjera u kut
Krivo, njegova žena ima.
On radi kućanske poslove da dobije!
Krivo, njegova žena ima.
On radi kućanske poslove da dobije!
I poslove u krevetu kad mu stvarno zatreba
Vjerujem da onda nisi igrao prvi Bf (1942)?
A dobro ako racunamo Prehistorik onda ova igra je prepuna sadrzaja 😊😊
kolibrić je bas shema, i pokazuje da neki u diceu imaju smisla za humor.
Ubit nekog s ovim je gora uvreda od dog taga
To oružje je zaista postojalo...iako da, nisu ga morali ubaciti ali jesu, da ne budu pucaljke samo za velke dečke.
Super je ova animacija kad izvadi pištolj i približi faci u nevjerici
Ni ja je nisam kupio iz istog razloga. Odvratan mi je taj setting, izgleda tih vojnika, pušaka...majko sveta..a o vozilima da ne pričam...
Ja sam ipak za modernije stvari. WW2 još nekamo i može proći ali ovo...no thanks!
Winter is coming..
Za koliko treba kupiti paysavecard da se uzme najjeftinija verzija sa kinguina?
Cijena?
Da baš hoću, platio bih "onu" verziju od 130€.
Imam dojam da će ovo biti BF sa najviše cheatera do sad, sa još manje balansa i više stackanja team-ova nego do sad. Mislim da mi je toga dovoljno za neko vrijeme.
Vidjet ću kako će biti dojmovi ovdje, mogu uvijek kasnije kupiti ako ti moji strahovi neće biti opravdani.
Pošteno. Nadam se da se tvoja predviđanja neće ostvariti ali nikad ne znaš. Ja se malo zasitio BF4 tak da vidjet ćemo .Meni se zasada dopada a nadam se da će biti načina da se čiterima stane na kraj.
Čini mi se ovo malo sati što igrao u OA fakat sam vidio više čitera što ih izbacivalo nego u beti. Ne znam kako su zamislili to s svojim serverima i čiterima ?
Ja ne znam kako ste vi naletili na cheatere, ali ja u svojih 10H triala nisam naletio ni na jednog ...
Ja sam se tek sad ufurao u Battlefield 4. Šteta što je BF1 došao tako brzo. Ali pošto skoro svi frendovi prelaze na njega, onda ću i ja.
Ja sam se tek sad ufurao u Battlefield 4. Šteta što je BF1 došao tako brzo. Ali pošto skoro svi frendovi prelaze na njega, onda ću i ja.
Ah da, bio si zauzet učenjem
Pa sad, 3 godine je brzo?...
Posudi mi kolega acc da na nejgovom accesu skinem igru pa ako kupim ovih dana da uđem u akciju odmah...kurve su to blokirale i nemožeš je skinuti.
Dakle samo jedan pc i bok. Ako ti se pokvari pc ili reinstaliraš winse, aj bok
Posudi mi kolega acc da na nejgovom accesu skinem igru pa ako kupim ovih dana da uđem u akciju odmah...kurve su to blokirale i nemožeš je skinuti.
Igra je vezana uz account, ne uz tvoj pc...
Onda ti jedino ostaje da kupiš Origin access. Imaš još 10 sati da je probaš (ako se još uvijek dvoumiš). I ja sam ga između ostalog zbog toga uzeo da ne čekam na dan izlaska. Mislio sam da će mi više trebati a igra se skinula za sat i pol
Nije istina!
Na Dadin access je igrao Maggot na svom PC-u bez problema.
Zašto lažeš?!
Nije istina!
Na Dadin access je igrao Maggot na svom PC-u bez problema.
Zašto lažeš?!
Maggot laže!?