Assassin's Creed : Brotherhood

poruka: 1.970
|
čitano: 574.617
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Re: Assassin's Creed : Brotherhood
Necto kaže...

Ma ima ekipe koja stvarno dobro igra, cak i ja mogu bez problema skupiti preko

10 killova po rundi a prakticki sam nub jos. Tako da ne vjerujem bas, a i brzo bi

se saznalo da postoje neki hackovi.

Ma razumijem da se katkada događa da se sve fenomenalno posloži, al ovakvog manijaka još nisam vidio, jednostavno nemoguće, kao da igra sa nekim hackom koji onemogućuje da on bude meta ikada u meču pa da je stalno slobodan.

Dinamo živi vječno
15 godina
protjeran

Šta se sad men desi u MP. Pred kraj meča počne me ubijati pa jedno 4 killa nevidljivi ubojica lol. Samo ono vidim sebe i animaciju kako me netko ubija al je taj lik nevidljiv. Zatim još jedna stvar u tom meču. Pokaže mi se kao doktor kao meta koju trebam likvidirati, ali nikako da mi se pokaže smjeru u kojem je on, već samo prazan krug stoji u sredini i tak stalno dok mene nevidljivi ubojica ubija stalno! Mislim, WTF?!

edit-pa to je nevjerojatno, ja idem ubit Harlequinna i on pokraj mene ja da ću napravit kill on se odjednom samo nađe na drugom kraju mape i radar blizine se momentalno smanji na minimum! WTF!!!

edit2-da li je moguće da te itko otkrije ako si se blendao u grupu (stojeću ili hodajuću) a da taj nije koristio templar vision? Jer SVAKI put uspije pogodit koji sam ja u grupi, čak i ako je nas dvojica trojica istih.. SVAKI put.

edit3-pa ja neznam šta se ovo događa. Lik se ispred mene teleportira naprijed pa nazad. Ja stišćem za kill on ništa. Pa zatim ovo, ja idem za likom brzim hodom, i stižem ga, kad ću zamahnit za kiill on padne sam od sebe kao da ga je srce strefilo, uopće ga nisam ubio niti ikakve bodove dobio. Pa šta se ovo događa, ja nemogu vjerovati.

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.4.2011 1:17 (Kora).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ajmo ljudi sto nas je vise priej ce da izbace informacije o novom nastavku :D

http://www.facebook.com/assassinscreed?sk=app_150031305061905

http://vgm.tv/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

@kora - i u renesansi infarkt je bio zayeban

@dex - igras sa desmondom i sprecavas suncevu oluju.

15 godina
protjeran
LIX kaže...

@kora - i u renesansi infarkt je bio zayeban

@dex - igras sa desmondom i sprecavas suncevu oluju.

Ma da, al ovo što se događa il je server zbugan ili likovi varaju. Npr: Ja vidim svoju metu recimo 20 metara dalje i idem prema njemu. Još jedan lik ide prema njemu da će njega killat i ne uspije i moja meta njega stuna, a ja još uvijek 20 metara udaljen i sve to gledam, kad odjednom meta nestane odande, pojavi se pokraj mene i mene šakom stuna i ponovno se vrati tamo gdje je bila. Ko tu kog sad hebe?

Btw, šta sad tu treba preko 150 K lajkova da se otključa sneak peak?

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.4.2011 1:47 (Kora).
16 godina
protjeran

Kakva je situacija sa MP-om, jel igrate, jel ima puno ljudi na serverima? Danas mi stiže key pa me zanima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ima ljudi, zavisi od izabranog moda, ali mi se čini da sam poslednjih dana upadao u partije čak i lakše nego ranije.

PowerColor and AMD Upgrade Challenge: http://www.hardwareheaven.com/competitions/amd_challenge/ivanv.php
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
protjeran

CD key stigao, malo probao MP, ubija me 15 minutno čekanje dok nađe meč, kasnije ću malo ozbiljnije zaigrat. Ako je tko željan ownanja početničkog nooba nek me doda: ViperX1985. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
slade24 kaže...

CD key stigao, malo probao MP, ubija me 15 minutno čekanje dok nađe meč, kasnije ću malo ozbiljnije zaigrat. Ako je tko željan ownanja početničkog nooba nek me doda: ViperX1985. {#}

Otvori port 7917 u networku pa nećeš čekati toliko. I TPC i UDP

Dinamo živi vječno
16 godina
protjeran
Kora kaže...
slade24 kaže...

Otvori port 7917 u networku pa nećeš čekati toliko. I TPC i UDP

Jesam, i u kompu i u routeru, pratio upute ovdje i dalje čekam dugo. Port je provjereno otvoren.

16 godina
protjeran

Jel moguće da smeta što je port 7917 otvoren i u routeru, da ga obrišem iz routera i ostavim samo u networku?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Kak sam danas rasturao, 5 pobjeda u nizu......:))))

Dinamo živi vječno

0 0 hvala 0
17 godina
slade24 kaže...

CD key stigao, malo probao MP, ubija me 15 minutno čekanje dok nađe meč, kasnije ću malo ozbiljnije zaigrat. Ako je tko željan ownanja početničkog nooba nek me doda: ViperX1985.  {#}

Dodajem te, a nadam se i da će ostali, pa makar možeš da kažeš Join Friends kad je neko od nas tu. Ovde je spisak članova klana. Inače, Wanted, Manhunt i Assassinate dobijam relativno brzo, ostale tu i tamo.

PowerColor and AMD Upgrade Challenge: http://www.hardwareheaven.com/competitions/amd_challenge/ivanv.php
15 godina
protjeran

Evo još dodatne 4 u nizu XD

Btw neznam zašto al meni u Assassins Networku uopće nije apdejtant statistics. Pa zar se to ne apdejta automatski?

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.5.2011 23:12 (Kora).

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Ivan(4) kaže...
slade24 kaže...

Dodajem te, a nadam se i da će ostali, pa makar možeš da kažeš Join Friends kad je neko od nas tu. Ovde je spisak članova klana. Inače, Wanted, Manhunt i Assassinate dobijam relativno brzo, ostale tu i tamo.

Odlično ali nemam nikog na frend listi. I dalje mi sporo ili nikako ne uđe u igru, danas ostavio 45 minuta i ništa, morao sam prekinuti, prije pola sata pokušam i uđe za manje od minute, sad opet neće nikako. Na routeru sam obrisao port, ostavio sam samo u networku. Ima tko kakvu ideju? Podsjećam da sam već pokušao po uputama ovdje, možda sam nešto krivo napravio pa ću pokušati opet.

EDIT: Evo sad sam ušao u igru, Wanted mod, nakon nekih 5 minuta čekanja.

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.5.2011 23:31 (slade24).
15 godina
neaktivan

Pozdrav, ja takoder namjeravam uzeti key ili igru u boxu ubrzo.

Ako uzmem key, sto trebam napraviti da aktiviram? Mogu li skinuti pi*atsku igru i pokrenuti igru bez cracka da bih ukucao key? Hvala unaprijed.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
burek22 kaže...

Ako uzmem key, sto trebam napraviti da aktiviram? Mogu li skinuti pi*atsku igru i pokrenuti igru bez cracka da bih ukucao key? Hvala unaprijed.

Da, najednostavnije skineš clone dvd verziju i prilikom pokretanja će ti ponuditi aktivaciju, upišeš key i to je to.

16 godina
neaktivan
burek22 kaže...

skines pirata, instaliras i pri pokretanju igre (prvi put) pitat ce te da upises cd key za aktivaciju i upises taj koji kupis i ulogiras se na ubisoftov account i to je to...

edit: lol nesto mi steka net, nisam vidio da je vec odgovoreno u prijasnjem postu{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.5.2011 23:43 (-zip-).
17 godina
slade24 kaže...

Odlično ali nemam nikog na frend listi. ...

Sad sam ti poslao zahtev, čekao sam da mi Folding@home oslobogi GPU, koristim neku beta verziju koja mi se već rušila pa nisam hteo da ga čačkam.

16 godina
protjeran

Još uvijek ne mogu ući normalno u igru. Sinoć sam uspio nakon manje od minute, a danas ništa. Opet moram dugo čekat. U routeru sam otvorio sve potrebne portove, ali ni to ne pomaže. Jel' može tko pomoći da to više riješim i zaigram? Platio sam igru, a ne mogu igrati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ne znam, možda ti matchmaking ne može naći odgovarajuće protivnike jer više nema toliko početnika. Verovatno je uveče bolje jer je i u Evropi i u Americi više ljudi kod kuće i igra.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Ovo prelazi sve granice normalnoga. Ovako: igram Mont St Michel. Imam lovca na sebi i imam metu udaljenu malo dalje. Ja stojim u grupi  gore u dvorištu i polako krenem za metom. Napravim 30-ak metara hoda prema meti, kad odjednom: pojavim se natrag na  onom mjestu 30ak metara prije kad sam stajao u grupi u dvorištu i moj lovac me ubije! WTF????????? Šta je tu normalno?????!!!!!! Kakvo je to vremensko teleportiranje????!!

Dinamo živi vječno

0 0 hvala 0
15 godina

ti bar mos igrat da se zalis na to.

16 godina
protjeran
Ivan(4) kaže...

Ne znam, možda ti matchmaking ne može naći odgovarajuće protivnike jer više nema toliko početnika. Verovatno je uveče bolje jer je i u Evropi i u Americi više ljudi kod kuće i igra.

Izgleda da si u pravu, jutros i sad sam ulazio u mečeve u roku minute, ne svaki put ali većinom, došao sam do 5 lvl-a i imao prilike vidjeti  taj multiplayer i mogu samo reći da je to nešto novo, nešto divlje. {#} Pravo osvježenje, odličan je iako sam do sad igrao samo wanted mod jer mi ga play now uvijek nađe a play now biram jer tako brže ulazim u igru. Žao mi je što su svi iz mog društva pirati i fps only igrači i ne žele igrati ovo remek djelo. Ajmo ljudi, dodajte me pa da igramo, možemo i preko mog Team Speak-a ako tko hoće. ACB: ViperX1985 xf: micho24sk

15 godina
protjeran

Neznam koliko se često apdejta ovaj Assassins Network, ali definitivno je zapeo u vremenu i prostoru. Tamo pišu moje statistike koje sam imao nakon samo prva 3-4 dana igranja MPa.

Dinamo živi vječno

0 0 hvala 0
17 godina

Može biti da ima veze sa problemima sa računanjem bodova za one "činove" koji se u teoriji apdejtuju jednom nedeljno, ali imaju bug u bazi tako da nam svima stoje statistike od prve nedelje kad smo se registrovali.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Ja sam pošteno iskritizirao UBISOFT na na forumu ACBa. No naravno kritički topic su odmah zaključali. Toliko zbugani multiplayer nisam u svom životu igrao, to je nešto nevjerojatno. Bilo bi im bolje da ostanu kod singleplayera, jer se vidi da su nesposobni napraviti besprijekoran MP. Ajd da ga dobro naprave, pa bio bih zadovoljan i sa solidnim, ali ovaj MP je katastrofalno zbugiran. Ne kažem da nije inovativan, originalan i zanimljiv, daleko od toga.

Dinamo živi vječno

0 0 hvala 0
17 godina

Odmah lock? Ja sa multiplayerom imam sreće, ali dobro da im nisam rekao šta mislim o nekim drugim stvarima.

Npr onaj Project Legacy koji je trebalo da bude promocija za ACB je...  {#} Prvo su nekim updateom shebali dodavanje novih prijatelja, pa to mesecima nisu uspeli da reše nego su na kraju namestili da mi svi moji FB kontakti koji imaju PL automatski budu prijatelji i u PL-u. Onda su u roku od mesec dana i to shebali da je friend lista permanentno prazna. U prevodu, pola godine (tokom koje oni redovno izdaju updateove) ne mogu da srede dodavanje prijatelja u glupoj FB igri u kojoj tu i tamo treba razmenjivati predmete (i dodavanje X prijatelja ti daje Y Uplay poena za otključavanje goodiesa u toj ili nekoj "pravoj" igri). Hteo sam da im kažem da bi, kad je to već prezahtevno za njihove sadašnje developere, možda trebalo da zaposle neke prave talente, recimo da dovedu nekog iz Zynge, ali, ako su tebi lupili lock, mislim da bi mi za takvo prozivanje bannovali ceo account. {#}  {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Naravno, sreća nije dugo trajala, opet nikako ne ulazi u igru. Nabijem ja Ubisoft na tvrdi. -.- Hoće tko kupit cd key?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
slade24 kaže...

Naravno, sreća nije dugo trajala, opet nikako ne ulazi u igru. Nabijem ja Ubisoft na tvrdi. -.- Hoće tko kupit cd key?

hahah

Dinamo živi vječno
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice