Nije poenta tužbe samo obeštećenje oštećenih, nego i kažnjavanje nekorektnog postupanja krivca. Nekoliko lepih presedana zahvaljujući kojima bi se uspostavili kakvi-takvi standardi kvaliteta (koji nikada nisu bili na ovako niskom nivou) su nešto od čega bismo svi imali koristi.
Trenutno imam jorgut verziju i igra mi je prefun. Predpostavljam da kad bi sad uzeo igru za cca 20dolara ne bih mogao transferat progress/savegame? Tek sam na sequence 4 ali sam završio dosta side misija.
Inače ko tek počinje igrat nek odmah na sequence 3 kupi cafe theater te ga upgrejda i završi sve misije (na zadnje 2 misije treba bit malo kreativan budući da su 5 star a tad ćete vjerovatno imat 2 star gear). Nakon toga kupit sve social clubove i završit njihove misije. To će bit dovoljno kesha za 5 star gear a vjerovatno dok finishate gejm i legendary gear.
Trenutno imam jorgut verziju i igra mi je prefun. Predpostavljam da kad bi sad uzeo igru za cca 20dolara ne bih mogao transferat progress/savegame?Tek sam na sequence 4 ali sam završio dosta side misija.
Inače ko tek počinje igrat nek odmah na sequence 3 kupi cafe theater te ga upgrejda i završi sve misije (na zadnje 2 misije treba bit malo kreativan budući da su 5 star a tad ćete vjerovatno imat 2 star gear). Nakon toga kupit sve social clubove i završit njihove misije. To će bit dovoljno kesha za 5 star gear a vjerovatno dok finishate gejm i legendary gear.
Naravno da ne
koji update imate instaliran, probo sam igru sa 1.1 i radi na ultra sa fxaa vsync na 60 fps i nista ne trza, instaliram patch 1.4 i na istim postavkama manji fps i malo zastekuje
Ima li sanse da zaigram?
Nvidia GTS 450
Intel i3 2120
4gb ram
Ja imam 1.3 i nisam ni instaliravao 1.4. Igra ima igriv framerate sve na High i fxaa ali svako malo steka. naravno jogurt verzija.
@oo7: Vrlo slabe. 4GB RAM je veliki problem (to znam iz ličnog iskustva) i 1GB memorije na grafi je popriličan problem. Teksture bi svakako morale da idu na low (zbog memorije) i rezolucija ne veća od 720p, ali ne verujem da bi i tako bilo igrivo.
Upravo sam instalirao, sve na low i ne radi kako treba. Jednostavno je ne igrivo. Far Cry 4 na low sa najvecom rezom radi bez greske.. Da cekam noviji patch ili nesto? 1.4 je gore
Ja danas probao igru, u gradu radi na 35-45fps vecinom, sve postavke na high, fxaa, 1080p
fx 6300, turbo core upaljen, 8gb ripjaws, asus r9 270x dc2 top
oo7, možeš da ostaviš igru na disku dok ne dođe novi patch, pošto će ga biti, ali mislim da su šanse da se nešto značajno promeni veoma male. Prva tri su okrpila najgore bugove, četvrti je bio najavljen da će znatno poboljšati performanse, no to se nije desilo. Od tada, nema informacija ni kad će sledeći, ni šta bi trebalo da donese, jedino je poluzvanično rečeno da će ga biti.
alien, potrefio si verovatno dve najjeftinije komponente (FX-6300 i R9 270X) koje su u stanju da jako dobro "teraju" ACU.
1.4 pogorsava fps,do 1.3 je dobro,ostajem na 1.3
oo7, možeš da ostaviš igru na disku dok ne dođe novi patch, pošto će ga biti, ali mislim da su šanse da se nešto značajno promeni veoma male. Prva tri su okrpila najgore bugove, četvrti je bio najavljen da će znatno poboljšati performanse, no to se nije desilo. Od tada, nema informacija ni kad će sledeći, ni šta bi trebalo da donese, jedino je poluzvanično rečeno da će ga biti.
alien, potrefio si verovatno dve najjeftinije komponente (FX-6300 i R9 270X) koje su u stanju da jako dobro "teraju" ACU.
A tako ce i biti koliko vidim... Presao sam par misija i jako mi se svida prica, pa se nadam da cu moc zaigrat nakon nekog vremena.
Intel Core i3 550 3.2 ghz
gtx 460
8 gb rama
Jeli s nekim patchom ova konfa moze pokrenuti da bude igrivo
Intel Core i3 550 3.2 ghz
gtx 460
8 gb rama
Jeli s nekim patchom ova konfa moze pokrenuti da bude igrivo
Ne
Igram na high, fxaa, u parizu i po velikim trgovima imam 30fps, skoro nikad ne pada ispod, ali desi se i pad na 28-29, vecinom radi na 30-37fps po ulicama, a na krovovima 40. Znaci prosjek svega 30-40fps. E sad, koristim patch 1.4, zanima me dali bi mi 1.3 dao boost? I dali se mogu vratiti na njega i kako? Samo instaliram opet 1.3?
Verzija Skidrow
Neznam kakvo je bilo stanje kada je igra tek izasla, sto se tice bugova i preformanci, ali ja sam odusevljen ovim AC, zapravo ovo je prvi AC koji mi je uvjerljiv i koji me odsevio. Sto se tice preformanci igra radi na 40+fps sve na high na 1080p, bez i najmanjih trzanja i zastajkivanja, verzija 1.4. Pariz je genijlan, kapa dolje ekipi sto je ovo radila, trebalo je ovo napraviti, prica u igri drzi vodu, combat je napet i zabavan i u igri se definitivno ima sta raditi.
Neznam kakvo je bilo stanje kada je igra tek izasla, sto se tice bugova i preformanci, ali ja sam odusevljen ovim AC, zapravo ovo je prvi AC koji mi je uvjerljiv i koji me odsevio. Sto se tice preformanci igra radi na 40+fps sve na high na 1080p, bez i najmanjih trzanja i zastajkivanja, verzija 1.4. Pariz je genijlan, kapa dolje ekipi sto je ovo radila, trebalo je ovo napraviti, prica u igri drzi vodu, combat je napet i zabavan i u igri se definitivno ima sta raditi.
Jesi dosao u pariz ili si u onom manjem gradicu?
Jesi dosao u pariz ili si u onom manjem gradicu?
U Parizu sam.
Cudno mi je sto kod tebe igra radi znacajno bolje nego kod mene gdje dropa na 30 u parizu, a imam malo jacu grafu od tebe, do bottlenecka ne dolazi jer radi na 95+% stalno, postavke isto sve high, 1080p, fxaa, jedino je bloom ugasen.
Sad sam bas malo trcao Parizom sa upaljenim Dxtory da vidim fps . 1080p sve na high, ssao, fxaa, bloom on i najmanji fps sto sam vidio je 34 ispred neke zgrade di je bila gomila prosvjednika. Uglavnom je 40-45, napao sam par onih crvenkapica i prilikom borbe fps ne pada ni malo. Vjerovatno je igra bila u puno gorem stanju kada je izasla, sada je vec dobro ispeglana, tehnicki sve radi, niti jedan jedini bug do sada, ucitavanja su nevjerovatno brza za mapu ove velicine i detaljnosti, a Pariz je pre genijalan sa svim detaljima koji su u igri. Mozda ti je ukljucen VSync pa ti je zato fps manji.
Hoce bi biti kakav update uskoro?
Hoce bi biti kakav update uskoro?
Na Ubi-forumu se priča (i potvrđeno je) da se radi na još jednom patchu ali ništa konkretno što se tiče datuma.
"Đekna još nije umrla, a ka' će ne znamo." Potvrđeno je da dolazi, ništa nije rečeno ni za rok ni za konkretne ispravke.
Meni na otvorenom ide u 12-15 fps-a. Totalno neigrivo. :(
Nemam baš neki jaki komp, ali ipak...
Dali bi game radio kako spada znaci , sa 30+ FPS-a ... " Moj PC " samo ne sa grafickom " 7750 " nego 6870
Hvala!
Ne, iz licnog iskustva, sa 4GB igra nema sanse da radi normalno. Teksture na low i 1280x720 i opet ce ici lose. Ako grafa ima 1GB memorije, i to je hendikep.
Konfa pod Moj PC, u 1600x900 sa razumnim postavkama (teksture high, environment very high, SSAO, senke high, FXAA), na najgorim mestima pada ispod 20fps.
Upravo sam presao igru, zavrsio main storyline, i sve sto mogu je reci je da je igra genijalna. Prica, razvoj lika, oprema, svaki quest ima osobnost, borba, ma sve u igri. Posebno cu istaknuti Pariz koji je genijlan, toliko detalja da je to nevjerovatno. Ako ste probali igru po izlasku i odustali zbog svih porblema koja je imala, dajte joj drugu sansu, necete pozaliti.
Kak bi se ova igra vrtila na mojoj konfi i koji je najbolji patch do sada u pogledu framerate-a ?
Radila bi vrlo dobro, u 1920x1080, nisam siguran na koliko bi mogao da staviš AA, ali sve ostalo može na maksimum.
Trebalo bi da je poslednji peč najbolji, ali ima ljudi koji su se žalili da im je on pokvario performanse, a da je 1.3.0 bio savršen, isto kao što je i za 1.3.0 bilo ljudi koji su se žalili da im je oborio performanse u odnosu na 1.2.0. Prema mom iskustvu, koji god da je najbrži, razlika svakako nije velika.