Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.272.809
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield 1
Friday kaže...
maxis kaže...
TomoR kaže...

Nisam ni ja kupio. Čak pretežem da ju ne kupim...

Što ne sviđa ti se? Što te smeta?

Cijena?

Škot a ne Irac . Ja sam ju platio nešto manje od 300 kn mislim da je to ok cijena.

sake08
17 godina
Friday kaže...
maxis kaže...
TomoR kaže...

Cijena?

Da baš hoću, platio bih "onu" verziju od 130€.

Imam dojam da će ovo biti BF sa najviše cheatera do sad, sa još manje balansa i više stackanja team-ova nego do sad. Mislim da mi je toga dovoljno za neko vrijeme.

Vidjet ću kako će biti dojmovi ovdje, mogu uvijek kasnije kupiti ako ti moji strahovi neće biti opravdani.

16 godina
skank666 kaže...

Znam da sam nebitan ali ni ja je nisam kupio ni ne mislim ni kad bude na ogromnom popustu... Jebo ih 1. svjetski rat i tanđare. 

Ma šta te briga ako je igra dobra zajebancija i zabavna.Eto ja slušan pašku koji je nahvalio do neba pa ću je oprobat.

kradem mine iz minskog polja
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.10.2016 11:51 (dery).
16 godina
odjavljen
dery kaže...
skank666 kaže...

Znam da sam nebitan ali ni ja je nisam kupio ni ne mislim ni kad bude na ogromnom popustu... Jebo ih 1. svjetski rat i tanđare. 

Ma šta te briga ako je igra dobra zajebancija i zabavna.Eto ja slušan pašku koji je nahvalio do neba pa ću je oprobat.

Ali mi nije zabavna jer mi se gadi taj setting... Nahvalio ju je i meni ali ne ja mogu nikako probavit turke i tanđare.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again
16 godina
odjavljen
Battlefield 1

Bome nisam ju niti ja kupio, čekam kad bude par eura na sniženju - ne vrijedi više.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
skank666 kaže...

Grijesis. I ja sam tako mislio ali su oruzja super. Samo ih je sramotno malo. Dobra je ideja da imaju razlicite verzije istih pusaka ali ali 3-4 puske po klasi je valjda najmanje sto sam do sada vidio u jednoj igri

Stranice su trenutno nedostupne.
14 godina
Kill Frenzy kaže...
skank666 kaže...

Grijesis. I ja sam tako mislio ali su oruzja super. Samo ih je sramotno malo. Dobra je ideja da imaju razlicite verzije istih pusaka ali ali 3-4 puske po klasi je valjda najmanje sto sam do sada vidio u jednoj igri

Vjerujem da onda nisi igrao prvi Bf (1942)?

Battlelog: [G] pijana_carapa
13 godina
amater_2 kaže...
maxis kaže...

Ček ima na kraju netko tko nije kupio igru i neće igrati ? Biće ono puno larme a za ništ.

Ima, Voljum nije kupio. 

Ja sam kupio Volumeu. Čeka ga key kod mene kad se odluči.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
17 godina
odjavljen
maxis kaže...

Škot a ne Irac . Ja sam ju platio nešto manje od 300 kn mislim da je to ok cijena.

Kad bude 20-ak eura onda cemo razmisliti.

Freak Show Inc.
16 godina
moderator
Battlefield 1

Faksić od svih nas ima najviše love...

سمندری ڈاکو
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
Friday kaže...
maxis kaže...

Kad bude 20-ak eura onda cemo razmisliti.

Pored tebe čak i Škot izgleda kao rastrošnik

Ali kupit ćeš ju ti, znam da nećeš izdržati kad te Dama napadne i stjera u kut

17 godina
pirat kaže...

Krivo, njegova žena ima.

On radi kućanske poslove da dobije!

14 godina
TomoR kaže...
pirat kaže...

Krivo, njegova žena ima.

On radi kućanske poslove da dobije!

I poslove u krevetu kad mu stvarno zatreba

16 godina
Granzon kaže...

Vjerujem da onda nisi igrao prvi Bf (1942)?

A dobro ako racunamo Prehistorik onda ova igra je prepuna sadrzaja 😊😊

Stranice su trenutno nedostupne.
16 godina
fila2208 kaže...

kolibrić je bas shema, i pokazuje da neki u diceu imaju smisla za humor.

Ubit nekog s ovim je gora uvreda od dog taga 

To oružje je zaista postojalo...iako da, nisu ga morali ubaciti ali jesu, da ne budu pucaljke samo za velke dečke. 

Super je ova animacija kad izvadi pištolj i približi faci u nevjerici 

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.10.2016 12:21 (mrxa1).
15 godina
skank666 kaže...

Ni ja je nisam kupio iz istog razloga. Odvratan mi je taj setting, izgleda tih vojnika, pušaka...majko sveta..a o vozilima da ne pričam...

Ja sam ipak za modernije stvari. WW2 još nekamo i može proći ali ovo...no thanks!

BF Nick: Xtreme_Switch
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.10.2016 12:24 (Switch).
14 godina
protjeran
Ma sve da mi je igra savršena u svakom pogledu neman slobodnog vrimena ni za popišat se, a kamoli igrat. Zadnjih 4-5 miseci kompjuter nisan ni upalia takoreći, čekan zimu pa ćemo vidit...

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 1

Winter is coming..

Bene docet, qui bene distinguit.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Pa vi onda igrajte COD:IW ako vam ne pase ovaj setting i uzivajte u robotima...
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 1

Za koliko treba kupiti paysavecard da se uzme najjeftinija verzija sa kinguina?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
TomoR kaže...
Friday kaže...
maxis kaže...
TomoR kaže...

Cijena?

Da baš hoću, platio bih "onu" verziju od 130€.

Imam dojam da će ovo biti BF sa najviše cheatera do sad, sa još manje balansa i više stackanja team-ova nego do sad. Mislim da mi je toga dovoljno za neko vrijeme.

Vidjet ću kako će biti dojmovi ovdje, mogu uvijek kasnije kupiti ako ti moji strahovi neće biti opravdani.

Pošteno. Nadam se da se tvoja predviđanja neće ostvariti ali nikad ne znaš. Ja se malo zasitio BF4 tak da vidjet ćemo .Meni se zasada dopada a nadam se da će biti načina da se čiterima stane na kraj.

Čini mi se ovo malo sati što igrao u OA fakat sam  vidio više čitera što ih izbacivalo nego u beti. Ne znam kako su zamislili to s svojim serverima i čiterima ?

sake08
13 godina
neaktivan
Battlefield 1

Ja ne znam kako ste vi naletili na cheatere, ali ja u svojih 10H triala nisam naletio ni na jednog ...

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 1

Ja sam se tek sad ufurao u Battlefield 4. Šteta što je BF1 došao tako brzo. Ali pošto skoro svi frendovi prelaze na njega, onda ću i ja.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
CyberDemonVZ kaže...

Ja sam se tek sad ufurao u Battlefield 4. Šteta što je BF1 došao tako brzo. Ali pošto skoro svi frendovi prelaze na njega, onda ću i ja.

Ah da, bio si zauzet učenjem

13 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Pa sad, 3 godine je brzo?...

15 godina
Battlefield 1

Posudi mi kolega acc da na nejgovom accesu skinem igru pa ako kupim ovih dana da uđem u akciju odmah...kurve su to blokirale i nemožeš je skinuti.

Dakle samo jedan pc i bok. Ako ti se pokvari pc ili reinstaliraš winse, aj bok 

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Posudi mi kolega acc da na nejgovom accesu skinem igru pa ako kupim ovih dana da uđem u akciju odmah...kurve su to blokirale i nemožeš je skinuti.

Igra je vezana uz account, ne uz tvoj pc...

13 godina
fila2208 kaže...

Onda ti jedino ostaje  da kupiš Origin access. Imaš još 10 sati da je probaš (ako se još uvijek dvoumiš). I ja sam ga između ostalog zbog toga uzeo da ne čekam na dan izlaska. Mislio sam da će mi više trebati a igra se skinula za sat i pol

13 godina
fila2208 kaže...

Nije istina!

Na Dadin access je igrao Maggot na svom PC-u bez problema.

Zašto lažeš?!

[19xx] 4ntraks
13 godina
Skilledžija kaže...
fila2208 kaže...

Nije istina!

Na Dadin access je igrao Maggot na svom PC-u bez problema.

Zašto lažeš?!

Maggot laže!?

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice