Pozz ljudi, nikada nisam igrao niti jedan AC, ali me ovaj nekako zaintrigirao pa me zanima da li se ovaj nadovezuje pricom na ostale ?
Da i ne. Prethodnim je završeno jedno veliko poglavlje, a u ovom vodimo novog lika koji je potpuno neupućen u priču (pa tokom igre otkriva dosta stvari koje su "iskusnim" igračima već poznate).
Neke stvari će ti ipak ostati nejasne, no, mislim da nije loša ideja da počneš sa AC IV, ako ti on deluje zanimljivije od prethodnika, pa da, ako ti se dopadne, nastaviš od prvog dela.
ma užasan konzolaški neoptimizirani port... ja na konfi staroj 4 i pol godine igram na high postavkama 1920x1080 rezoluciji na prosječno 30 fpsa, zna pasti skoro na 20 a zna biti i 50+... kad vidim vaše konfe i kako nizak fps - užasno optimizirano
Pozz ljudi, nikada nisam igrao niti jedan AC, ali me ovaj nekako zaintrigirao pa me zanima da li se ovaj nadovezuje pricom na ostale ?
savjetujem da kreneš od prvog ili od drugog nastavka jer je priča dobra a i šteta ti je odigrati samo zadnji jer su i prethodnici zabavni i sa boljom pričom od ovog zadnjeg dijela koji i nije toliko povezan kao ostali
Svakim nastavkom AC mi je sve bolji i bolji..
Imam jedno pitanje, vjerojatno će se to ubrzo dogoditi, ali: na početku sam, u Havani, riješio par misija, pa me sada zanima kada ću moći putovati brodom (ili "pješke") na sve one druge lokacije?
Imam jedno pitanje, vjerojatno će se to ubrzo dogoditi, ali: na početku sam, u Havani, riješio par misija, pa me sada zanima kada ću moći putovati brodom (ili "pješke") na sve one druge lokacije?
Kad skupiš 2 000 000 R da kupiš svoj brod. sitnica ako obaviš sve misije u havani, pokradeš sve ljude, nađeš sve škrinje i posudiš od banke ostalih 1 990 000 koje ti fale
Kakav je to odgovor, kako da ovo shvatim?
s?re... uskoro dobiš brod, odradi glavne misije
Kakav je to odgovor, kako da ovo shvatim?
Kakvo pitanje takav i odgovor
pozz ekipa!
poceo sam igrati ac4 prije nekoliko dana pa me zanima na koji nacin je najlakse skupiti novac za upgrade? napadom na druge brodove? ili mozda ima nesto poput onog u revelations gdje kupujem i obnavljam shopove razne pa dobivam novac?
hvala unaprijed!!
pozz ekipa!
poceo sam igrati ac4 prije nekoliko dana pa me zanima na koji nacin je najlakse skupiti novac za upgrade? napadom na druge brodove? ili mozda ima nesto poput onog u revelations gdje kupujem i obnavljam shopove razne pa dobivam novac?
hvala unaprijed!!
napadaj druge vece brodove koji imaju dosta opreme i opremu prodaji......
ubrzo ćeš dobit brod samo rješi malo tih početnih glavni misija i to je to ;)
...optimizacija je....
AC IV je meni igra godine.
Skroz zabavno, puno sadržaja, epic pomorske bitke i odlična priča (možda i najbolja dosad). Jedino možda da su glavne misije malo raznovrsnije.
Ne malo nego puno, valjda svaka 3. misija je glupo prisluškivanje razgovora, a razgovori zabavni u pm...
...optimizacija je....
Kakva optimizacija, Liberation je potpuno redizajniran za konzole i PC, uz dodatak 15ak novih levela

Skroz zabavno, puno sadržaja, epic pomorske bitke i odlična priča (možda i najbolja dosad). Jedino možda da su glavne misije malo raznovrsnije.
da je igra godine i ne baš ima dosta problema kao što je optimizacija malo loša borba brodova za moj ukus ali ostalo je ok AC su inače kvalitetni naslovi ali im je ponestalo tema pa sad izmišljaju toplu vodu
Ne malo nego puno, valjda svaka 3. misija je glupo prisluškivanje razgovora, a razgovori zabavni u pm...
da slažem se za ove mislije razgovora su jako bezvezne oko tog su se mogli malo potruditi osmisliti nešto drugo za promjenu
@ Ipe77 - Nebi rekao da izmišljaju toplu vodu, ali svatko ima pravo na svoje mišljenje pa tako i ti..
Ono što mogu reći je to da je meni svaki AC sve bolji, a ovaj zadnji je stvarno odlično napravljen, genijalan.. Borba, otoci, izgled, ma sve..
Evo brod mi je na default-u i nema šanse da riješim Royal konvoj, onaj njihov glavni brod me rastura, probao sam par puta, ali nema šanse.. Jedino da se kruži oko njega pa napad, onda opet da se kruži pa napad, ali probao sam tako 2 ili 3 puta i uvijek me samelje..
Izgleda da trebam dobro upgrade-at svoj brod i tek onda riješavat te misije..
Je li neko igrao igru s ukljucenim Physx-om? Koliko udara na performanse?
Meni oko 7-10 fps-a.. Tako da ga držim isključenog..
Ko i svaka igra koja koristi fiziku, udari po performansama ko linić po đžepu...
da je igra godine i ne baš ima dosta problema kao što je optimizacija malo loša borba brodova za moj ukus ali ostalo je ok AC su inače kvalitetni naslovi ali im je ponestalo tema pa sad izmišljaju toplu vodu
Reka san da je meni to igra godine. Ne znam što tu nije jasno...
Ponestalo im tema? O čemu ti? Imaju cijelu povijest, moru staviti bilo što, to je neiscrpan izvor. Ovo s piratima je bio pun pogodak.
Meni oko 7-10 fps-a.. Tako da ga držim isključenog..
Ko i svaka igra koja koristi fiziku, udari po performansama ko linić po đžepu...
Primjeti li se prilikom gameplaya? Po physx videu na youtube ne izgleda nista posebno...
Ja nisam ništa primjetio kada sa ga uključio, osim onog pada fps-a, što mi ionako nije značilo puno, jer ionako imam min. kakvih 42 i max. 62 fps-a..
Nevezano za ovo, kao da mi smeta kao neki lag u igri, ne znam.. (motion blur je isključen)..
Reka san da je meni to igra godine. Ne znam što tu nije jasno...
Ponestalo im tema? O čemu ti? Imaju cijelu povijest, moru staviti bilo što, to je neiscrpan izvor. Ovo s piratima je bio pun pogodak.
a ipak se tu imalo puno više stvari popravit da bi bila igra godine moraš stvari gledat realno igra nije dobro optimizirana za razzliku od prošlih nastavaka i to je minus a po eni ima još problema......zašto je npr. svaka treća misija prisluškivanje dosadnih razgovora??!!!....moj odgovor na to pitanje je da neznaju što bbih smislili pa su to ubacili da popune igru ali sve u svemu igra je ok meni je zabavna ali daleko je od toga da je igra godine...
Gledam realno, ništa bolje i zabavnije nisan igra prošle godine...
Izašao je Update 1.05 za Black Flag, zna li itko da li donesi išto novo, ili samo neke sitne ispravke?