Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.273.009
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
15 godina
Battlefield 1

Vidiš max kad se javiš s problemom, iako te ovdje nitko ne podnosi, svejedno su ti spremni pomoći kako god mogu. Pokušaj izvući iz toga pouku, i shvati da lijepim ponašanjem možeš više nego grubim.

Tonči  thanks za info, ali to će bit dogodine, zanimalo me sad što se nudi za te cijene.

Niš čekat pa vidjet kako će radit, beta je išla ok, ali vidim da dosta ljudi s boljim računalima imaju problem...driver, neoptimiziranost sutava ili nešto treće, nezzz :(

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
Re: Battlefield 1
fila2208 kaže...

Vidiš max kad se javiš s problemom, iako te ovdje nitko ne podnosi, svejedno su ti spremni pomoći kako god mogu. Pokušaj izvući iz toga pouku, i shvati da lijepim ponašanjem možeš više nego grubim.

Ja čitam i ne vjerujem da je to isti Maks.

Uglađen, pristojan, normalno piše... čak je zamaskirao riječ "kurac" s zvjezdicama.

Nešto čudno se događa... ili je lizao picu ovih dana ili je promijenio medikamente - nema što drugo biti?!

[19xx] 4ntraks
13 godina
neaktivan
Battlefield 1

@M4X - probaj ovo - https://www.vg247.com/2016/08/31/battlefield-1-beta-resolution-scale-bug-causes-performance-drops-heres-how-to-fix-it/

Evo i reddit post : https://www.reddit.com/r/battlefield_one/comments/50b4m1/psa_42_resolution_scale_is_your_native_res/

Stavi scale na 42% jer im je očito scale dosta zbugan i nisu ga popravili... Vidio sam kod dosta youtubera isto i nisam znao zašto, očito je zbog toga...

Bene docet, qui bene distinguit.
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.10.2016 20:05 (molnyi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Skilledžija kaže...
fila2208 kaže...

Ja čitam i ne vjerujem da je to isti Maks.

Uglađen, pristojan, normalno piše... čak je zamaskirao riječ "kurac" s zvjezdicama.

Nešto čudno se događa... ili je lizao picu ovih dana ili je promijenio medikamente - nema što drugo biti?!

Mekan je maks kad nije prvi u tenku, onda medeni ovdje i ko fol, ugledan član ove zajednice. Čim uđe u tenkića, odmah bezobrazluk i thumbsi.

17 godina
odjavljen
volegradele kaže...

Znači i5 6600K 4.1GHz je non stop od 90-100% loada,fps ne pada ispod 90,gtx 970 se grije preko 70C,zakucana je uvik na 99%.

DX11,Win10 Pro

Što je najgore igra ne trza,što bih trebala kad udre 100% cpu!!

Trza na 100% samo ako pitas stjepanja i onog lucidiusa...

Freak Show Inc.
17 godina
odjavljen
Battlefield 1

fegeti...

probao sam i ovu mapu iz bete,tu je nešto veći fps,đubrad su nariktala mapu koja je valjda najmanje zahtjevna i sve ostalo...inače imam ja još 144Hz monitor i igram sa uključenim freesync,možda to kaj j*** ali nebi trebalo,uglavnom ide me dosta dobro kill ali imam malo fps-a,za mene je 60 neigrivo,a meni na onoj mapi amiens pada ispod 60...po hardveru bi trebao imat barem oko 90-100 kad pirat ima 115 ali on ima jači procesor...i ping mi je isto dosta veći nego u beti...

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
M4X kaže...

fegeti...

probao sam i ovu mapu iz bete,tu je nešto veći fps,đubrad su nariktala mapu koja je valjda najmanje zahtjevna i sve ostalo...inače imam ja još 144Hz monitor i igram sa uključenim freesync,možda to kaj j*** ali nebi trebalo,uglavnom ide me dosta dobro kill ali imam malo fps-a,za mene je 60 neigrivo,a meni na onoj mapi amiens pada ispod 60...po hardveru bi trebao imat barem oko 90-100 kad pirat ima 115 ali on ima jači procesor...i ping mi je isto dosta veći nego u beti...

Tebi ni 1000fps neće pomoć jer si njub i feget i to je jasno ko bijeli dan. 

17 godina
odjavljen
molnyi kaže...

@M4X - probaj ovo - https://www.vg247.com/2016/08/31/battlefield-1-beta-resolution-scale-bug-causes-performance-drops-heres-how-to-fix-it/

Evo i reddit post : https://www.reddit.com/r/battlefield_one/comments/50b4m1/psa_42_resolution_scale_is_your_native_res/

Stavi scale na 42% jer im je očito scale dosta zbugan i nisu ga popravili... Vidio sam kod dosta youtubera isto i nisam znao zašto, očito je zbog toga...

pa kaj to nije default već dobro stavljeno,uglavnom hvala,provjerit ću...đubrad iz dajsa su ponovno sve zakomlicirali i sjebali

13 godina
neaktivan
M4X kaže...

fegeti...

Napisal sam ti, probaj ovo :

Ubiti ti igraš igru na 4K/5K na 100% scale, 42% te baca na tvoju FHD rezu... Provjeriti možeš svoju rezoluciju sa ovom komandom - render.drawscreeninfo 1

Video za to : 

Očito su sjebali u Dice-u i krivo scale napravili...

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.10.2016 20:16 (molnyi).
9 godina
neaktivan
Battlefield 1

koja sprdacina. pa ovo je na razini djece do 7g

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.10.2016 20:17 (sp0ngy).

3 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
sp0ngy kaže...

koja sprdacina. pa ovo je na razini djece do 7g

Ajd napravi 40+ sa tim :D

14 godina
molnyi kaže...

Ubiti ti igraš igru na 4K/5K na 100% scale, 42% te baca na tvoju FHD rezu... Provjeriti možeš svoju rezoluciju sa ovom komandom - render.drawscreeninfo 1

Ček, to još uvijek nisu promjenili? Ah taj Dice

Battlelog: [G] pijana_carapa
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.10.2016 20:32 (Granzon).
13 godina
neaktivan
Granzon kaže...
molnyi kaže...

Ček, to još uvijek nisu promjenili? Ah taj Dice

Ja mislim da nisu, ne mogu isprobati jer nemam više OA, pa molim kolege koji imaju early ili OA da isprobaju.

16 godina
Uff da bar bude 24/7 Kolibri server
14 godina
Mitch kaže...

Već vidim Replaya kako razvaljuje zid kad ga netko ubije s tim

9 godina
neaktivan
Mitch kaže...

pa ima vec. ovaj drugi igra na kolibrić serveru

16 godina
To je to.

Kupujem za gaming mašinu GTX 1070 i igru sad kad si potvrdio!
16 godina
sp0ngy kaže...
Mitch kaže...

pa ima vec. ovaj drugi igra na kolibrić serveru

Nema jer su do 1.11 serveri ofiš od EA-a i DICEa. Ovo gdje se kolibrićima gađaju je na nekom EA eventu rekao jedan od youtuber isto tako ima taj video. To je kao bila zadnja runda pa se dogovorili za ovaj kaos.

To je kao više oružija za poniziti protivnika, kao Zeus u CS:GO.

molnyi taj resolution je bio bugan u Beti samo, ne i u full igri. Tamo si imao od 50 do 100%, a sad imaš od 100 do 200%.

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.10.2016 20:49 (Jack Sparrow).
16 godina
Haha pa baš zato...hebeš ti one animacije kod knifeanja kad imaš ovo čudo kaj skida 10 dmg...

Izazov je puno veći s ovim pogodit 10-11 hitova nego s bilo čim drugim :D
13 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže.. 

Nema jer su do 1.11 serveri ofiš od EA-a i DICEa. Ovo gdje se kolibrićima gađaju je na nekom EA eventu rekao jedan od youtuber isto tako ima taj video. To je kao bila zadnja runda pa se dogovorili za ovaj kaos.

To je kao više oružija za poniziti protivnika, kao Zeus u CS:GO.

molnyi taj resolution je bio bugan u Beti samo, ne i u full igri. Tamo si imao od 50 do 100%, a sad imaš od 100 do 200%.

Ok, tnx na info... 

Mislio sam da je možda još uvijek to problem pošto na to nisam obratio pažnju kada sam igrao... 

15 godina
Battlefield 1

kolibrić je bas shema, i pokazuje da neki u diceu imaju smisla za humor.

Ubit nekog s ovim je gora uvreda od dog taga 

Moj PC  
5 0 hvala 1
14 godina
protjeran
Kuky koliki ti je kd

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Volume kaže...
Kuky koliki ti je kd

Nema više KDA, sad je Score per minute koliko znam, ili neka me netko ispravi?

EDIT: ima K/D online na battlelog-u.

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.10.2016 20:56 (molnyi).
16 godina
Volume kaže...
Kuky koliki ti je kd

ovoliki

14 godina
protjeran
Ispod 1 sigurno čim nećeš kažeš

2 0 hvala 0
14 godina
Volume kaže...
Ispod 1 sigurno čim nećeš kažeš

Veći je

14 godina
protjeran
1.01?

1 0 hvala 0
14 godina
Volume kaže...
1.01?

Emmm.....veći

14 godina
protjeran
1.02?

3 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 1

Evo malo performansi iz Aragonske šume, high postavke, dof i blur ugašeni:

BF1 preformance

CPU :i5 6600K@4,6, max temp 60

GPU : GTX 1070@2050/4608, max temp 66

RAM usage : 8.057 GB avg, 8.265 GB max

GRAM usage : 2.921 GB avg, 3.073 GB max

NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše.
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.10.2016 21:29 (Perki).
Moj PC  
2 0 hvala 1
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice