crkva sv Marka
mislim
crkva sv Marka
mislim
crkva sv Marka
mislim
bravo imas bod....stavljajte slike ali preciznije odgovarajte u veneciji je....na ovu sliku odgovarajte npr.to se dogodilo kad je ezio bio kod...u tom i tom djelu igre
Kada ga je probo onaj svećenik pa se je probudio u krevetu kod one Caterine (tu prvi puta ima bradu)
Kada ga je probo onaj svećenik pa se je probudio u krevetu kod one Caterine (tu prvi puta ima bradu)
svaka čast dobro pamčenje ajde još ova a netko drugi...ovo nije moja ali mozete opet pogoditi koga sam trebao ubiti...odgovor stavite pod spam
Ha? Ovo je kad si se moral popet na toranj da ubiješ nekog svećenika. Pritom ne mislim onog svećenika na crkvi koji pjeva, nego baš na tornju ovaj. I blizu je izlaz iz jedne grobnice za onaj 1 seal.
svaka čast dobro pamčenje ajde još ova a netko drugi...ovo nije moja ali mozete opet pogoditi koga sam trebao ubiti...odgovor stavite pod spam
Ha? Ovo je kad si se moral popet na toranj da ubiješ nekog svećenika. Pritom ne mislim onog svećenika na crkvi koji pjeva, nego baš na tornju ovaj. I blizu je izlaz iz jedne grobnice za onaj 1 seal.
Da mafeia evo i slika te grobnice o kojoj pričaš
Hm, dali su joj takvu ocjenu zbog DRM-a i visoke cijene, a kad se to zaobiđe igra je odlična. Da su je stavili jeftinije i da nisu radili gluposti sa DRM-om možda bih ju i kupio.
mislim da je to Francisco
mislim da je to Francisco
Jel stvarno bitno? I daj nek neko stavi novu sliku...
Patrice Desilets-jedan od tvoraca Assassin's Creeda napustio Ubisoft
http://www.hcl.hr/vijesti-patrice-desilets-napustio-ubisoft-4337-25.html
ovo morate pogoditi jeli: kovač, krojač, doktor, ili ono brzo putovanje viaggio...i dajte malo vi slika...
to je kovač
Dajte ekipa imajte bar malo razumjevanja za ljude koji jos igraju ili nisu idigrali igru pa koristite spoiler!
Ako ne znate koristit spoiler, budem vam stavio video tut. kako se koristi ako treba!
Kako ne razumijete da sa nekim stvarima i izjavama unistavate ljudima uzitak igranja igre! Sta mislite cemu sluzi opcija "spoiler".....ono, tek je tu da se nade!
Bas je netko sretan kada zna da ga "tu i tu" ceka "to i to" jer "Pero" ne zna osnove koristenja foruma i ne zna cemu sluzi opcija spoiler te se mora cijelom forumu pohvalit sta je on "otkrio" u igri ili nesto sl.
Dajte ekipa imajte bar malo razumjevanja za ljude koji jos igraju ili nisu idigrali igru pa koristite spoiler!
Ako ne znate koristit spoiler, budem vam stavio video tut. kako se koristi ako treba!
Kako ne razumijete da sa nekim stvarima i izjavama unistavate ljudima uzitak igranja igre! Sta mislite cemu sluzi opcija "spoiler".....ono, tek je tu da se nade!
Bas je netko sretan kada zna da ga "tu i tu" ceka "to i to" jer "Pero" ne zna osnove koristenja foruma i ne zna cemu sluzi opcija spoiler te se mora cijelom forumu pohvalit sta je on "otkrio" u igri ili nesto sl.
a gle prošlo je več tri mjeseca od kad je igra izisla za komp a kamoli konzole...ak ne zelis citat spoilere nemoj ni gledat temu zato sto mi koji smo presli nemamo o cem drugom pricat...
http://www.hcl.hr/vijesti-assassins-creed-brotherhood-e3-10-trailer-4341-27.html napokon trailer brotherhood
Treiler je pre dobar.....
a gle prošlo je več tri mjeseca od kad je igra izisla za komp a kamoli konzole...ak ne zelis citat spoilere nemoj ni gledat temu zato sto mi koji smo presli nemamo o cem drugom pricat...
Sta mislis da neki kupuju svaku igru cim izade!? Sta mene briga sta ti nemas o cemu pricat, to je neki tvoj socijalni problem a ne moj.
Uostalom, zasto mislis da postoji opcija "spoiler"!? Da je ona tu radi "fore"!? Koristi "spoiler", a ne da ljudima unistavas igranje! Na vecini foruma bi radi ne koristenja spoilera odavno dobio ban!
Tako da fino koristi "spoiler", a ne unistavat igranje ekipi! Evo, ja je nisam odigrao....i ne citaju mi se neke gluposti ovdje o samom razvijanju price unutar igre....niti mi se citaju rijesenja za neke zagonetke! Upravo radi toga ima opcija "spoiler"!
Mislis da tema sluzi samo zato da pricas ljudima sta si napravio u igri i kako si je prosao!? Nemoj biti neki spammer i koristi spoiler kao sto ga svi normalni ljudi koriste posto znaju osnove ponasanja na forumu!
Koristite spoilere, tražili ste tu opciju s razlogom. Koristite ju!
zašto nikom ne padne napamet da snimi dugometražni AC film
rekoh dugometrazni
pa spiji sva tri pa imamš dugometražni hahaha
pa spiji sva tri pa imamš dugometražni hahaha
30 min neznam baš...hmmm
ahhhh bolje išta nego ništa
uglavnom ovaj trailer mi se čini ko animirani film...podsječa na shreka,...hahah
Napad na villu se događa u trecem dijelu:
tu nađi video assassins creed brotherhood
Imam jedan problem sa ovom igricom, naime igram ju već 2 do 3 tjedna i sve je na hig, ali u zadnja dva puta kad sam pokrenuo igricu igrao sam ok sat, sat i pol i nakon toga mi u sred misije igra se zamrzne. Nakon toga moram restartat komp.Kako da to riješim???
Konfa:
proc:intel core 2 duo 2,2 ghz
ram:2 gb
graf: ati radeon hd 4600 series, 1 gb
Hvala na odgovorima.
Imam jedan problem sa ovom igricom, naime igram ju već 2 do 3 tjedna i sve je na hig, ali u zadnja dva puta kad sam pokrenuo igricu igrao sam ok sat, sat i pol i nakon toga mi u sred misije igra se zamrzne. Nakon toga moram restartat komp.Kako da to riješim???
Konfa:
proc:intel core 2 duo 2,2 ghz
ram:2 gb
graf: ati radeon hd 4600 series, 1 gb
Hvala na odgovorima.
Događa li ti se to u svakoj igri ili samo ovdje, ako je u svakoj moguće je tonu toga, vjerojatno hardware.