Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.277.069
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
Re: Battlefield 1

Znači, za BF još uvijek vrijedi Nvidia+ Intel.

Ali, trebali bi preračunati koliko je kuna po FPS-u. To bi vjerojatno bilo interesantno!

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
14 godina
CyberDemonVZ kaže...

Ali, trebali bi preračunati koliko je kuna po FPS-u. To bi vjerojatno bilo interesantno!

Šteta što nisu testirali 1060 3gb i 480 4gb. To su one vruće kartice od 2000 i neš sitno kuna.  Ovako su uzeli samo one bolje ali i skuplje varijante.

A nvidia ko nvidia puca cijene stvarno gore, osobno se nadam da će nova serija od AMD-a razvaliti pod sa njima tak da ovi počmu snižavati cijene grafi......kako god gledaš to bi bilo win win situacija za nas

Osim ako si preobraćenik tipa Stjepka pa mrziš sam spomen AMD-a

Battlelog: [G] pijana_carapa
16 godina
Granzon kaže...

Šteta što nisu testirali 1060 3gb i 480 4gb. To su one vruće kartice od 2000 i neš sitno kuna.  Ovako su uzeli samo one bolje ali i skuplje varijante.

A nvidia ko nvidia puca cijene stvarno gore, osobno se nadam da će nova serija od AMD-a razvaliti pod sa njima tak da ovi počmu snižavati cijene grafi......kako god gledaš to bi bilo win win situacija za nas

Pa mislim da nema baš nekakve razlike u performansama u tih 3 odnosno 4gb više ako igraš na 1080 ili 1200. Sve više od 3-4gb ti je potrebno ako igraš u 4k ili VR. EDIT: recimo to sve vidi i na ovom testu gdje 480 prelazi 1060, ali tek na rezolucijama iznad 1080p

Da Nvidie su skupe, ali za te par dobiješ isto tako i nešto bolje performanse. Tak da sve to dođe na isto na kraju.

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.10.2016 10:48 (Jack Sparrow).
15 godina
neaktivan
Battlefield 1

Za ovaj Battlefield moja kartica je još dobra. Naravno ne mogu tjerati na ultra ali ni ne moram nije to toliko prevelika razlika za mene bar. Ali već za sljedeći Battlefield mislim da ću morati napraviti jedan facelifting odnosno overclock procesora a grafa će morati ići nova. Bar će moja mala biti sretna s mojom sadašnjom grafom u svojem računalu.

sake08
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
mrxa1 kaže...

A sad je pošteno kad si ispo konj jer si pljunuo 80 eura i još za premium?I još si plakao kako su fegeti jer nećeš dat još 4 eura za trial.

Nemoj bit dvoličan, ja sam bar uvijek kupio globalnu verziju, nikad mi nije bilo ni na kraj pameti ciganit se sa RU verzijom. 

Tko god da je kupio i RU verziju, neka je, nemam niže mišljenje o njemu...ali tvoj način gdje si ti to isto radio a sad si kao hype-boy kupio preko Origina čim je bilo moguće, odmah su svi ostali fegeti, čiteri i ne znam šta...

Ma ja se dam kladit da on igru nije uopće kupio i da tu samo trolla po forumu. Ako je pljunuo 80+ eura a nije htjeo dati 4 za trial, sve ti govori. Ja sam kupio igru preko kinguin-a za 41 euro i svejedno sam dao još 4 za OA , a prema pisanjima maxa, nemam ni blizu love kao on (kupuju se ssd-ovi od 1500 kn, igra od 1000kn itd..)

Max prestani kenjkat, neš ti problema stavit u file-u ENG umjestu RU... 

Svatko kupuje gdje mu paše i odgovara. Naravno da svi gledaju kak proći jeftinije, kako i ne bi? Pa igrao sam bolje igre od ove i platio puno manje, jednostavno su pretjerali sa cijenom ovaj put. Sve se bojim kako će biti ubuduće...

Bene docet, qui bene distinguit.
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.10.2016 11:13 (molnyi).
16 godina
odjavljen
Battlefield 1

Igra je fenomenalna. Par sati samo, ali baš sam se zabavio. Mape su odlične, pogotovo volim ove povijesne tvrđave s Turcima i Britima.

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.10.2016 11:17 (Tonči).
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 1

Da se malo odmaknemo od MAX sapunjare i FPS spika ......

Nakon bete sam bio dosta skeptičan po pitanju ove igre jer BF4 mi je ostavio poprilično gorak okus u ustima...ne zbog igre..već zbog tehničke izvedbe tako da sam ju igrao više po inerciji i zbog ekipe nego igre same.

BF1 beta mi je također bila nja tako da sam access uzeo isključivo da isprobam final build i odlučim jeli kupujem ili ne.

Nakon pokretanja i 1,5 runde CQ mišljenje mi se nije puno promjenilo.......nja....sve do kad nisam probao....domination

Odigrao sam hrpu sati COD-a...nakon toga hrpu sati BC2 i BF3 i infatry mi je uvijek bio privlačniji od vozila. 

Nakon 5 minuta u dominaciji mi je već bilo jasno da ova igra nije niti BF3 niti BF4 po pitanju infantry napucavanja. 

Čak se usudim napisati da od COD4 nisam igrao tako intenzivan mod.

Nama klasičnog BF zapinjanja...pljuce rade kak trebaju raditi...mape su ok i u akciji si non stop. Jednostavno ako igra nakon 21. bude radila na način kako radi sada to je to.

Druga stvar koja je u ovoj igri iznad prosijeka je Operations..

Feeling kad se osvoji sektor i čuje se zvižduk i onda krene rush na drugi sektor uz dernjavu i fijuk metaka...uuuuffffff

Odigrao sam jednom samo i nemam pojima jeli zbog setupa...zvuka...i atmosfere ali igralo se full timski a taj feeling nisam imao od BC2 i BF3.

Nikad nisam bio neki tech guy koji će analizirati karaktireistike oružja i brojiti FPS na pojedinim djelovima mape Uvijek mi je bilo bitnije da igra radi, da bude fajterska i da diže adrenalin a ova igra to (barem u nekim modovima) ima.

Samo neka tako radi i nakon 21.10 :)

You should never underestimate the predictability of stupidity
Moj PC  
13 0 hvala 4
13 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Igra je fenomenalna. Par sati samo, ali baš sam se zabavio. Mape su odlične, pogotovo volim ove povijesne tvrđave s Turcima i Britima.

Vidiš, meni su puno bolje mape Amiens i St.Quentins. Suez mi je čudan za CQ zbog 3 flag-a, a Fao fortres mi je mapa koja najviše favorizira snajpere i ako igraš assault klasu ostaje ti samo da kempaš u utvrdi.

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.10.2016 11:22 (molnyi).
16 godina
odjavljen
molnyi kaže...
Tonči kaže...

Vidiš, meni su puno bolje mape Amiens i St.Quentins. Suez mi je čudan za CQ zbog 3 flag-a, a Fao fortres mi je mapa koja najviše favorizira snajpere i ako igraš assault klasu ostaje ti samo da kempaš u utvrdi.

Ova koja se meni svidjela? A joj što sam im radio ne samo tenkom, nego i kao assault. Fortress je fora, ali snajperima dođeš s leđa kako hoćeš, poskidao sam ih 15 komada u rundi bez muke. Ne bih se složio to za assault - igrao sam baš assault i bilo je prilično uspješno.

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.10.2016 11:26 (Tonči).
14 godina
protjeran
Granzon kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Gtx 1060 je jeftinija, hladnija, tiša i jača kartica. Ja neznam odakle vi izvlačite te informacije da je cijena prenapuhana u odnosu na amd i rx 480

http://www.nabava.net/search.php?q=Gtx+1060

http://www.nabava.net/search.php?q=Rx+480

13 godina
neaktivan
Battlefield 1

Kao prvo, ovo su totalne laži.

r9 390 - igra radi na 120+ fps-a na medium, ali gdje? Tamo gdje nema eksplozija i gdje nema igrača. Čim dođete blizu nekakve pucnjave/bomba - fps Vam je 60-70 max, igra ima strašne frame dropove nekad, najviše na Amiensu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

kako mislis razocarala. brza je od gtx1060. ili si ocekivao da bude brzaod gtx 1070?

evo moja 4 god stara dama r9 290 on pair sa gtx 1060 ahahahah.. 10 fpsa ispred mocne  drvene gtx 970

xfact
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.10.2016 11:56 (=xfact=).
16 godina
Battlefield 1

Možemo o fps-u i ultri pričati ali svi uvijek smanjimo detalje na nepotrebnim stvarima,particles effects,blur,depth of field,shadowsi itd. MP nam je važno imati fluidni gameplay baš u situacijama eksplozija i clusterfucka dok u SP ja barem odvrnem na ultru jer igraš protiv AI.

Solidnih lock fps na refresh rateu od monitora i you're good to go,sve ostalo je eye candy koji niti ne primječuješ nakon nekog vremena.

Ja neću još kupiti ne zbog cijene nego loših iskustava sa launch prijašnih naslova a i patchiranja patcheva da patchiraju patch koji je bio patch na prvi patch itd. Gledam na twitchu onog junkfista sa attack planeom,svaka runda mu je flawless sa možda 1 ili 2 smrti.

Sve u svemu ne izgleda sve to tako loše.

Moj PC  
5 1 hvala 0
16 godina
=xfact= kaže...

kako mislis razocarala. brza je od gtx1060. ili si ocekivao da bude brzaod gtx 1070?

evo moja 4 god stara dama r9 290 on pair sa gtx 1060 ahahahah.. 10 fpsa ispred mocne  drvene gtx 970

Sorry, ali R9 290 spada u "Enthusiast" klasu kartica i kao takva nije u istom rangu.

GTX 1060 je što se toga tiče dva ranga ispod. Kao da očekuješ da se poklopi ili prešiša prošlogodišnji Titanom.

Što se tiče starosti, malo si fulao, R9 je izbačena na tržište u 10mj. 2013. što je 3 godine, ne 4.

Jasno mogli su oni napraviti snažniju karticu, ali bi to onda povlačilo da se sve one jače još dodatno pojačavaju jer ne smiju biti preblizu.

14 godina
Volume kaže...

Gtx 1060 je jeftinija, hladnija, tiša i jača kartica. Ja neznam odakle vi izvlačite te informacije da je cijena prenapuhana u odnosu na amd i rx 480

http://www.nabava.net/search.php?q=Gtx+1060

http://www.nabava.net/search.php?q=Rx+480

Cijene grafičkih su općenito napuhane ili si možda zaboravio stara vremena di su grafe koje su vrtile sve živo koštale debelo ispod 2000 kn......a Nvidia je baš poznata kao qurva u tom segmentu + nemoj zaboraviti sva živa muljanja ovih par prošlih godina. Nije da je AMD nešto pravedniji ili bolji (jer nije) u tom segmentu ali je trenutno Nvidia daleko popularnija pa si zamisli realno moguću situaciju di ostane sama na tržištu grafičkih. Mislim da bi Intel sa svojih 1-5% povećanja performansi po novoj seriji bio mala beba za ove

Btw. ja sam zato i spominjao slabije verzije 1060 i 480 zbog činjenice da se daju kupiti za 2000 i kusur kn nove u dućanu a nije ih bilo u testu.

Battlelog: [G] pijana_carapa
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.10.2016 12:35 (Granzon).
14 godina
neaktivan
Battlefield 1

nije u istom rangu cega?karticu sam platio 2400kn pred 3 god. tada je kartica bila u rangu gtx 780... a 290x u rangu gtx780ti. gdje su te entuzijast kartice danas? vi nevidija fanboyi ste presmijesni nekad.

xfact
Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 1

Ja Vam kažem da jedna R9 390 ima poteškoća na Mediumu držati stabilnih 60 fps-a na Amiensu i St. Quentinu, sa strane se stalno javlja onaj žuti znakić da je "loš" fps. 

Tako da vam ti benchmark rezultati ništa ne znače.

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.10.2016 12:48 (molnyi).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
=xfact= kaže...

nije u istom rangu cega?karticu sam platio 2400kn pred 3 god. tada je kartica bila u rangu gtx 780... a 290x u rangu gtx780ti. gdje su te entuzijast kartice danas? vi nevidija fanboyi ste presmijesni nekad.

Sad sam ti skoro reko tko ti je fanboy.

Unazad 5-6 godina sam uzimao samo Amd grafičke a sada sam se odlučio za nVidiju isključivo iz razloga CUDA jezgri koje su mi dosta bitne kod previewa i renda u programima poput After Effects i Premiere. 

Ti programi znaju iskoristiti te jezgre a AMD ih nema pa eto...

Niti sam fanboy niti me briga koja je grafa jača od koje serije iz koje godine. Bitno mi je da mi daju ono što mi treba za koliko-toliko pristojne pare...dabogda svi imali love za Titane.

17 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Ti si mi onak relativno razumna osoba na ovom forumu. 

Pa da tebe priupitam: Misliš da bi igra vozila dobro na mojoj kanti ili da trčim po 8Gb RAM-a još, ako se odlućim na kupnju.

Treba se nekak zabavit u zimske dane...

(Imam i neku šugicu od SSD-a, samo da me netko tu ne napadne oko brzine ulaska u tenkića)

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.10.2016 13:16 (HAL).
16 godina
HAL kaže...
Tonči kaže...

Pa da tebe priupitam: Misliš da bi igra vozila dobro na mojoj kanti ili da trčim po 8Gb RAM-a još, ako se odlućim na kupnju.

(Imam i neku šugicu od SSD-a, samo da me netko tu ne napadne oko brzine ulaska u tenkića)

Meni igra radi sasvim dobro na 8gb, na medium a još bolje low. A razlike između low i medium gotovo da i nema. Zapravo između high i medium su sitne.

Tako da ne treba, ali nije na odmet da ubaciš još koji keks nutra jer je nekima ovdje igra trošila 8-12gb rama, meni osobno 3-5gb.

Ovima kojima je dosta BF i žele novu igjicu evo vam Wii U emulator

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.10.2016 13:18 (Jack Sparrow).
14 godina
neaktivan
mrxa1 kaže...
 CUDA jezgri koje su mi dosta bitne kod previewa i renda u programima poput After Effects i Premiere. 

Ti programi znaju iskoristiti te jezgre a AMD ih nema pa eto...

Niti sam fanboy niti me briga koja je grafa jača od koje serije iz koje godine. Bitno mi je da mi daju ono što mi treba za koliko-toliko pristojne pare...dabogda svi imali love za Titane.

i ja koristim adobe after effects.. nikakvih problema nemam sa programom. radi ko zmaj na mojoj kanti.ali nije ovdje vrijeme ni mjesto za to. znaci kome je bitan bf dobro ce razmisiti zeli li nvidiju. predvidjam jos veci odmak rx480 kroz drivere.ipak je arhitektura tu za  punokrvni x12, za razliku od zelenih.

xfact
16 godina
=xfact= kaže...

i ja koristim adobe after effects.. nikakvih problema nemam sa programom. radi ko zmaj na mojoj kanti.ali nije ovdje vrijeme ni mjesto za to. znaci kome je bitan bf dobro ce razmisiti zeli li nvidiju. predvidjam jos veci odmak rx480 kroz drivere.ipak je arhitektura tu za  punokrvni x12, za razliku od zelenih.

Pa tko je rekao da ne radi programi bez nVidije?

Čovječe, samo kažem da sa nVidijom koja ima CUDE možeš iskoristiti GPU za rend i preview i da radi nešto bolje.

Sad će opet ispast da ekipa koja kupuje Quadro za rend i 3d vizualizaciju su svi kreteni.

Što se tiče rada u BF1...na FHD na High imam stabilnih 110-115, sve leti. Više mi ne treba...

13 godina
HAL kaže...
Tonči kaže...

Meni je nekoliko puta sa 8gb RAM pucala igra (u beti)  zbog nedostatka memorije uz poruku da ugasim nešto kako bi win mogao dalje raditi. Postavke su mi bile na medium/high.  

17 godina
neaktivan
Battlefield 1

A dobro, onda još 8 giga kupim pa kud puklo da puklo, nije neka lova to.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kad ce taj petak.. :P
------ Battlelog ~ UrbanFsk ------
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ceco22 kaže...

Kak igraju već na PS4 ako tamo nema origin accessa?

13 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
ceco22 kaže...

Kak igraju već na PS4 ako tamo nema origin accessa?

Early Enlister i Deluxe su u nekim zemljama pustili dan prije, tj. trgovci su keyeve podjelili prije... Čital na redditu :)

12 godina
Battlefield 1

može se već sada igrat iz australije deluxe ili ona jača verzija, a i iz ostatka svijeta, samo  se treba spojit na origin sa australija vpn

https://www.reddit.com/r/battlefield_one/comments/57vkh4/how_to_play_battlefield_1_release_in_10_hours_pc/

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.10.2016 14:30 (b00).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 1

Jedno pitanje.

Kupnja preko VPN je mijenjanje lokacije na Originu? Tipa Brazil ili slično?

Ja bih uzeo preko G2A.

Jel ima problema ako se uzme preko njih?

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice