Assassin's Creed IV: Black Flag

poruka: 1.065
|
čitano: 272.094
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Pozz ljudi, nikada nisam igrao niti jedan AC, ali me ovaj nekako zaintrigirao pa me zanima da li se ovaj nadovezuje pricom na ostale ?

You don't fucking play a videogame for 30 minutes... You spare at least an hour and a half. And end up playing 3 hours.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Da i ne. Prethodnim je završeno jedno veliko poglavlje, a u ovom vodimo novog lika koji je potpuno neupućen u priču (pa tokom igre otkriva dosta stvari koje su "iskusnim" igračima već poznate).

Neke stvari će ti ipak ostati nejasne, no, mislim da nije loša ideja da počneš sa AC IV, ako ti on deluje zanimljivije od prethodnika, pa da, ako ti se dopadne, nastaviš od prvog dela.

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.1.2014 15:44 (Ivan(4)).
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina

ma užasan konzolaški neoptimizirani port... ja na konfi staroj 4 i pol godine igram na high postavkama 1920x1080 rezoluciji na prosječno 30 fpsa, zna pasti skoro na 20 a zna biti i 50+... kad vidim vaše konfe i kako nizak fps - užasno optimizirano

1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Re: Assassin's Creed IV: Black Flag
Ghost777 kaže...

Pozz ljudi, nikada nisam igrao niti jedan AC, ali me ovaj nekako zaintrigirao pa me zanima da li se ovaj nadovezuje pricom na ostale ?

savjetujem da kreneš od prvog ili od drugog nastavka jer je priča dobra a i šteta ti je odigrati samo zadnji jer su i prethodnici zabavni i sa boljom pričom od ovog zadnjeg dijela koji i nije toliko povezan kao ostali {#}

Team32Ipe77
15 godina
neaktivan

Svakim nastavkom AC mi je sve bolji i bolji..

Imam jedno pitanje, vjerojatno će se to ubrzo dogoditi, ali: na početku sam, u Havani, riješio par misija, pa me sada zanima kada ću moći putovati brodom (ili "pješke") na sve one druge lokacije?

MiR; Prestigio PAP 5000T DUO on stock JB 4.1.1
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
Omerta23 kaže...

Imam jedno pitanje, vjerojatno će se to ubrzo dogoditi, ali: na početku sam, u Havani, riješio par misija, pa me sada zanima kada ću moći putovati brodom (ili "pješke") na sve one druge lokacije?

Kad skupiš 2 000 000 R da kupiš svoj brod. sitnica ako obaviš sve misije u havani, pokradeš sve ljude, nađeš sve škrinje i posudiš od banke ostalih 1 990 000 koje ti fale {#}

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
15 godina
neaktivan

Kakav je to odgovor, kako da ovo shvatim?

Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina

s?re... uskoro dobiš brod, odradi glavne misije

2 0 hvala 1
14 godina
Omerta23 kaže...

Kakav je to odgovor, kako da ovo shvatim?

Kakvo pitanje takav i odgovor {#}

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
12 godina

pozz ekipa!

poceo sam igrati ac4 prije nekoliko dana pa me zanima na koji nacin je najlakse skupiti novac za upgrade? napadom na druge brodove? ili mozda ima nesto poput onog u revelations gdje kupujem i obnavljam shopove razne pa dobivam novac?

hvala unaprijed!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
razor1988 kaže...

pozz ekipa!

poceo sam igrati ac4 prije nekoliko dana pa me zanima na koji nacin je najlakse skupiti novac za upgrade? napadom na druge brodove? ili mozda ima nesto poput onog u revelations gdje kupujem i obnavljam shopove razne pa dobivam novac?

hvala unaprijed!!

napadaj druge vece brodove koji imaju dosta opreme i opremu prodaji......

Team32Ipe77
13 godina
neaktivan
Omerta23 kaže...

ubrzo ćeš dobit brod samo rješi malo tih početnih glavni misija i to je to ;) 

Team32Ipe77
11 godina
protjeran
Izašao Liberation
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

...optimizacija je....{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

AC IV je meni igra godine.{#}

Skroz zabavno, puno sadržaja, epic pomorske bitke i odlična priča (možda i najbolja dosad). Jedino možda da su glavne misije malo raznovrsnije.

4 1 hvala 1
11 godina
neaktivan

Ne malo nego puno, valjda svaka 3. misija je glupo prisluškivanje razgovora, a razgovori zabavni u pm...

Last bastion of real motorsport - Isle of Man TT
Moj PC  
4 1 hvala 0
11 godina
protjeran
lion002 kaže...

...optimizacija je....{#}

Kakva optimizacija, Liberation je potpuno redizajniran za konzole i PC, uz dodatak 15ak novih levela

16 godina
neaktivan
Reanimator kaže...
Izašao Liberation    Aveline female character...hell yeah {#}

13 godina
neaktivan
Winchester01 kaže...

Skroz zabavno, puno sadržaja, epic pomorske bitke i odlična priča (možda i najbolja dosad). Jedino možda da su glavne misije malo raznovrsnije.

da je igra godine i ne baš ima dosta problema kao što je optimizacija malo loša borba brodova za moj ukus  ali ostalo je ok AC su inače kvalitetni naslovi ali im je ponestalo tema pa sad izmišljaju toplu vodu {#}

Team32Ipe77
13 godina
neaktivan
stickman1 kaže...

Ne malo nego puno, valjda svaka 3. misija je glupo prisluškivanje razgovora, a razgovori zabavni u pm...

da slažem se za ove mislije razgovora su jako bezvezne oko tog su se mogli malo potruditi osmisliti nešto drugo za promjenu 

Team32Ipe77
15 godina
neaktivan

@ Ipe77 - Nebi rekao da izmišljaju toplu vodu, ali svatko ima pravo na svoje mišljenje pa tako i ti..

Ono što mogu reći je to da je meni svaki AC sve bolji, a ovaj zadnji je stvarno odlično napravljen, genijalan.. Borba, otoci, izgled, ma sve..

Evo brod mi je na default-u i nema šanse da riješim Royal konvoj, onaj njihov glavni brod me rastura, probao sam par puta, ali nema šanse.. Jedino da se kruži oko njega pa napad, onda opet da se kruži pa napad, ali probao sam tako 2 ili 3 puta i uvijek me samelje..

Izgleda da trebam dobro upgrade-at svoj brod i tek onda riješavat te misije..

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.1.2014 18:59 (Omerta23).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Je li neko igrao igru s ukljucenim Physx-om? Koliko udara na performanse?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Almin94 kaže...

Meni oko 7-10 fps-a.. Tako da ga držim isključenog..

15 godina
neaktivan
Almin94 kaže...

Ko i svaka igra koja koristi fiziku, udari po performansama ko linić po đžepu...

13 godina
neaktivan
Ipe77 kaže...
Winchester01 kaže...

da je igra godine i ne baš ima dosta problema kao što je optimizacija malo loša borba brodova za moj ukus  ali ostalo je ok AC su inače kvalitetni naslovi ali im je ponestalo tema pa sad izmišljaju toplu vodu {#}

Reka san da je meni to igra godine. Ne znam što tu nije jasno...

Ponestalo im tema? O čemu ti? Imaju cijelu povijest, moru staviti bilo što, to je neiscrpan izvor. Ovo s piratima je bio pun pogodak.{#}

15 godina
neaktivan
Omerta23 kaže...
Almin94 kaže...

Meni oko 7-10 fps-a.. Tako da ga držim isključenog..

Praetorian1 kaže...
Almin94 kaže...

Ko i svaka igra koja koristi fiziku, udari po performansama ko linić po đžepu...

Primjeti li se prilikom gameplaya? Po physx videu na youtube ne izgleda nista posebno...

15 godina
neaktivan

Ja nisam ništa primjetio kada sa ga uključio, osim onog pada fps-a, što mi ionako nije značilo puno, jer ionako imam min. kakvih 42 i max. 62 fps-a..

Nevezano za ovo, kao da mi smeta kao neki lag u igri, ne znam.. (motion blur je isključen)..

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Winchester01 kaže...
Ipe77 kaže...
Winchester01 kaže...

Reka san da je meni to igra godine. Ne znam što tu nije jasno...

Ponestalo im tema? O čemu ti? Imaju cijelu povijest, moru staviti bilo što, to je neiscrpan izvor. Ovo s piratima je bio pun pogodak.{#}

a ipak se tu imalo puno više stvari popravit da bi bila igra godine moraš stvari gledat realno igra nije dobro optimizirana za razzliku od prošlih nastavaka i to je minus a po eni ima još problema......zašto je npr. svaka treća misija prisluškivanje dosadnih razgovora??!!!....moj odgovor na to pitanje je da neznaju što bbih smislili pa su to ubacili da popune igru ali sve u svemu igra je ok meni je zabavna ali daleko je od toga da je igra godine...{#}

Team32Ipe77
13 godina
neaktivan

Gledam realno, ništa bolje i zabavnije nisan igra prošle godine...

1 1 hvala 0
12 godina

Izašao je Update 1.05 za Black Flag, zna li itko da li donesi išto novo, ili samo neke sitne ispravke? {#}

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice