Assassin's Creed: Unity

poruka: 991
|
čitano: 170.377
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan

I onda se ubisoft cudi sto im prodaja na pc-u nije dobra, pa nece niko smece kupovati. 

2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Assassin's Creed: Unity
sudy_freak kaže...
njuska11 kaže...

jest da nije u redu ali sta mogu uciniti kad sam fan ovog notornog i vec izlizanog serijala

Prestati kupovati/igrati?

Nekad veliki serijal, sad se pretvorio u zlatno tele. Muzu lovac za minimalan ulog.
Jednostavno se moraš pomiriti da će i dalje prodavati muda pod bubrege, sve dok ima fanbojčića koji čuju za AC tek od aktualne verzije ili starih, okorjelih fanova koji svojom opijenosti serijalom mogu progutati mizerno dobru, nadasve užasnu optimizaciju.

I sam sam bio takav, do zadnjeg kupljenog AC III. Koji je tada predstavljao nešto novo, ali i put prema ovome što danas imamo.
Tada su promijenili i "unaprijedili" engine, da bismo danas imali to da SLI 780 (ili recimo tvoja/vaša 280X) to jedva žvače na 30 FPS pri kojim postvakama.
Nemojte me krivo shvatiti. Obožavatelj sam serijala od Altaira, od začetka bratstva, no ovo danas što rade ne mogu i neću prožvakati.

Svojim činom ne plaćanja i ne kupovine tih proizvoda (poluproizvoda) samo izražavam svoju razočaranost.
A što više istomišljenika bude, to će prije Craposoft raditi to što radi.

I ovo si lijepo rekao, notornog, dobra riječ. No imenica koja priliči tom prijedvu bi bila glupost, nikako više ne serijal.
AC serijal je umro s Eziom. Mogli su tako lijepo završiti serijal s nekim "Reunionom", no oni lutaju, od pirata, preko Kariba do Pariza.
A sad već najavljuju London. Ne, hvala!

Sve dok je tako, ne dam novac za poluproizvod. {#}
Ili ga uopće neću igrati, kao što nisam ni BF, ni Unity. 

Kog briga hoćeš ti to igrati ili nećeš, šta se stalno žališ, kukaš i kokodačeš a kune nisi dao za igru. Nemoj igrat, nemoj ovdje dolaziti i sve pet, nećeš nikome nedostajati. Jednostavno otiđi, šta te još zadržava ovdje?

10 godina
neaktivan
Ronky kaže...

Koji si ti dvolican lik, tu stalno napadaš ljude ako kažu nešto protiv Unitya, a ti stalno spamaš i trolaš u Star Citizen temi.

12 godina
neaktivan

Meni to što igra radi na 30-40fps na mojoj 280x uopšte ne smeta. Igra je preljepa i kad se uzme u obzir moj ne baš premočan cpu onda se nemam šta za bunit.

Igrao sam i black flag na oko 30fps da mojom starom hd6950 i nije mi smetalo.

Moj PC  
3 3 hvala 0
17 godina

AMD Omega - prije/posle

Lagana šamarčina "nvidia gameworks" naslovu....

Moj PC  
6 2 hvala 0
13 godina

predpostavljam da bi sad igra mogla ić kolko tolko "glatko" (30-45fps) na OCanoj 280ki (1100 gpu /1350 mem)

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
doktor1 kaže...

AMD Omega - prije/posle

Pusti ti što je Nvidia Gameworks, u rukama nemarnih developera to ništa ne znači. FC4 je isto Nvidia naslov, pa AMD grafe imaju veći framerate od Nvidijinih.

Više mi se čini da su ovi Omega driveri nešto poput Nvidijinih 337.50. Usmjereni na CPU, smanjuju load, optimiziraju DX11. Svaka čast.

15 godina
neaktivan

Jel ko probo sweetfx ? ja sam probo nekoliko preseta i nikako da mi proradi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
buljo781 kaže...
doktor1 kaže...

AMD Omega - prije/posle

Pusti ti što je Nvidia Gameworks, u rukama nemarnih developera to ništa ne znači. FC4 je isto Nvidia naslov, pa AMD grafe imaju veći framerate od Nvidijinih.

Više mi se čini da su ovi Omega driveri nešto poput Nvidijinih 337.50. Usmjereni na CPU, smanjuju load, optimiziraju DX11. Svaka čast.

Da, definitivno AMD radi kvalitetnije proizvode za nižu cijenu. Nvidija ulaže ogromne svote u marketing, sada i sve igre koje su poslovično bile "ATi friendly" sada imaju Nvidijin logotip - međutim, što im to vrijedi kada dođe lik s Ati karticom od 1500kn i obriše pod s Nvidijinom od 2500kn... Činjenica je da je Ati jako podcijenjena firma, i šteta da su ga kupili gubitaši iz AMD-a. No, to je tema za neku drugu raspravu...

Što se tiče igre Unity - mene koji sam odigrao sve naslove ovog serijala nije previše impresionirala. Dobra jest, ali pod hitno na remont! Kronično im svima fali originalnosti - jašu na valovima prošlih uspjeha, a to ne može biti dugog vijeka.

Ne slažem se sa tvojim mišljenjem, ali ću do kraja života braniti tvoje pravo da ga kažeš. - V. (Iz Hrvatske, s ljubavlju)
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.12.2014 0:19 (Danyel).
14 godina
Danyel kaže...

Da, definitivno AMD radi kvalitetnije proizvode za nižu cijenu. Nvidija ulaže ogromne svote u marketing, sada i sve igre koje su poslovično bile "ATi friendly" sada imaju Nvidijin logotip - međutim, što im to vrijedi kada dođe lik s Ati karticom od 1500kn i obriše pod s Nvidijinom od 2500kn... Činjenica je da je Ati jako podcijenjena firma, i šteta da su ga kupili gubitaši iz AMD-a. No, to je tema za neku drugu raspravu...

Što se tiče igre Unity - mene koji sam odigrao sve naslove ovog serijala nije previše impresionirala. Dobra jest, ali pod hitno na remont! Kronično im svima fali originalnosti - jašu na valovima prošlih uspjeha, a to ne može biti dugog vijeka.

Ah čuj, kvalitetnije.. To je subjektivno, po meni su Nvidia grafe kvalitetnije jer sam s HD7850 imao hrpu problema, s GTX 460 i sad 760 nijedan. Još ako uzmem u obzir da su 337.50 izašli 7.4., a AMD je uspio odgovorit tek sad, 8 mjeseci kasnije.. Kartice su tu negdje po jačini, samo je Nvidia puno brža s podrškom (driverima itd).

Što se tiče samog Unity-a, da, igra je poprilično plitka, jedino što se može reć za nju je da lijepo izgleda. Sačekajte Rogue početkom sljedeće godine, fenomenalna je igra iako je na foru Black Flag-a. Odigrao sam ju na Xboxu, a odigrat ću ju i na PC-u kad dođe.

16 godina
neaktivan
buljo781 kaže...
Danyel kaže...

Ah čuj, kvalitetnije.. To je subjektivno, po meni su Nvidia grafe kvalitetnije jer sam s HD7850 imao hrpu problema, s GTX 460 i sad 760 nijedan. Još ako uzmem u obzir da su 337.50 izašli 7.4., a AMD je uspio odgovorit tek sad, 8 mjeseci kasnije.. Kartice su tu negdje po jačini, samo je Nvidia puno brža s podrškom (driverima itd).

Što se tiče samog Unity-a, da, igra je poprilično plitka, jedino što se može reć za nju je da lijepo izgleda. Sačekajte Rogue početkom sljedeće godine, fenomenalna je igra iako je na foru Black Flag-a. Odigrao sam ju na Xboxu, a odigrat ću ju i na PC-u kad dođe.

Da, kvalitetnije za novac. Nisam fan ni jedne marke, već uzimam u obzir cijenu i ono što lartice za to nude. A i Ati štanca drivere svaki mjesec, te sad imaju fantastične Omega drivere koje fenomenalno podižu performanse. Starije serije Atija imale su problema, da, ali kao i neke serije Nvidije... tu si podjednaki. Međutim, primarno gledam ono što možeš izvuć za novac. Physix ne ubrajam u nikakvu prednost, već jednostavno šarenu mamiparu. 

Što se tiče Roguea, to izgleda obećavajuće, pogotovo ako bude sličan Black Flagu, koji mi je bio zanimljiviji od ovog nastavka.

Ne slažem se sa tvojim mišljenjem, ali ću do kraja života braniti tvoje pravo da ga kažeš. - V. (Iz Hrvatske, s ljubavlju)
14 godina

Jedino što se Roguea tiče, malo je voice acting bleh (što se toga tiče mislim na Gista, skontat ćete). Nije dugačak kao Black Flag koliko mi se čini, ali je odličan po meni, puno zabavniji igrat nego Unity. A i dosta je povezan s Unity-em, neću reći kako, al zanimljivo su to napravili. Šteta što je Unity razočarenje.

13 godina
neaktivan

novim driverima mi fps ne pada ispod 30 a uglavnom se drzi iznad 35 sto je odlicno

jos samo da taj patch izađe slijedeći tjedan i mogu igrat na godišnjem napokon

Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina

Imam problem sa igrom. Kad je izasao patch 1.3 instalirao sam igru i patch. Bio sam malo igrao ali sam odustao dok ne izade nova zakrpa. Igru nisam dirao. Danas sam instalirao nove Omega driver-e i kliknem na igricu pokrene ju samo crni ekran i za 5 sec me izbaci na desktop a igrica je kao pokrenuta i vidi se dolje na traci ikona i u task manageru.

http://valid.canardpc.com/2gp8dx

0 0 hvala 0
17 godina

Zvanično je, Patch 4 stiže za 3 dana (15.12.)!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Dobro, nije šamarčina, vrtinjak i fliska je! Zbilja ne vidim tvoju poantu branjenja nvidie nakon šta su se defintivno, bez ikakve dvojbe pokvarili po pitanju drivera...

Nvidia ima "ekskluzivnu" tehnologiju u igri, nvida ovo, nvidia ono, nvidia tweak guide na službenoj stranici, vamo tamo, dođe AMD sa driverima i napravi DRASTIČAN boost u peformansama...

A na službenoj nvidia stranici i dalje da ti minimalno trebaju GTX 680, (GTX 680 može, GTX 670 nemože, ha ha) i GTX 770 kartice za igrat igru šta je obična laž i ništa drugo... Gnjusno muljanje od strane proizvođača igre i same nvidie jer i u članku ima dio da ako imate grafičku sa 2GB memorije KUPITE NOVU! Ej, koji kura.c im je, Znači imaš GTX 670/680 sa 2GB VRAMA i oni ti u SLUŽBENOM članku kažu da kupiš novu kraticu, (možda je to i u FC4 guide, nesjećam se, ali siugurno je), a svi zanmo da su te kartice i dan danas fantastične!

I pazi, izdaju drivere svakih dva dana ovisno kada izađe "nvidia gameworks" naslov, (AC, Far Cry 4....), a ti driveri pratkički ne naprave ništa.. Neka malo pročačkaju po zadnjim AMD driverima, možda nešto nauče.

Da se razumjemo, imam nvidiu, preferiram nvidia grafičke kartice, ali malo gube kompas...

Da mi je znati zašto je u zadnje FC4 patchu povučen nvidia gameworks... Sigruno zbog fantastičnih performansi, efekata i slično.

Nije stvar u downsamplingu i inim mogućnostima ubačenim, već je stvar u odličnom boostu performansi koji hvale mnogi vlasnisi AMD kartica!

Pa i Ubisoft je na ovoj patch 4 sstranci preporučio instalirat nove AMD drivere; malo se kitit tuđim perijem za prerano izbačenu igru, (naravno da je bilo suradnje sa Ubi i AMDom radi kvalitetnijih performanis, ali to ih ne opravdava za prerano izbačenu igru sa trilijon bugova; službena izjava te poklanjanje DLCa i igre korisnicima to definitivno argumentira! Bez ikakve dileme!) .

Nema potrebe za stavljat razne primjere trilijon bugova sa Youtubea jer je to prožvakana tema i već viđeno; evo samo pozdrav od predivne dame.

I šta se tiče DSR i sličnih bakrača... Problem je šta mnogi ljudi nisu sami znali napravit custom rezolucije; još davno prije famoznog DSRa sam igrao igre u većim rezolucijama nego to moj monitor ima "službeno", (Dead Island 2880x1620, Dishonored 2560x1440 itd)

I ne, downsample na znači samo super samling antialiasing, (SSAA) već jednostavno stvaranje custom rezloucije u nvidia control panelu.

Da spomenemo i nvidia "TXAA" Odlična stvar recimo u Black Flagu šta se tiče zaglađivanja rubova, ALI zar su rubovi na brodskim špagama vrijedni drastičnog oduzimanja kvalitete/oštrine tekstura tj igra se zblura da je to strašno!?

Evo ti argumenti, oćeš još?

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.12.2014 12:03 (doktor1).
Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Nemojte mi govorit da sad GTX 970 koju kupujem za Božić neće drastično poboljšati performanse? 

0 0 hvala 0
17 godina

Ma radit će super na toj kartic; odlična je to kartica, ali nvidia se je malo puno pogubila sa driverima i preseravanjem sa forsiranjem gameworks efekata!

Moj PC  
1 2 hvala 0
12 godina

svidja mi se kako su odjednom amd driveri pojam izvrsnosti 

imao sam 6g ATIevu graficku i driveri su prvih nekoliko mjeseci po izlasku kartice bili uzas, 1mj nakon izlaska nove serije ati kartica za staru seriju se vise nisu radile optimizacije kod najnovijih igara..

nvidia redovito izbacuje drivere (nije neuobicajeno da to radi i po nekoliko puta mjesecno i to za naslove koji tek trebaju izaci) i po tom pitanju su stvarno ok i sve mi radi bez problema

nadam se da ce amd moci parirati nvidiji i da ce imati puno veci trzisni udio nego sad (bez konkurencije nvidia bi jos vise muzla svoje cipove) ali za to im nadolazeca serija grafickih treba biti izniman proizvod i trebaju stancati vise drivera kao sto su ovi omega.. 

i komentirati performanse grafickih kartica na poluproizvodu kao sto je unity nema smisla.nit su nvidia nit amd tu krivi, vec iskljucivo ubisoft koji mora stancati bar 2 ass creed naslova godisnje (i to pod svaku cijenu) inace ce umjesto 100 milijuna zaraditi 60 milijuna..

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Moj PC  
2 0 hvala 2
12 godina

Jel je moguće igrati igru na HD7770? Postavke nisu bitne.

samo nešto struže..
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Znači ne moram više da čekam. {#} Ok, ako su stvarno rešili da bitno poboljšaju performanse, neka ih. Nadam se samo da se taj "refurbishing" mape neće negativno odraziti na druge stvari.

BTW, izgleda da ipak dosta znači CPU, promenio sam ploču, procesor i RAM i dobio 50% više performanse na višoj rezoluciji i uz podignute teksture (doduše, onda sam isključio meke senke i HBAO+ kako bih potpuno eliminisao input lag, dok ranije nije imalo svrhe, jer je framerate bio isti). Radeon 6950 2GB još gura, posle skoro 4 godine. {#} 

EDIT: Vrlo je moguće, meni radi na 6950 kojoj poslednji driveri nisu dali boost u Unityju, dok bi 7770 trebalo da ga je dobila.

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.12.2014 19:22 (Ivan(4)).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Ivanjino96 kaže...

Imam problem sa igrom. Kad je izasao patch 1.3 instalirao sam igru i patch. Bio sam malo igrao ali sam odustao dok ne izade nova zakrpa. Igru nisam dirao. Danas sam instalirao nove Omega driver-e i kliknem na igricu pokrene ju samo crni ekran i za 5 sec me izbaci na desktop a igrica je kao pokrenuta i vidi se dolje na traci ikona i u task manageru.

Itko?

http://valid.canardpc.com/2gp8dx
16 godina
neaktivan
Ivanjino96 kaže...
Ivanjino96 kaže...

Itko?

Tko zna šta si ti učinio. Ako ti je igra crackana, onda moraš potražiti i novi crack za taj patch. Do drivera ti nije, jer ih svi imaju i svima rade fenomenalno. Ja sam ih čak samo instalirao preko postojećih drivera i sve mi radi saršeno.

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.12.2014 22:03 (Danyel).
11 godina
neaktivan
baso533 kaže...

Jel je moguće igrati igru na HD7770? Postavke nisu bitne.

Moguće je ali ako želiš slideshow. Ja igram na najminimalnijim postavkama mogućim i imam 12 fps maksimalno, totalno neigrivo. Imam istu grafu. Čekam Božić kad kupujem nove komponente da mogu igrati

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.12.2014 23:01 (Ronky).
17 godina

Čekaj, jesi li i ti na 7770? Zar ti Catalyst 14.12 nije popravio framerate?

Mada, jako je bitna stvar CPU, tako da si verovatno u pravu za slideshow. Ja sam imao Phenom II X4 na 3.2 GHz i oko "skrovišta" mi je framerate padao na 12-13, dok je nakon prelaska na i7 skočio na 20+, sa istim driverima, na istom Radeonu 6950.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Jucer gledam lik s i7 5960x,32 gm rama,gtx 980 dvije u sli dobija PEDESET frejmova..

Koliko je govno ovaj Ubisoft..

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.12.2014 16:47 (drakula789).
Moj PC  
1 1 hvala 0
11 godina
neaktivan

naravno da je bitan cpu, ja imam starog Athlona, dosad su sve igre išle ok na srednjim postavkama ali vrijeme čini svoje pa sam se sad odlučio na skoro sve novo, s obzirom da i GTA 5 dolazi  idući mjesec a ima i još dosta igara koje ne želim igrati na niskom fpsu. Zato uzimam sad FX 8350, GTX 970 te novu matičnu, hladnjak i napajanje. A bome evo zadnjih tjedana me i miš izdaje tako da ću uzeti i Razer Deathadder. Malo se počastit za Božić :D

4 0 hvala 0
11 godina
drakula789 kaže...

Jucer gledam lik s i7 5860x,32 gm rama,gtx 980 dvije u sli dobija PEDESET frejmova..

Ne pricaj bajke ja sa svojom konfom guram na 50fps s omega driverima

13 godina
neaktivan
The_K kaže...
drakula789 kaže...

Jucer gledam lik s i7 5860x,32 gm rama,gtx 980 dvije u sli dobija PEDESET frejmova..

Ne pricaj bajke ja sa svojom konfom guram na 50fps s omega driverima

Na ultra i 4k rezoluciji?

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice