Assassin's Creed: Unity

poruka: 991
|
čitano: 170.625
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

50fps na Ultra u 4k nije tako loše, ne verujem da ima mnogo više ni u Battlefieldu, Watchdogsima...

Performanse se ne skaliraju linearno sa uloženim parama, pogotovo kad ulaganje ne prati potrebe onoga što će se vrteti, a procesor sa 8 jezgara i čak 16 niti i 32GB RAM-a su totalni overkill za gaming - mogao je da pukne još 300-400€ za još 32GB RAM-a, ali time ni u jednoj igri ne bi izvukao niti 1fps više.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Kako ce igra raditi na fx 6300 4ghz, msi r9 270x hawk, 8gb rama? Ja sam davno probao kad je tek izaslo i odma obrisao kad sam vidio sta su napravili. Dali je sada bolje s novim driverima i patchevima?

0 0 hvala 0
11 godina
Re: Assassin's Creed: Unity
drakula789 kaže...
The_K kaže...
drakula789 kaže...

Jucer gledam lik s i7 5860x,32 gm rama,gtx 980 dvije u sli dobija PEDESET frejmova..

Koliko je govno ovaj Ubisoft..

Ne pricaj bajke ja sa svojom konfom guram na 50fps s omega driverima

Na ultra i 4k rezoluciji?

Na high-ultra i 1080p rezoluciji

13 godina
neaktivan
Ivan(4) kaže...

50fps na Ultra u 4k nije tako loše, ne verujem da ima mnogo više ni u Battlefieldu, Watchdogsima...

Performanse se ne skaliraju linearno sa uloženim parama, pogotovo kad ulaganje ne prati potrebe onoga što će se vrteti, a procesor sa 8 jezgara i čak 16 niti i 32GB RAM-a su totalni overkill za gaming - mogao je da pukne još 300-400€ za još 32GB RAM-a, ali time ni u jednoj igri ne bi izvukao niti 1fps više.

Evo,da ne sipadne da lazem

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
17 godina

Nisam mislio da lažeš. :)

Datum videa je 13.11, verzija igre je 1.1.0 i prilično je izvesno da mu ne radi SLI (jer, koliko se sećam, odmah na izlasku nije radila ni jedna multi GPU tehnologija), što je u međuvremenu sređeno. Ti brojevi više nisu relevantni, pogotovo ne za SLI konfiguraciju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

PS4 korisnici dobvaju update velik 6.5 GB!!!

Vjerovatno novi patch....

Moj PC  
0 0 hvala 1
11 godina
neaktivan

Stability, Performance and Save Game
Fixed numerous random crashes both on Campaign and Coop
Implemented multiple optimizations and fixes to improve overall performance
Fixed save issue caused by the companion app on the main menu (loss of data)
Fixed save issue caused by contacts list (crash occurring). Users should now have access to save

Gameplay (navigation, fight, stealth)
Fixed various navigation issues
Fixed issues with lock picking chests
Fixed additional haystack issues

Character, AI and Crowd
Fixed various character, crowd station and NPC issues

Online, Matchmaking, Connectivity and Replication
Fixed various matchmaking and connection issues both in matches and when starting a match.
Fixed various issues with voice chat
Fixed join-in-progress issues
Fixed various replication issues between host and clients
Fixed issues with player rank and COOP/heist rewards
Fixed issues with Helix credits
Fixed issues with the My Club feature

Menus and HUD
Fixed HUD icon issues and issues with map information
Fixed various Initiates issues
Fixed additional issues with notifications

Mission tweaks (campaign, coop and side content)
Fixed various low occurrence walkthrough breaks in both Campaign and COOP
Fixed various NPC issues
Fixed issue with the quest log disappearing for specific side missions

World and 3D
Fixed various collision and mesh issues
Fixed additional issues where player would fall through the world
Fixed specific areas where textures were missing

PC-Specific
Fixed crash on "Quit to Windows" in free roam mode
Fixed crash on accepting multiple "Join the club" requests
Fixed issues with TXAA
Fixed issues with PCSS
Fixed issues with textures on NPCs
Fixed black texture issues on MSAA-4x, MSAA-8x and TXAA
Right Control now can be assigned as a hotkey
Minor UI fixes

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.12.2014 20:49 (Ronky).

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Patch za PC kasnije ovog tjedna - "Patch 4 is now live. Rolling out to Xbox One and PS4 players today and will be available later in the week on PC"

Battlelog: D3XT3R_HR
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.12.2014 22:25 (-zip-).
Moj PC  
3 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
-zip- kaže...

Patch za PC kasnije ovog tjedna - "Patch 4 is now live. Rolling out to Xbox One and PS4 players today and will be available later in the week on PC"

Da te nešto pitam....jel ti uopće čitaš prethodne postove ili dođeš pa lupiš bez razmišljanja?

15 godina
neaktivan
Ronky kaže...
-zip- kaže...

Da te nešto pitam....jel ti uopće čitaš prethodne postove ili dođeš pa lupiš bez razmišljanja?

Pa s obzirom da te zanim: čitam i to redovito, možda bi trebao i ti, a ne da "lupaš bez razmišljanja" 

11 godina
neaktivan
Očito da ne čitaš, jer da čitaš vidio bi da je nas dvoje već spomenulo peč i stavilo čak i listu i ti opet spominješ kao da nitko ništa ne zna......uključi mozak pa onda i oči

0 14 hvala 0
14 godina
Ronky kaže...
Očito da ne čitaš, jer da čitaš vidio bi da je nas dvoje već spomenulo peč i stavilo čak i listu i ti opet spominješ kao da nitko ništa ne zna......uključi mozak pa onda i oči

Ti si malo prenadobudan, ponašaš se drsko i bahato gotovo prema svakom na ovom forumu. Usput, ni ti ni drugi kolega niste napomenuli da patch za PC dolazi kasnije tokom tjedna.

Smanji si ego.

14 godina
-zip- kaže...

buljo781 kaže...
Ronky kaže...

Ti si malo prenadobudan, ponašaš se drsko i bahato gotovo prema svakom na ovom forumu. Usput, ni ti ni drugi kolega niste napomenuli da patch za PC dolazi kasnije tokom tjedna.

Smanji si ego.

http://valid.canardpc.com/2gp8dx
14 godina
Ivanjino96 kaže...
-zip- kaže...

S tim nisam mislio na zipa nego na doktora, koji je prvi rekao da je izašao update za PS4. Trebao sam naglasiti, moja greška, bio sam lijen provjerit tko je točno napisao.

Uglavnom, nije to bila poanta posta.

15 godina
neaktivan

Zaživila je i stranica putem koje je moguće preuzeti cd key za besplatnu igru koju je Ubisoft obećao u znak isprike za probleme s AC:U (za vlasnike Season Passa)

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.12.2014 23:13 (-zip-).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

Patch 4 se pojavio na Steamu. Na Uplayu i dalje ništa. Zanimljivo da je velik "samo" 2.9GB (ali definitivno je to to, jer se posle njega ljudima verzija promenila u 1.4.0).

EDIT: Ubisoftov community manager je na Steamu objavio release notes u kojima stoji da patch na Uplay stiže sutra, 19.12. Stoji i da je veličina 6.7GB, što je malo čudno, s obzirom na 2,9GB koje su skinuli korisnici Steam verzije.

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.12.2014 23:48 (Ivan(4)).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Izgleda da je patch na Xbonu težak oko 40 gb :D

U biti, cijelu igru moraš ponovno skinuti (no mislim da je to slučaj samo ako imaš digitalnu verziju, ako sam dobro skužio).

Ubisoft, taking patches to the next level... Treba ih bojkotirati dok ne poprave stav prema kupcima. Sve first party igre su im bile nedovršene ove godine.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it, is what you do with the gift of life that determines who you are. -Mewtwo
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

To na Xboxu je bug i javlja se ljudima koji imaju 1.3 (mada, zar nemaju svi?!). Workaround je da se igra deinstalira, zatim ponovo instalira (verzija 1.0.0 ili koja već) i onda patchuje. U tom slučaju je zakrpa normalne veličine.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Ivan(4) kaže...

Patch 4 se pojavio na Steamu. Na Uplayu i dalje ništa. Zanimljivo da je velik "samo" 2.9GB (ali definitivno je to to, jer se posle njega ljudima verzija promenila u 1.4.0).

EDIT: Ubisoftov community manager je na Steamu objavio release notes u kojima stoji da patch na Uplay stiže sutra, 19.12. Stoji i da je veličina 6.7GB, što je malo čudno, s obzirom na 2,9GB koje su skinuli korisnici Steam verzije.

Steam kompresira downloade što je više moguće, tako da se lako može dogodit da je prava veličina 6.7GB, a trebaš skinut samo 2.9GB. Kakva su iskustva ljudi, jel ima ikakvog napretka što se tiče performansi?

EDIT: vidim i sam na steamu, "PATCH 4 FIXES NOTHING", "when's patch 5 coming?". God olmajti. Probat ću sam doduše, skidam igru opet. Možda bude nekog napretka. Netko je čak rekao da mu se igra vrti bolje, čak 2fpsa bolje.

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.12.2014 0:26 (buljo781).
17 godina

Neki kažu da su im freerunning, kao i delovi oko Cafe Theatre i Notre Dame nešto glatkiji. To bi se poklopilo sa ocenama sa Xboxa, da postoji suptilna razlika koja ipak igru čini ugodnijom (što može biti i placebo). Drastične razlike svakako nema.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Uzeo The Crew besplatno, Far Cry 4 ću ipak piratski uzeti. No čudni su im zahtjevi koje moraš prihvatiti da bi uzeo free igru, ako je tko čitao uopće.

0 0 hvala 0
17 godina

@buljo: Istina, ali očekivao bih da i drugi servisi koriste neku kompersiju. U međuvremenu su release notes na Steamu izmenjene i sada stoji da je veličina zakrpe 2,9GB.

12 godina
neaktivan

Vidim da za neke stvari u AC treba igrati Club competition. To je samo za online?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
zveer kaže...

Vidim da za neke stvari u AC treba igrati Club competition. To je samo za online?

Da, samo za online ali još je nedostupno, prije par dana je Ubisoft samo otključao nekoliko djelova od te legendary opreme za koje je trebao Club competition, a za ostalo treba pričekat da zaživi pa odigrat sa svojom ekipom (clubom)

btw. patch za PC je dostupan i putem Uplaya i teži cca 5.4 GB i koliko vidim po netu donosi više lošeg nego dobrog {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.12.2014 10:59 (-zip-).
17 godina

Instalirao i odigrao 15-ak minuta. Drastične razlike u performansama nema, nadam se da će sada biti manje ostalih problema.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Kreću Club Competitions! Ima li aktivnih igrača i klubova? :)

Moj PC  
1 1 hvala 0
12 godina
neaktivan

meni jos gore nakon patcha...teksture mi pocnu titrati i blinkati... recimo love na pode u i krovovi najvise.... bljak... :(

0 0 hvala 0
14 godina

Ovo kratko što ju nisam igrao sam zaboravio koliko su kontrole jadne, koliko Arno zapinje za sve i svašta (primjerice neki mali stolić na ulici, ne može se čovjek odvojit od njega).

Usput, performanse su i dalje bljeh. Patch 4 ništ nije učinio u mom slučaju. 

Više sreće drugi put, ajmo dalje. Kad će Patch 5? {#}

12 godina
neaktivan

Nisam citao prethodne postove, ali da li je se pojavljivao problem sa veoma slabim fps.

Znaci, sve postavke su smanjene na Low, i fps se ne odvaja pd 17-20. U pojedinim cut-scene se fps vrtifluidno na 150 (barem tako pokazuje MSI Afterburner), a takodje pojedine cut-scene ne idu takodje preko 20 fps.

Igra nije oriđi. Ne znam da li je nesto u vezi toga, ali uglavnom problem nisam rijesio.

Hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

patch 4 je krac da nije bilo omega drivera jos sad nebi mogo igrat igru

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: