Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.276.157
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
odjavljen
Re: Battlefield 1
Volume kaže...

Maksiću kako si ti kupia igricu? El kupuješ cod remaster? Šta je vpn? Koji loadout je najbolji za male tenkove? Koliko fpsa imaš? Di ti stoji kompjuter? Zašto nemaš nvidiu? Znaš li da ćeš uvik bit panj s amdom? Šta da te još pitam? 

preko origina,hoćeš kupit? možda bi prodao,u pola cijene,detaljnije može u pp ako si zainteresiran...

ako bi mogao prebacit igru na drugu mail adresu recimo i onda ti pošaljem podatke,neznam jel se može prenijet i prodat i na koji način...za bf1 sam otvorio drugi origin...neznam kako to sve radi...

13 godina

G2A i Kinguin su marketi, nešto kao Ebay za ključeve. Ostali tipa cdkeys, cjs-keys, cdkeyhouse, i slični nabavljaju ključeve sami, mahom su to retail verzije iz zemalja u razvoju. Fora je u tome što g2a boli kita od kuda je ključ i kako je kupljen. Idealno mjesto za okrenut novce sa ukradenom karticom (koju ovaj nije sam ukrao, već kupio na darweb marketu). Inače, osim ključeva, razni skinovi i itemi u igrama su također slatka meta. Ali ajde, novi i AAA naslovi su relativno sigurni, najviše pyzdarija ima sa indy igrama koje su nabavljene u kojekakvim bundlovima.

Bila je onomad afera sa FC4 gdje su ključevi kupljeni na Originu ukradenim karticama, a aktivirali su se na Uplayu. U prvi mah je Ubisoft maknuo te ključeve, ali je poslije vratio igru ekipi koja ju je već aktivirala.

NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše.
14 godina
neaktivan
Battlefield 1

Došli su i prve recenzije:

http://www.metacritic.com/game/pc/battlefield-1/critic-reviews

Pozitivne su, blago rečeno. :-)

Steam = animosity_frenzy; Origin = animosity_frenzy;
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
odjavljen

Naravno da jesu. Igra je čisti gušt.

12 godina
neaktivan
Želi netko mijenjat bf1 za proc fx 4100?
Pp me....

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Želi netko mijenjat bf1 za proc fx 4100?
Pp me....

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
molnyi kaže...

Ja Vam kažem da jedna R9 390 ima poteškoća na Mediumu držati stabilnih 60 fps-a na Amiensu i St. Quentinu, sa strane se stalno javlja onaj žuti znakić da je "loš" fps. 

Tako da vam ti benchmark rezultati ništa ne znače.

Stavi na dx11. Na dx12 i meni lose performanse, trza igra, imam input lag na misu a kad stavim na dx11 igra prodise i ide odlicno.

Xatta6_BIH
13 godina
neaktivan
SDL1920 kaže...
molnyi kaže...

Ja Vam kažem da jedna R9 390 ima poteškoća na Mediumu držati stabilnih 60 fps-a na Amiensu i St. Quentinu, sa strane se stalno javlja onaj žuti znakić da je "loš" fps. 

Tako da vam ti benchmark rezultati ništa ne znače.

Stavi na dx11. Na dx12 i meni lose performanse, trza igra, imam input lag na misu a kad stavim na dx11 igra prodise i ide odlicno.

Tnx, potroših trial, stavim 21. pa javim :) 

Bene docet, qui bene distinguit.
15 godina
Battlefield 1

Jesu li dobro platili reviewere ili je zbilja igra toliko dobra? :)

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.10.2016 20:44 (fila2208).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 1

Sutra dolazi i novi app za telefone, redizajnirani battlelog ;)

https://www.battlefield.com/news/article/battlefield-companion-launching-october-18

Vidim igra ima sve ocjene oko 90, kažu najbolji i najispoliraniji BF do sad. Kažu najbolji BF do sad.

Malo ballroom blitz i pigeo moda, mapa izgleda vrhunski za sad

Argonne Forest za koju kažu kako je metro u šumi :)

fila da tak nekak, evo još recenzija ali ovdje ima i poznatijih kao gamespot, gamesradar itd

https://www.reddit.com/r/battlefield_one/comments/57wlgb/battlefield_1_review_roundup/

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.10.2016 20:24 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 3
15 godina
Battlefield 1

Šteta da im je trebalo buđenje u vidu bf4 da slože bf1 kako treba, ali kako čitam i gledam, svi apsolutno svi hvale. Možda jesu kupili neke, ali ne vjerujem da su sve.

U svakom sluičaju, zanimljivo.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
fila2208 kaže...

Šteta da im je trebalo buđenje u vidu bf4 da slože bf1 kako treba, ali kako čitam i gledam, svi apsolutno svi hvale. Možda jesu kupili neke, ali ne vjerujem da su sve.

Džukac nemoj bit naivan, to su plaćeni reviewi. Pričekaj user score pa onda pogledaj ocjenu 

15 godina
Volume kaže...
fila2208 kaže...

Džukac nemoj bit naivan, to su plaćeni reviewi. Pričekaj user score pa onda pogledaj ocjenu 

Ozbiljno? ja sam mislio da su sve to ljudi odigrali i napisali. Jasno da su plaćeni. Sve veće kuće su plaćene, manji ali bitniji autori također.

šalim se malo, i dalje pratim razvoj događaja 

14 godina
Volume kaže...
fila2208 kaže...

http://i3.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/954/924/bd1.jpg

Battlelog: [G] pijana_carapa
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.10.2016 20:56 (Granzon).
12 godina
Battlefield 1

ma sve super.... bf1 ima samo jednu manu a to su serveri, zbog čitera, na jednog sam opet danas naletio http://i.imgur.com/fM0Ek8D.png

ali i zbog toga kaj svaki official server ima rotaciju mapa, znači nemožeš nać arragone forest conquest i visit tamo par sati nego na svakom serveru poslje arragone forest ide sinai desert itd. još jedna stvar su užasno kratke runde na domination i tdm... znači 5-6 minuta igraš i onda gledaš score 50 sec, pa ready up 1 minutu na početku nove runde... skolo pol vremena trošiš na čekanje......

arragone forest je baš boli glava mapa 

iako ne sumnjam uopće da će ovaj drugi dio problema, sa mapama, tiketima, doć na svoje kad srede to rentanje servera

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 1

I mene to živcira što se mape stalno rotiraju, također mi je malo glupo kad joinam server ne znam koje je vrijeme na serveru, kakav je score itd.. par puta sam se joinao na server pred sam kraj u team koji žestoko gubi (npr. 970vs 550 ) i onda ni kriv ni dužan izgubim match koji se naravno pribroji statistici. I to mi se tako desilo više puta.

Na cheatere, sva sreća, nisam još naletio :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.10.2016 21:05 (molnyi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
molnyi kaže...

I mene to živcira što se mape stalno rotiraju, također mi je malo glupo kad joinam server ne znam koje je vrijeme na serveru, kakav je score itd.. par puta sam se joinao na server pred sam kraj u team koji žestoko gubi (npr. 970vs 550 ) i onda ni kriv ni dužan izgubim match koji se naravno pribroji statistici. I to mi se tako desilo više puta.

najbolje metro only, million tickets.

16 godina
Battlefield 1

Dakle BF1 ima battlelog, ali se ne treba više spajati preko njega.

http://i.imgur.com/Te64kqf.png

Ali kad se ode na BF1 piše ovako

http://i.imgur.com/qsxenbn.jpg

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
fila2208 kaže...

Ozbiljno? ja sam mislio da su sve to ljudi odigrali i napisali. Jasno da su plaćeni. Sve veće kuće su plaćene, manji ali bitniji autori također.

šalim se malo, i dalje pratim razvoj događaja 

Ma ja samo testiram Kukija, opet je prošlo više od 2min, a od njega ni glasa... 

13 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
molnyi kaže...

najbolje metro only, million tickets.

Ma kakvi, meni bi odgovarala ovakva rotacija pošto mislim da su ovo najbolje napravljene mape : Amiens, St. Quentins, Argonne Fortrest, Empire's Edge i Monte Grappa 

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.10.2016 21:16 (molnyi).
12 godina
neaktivan
Battlefield 1
Battlefield 1 HARDCORE and FOG of WAR COMING SOON!

https://www.reddit.com/r/battlefield_one/comments/57xhqp/battlefield_1_hardcore_and_fog_of_war_coming_soon/

Ovaj fog bi mogo bit HUD OFF totalni kaj vi mislite?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Nvidia GTX 680 kaže...
Battlefield 1 HARDCORE and FOG of WAR COMING SOON!

https://www.reddit.com/r/battlefield_one/comments/57xhqp/battlefield_1_hardcore_and_fog_of_war_coming_soon/

Ovaj fog bi mogo bit HUD OFF totalni kaj vi mislite?

Ja mislim da će biti magla svuda, svuda oko nas ili možda noć :)

Volume 

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.10.2016 21:23 (Jack Sparrow).
16 godina
Čak mislim da bi to mogli bit zombači iz magle
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
16 godina
moderator
Battlefield 1

fila2208 CJS je meni prodao benan key za Rainbow Six Siege...tri tjedna mi nisu htjeli vratiti lovu,da onda nisam išao na paypal dispute možda bi lovu i dan danas čekao.

سمندری ڈاکو
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
Battlefield 1

Jel preporučate da se uzme key sa kinguina sa 40 bucksa? To je sa paysavecardom cirka 350kn??

Kupovao sam kod njih brdo igara i nikad problema, ali nikad origin games, kakva su vaša iskustva?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 1

Diste misevi

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 1

Krenulo jeeee :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 1

odigrah malo šumu i ima nekakv bijeli filter koji je baš čudan.valjda bi to trebala bit magla ali meni se ne svidja.nebo svijetli kao da alieni dolaze

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 1

Odigrao dva sata. Igra odlična samo su mi gas granate OP. Na toj novoj šumskoj mapi u "operacijama" moraš proći kroz neki veliki bunker. Ovi trpaju gas unutra i čekaju sa druge strane bez maski ko streljački vod. Nema šanse da prođeš

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
MRSKI kaže...

Odigrao dva sata. Igra odlična samo su mi gas granate OP. Na toj novoj šumskoj mapi u "operacijama" moraš proći kroz neki veliki bunker. Ovi trpaju gas unutra i čekaju sa druge strane bez maski ko streljački vod. Nema šanse da prođeš

Ovako se spremaju s druge strane

http://i.imgur.com/L8CGbRc.jpg

Nego evo par tutoriala na noobleke i free dogtag

https://www.battlefield.com/games/battlefield-1/tips

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice