Kad dođe vikend i moje slobodno vrijeme, odem u kafanu našikam se i pravim haos.
uuuu jako nestašno od tebe
Kad dođe vikend i moje slobodno vrijeme, odem u kafanu našikam se i pravim haos.
Nestašna od glave do pete, ponekad čak i piše ko muško...
prodaj igru i kupi super mario bros i uzivaj
čuj ovog pr0 kulera kako je šaljiv i dosjetljiv
To ti je čovik koji radi najbolje stalke za volane (npr. G27) u ciloj HR.
ja radim najbolju sarmu u svom ulazu
A jel ih šalješ u Mostar?
On to radi o svom trošku.
Ja filam paprike....sa jednom rukom....if you know what i.....;)
jbg, ne šaljem - bolji je čovjek od mene
jbg, ne šaljem - bolji je čovjek od mene
Šteta....
Ja filam paprike....sa jednom rukom....if you know what i.....;)
S jednom rukom? Noob, je je nafilam bez ruku.....
Ima u planu ovaj EA odnosno Dice sredit empires edge mapu? Sve ostale rade kako spada..odes na nju FPS mi padne na 38, a kad krenu gas bombe vatra i sta sve ne pada i ispod 30..govorim o ultra.
Easy
Ispod 2?
kolko je support klasa ispod ostalih pa to su cuda :S
Easy
Bravo! Evo ti keks
Easy
Ispod 2?
Kpm 1.04 ahahaha koji pleb
I on to stavi ode na fejs i napiše easy? O jeben te živote...
jesus kako ova igra brzo dosadi, prodajem acc za 100kn ako neko oće. samo je bf1 gore
jesus kako ova igra brzo dosadi, prodajem acc za 100kn ako neko oće. samo je bf1 gore
Čuj ovog.. daj ga bolje onda đaba nekom ko će se veselit.
Bahahah kakav troll..
Jel igra jeftinija kaj na Originu Mexico?
35,99$, nije razlika kao prije :/
Da, povisili nam Meksiko i Brazil :(
Meksiko - oko 255 kn
Al je sad u modi Južna Koreja - 190 kn
P.S. Nemam pojma zašto oni imaju tako niske cijene. Koliko sam shvatio, oni su prilično bogata zemlja, imaju najbržu prosječnu brzinu interneta u svijetu.
Meksiko - oko 255 kn
P.S. Nemam pojma zašto oni imaju tako niske cijene. Koliko sam shvatio, oni su prilično bogata zemlja, imaju najbržu prosječnu brzinu interneta u svijetu.
Stvarno cudno za Koreju, nama bi cijene u najmanju ruku trebale biti kao u Rusiji, tamo je trenutno 18€, al' ko nas pita...
vlakić
Ruski Zaamuret :), najbolji behemoth u igri dok je cepelin definitnivn kralj.
Buduci da nisam igrao mjesec dana igru jer studiram pa se nema vremena zajebavati, za koliko je nerfan protuavionski top i valjaju li sada LMG nakon patcha?
i valjaju li sada LMG nakon patcha?
Lmg-ovi su dobri ako si u pronu (čitaj kempaš :D) ali ako trčiš ili bilo šta drugo zaboravi na bilo kakvu preciznost..samo stisni prekidač i moli se da ćeš ubiti nekoga
Bar je nerfan, pogotovo za one koji su koristili telescopic verziju. Ostali lmg-ovi su dobili nekakav sitni buff i sad svi imaju bipod ali i dalje je support loša klasa za bilo kakvu vrstu rushanja na zastave....assault te pojede na blizinu, medičar na medium a scoute nije ni potrebno spominjati.
Čini se da je Dice support klasu zamislio kao padavičare koji konstantno traže djetalinu sa četri lista na podu i ne mogu kuću pogoditi ako bipod nije upotrebljen...netko od devova definitivno ima fetiš na ljubljenje tla
vlakić
Imali smo i mi nešto slično...iako u nedavnoj povijesti
Neki lik je malo pobliže fotkao.
Meksiko - oko 255 kn
Vjerovatno jer se BF bas i ne igra u Koreji. Dok sam bio tamo nije bilo ni jednog servera za BF3 & 4, morao sam igrati na japanskim serverima koji bi me svako toliko izbacili jer sam iz J Korej (vole se ko i mi sa našim susjedima). Cijene BF 4 i hardline su tada bile slične kao i u EU.
Ruski Zaamuret :), najbolji behemoth u igri dok je cepelin definitnivn kralj.
Buduci da nisam igrao mjesec dana igru jer studiram pa se nema vremena zajebavati, za koliko je nerfan protuavionski top i valjaju li sada LMG nakon patcha?
Capelin je meni najgori i najslabiji. Gađaju ga sa svih strana i još avioni, stalno mu ruše one košare i ubijaju gunnere pa ni ne može biti previše efektivan. Obično bude uništen za minut ili dvije, često se dešava da ima 50% hp, a tek je došao do pola mape.
Brod ima najbolje naoružanje i tamani sve redom. E problem je što oni torpedo brodovi brzo unište ako nemaš gunnere koji pucaju, a ako ima još svoje torpedo brodove koji ga brane onda je definitivni kralj mape. Jučer lik 46 killeva nabrao u tome jer smo ga sa 2 broda branili na empires edge mapi. Uništili im svaki brod prije nego je došao do našeg velikog. A u operationsu je izdržao do samog kraja. E da bitno je i paralelo se postaviti sa obalom tako da lik koji je iza isto može pucati po mapi.
Tako da vlak bi po meni bio najbolji, ako si vozač ili imaš pametnog može biti koristan jer ne trebaš preveliku zaštiti pošto se sam može obraniti od svega. Samo ne treba rushati u mine po tračnicama.
To sve fino izgleda, ali opet problem što behemothe dobiješ obično kad ti tim gubi, a to opet znači da su ovi preko dobri, odnosno tvoji loši i takve ni 3 vlaka ne spase. Teamworka nema pa obično behemoth padaju u minutu-dvije jer nitko ne skida anti airove, torpedo brodove ili ne spota za vlak.
i valjaju li sada LMG nakon patcha?
Lmg-ovi su dobri ako si u pronu (čitaj kempaš :D) ali ako trčiš ili bilo šta drugo zaboravi na bilo kakvu preciznost..samo stisni prekidač i moli se da ćeš ubiti nekoga
Bar je nerfan, pogotovo za one koji su koristili telescopic verziju. Ostali lmg-ovi su dobili nekakav sitni buff i sad svi imaju bipod ali i dalje je support loša klasa za bilo kakvu vrstu rushanja na zastave....assault te pojede na blizinu, medičar na medium a scoute nije ni potrebno spominjati.
Čini se da je Dice support klasu zamislio kao padavičare koji konstantno traže djetalinu sa četri lista na podu i ne mogu kuću pogoditi ako bipod nije upotrebljen...netko od devova definitivno ima fetiš na ljubljenje tla
Ma nisu. Zapravo kako koji. Sve storm ili low weight imaju manje metaka ali su dobre za trčanje i puškaranje. Ove ostale imaju bipode pa ispune svoj potencijal kad "kempaš", odnosno kad postaviš bipod.
Naravno ne možeš dobiti assaulta na blizinu jer taj jede sve na blizinu, naravno ako je taj assault dobar ako nije ubit ćeš ga bez obzira na sve, pogotovo sa BARom. Na mid range medica dobiješ jer ne može pošteno pucati od suppresiona. Tu računam da ne počne on prvi pucati po tebi.
Ono što treba pokupiti kod supporta za precizno pucanje je ritam tapkanja na LMGevima. Jer prva 2 metka su uvije precizna, pa onda 3 ili 4 metka nakon toga rasprši i sve dalje postaje precizno. Bezveze da, ali ako se uhodaš u tapfire i pucaš burstove od po 2 metka možeš biti dosta precizan i na daljinu. Najlakše se uhodati u zadnji lvl10 hout LMG ili Lewis gun jer sporije pucaju. Dok Medsen, Bar i Benet-Merci dosta precizniji sami po sebi.
BAR je meni prebrutalna puska. Close do mid combat si nenadhebiv ako znas sta radis. Lagano AA nisan gore i tamani.