Battlefield 1

poruka: 13.904
|
čitano: 1.424.029
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
Re: Battlefield 1
BeLLicus kaže...

Easy 

Bravo! Evo ti keks

"Nebi te jebo ni za bjdo kajameja"
15 godina
protjeran
CyberDemonVZ kaže...
BeLLicus kaže...

Easy 

Ispod 2?

Kpm 1.04 ahahaha koji pleb

I on to stavi ode na fejs i napiše easy? O jeben te živote...

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.11.2016 19:56 (Volume).
16 godina
Battlefield 1

jesus kako ova igra brzo dosadi, prodajem acc za 100kn ako neko oće. samo je bf1 gore

Dirty dosen
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pislje kaže...

jesus kako ova igra brzo dosadi, prodajem acc za 100kn ako neko oće. samo je bf1 gore

Čuj ovog.. daj ga bolje onda đaba nekom ko će se veselit.

Bahahah kakav troll..

steam: mr. saxo™ | origin: saxomr
16 godina
Battlefield 1

Jel igra jeftinija kaj na Originu Mexico?

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

35,99$, nije razlika kao prije :/

14 godina
manutdsa kaže...

Da, povisili nam Meksiko i Brazil :(

Meksiko - oko 255 kn

Al je sad u modi Južna Koreja - 190 kn

P.S. Nemam pojma zašto oni imaju tako niske cijene. Koliko sam shvatio, oni su prilično bogata zemlja, imaju najbržu prosječnu brzinu interneta u svijetu.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
9 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
manutdsa kaže...

Meksiko - oko 255 kn

P.S. Nemam pojma zašto oni imaju tako niske cijene. Koliko sam shvatio, oni su prilično bogata zemlja, imaju najbržu prosječnu brzinu interneta u svijetu.

Stvarno cudno za Koreju, nama bi cijene u najmanju ruku trebale biti kao u Rusiji, tamo je trenutno 18€, al' ko nas pita...

17 godina
odjavljen
Battlefield 1

vlakić

prodajem jednu od mašina
Moj PC  
3 0 hvala 0
9 godina
Tonči kaže...

vlakić

Ruski Zaamuret :), najbolji behemoth u igri dok je cepelin definitnivn kralj.

Buduci da nisam igrao mjesec dana igru jer studiram pa se nema vremena zajebavati, za koliko je nerfan protuavionski top i valjaju li sada LMG nakon patcha?

15 godina
Brki1994 kaže...

i valjaju li sada LMG nakon patcha?

Lmg-ovi su dobri ako si u pronu (čitaj kempaš :D) ali ako trčiš ili bilo šta drugo zaboravi na bilo kakvu preciznost..samo stisni prekidač i moli se da ćeš ubiti nekoga

Bar je nerfan, pogotovo za one koji su koristili telescopic verziju. Ostali lmg-ovi su dobili nekakav sitni buff i sad svi imaju bipod ali i dalje je support loša klasa za bilo kakvu vrstu rushanja na zastave....assault te pojede na blizinu, medičar na medium a scoute nije ni potrebno spominjati.

Čini se da je Dice support klasu zamislio kao padavičare koji konstantno traže djetalinu sa četri lista na podu i ne mogu kuću pogoditi ako bipod nije upotrebljen...netko od devova definitivno ima fetiš na ljubljenje tla

Battlelog: [G] pijana_carapa
17 godina
Tonči kaže...

vlakić

Imali smo i mi nešto slično...iako u nedavnoj povijesti

Neki lik je malo pobliže fotkao.

origin: mrxa
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.11.2016 8:07 (mrxa1).
17 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
manutdsa kaže...

Meksiko - oko 255 kn

Vjerovatno jer se BF bas i ne igra u Koreji. Dok sam bio tamo nije bilo ni jednog servera za BF3 & 4, morao sam igrati na japanskim serverima koji bi me svako toliko izbacili jer sam iz J Korej (vole se ko i mi sa našim susjedima). Cijene BF 4 i hardline su tada bile slične kao i u EU.

Life is a sexually transmitted disease and there is a 100% mortality rate.
17 godina
Brki1994 kaže...

Ruski Zaamuret :), najbolji behemoth u igri dok je cepelin definitnivn kralj.

Buduci da nisam igrao mjesec dana igru jer studiram pa se nema vremena zajebavati, za koliko je nerfan protuavionski top i valjaju li sada LMG nakon patcha?

Capelin je meni najgori i najslabiji. Gađaju ga sa svih strana i još avioni, stalno mu ruše one košare i ubijaju gunnere pa ni ne može biti previše efektivan. Obično bude uništen za minut ili dvije, često se dešava da ima 50% hp, a tek je došao do pola mape.

Brod ima najbolje naoružanje i tamani sve redom. E problem je što oni torpedo brodovi brzo unište ako nemaš gunnere koji pucaju, a ako ima još svoje torpedo brodove koji ga brane onda je definitivni kralj mape. Jučer lik 46 killeva nabrao u tome jer smo ga sa 2 broda branili na empires edge mapi. Uništili im svaki brod prije nego je došao do našeg velikog. A u operationsu je izdržao do samog kraja. E da bitno je i paralelo se postaviti sa obalom tako da lik koji je iza isto može pucati po mapi.

Tako da vlak bi po meni bio najbolji, ako si vozač ili imaš pametnog može biti koristan jer ne trebaš preveliku zaštiti pošto se sam može obraniti od svega. Samo ne treba rushati u mine po tračnicama.

To sve fino izgleda, ali opet problem što behemothe dobiješ obično kad ti tim gubi, a to opet znači da su ovi preko dobri, odnosno tvoji loši i takve ni 3 vlaka ne spase. Teamworka nema pa obično behemoth padaju u minutu-dvije jer nitko ne skida anti airove, torpedo brodove ili ne spota za vlak.

Granzon kaže...
Brki1994 kaže...

i valjaju li sada LMG nakon patcha?

Lmg-ovi su dobri ako si u pronu (čitaj kempaš :D) ali ako trčiš ili bilo šta drugo zaboravi na bilo kakvu preciznost..samo stisni prekidač i moli se da ćeš ubiti nekoga

Bar je nerfan, pogotovo za one koji su koristili telescopic verziju. Ostali lmg-ovi su dobili nekakav sitni buff i sad svi imaju bipod ali i dalje je support loša klasa za bilo kakvu vrstu rushanja na zastave....assault te pojede na blizinu, medičar na medium a scoute nije ni potrebno spominjati.

Čini se da je Dice support klasu zamislio kao padavičare koji konstantno traže djetalinu sa četri lista na podu i ne mogu kuću pogoditi ako bipod nije upotrebljen...netko od devova definitivno ima fetiš na ljubljenje tla

Ma nisu. Zapravo kako koji. Sve storm ili low weight imaju manje metaka ali su dobre za trčanje i puškaranje. Ove ostale imaju bipode pa ispune svoj potencijal kad "kempaš", odnosno kad postaviš bipod.

Naravno ne možeš dobiti assaulta na blizinu jer taj jede sve na blizinu, naravno ako je taj assault dobar ako nije ubit ćeš ga bez obzira na sve, pogotovo sa BARom. Na mid range medica dobiješ jer ne može pošteno pucati od suppresiona. Tu računam da ne počne on prvi pucati po tebi.

Ono što treba pokupiti kod supporta za precizno pucanje je ritam tapkanja na LMGevima. Jer prva 2 metka su uvije precizna, pa onda 3 ili 4 metka nakon toga rasprši i sve dalje postaje precizno. Bezveze da, ali ako se uhodaš u tapfire i pucaš burstove od po 2 metka možeš biti dosta precizan i na daljinu. Najlakše se uhodati u zadnji lvl10 hout LMG ili Lewis gun jer sporije pucaju. Dok Medsen, Bar i Benet-Merci dosta precizniji sami po sebi.

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.11.2016 10:20 (Jack Sparrow).
15 godina
neaktivan
Jucer nas cijeli tim u njihovoj bazi na A i rejpanje. Dobili smo nekih 1000-200, a ekipa s druge strane place. Vele odite na neku drugu tocku, balans ne valja, igrate ko pickice, spawn killers bla bla bla, a decki imaju 20 snajpera LOL. Zao mi je jedino kaj mi fraps nije bio upaljen da okinem ss.
------ Battlelog ~ UrbanFsk ------
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 1

BAR je meni prebrutalna puska. Close do mid combat si nenadhebiv ako znas sta radis. Lagano AA nisan gore i tamani.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 1

po kukyevim postovima ja bi rekao da je PRO 

Moj PC  
2 0 hvala 0
9 godina
Battlefield 1

A jebo ih pas. Sve sto ne treba mjenjati mjenjaju, a ono sto treba useru. Support je dosta slabija klasa u odnosu na ostale, ali s njom imam najvecu igrivost jer uz medic lezi mom stilu igranja. S BAR-om i to teleskopskom varijantom sam cuda radio na ballroom blitzu i jedno je od najboljih oruzja u igri dok mi je ipak Benet-Mercie najdraze oruzje u igri jos od bete. Puno ga je lakse kontrolirati nego Lewis, a Madsen mi ima onaj iritantni spremnik iako je za blizu cudo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Battlefield 1

Ja samo kombiniram asualta i snajperić prema potrebi.

neda mi se
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 1

ljudi ima li iko od vas problem da igru ne moze ni pokrenut kako treba.

Kod mene je ovako,pokrenem igru,ona se otvara u windowed modu vidim sound pocne,igra mi se prebaci u full screen i tu je samo crna slika a i dalje se cuje zvuk samo.

ja moram jedno 10 do 20 puta kliknut ALT+Enter da bi se slika pojavila i da mogu normalno igrat onda.

je li to samo kod mene tako? ima li kakav poznat fix za to?

inace windows tipku u tim situacijama ne smijem ni kliknut jer onda ostane sve crno i ne mogu nista osim restart pc

BiH__Snowflake BF4,CS:GO
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 1

Meni isto nije u full screenu kad se pokrece i onda se sama prebaci u normalnu rezoluciji par sekundi nakon pojave onog pocetnog screena. 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
mersimh kaže...

ljudi ima li iko od vas problem da igru ne moze ni pokrenut kako treba.

Kod mene je ovako,pokrenem igru,ona se otvara u windowed modu vidim sound pocne,igra mi se prebaci u full screen i tu je samo crna slika a i dalje se cuje zvuk samo.

ja moram jedno 10 do 20 puta kliknut ALT+Enter da bi se slika pojavila i da mogu normalno igrat onda.

je li to samo kod mene tako? ima li kakav poznat fix za to?

inace windows tipku u tim situacijama ne smijem ni kliknut jer onda ostane sve crno i ne mogu nista osim restart pc

tak je meni bilo u bf4 dok sam imal 8gb rama, nakon kaj sam stavil jos 8gb vise tog problema nije bilo.

uplay: dr.LeftY | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | origin: dr_levakkk | LoL (EUNE): dr levakkk
14 godina
neaktivan
LeftY_CRO kaže...

tak je meni bilo u bf4 dok sam imal 8gb rama, nakon kaj sam stavil jos 8gb vise tog problema nije bilo.

gdje je logika u tome,kad mi igra pokrenuta i igram nisam presao 6.5GB

mora bit drugo rijesenje nego kupovina rama mislim fakat... 

17 godina
Battlefield 1

Inače gdje najeftinije do base game?

StariGad_HR @battlefield StariGAD#2592 @ Diablo 3 uplay: StariGAD_HR
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Odes na origin,skines holu,stavis Juznu Koreju i dalje sve isto ko i Mexico.
Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
13 godina
neaktivan
mersimh kaže...
LeftY_CRO kaže...

gdje je logika u tome,kad mi igra pokrenuta i igram nisam presao 6.5GB

mora bit drugo rijesenje nego kupovina rama mislim fakat... 

ne znam, ja ti samo kazem kaj je bil problem kod mene i kak sam ga otklonil

makar igra kolko je bugovita, mozda je problem u tome, ko ce ga vise znat od rice

uplay: dr.LeftY | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | origin: dr_levakkk | LoL (EUNE): dr levakkk
9 godina
neaktivan
Battlefield 1

Ako je do RAM-a, mozete probati i sa postavljanjem dodatnog swap file-a na SSD, ja sam tako rijesio memorijkse probleme sa DeusExMD. Tacnije, kreirao sam dodatnu particiju na SSD disku samo za SWAP.

*Problem sa fullscreenom znam imati ako je upaljen Teamviewer u pozadini.

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.11.2016 17:38 (manutdsa).

1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Battlefield 1

To sto igre koriste 6,5GB ne znaci da im ne treba vise i da ne koriste page file, plus windows svakako sebi rezervira dio rama koji igre ne mogu koristiti.  Meni je DeusEx nakon sto popuni SWAP na SSD particiji, pocinjao koristiti SWAP na HDD, gdje je dolazilo do strasnog stekanja i loseg ucitavanja.

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.11.2016 17:44 (manutdsa).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
manutdsa kaže...

Ako je do RAM-a, mozete probati i sa postavljanjem dodatnog swap file-a na SSD, ja sam tako rijesio memorijkse probleme sa DeusExMD. Tacnije, kreirao sam dodatnu particiju na SSD disku samo za SWAP.

*Problem sa fullscreenom znam imati ako je upaljen Teamviewer u pozadini.

OOOOO to je ljudino,u mene je team viewer u startupu jer cesto pomazem roditeljima kad sta zatreba

hvala ti to je to

a nema veze sa ramom ne lupetajte

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.11.2016 17:46 (mersimh).
9 godina
neaktivan

Drago mi je da sam pomogao :), i slazem se da problem sa fulscreenom ne moze biti do RAM-a, ali ako ko bude imao problema sa ramom moze probati navedeni workaorund :)

A inace se od sinoc dvoumim da li uzeti BF1 ili ne, hoce li mi dosaditi kao Battlefront nakon  15ak h....

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice