Assassins Creed 2

poruka: 2.779
|
čitano: 533.131
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: Assassins Creed 2

crkva sv Marka

mislim

http://www.erepublik.com/hr
15 godina
neaktivan
Marsel007 kaže...

crkva sv Marka

mislim

bravo imas bod....stavljajte slike ali preciznije odgovarajte u veneciji je....na ovu sliku odgovarajte  npr.to se dogodilo kad je ezio bio kod...u tom i tom djelu igre

nothing is true, everything is permitted
16 godina
neaktivan
decko1987 kaže...
Marsel007 kaže...

crkva sv Marka

mislim

bravo imas bod....stavljajte slike ali preciznije odgovarajte u veneciji je....na ovu sliku odgovarajte  npr.to se dogodilo kad je ezio bio kod...u tom i tom djelu igre

Kada ga je probo onaj svećenik pa se je probudio u krevetu kod one Caterine (tu prvi puta ima bradu)

Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man standing has fallen /// Trust no one...
15 godina
neaktivan
Looka kaže...
j

Kada ga je probo onaj svećenik pa se je probudio u krevetu kod one Caterine (tu prvi puta ima bradu)

svaka čast dobro pamčenje ajde još ova a netko drugi...ovo nije moja ali mozete opet pogoditi koga sam trebao ubiti...odgovor stavite pod spam

16 godina
neaktivan
decko1987 kaže...
Looka kaže...
j

svaka čast dobro pamčenje ajde još ova a netko drugi...ovo nije moja ali mozete opet pogoditi koga sam trebao ubiti...odgovor stavite pod spam

Ha? Ovo je kad si se moral popet na toranj da ubiješ nekog svećenika. Pritom ne mislim onog svećenika na crkvi koji pjeva, nego baš na tornju ovaj. I blizu je izlaz iz jedne grobnice za onaj 1 seal.

Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man standing has fallen /// Trust no one...
15 godina
neaktivan
Looka kaže...
decko1987 kaže...
Looka kaže...
j

Ha? Ovo je kad si se moral popet na toranj da ubiješ nekog svećenika. Pritom ne mislim onog svećenika na crkvi koji pjeva, nego baš na tornju ovaj. I blizu je izlaz iz jedne grobnice za onaj 1 seal.

Da mafeia evo i slika te grobnice o kojoj pričaš

17 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Hm, dali su joj takvu ocjenu zbog DRM-a i visoke cijene, a kad se to zaobiđe igra je odlična. Da su je stavili jeftinije i da nisu radili gluposti sa DRM-om možda bih ju i kupio.

http://www.youtube.com/watch?v=IM9ezwvBOjo
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

mislim da je to Francisco

http://www.erepublik.com/hr
16 godina
neaktivan
Marsel007 kaže...

mislim da je to Francisco

Jel stvarno bitno? I daj nek neko stavi novu sliku...

16 godina
Assassins Creed 2

Patrice Desilets-jedan od tvoraca Assassin's Creeda napustio Ubisoft 

http://www.hcl.hr/vijesti-patrice-desilets-napustio-ubisoft-4337-25.html

A life? Where can I download one of those?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

ovo morate pogoditi jeli: kovač, krojač, doktor, ili ono brzo putovanje viaggio...i dajte malo vi slika...

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
decko1987 kaže...

ovo morate pogoditi jeli: kovač, krojač, doktor, ili ono brzo putovanje viaggio...i dajte malo vi slika...

to je kovač

15 godina

Dajte ekipa imajte bar malo razumjevanja za ljude koji jos igraju ili nisu idigrali igru pa koristite spoiler!

Ako ne znate koristit spoiler, budem vam stavio video tut. kako se koristi ako treba!

Kako ne razumijete da sa nekim stvarima i izjavama unistavate ljudima uzitak igranja igre! Sta mislite cemu sluzi opcija "spoiler".....ono, tek je tu da se nade!

Bas je netko sretan kada zna da ga "tu i tu" ceka "to i to" jer "Pero" ne zna osnove koristenja foruma i ne zna cemu sluzi opcija spoiler te se mora cijelom forumu pohvalit sta je on "otkrio" u igri ili nesto sl.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
15 godina
neaktivan
win32 kaže...

Dajte ekipa imajte bar malo razumjevanja za ljude koji jos igraju ili nisu idigrali igru pa koristite spoiler!

Ako ne znate koristit spoiler, budem vam stavio video tut. kako se koristi ako treba!

Kako ne razumijete da sa nekim stvarima i izjavama unistavate ljudima uzitak igranja igre! Sta mislite cemu sluzi opcija "spoiler".....ono, tek je tu da se nade!

Bas je netko sretan kada zna da ga "tu i tu" ceka "to i to" jer "Pero" ne zna osnove koristenja foruma i ne zna cemu sluzi opcija spoiler te se mora cijelom forumu pohvalit sta je on "otkrio" u igri ili nesto sl.

a gle prošlo je več tri mjeseca od kad je igra izisla za komp a kamoli konzole...ak ne zelis citat spoilere nemoj ni gledat temu zato sto mi koji smo presli nemamo o cem drugom pricat...

15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2
Moj PC  
0 0 hvala 4
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Treiler je pre dobar.....

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
decko1987 kaže...
win32 kaže...

a gle prošlo je več tri mjeseca od kad je igra izisla za komp a kamoli konzole...ak ne zelis citat spoilere nemoj ni gledat temu zato sto mi koji smo presli nemamo o cem drugom pricat...

Sta mislis da neki kupuju svaku igru cim izade!? Sta mene briga sta ti nemas o cemu pricat, to je neki tvoj socijalni problem a ne moj.

Uostalom, zasto mislis da postoji opcija "spoiler"!? Da je ona tu radi "fore"!? Koristi "spoiler", a ne da ljudima unistavas igranje! Na vecini foruma bi radi ne koristenja spoilera odavno dobio ban!

Tako da fino koristi "spoiler", a ne unistavat igranje  ekipi! Evo, ja je nisam odigrao....i ne citaju mi se neke gluposti ovdje o samom razvijanju price unutar igre....niti mi se citaju rijesenja za neke zagonetke! Upravo radi toga ima opcija "spoiler"!

Mislis da tema sluzi samo zato da pricas ljudima sta si napravio u igri i kako si je prosao!? Nemoj biti neki spammer i koristi spoiler kao sto ga svi normalni ljudi koriste posto znaju osnove ponasanja na forumu!

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
17 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Koristite spoilere, tražili ste tu opciju s razlogom. Koristite ju!

When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!

5 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

zašto nikom ne padne napamet da snimi dugometražni AC film

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

ima ali lineage...povijest Eziovog oca :)

http://assassinscreedlineage.us.ubi.com/

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pecha kaže...

ima ali lineage...povijest Eziovog oca :)

http://assassinscreedlineage.us.ubi.com/

rekoh dugometrazni

15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

pa spiji sva tri pa imamš dugometražni hahaha

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pecha kaže...

pa spiji sva tri pa imamš dugometražni hahaha

30 min neznam baš...hmmm

15 godina
neaktivan

ahhhh bolje išta nego ništa

15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

uglavnom ovaj trailer mi se čini ko animirani film...podsječa na shreka,...hahah

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2
POGLEDAJTE NASEG PRVAKA!!! http://www.bug.hr/master/toplista/
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Napad na villu se događa u trecem dijelu:

http://www.e3expo.com/

tu nađi video assassins creed brotherhood

16 godina
Assassins Creed 2

Imam jedan problem sa ovom igricom, naime igram ju već 2 do 3 tjedna i sve je na hig, ali u zadnja dva puta kad sam pokrenuo igricu igrao sam ok sat, sat i pol i nakon toga mi u sred misije igra se zamrzne. Nakon toga moram restartat komp.Kako da to riješim???

Konfa:

proc:intel core 2 duo 2,2 ghz

ram:2 gb

graf: ati radeon hd 4600 series, 1 gb

Hvala na odgovorima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dancy kaže...

Imam jedan problem sa ovom igricom, naime igram ju već 2 do 3 tjedna i sve je na hig, ali u zadnja dva puta kad sam pokrenuo igricu igrao sam ok sat, sat i pol i nakon toga mi u sred misije igra se zamrzne. Nakon toga moram restartat komp.Kako da to riješim???

Konfa:

proc:intel core 2 duo 2,2 ghz

ram:2 gb

graf: ati radeon hd 4600 series, 1 gb

Hvala na odgovorima.

Događa li ti se to u svakoj igri ili samo ovdje, ako je u svakoj moguće je tonu toga, vjerojatno hardware.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice